PDA

View Full Version : Влюбена в бившия????

Party Animal
12-08-2012, 20:12
Не знам,не съм много сигурна,но имам чувството че отново съм влюбена в бившия.А ми е много неудобно защото точно аз прекратих връзката ни.Въпроса ми е "какво да правя" чувствам се ужасно... :(

paradosou
12-08-2012, 20:40
Преди колко време се разделихте? Каква беше причината?
Претегли нещата и помисли сериозно какво те кара да искаш да сте пак заедно - дали някакво глупаво собственическо чувство/усещане за самота/наранена гордост, че е продължил без теб или истинско желание да си възстановите връзката.

fenkaaa
12-09-2012, 00:43
Преди колко време се разделихте? Каква беше причината?
Претегли нещата и помисли сериозно какво те кара да искаш да сте пак заедно - дали някакво глупаво собственическо чувство/усещане за самота/наранена гордост, че е продължил без теб или истинско желание да си възстановите връзката.

И аз бих ти задала същите въпроси. :)

Dark_Angel_
12-09-2012, 00:52
И аз бих ти задала същите въпроси. :)

каква ти е идеята - да помогнеш или просто да те има във всяка тема???

bitchwolf
12-09-2012, 08:57
Принципно топката е в твоето поле, както бяха казали в една тема. Т.е. ако някой ще се връща то това си ти, така че само остава да се убедиш, че точно това е нещото, което искаш. Ако получиш отказ нямаш право да се сърдиш. И такива работи.. :)

marilyn
12-09-2012, 14:38
Бившите са си бивши. Не се занимавай.

Dark_Angel_
12-09-2012, 14:41
Бившите са си бивши. Не се занимавай.

+1

fenkaaa
12-09-2012, 14:48
каква ти е идеята - да помогнеш или просто да те има във всяка тема???

Хахаха :D Ако идеята ми беше да ме има във всяка тема,щях да отговарям във всяка тема,не мислиш ли,а не да подминавам повечето,а за да помогна сега във въпросната тема не ми стига само това,което момичето е написало и за да не пиша едни и същи неща,просто цитирам този,който вече е отговорил същото,което и аз съм щяла да напиша ;) А на теб каква ти е идеята,да помогнеш или да се занимаваш с мен?

Dark_Angel_
12-09-2012, 14:51
Хахаха :D Ако идеята ми беше да ме има във всяка тема,щях да отговарям във всяка тема,не мислиш ли,а не да подминавам повечето,а за да помогна сега във въпросната тема не ми стига само това,което момичето е написало и за да не пиша едни и същи неща,просто цитирам този,който вече е отговорил същото,което и аз съм щяла да напиша ;) А на теб каква ти е идеята,да помогнеш или да се занимаваш с мен?

в интерес на истината ми е скучно и се занимавам с форума като цяло. нищо лично, но не си падам по момичета като теб ;)

fenkaaa
12-09-2012, 14:59
в интерес на истината ми е скучно и се занимавам с форума като цяло. нищо лично, но не си падам по момичета като теб ;)

Аз не те питам дали си падаш по мен.. Иначе просто ми е чудно как изобщо си си помислил,че се опитвам да бъда във всяка тема,то ако беше така след като имам регистрация от почти 4 години,досега щях да имам 10000 мнения :D

Dark_Angel_
12-09-2012, 15:00
Просто ми е чудно как изобщо си си помислил,че се опитвам да бъда във всяка тема,то ако беше така след като имам регистрация от почти 4 години,досега щях да имам 10000 мнения :D

не си била достатъчно активна значи :D

fenkaaa
12-09-2012, 15:02

Аз съм си активна,просто отговарям само на теми,които ме заинтригуват ;д

marilyn
12-09-2012, 15:10
Ама вие на чат го обърнахте.... Има ЛС!

Dark_Angel_
12-09-2012, 15:13
ок по темата тогава, че аз така и нищо съществено не можах да драсна. след като си решила веднъж, че тази връзка няма бъдеще и ти самата си я прекратила, не виждам защо да се връщаш назад

denis92bg
12-30-2012, 23:05

Не мислите ли ТИ и момичето с което дискутираш че доста нахално си говорите НЕ където трябва. можеше да я питаш този въпрос там на лично съобщение. не да пълните темата на момичето със своите недоволства. Мерси за вниманието.

Wednesday666
12-31-2012, 07:17
Не мислите ли ТИ и момичето с което дискутираш че доста нахално си говорите НЕ където трябва. можеше да я питаш този въпрос там на лично съобщение. не да пълните темата на момичето със своите недоволства. Мерси за вниманието.

То понеже и ти не направи същото.

По темата - малко тъпо ще се получи, ако след като точно Ти си казала край, сега тръгнеш да правиш пак нещо.
Е, по принцип зависи как и защо сте приключили, но понеже ми приличаш на 15-16 годишна - предполагам не е свършило добре, иначе нямаше и да питаш.
По-добре недей да мислиш за него, продължи напред, има и други момчета.

GD
12-31-2012, 15:16
Мисля че темата бивши е излишна защото веднъж скъсала ли се е нишката едва ли ще се свърже отново. Има много други които в един тях ще откриеш точния човек за теб( от опит ти го казвам) колкото и да те боли давай напред.;)

zliat
01-01-2013, 14:09
Объркана си.Нещо съвсем нормално.
Ако парнтьора за когото говориш те е карал да се чувстваш
човек,да се чувстваш жена и едно временно с това е романтичен,
забавен или там каквото очакваш и харесваш да има не го изпускай.
Каквото е писано да се случи,ще се случи.Или ще е той за цял живот или не.
Кофти е да не знаеш правилния отговор.Правилен и грешен отговор няма.
Премери недостатъците и положителните му старани.И реши....
А това как да му го кажеш, ако решиш да бъде "да"- някъде на саме....и стреляне директно без да овърташ.
Бум и в 10-ката.Без да мислиш,защото вече си го решила.

На мен също ми се иска да се получи -приятелката ми да се върне при мен.За сега без успешно.
Някой може ли да ми каже как да я провокирам така,че да се върне при мен?