View Full Version : Здравейте на всички :)
ludata_doide
12-07-2012, 10:38
Аз съм на 16 без гадже но едно момче само ме закача и се чудя дали ме харесва или не искам да ви попитам как да разбера дали ме харесва много ще ми е интересно мнението ми.
Ако те харесва,просто ще му личи. Ще търси вниманието ти, ще се опитва да се доказва пред теб и тн.
Пък кат ти е толкова зор питаш и точка. Ако не е мухльо, ще си признае.
psychopath
12-07-2012, 10:44
Вероятно те харесва.
ludata_doide
12-07-2012, 10:47
еми да ви кажа вчера бях на кафе и тои беше в същото ама с друга компания и отидех до тоалетна и той ми попречи пътя да мина после дойде до наща маса с мойта компания и седна и почна да си говори с един приятел и почна да ме распитва някви работи нарочно и само ме гледаше през цялото време без да говори направо ми стана неудобно попринцип съм малко срамежлива :D
Поправи си правописа и влизай в часовете по БЕЛ.
Иначе те харесва.
~The Smile~
12-07-2012, 11:33
еми да ви кажа вчера бях на кафе и тои беше в същото ама с друга компания и отидех до тоалетна и той ми попречи пътя да мина после дойде до наща маса с мойта компания и седна и почна да си говори с един приятел и почна да ме распитва някви работи нарочно и само ме гледаше през цялото време без да говори направо ми стана неудобно попринцип съм малко срамежлива :D
Поправи това изречение,че ми се вижда 5километра.
И да,харесва те!!
ludata_doide
12-07-2012, 11:41
неми се поправя влизам в часовете :D
Почти винаги можеш да усетиш,когато някое момче има симпатии към теб.Сама ще ги забележиш.Ние тук не можем да ти кажем,всеки е различен и изразява чувствата си по различни начини.
ludata_doide
12-08-2012, 19:42
Здравейте да ви кажа какво стана днес в кафето дето ходиме беше и онова момче дето се чуда дали ме харесва и аз и още приятели си тръгнахме и той дойде с нас обаче една приятелка се върна да си земе нещо от кафето че го забрави и аз я чаках другите отидеха до спирката и тва момче дето се чуда дали ме харесва ми вика "Айде да ходиме към спирката мани я ще дойде сама" и нарочно дойде с нас на спирката да чака рейса и като дойде рейса не се качи защото живее бизо до кафето и днеска само ме закачаше направо полудявам вече нз какво да правя :(
Научи се да пишеш ,бе,мамка му,мъка е да ти се четат постовете . 1 изречение ,30 реда и нито един препинателен знак!
Харесва те, кво да правиш . Ми стой и му гледай сеира. Предложи му да излезете само двамата. Ей ,много е трудно ,нали?
ludata_doide
12-08-2012, 20:10
ако искаш чети няма нищо да оправям
smil4eto
12-09-2012, 19:17
ако искаш чети няма нищо да оправям
Eйй,не ги признаваш тея точки и запетйки,а? Иначе то момчето те харесва и си го показва съвсем явно даже,всичко си е въпрос на време и желание вече. ;)