View Full Version : Помогнете ми
stefan971
12-08-2012, 18:19
Здравейте аз съм момче на 15 години и мисля че се влюбвам в едно момиче,а аз не искам да става защото като се влюбя в някоя млада дама и ако ме отблъсне след това се чувствам много зле и за това искам да отбегна ново влюбване.Може да ви звучи малко лигаво,но ако знаете какво да направя помогнете ми.Нямам кой знае какъв опит с другия пол.Благодаря ви предварително за помоща.
Еми как ще имаш опит и ще го получиш като все бягаш?
0nly_y0u
12-08-2012, 18:55
Трябва да спреш да се страхуваш от това, че може да бъдеш отхвърлен..Пък и относно влюбването никой не може да ти каже как да спреш да се влюбваш..Или го изпитваш, или не :)
Dark_Angel_
12-08-2012, 19:07
аз лично (говоря за себе си) не съм по обвързването, но това си е мой личен избор. ти не бързай да се отчайваш и да си вадиш прибързани заключения. де да знаеш може пък да се окаже свястна момата, така че смело напред
stefan971
12-08-2012, 19:35
Дано да си прав братле
nymphadora
12-08-2012, 21:17
"в някоя млада дама" <3 сладур.
Иначе нормално е да удряш на камък няколко пъти преди да намериш подходящото момиче.Няма какво да се стараеш да го избягваш-ако я харесваш,опитай се да се сближите,после я покани навън и така:)
Dark_Angel_
12-08-2012, 21:47
ако я харесваш,опитай се да се сближите,после я покани навън и така:)
що бе може и вътре да я покани няма лошо :D
nymphadora
12-08-2012, 21:48
що бе може и вътре да я покани няма лошо :D
Ами в тоя студ вътре е по-добър вариант. :D
И все пак винаги ти минава,нали? Така че какъв е проблема :D
stefan971
12-09-2012, 06:32
прави сте мноо е студено на вън по добре да я поканя вътре :D
druzilla
12-09-2012, 06:48
Страхът от отхвърляне е разбираем,но не може винаги да те спира.Ще има и разочарования,но ще намериш момичето,което да отвърне на чувствата ти. ;)
Е, то ако не го преодолееш тоя страх, никога няма да си имаш момиче до себе си. По-добре на 15 да преживееш това отхвърляне и да свикнеш, че не можеш да имаш всички мацки, които искаш, отколкото на 20 примерно да се влюбиш много силно, да те отхвърлят и да се чудиш от къде ти е дошло.
smil4eto
12-09-2012, 18:35
е споко,та ти си едва на 15. Тепърва ще учиш много и още много влюбвания ще имаш. Хвърляй се смело,иначе никога няма да рязбереш какво е могло да стане... ;)
RedSound
12-09-2012, 19:48
Според мен няма как да се развиеш и да станеш най-добрата версия на себе си без да са ти разбили сърцето 2-3 пъти. Никъв страх, брат. Поемаш рискове и смело напред. След време ще си доста обигран. Действай с момичетата така, че след време да не се налага да си задаваш въпроса "Ами ако...? "
smile12345
12-09-2012, 19:54
Според мен няма как да се развиеш и да станеш най-добрата версия на себе си без да са ти разбили сърцето 2-3 пъти. Никъв страх, брат. Поемаш рискове и смело напред. След време ще си доста обигран. Действай с момичетата така, че след време да не се налага да си задаваш въпроса "Ами ако...? "
+1...момиче съм, също на 15 и всеки път като си харесам някой, започвам да си мисля как трябва незабавно да го отхаресам, защото нямам шанс с него(примерно) и винаги губя много и съжалявам за постъпките си, по-добре рискувай- знаеш: ''Риск печели,риск губи!''...така че действай!
stefan971
12-09-2012, 19:56
Прав си ще опитам и призная какво чувствам към нея
strawberry88
12-10-2012, 13:03
Ако не опиташ, няма да разбереш.
youonlyliveonce
12-10-2012, 13:17
Опитай ;)
stefan971
12-10-2012, 13:57
+1...момиче съм, също на 15 и всеки път като си харесам някой, започвам да си мисля как трябва незабавно да го отхаресам, защото нямам шанс с него(примерно) и винаги губя много и съжалявам за постъпките си, по-добре рискувай- знаеш: ''Риск печели,риск губи!''...така че действай!
Ето и ти си като мен веднага започвам да мисляя как да спра да харесвам дадения човек
smile12345
12-12-2012, 20:52
Не си преглеждаш много често съобщенията май..;дд
Знаеш ли кога е най-правилното време да кажеш на някого,че го обичаш ?
Преди друг да го е направил, така че действай смело !