PDA

View Full Version : По-зле и от сериал!

Mr.Killer
12-06-2012, 13:52
Здравейте от мен.
Отнася се за същото момиче ,което говорих в предишната тема някой може и да се сети,но нека преминем на тази.
Значи това момиче на ,което толкова държах сега ходи с друг. Чаках я един месец ,защото беше постоянно заета ,чаках я да излезем за да разбера дали има намерения за по-сериозни отношения м/у нас,но....-ще разберете по-надолу.
Та прибирах се с един авер миналата седмица и я гледам да се прегръща с някакъв. Подминах я и не и писах 2,3 деня ,до като не разбрах ,че ходи с един в 9 клас. Тя е 11 клас. А преди това ходеше със 7-мокласник. Пълен ужас! Не мога да разбера как може да е толкова глупава. Писахме си във фб и ми каза ,че ме харесвала много ,но като приятел. Тогава ,защо по-дяволите продължава да ми пише,след като отношенията са и чисто приятелски към мен? Защо ще ме целува,когато няма намерение да е с мен(това стана много преди да ходи с този му**л).За мен приятелство м/у момиче и момче няма. Може и още да имам чувства към нея и да ми е гадно ,но да ме остави на мира да я забравя и да си останем на здравей/здрасти! Какво толкова намира в тези по-малките? Не съм заслепен от красотата и виждам ,какво става около мен. Писна ми от тази глупост. Не мисля повече да тая празни надежди. Моя извод е ,че е използвачка. Очаквам интересни отговори.

0nly_y0u
12-06-2012, 14:00
Според мен просто си играе с теб! Намери си по-сериозно момиче ;)

CoNviCt
12-06-2012, 14:05
Дай шанс и на младите.

Mr.Killer
12-06-2012, 14:25
Дай шанс и на младите.

Че аз стар ли съм? :D

marilyn
12-06-2012, 15:11
Ами просто не се занимавай с нея.

totik
12-06-2012, 16:30
Мани я тая брат,може да има раздвоение на личността.

granger
12-06-2012, 17:18
Сам го каза,просто приятелство няма...
Удобно и приятно и е да се закача с теб. Вдига си самочувствието и значе,че има резервен вариант. Отсвири я и точка.

HollyGolightly
12-06-2012, 17:52
Не си губи времето с нея, просто и е приятно да знае, че ти винаги ще си там, когато тя има нужда. И след като искаш тя да те остави, просто престани да и отговаряш когато ти звъни или пише, след като тя не може да се спре, ти го направи.

bitchwolf
12-06-2012, 18:37
Много съжалявам, но не помня предишната ти тема. Какви са ви били взаимоотношенията? Имали ли сте нещо повече от приятелство? Ако не-много е вероятно наистина тя да вярва, че си и просто приятел. Така действията й изглеждат съвсем ок според мен. Това с кого как и защо ходи пък изобщо не е твоя работа. Не това е нещото, което определя човека. Отдръпни се.

YoUcANNOtiMaGiNe
12-06-2012, 19:57
Значии има два варианта: първия е да се изживява като педофилка, втория е да е на умственото ниво на 7/9 клас.
Извод: Абе, кво се занимаваш изобщо?!

Mr.Killer
12-06-2012, 21:36
Ами аз също мисля ,че най-добре е да не се занимавам с нея. Исках да споделя с вас за да видя и вашето мнение. Наистина ви благодаря! :)

Azoria
12-07-2012, 11:24
Може би те е харесвала, но е спряла. Тоз един месец, в който си я чакал... просто не е имала смелост да те отреже.

Mr.Killer
12-07-2012, 11:45
Може би те е харесвала, но е спряла. Тоз един месец, в който си я чакал... просто не е имала смелост да те отреже.

Познавам я добре. Тя не е човек ,който да си мълчи и направо щеше да си ме отреже. Но вече няма значение. :)