Влез

View Full Version : Проблем с ерекцията

Smash93
12-10-2012, 20:56
Аз съм първа година в университета и в групата си имам колега, с когото имаме флирт вече от 2-3 месеца. На 8ми декември беше нашият шанс да се случи нещо и забивка наистина имаше, но когато се стигна до секс той просто не можа да го вдигне. До колкото знам не е особено опитен, но не е и девствен. Той каза, че е от алкохола, но не беше чак мъртво пиян. На 2та вечер опитахме пак и отново не се получи, защото го вдигна за 2 минути и свърши веднага без дори да се е стигнало до секс. Това определено не действа добре на самочувствието ми и се чудя какви може да са причините за случилото се.

Dark_Angel_
12-10-2012, 21:40
на теб нищо ти няма. при него може да се е получило така, ако не е правил секс от мн време. развълнувал се е прекалено много или се е притеснил. самият факт, че не е особено опитен е достатъчна предпоставка да се е същисал.

marilyn
12-11-2012, 09:07
Кофти е, но на всеки мъж може да се случи. Нищо ти няма на теб.

Foxa^
12-11-2012, 09:11
ДО АВТОРКАТА !
Ти мани твойто самочувствие , ми неговото !

DragonLady
12-11-2012, 09:26
Случва се понякога, особенно на по-притеснителните мъже. Вече ако най-редовно не му става, тогава може да се говори за сериозен проблем.

ShtrudeL
12-11-2012, 10:05
Ами колегата ти е нов, душаа
if u know what i mean..

Azoria
12-11-2012, 11:48
Е то и твоя приятел писа тука преди няколко дни :D

Не се пристенявай, приблема си е в неговата глава най-вероятно. Опитайте пак и следващия път го разположи да се отпусне повече, защото и аз мисля, че

Ами колегата ти е нов, душаа
if u know what i mean..

magi_dark
12-11-2012, 12:18
Колко е изпил колегата преди несполучливия опит за секс? Може заради алкохола да не е успял да го вдигне първия път..... А втория сигурно се е притеснил или не е правил секс отдавна..... Или си го възбудила твърде много.....

xXxPETYAxXx
12-11-2012, 14:08
Има няколко възможни причини:
1.Неопитен е
2.Не е правил секс мноооого отдавна
3.Наистина много те харесва и се притеснява, сякаш си му първата
И как пък, че е свършил бързо на втория опит ти влияе зле на самочувствието?!