View Full Version : Какво ще подарите на любовта ви за Коледа????
Наближава Коледа...Избрали ли сте подарък?!
Любов :D
добър отговор!давайте още идеи... :D
Ми някои си нямаме любов.. :D
HollyGolightly
12-06-2012, 20:31
Тъй като Коледа и официалната ни годишнина съвпадат съм му купила 10 шоколада, една каса от любимата му бира, албум пълен с наши снимки от денят в който се запознахме до сега, достатъчно малък е да може да си го побере в багажа :) , както и един суитчър, който искаше да си го вземе преди време ама го нямаха в наличност.
-Малкия принц на английски език
-Розов кварц
За него не съм избрала, но избрах за родителите му. :D Първо мислех да е за моите родители, но за тях в последствие избрах разни други неща.
Него още го мисля. Мислех да ни направя един общ подарък. Бях чела оферти за посрещането на новата година в Рим, Виена, Дубай, Коста Дел Сол, Тайланд, Ню Йорк и Лапландия. Цената за двама ми излизаше малко солена, но родителите и на двама ни + брат му бяха готови да помогнат малко с паричките. Бях се навила, но в крайна сметка май ще го отложа за другата година. Тогава има възможност брат му и неговата приятелка също да дойдат. В някои фирми предлагат и отстъпки при по-голяма група. Ще си търсим още хора, пък ще видим какво ще стане.
Още не съм обикаляла коледните магазини. До седмица предполагам ще обиколя и ако не му харесам нищо, ще изровя нещо от интернет да му поръчам. Ако случайно и от интернет не избера, ще му дам пари да си купи сам подарък. :D
Тъй като Коледа и официалната ни годишнина съвпадат съм му купила 10 шоколада, една каса от любимата му бира, албум пълен с наши снимки от денят в който се запознахме до сега, достатъчно малък е да може да си го побере в багажа :) , както и един суитчър, който искаше да си го вземе преди време ама го нямаха в наличност.
Браво мацка,много е сладко това,блазе му на твоя :)
nymphadora
12-06-2012, 21:25
но избрах за родителите му. :D
сгодени ли сте :O
Трябва ли да бъдем, за да уважа и тях?
nymphadora
12-06-2012, 21:33
Не съм искала да прозвуча заядливо,но е..странно.Мил жест е,но и някак обвързващ.
Майката на гаджето ми също ми подарява подаръци за рождения ми ден,за 8ми март,аз й подарявам цветя за повод,но общ подарък и за двамата..не знааам,странно е.:D
Не го смятам за обвързващ жест, но и така да е, на мен не ми пречи.
Родителите му много са правили за мен, познавам ги много добре и двамата. С баща му се познаваме още преди да разбера, че има син. :D
Не виждам нищо странно.
Той също е правил подаръци с или без повод на моите родители.
+ това връзката ни е достатъчно сериозна, за да си "позволим" такова нещо.
rusoto_baby_f
12-06-2012, 22:09
копирам поста си от другата тема
тази година няма да подарявам нищо материално..мисля да е запомнящо..Избрала съм нещо такова..
http://www.momentofpeace.net/wp-content/uploads/2008/03/10_valentines.JPG
плюс ръкавички http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTYFX2Clo0bnXKLiTUrjaXWuR5CFVSQt 2U9GZCn_ro4buUMTXmg6s1V4FIqEg
обмислям идеята за ягоди, сметана, хотел..Но не съм решила още..
NambyPamby
12-06-2012, 22:50
глава чесън и сребърен куршум 8-)
календар
//ако реша, че искам да му давам каквото и да било повече
Както е тръгнало сигурно и аз любов ще му подаря :D
sexa_na_kompleksa
12-07-2012, 05:43
Подобно на rusoto_baby_f. ;д
Ми питах го какво иска и той каза хъб. Ми хъб да е! Винаги съм правила така - питам кой какво иска и отивам и купувам него. Много повече ще се зарадва на нещо, което няма да захвърли в някой шкаф, а ще използва. Той е такъв човек.
ох, при мен възникна проблем
мислех да му подарявам запалка, гравирана + още нещо, което не го бях решила конкретно, мислех за някакъв диск,
ама онзи ден той ми каза, че не искал никакви подаръци, като го питах какво иска за Коледа (имах предвид по принцип, а не от мен, ама май не ме разбра точно)
да си му подаря, нали?
Много хора казват, че не искат но вътрешно искат и според мен ще му е тъпо ако нищо не получи за Коледа все пак. Аз залагам на това да му подариш :)
Иначе аз още не съм го измислила...и аз мислих пътуване, но ми се иска да е по-скоро към пролетта. Като го измисля ще пиша пак 8-)
Никаква идея, но по-скоро ще е нещо съобразено с хобитата му. Алпинизъм,ски, катерене и тн...чудно кво ли ще измисля. Ако не,по-скоро ще е нещо сантиментално.
nymphadora
12-07-2012, 16:11
Някоя игра за PSPто сигурно,да се радва там. :D
Малко_Човече
12-07-2012, 20:25
Имам някои идеи вече, но се колебая много все още...
Иначе вече съм измислила и аз на родителите му :D
Моите пък нищо не искали... Тамън ще ме улеснят, иначе много подаръци стават...
pisancety
12-13-2012, 18:00
Ние отиваме в Турция за коледа. :):):):):)
DragonLady
12-13-2012, 21:31
Чаша със колаж от наши снимки :)
А Л И С А
12-13-2012, 21:39
Ако още бяхме зеадно, щях да му донеса една каса немска бира.
Аз пък искам да ми подарят книжки, много книжки. Просто обожавам да чета! <3
MarkKnight
12-14-2012, 00:17
Ми някои си нямаме любов.. :D Now we have much more money to buy ourself Christamas presents :D
klimatronik
12-14-2012, 10:14
вие още ли не разбрахте ,че няма да доживеете до Коледа тази година? :D
Чорапи.
Ти сериозно ли :D По-добре карай и ти с любов :D
Ти сериозно ли :D По-добре карай и ти с любов :D
Е, защо пък не?
Има нужда от чорапи :cool: Хубави чорапи.
devil13666
12-14-2012, 13:15
ама то какво го мислите бе нали скоро ше мреме!!!!
ама то какво го мислите бе нали скоро ше мреме!!!!
Въпросът е кога точно ще настъпи края на света - по нов стил или по стар стил?
klimatronik
12-14-2012, 13:29
дядо Коледа ще пуска през комините атомни бомби опаковани като подаръци :D
хората наистина заслужават да им се стовари срашния съд
Вчера ,ако гледахте един филм как отсичат вековни гори в България и буквално оголват Балкана по законен начин , тоест главните директори на горското са корумпирани мафиоти заедно министерството правя квото си искат , трябва да се знае ,че един евентуален,, край,, на човечеството да се случи внезапно ще е рай и блаженство сравнение ,ако нищо не се промени.. ;)
Измислих част от подаръка му - маска/очила за ски! Неговата за нищо не става вече. Отделно нещо друго..може би дрехи.
Въпросът е кога точно ще настъпи края на света - по нов стил или по стар стил?
Свежо :D
CrazyBabyDoll
12-14-2012, 18:38
охх не знам още.От да месеца сме заедно и не се познаваме чак толкова добре и ме е страх да н еби да му подаря нещо оето няма да хареса или няма да използва.Пък ако го питам какво иска ,естествено ,че ще каже че не иска нищо :D
най-добрата коледа която някога ще има С:
Парфюм,защото му трябва.И 3 дни в Стара Загора покрай нова година с него. :)
ЧЕСТНО .... Не знам ......... /една светеща шапчица :D :D :D / ..... ще използвам темата да помоля за идеийки