View Full Version : Изневерявате ли на партньора си?
pederungel
12-12-2012, 08:47
Чувствате ли се виновни след това, ако да. Ако не, е ясно защо е Не.
Защо си използвал сегашно глаголно време ? Да не мислиш ,че сега някой ще тръгне да се изповядва " Да, аз изневерих и се чувствам гузно ?
Случвало се е докато съм с някой да съм и с някой друг. Ама това не са били някакви сериозни връзки, в които сме отдадени един на друг, в които сме се врекли в няква вярност и тн..
Не ми е било гузно.
bitchwolf
12-12-2012, 09:41
Случвало се е и не мога да кажа, че съм спечелила нещо, просто момент на първична нужда. Определено не я изпитвам вече. Чувствах се гузна, но заедно с приятеля ми изградихме определени правила във връзката си и това да не си изневеряваме не е част от тях, точно защото много време сме заедно и никой не иска да отнема младините на другия т.е. правим го, за доброто на връзката си. С условието това да не става навик разбира се. Едва ли ще има някой, когото да харесам повече от него, а ако се появи съм свободна да напусна /същото важи и за половинката ми/. И двамата сме на мнение, че човек не може да притежава друг човек и заедно с това и личното му щастие. ^^ Не е практика, просто така сме спокойни и не се чувстваме задушени, вързани и т.н. : ))
xXxPETYAxXx
12-12-2012, 09:52
Не!
В първия и последен път в който изневерих чувството след това беше отвратително. Угризения имах, но не се чувствах толкова виновна, че съм предала момчето, колкото ми беше кофти, че съм предала своите принципи и съм постъпила така.
anonymous708973
12-12-2012, 10:02
Защо си използвал сегашно глаголно време ? Да не мислиш ,че сега някой ще тръгне да се изповядва " Да, аз изневерих и се чувствам гузно ?
Всъщност темата би станала доста интересна, ако не се съди.
Случвало се е докато съм с някой да съм и с някой друг. Ама това не са били някакви сериозни връзки, в които сме отдадени един на друг, в които сме се врекли в няква вярност и тн..
Не ми е било гузно.
Оправдание. Ако връзката не е била договорено само за секс, то значи, че отдаването се подразбира.
Оправдание. Ако връзката не е била договорено само за секс, то значи, че отдаването се подразбира.
Ами не е оправдание, защото то няма много на кой да се оправдавам, а и като не съм получавала всичко, от което имам нужда съм гледала на страни. А и в някаква несериозна връзка, която е ясно, че няма да просъществува и тн.. не винаги отдаването се подразбира.
Тия пък много благородни и лоялни станахте всички бе. И ае стига с това извинение от типа " той не ми даваше всичко, от което имам нужда" . Излиза че единственото нещо , от което си имала нужда е пенис. И като не го получи задоволително си отишла при друг. Ае бегай с тия клишираници
Тия пък много благородни и лоялни станахте всички бе. И ае стига с това извинение от типа " той не ми даваше всичко, от което имам нужда" . Излиза че единственото нещо , от което си имала нужда е пенис. И като не го получи задоволително си отишла при друг. Ае бегай с тия клишираници
Много ми е забавно като грам идея си нямате какви потребности съм имала, какво съм получавала, какви връзки съм имала и тн и тн.. ама упреквате. Аз на никого не съм се вричала във вярност и да съм го лъгала, че съм влюбена, че е всичко за мен и тн и тн. Имало е 'отворени връзки', в които не мисля, че е изневяра, ако правиш нещо. И даже съм си казвала. Имала съм и 'неотворени връзки', в които ми е било ок, но не съм получавала всичко.
Ама кво ли се обяснявам, то е много лесно да плюеш без да си запознат..
Yeah .. whatever
http://rofl247.com/wp-content/uploads/2012/11/Sometimes-You-Just-Need-A-Hug.jpg
THADONMAKAVELI
12-12-2012, 11:02
Който не е запознат с курвенските номера да чете по-горните постове.
Ама аз това , ама аз онова. Как ще си с мене и в същото време ще лапаш на някой друг?
Ама аз това , ама аз онова. Как ще си с мене и в същото време ще лапаш на някой друг?
http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/072/542/tumblr_ksczlyQbeU1qzx4k0o1_500.jpg?1318992465
Violenza
12-12-2012, 11:17
Не и не бих. Долни номера.
youonlyliveonce
12-12-2012, 11:48
А ТИ ЩО НЕ СИ ЗАТВОРИЛ КАВИЧКИТЕ? А? А?
youonlyliveonce
12-12-2012, 11:49
+
Случвало ми се е, макар че беше в момент на "раздяла".Доста време не се чувствах гузно,имах "огромни" симпатии към това момче,а сега като се замисля,колко пък огромни да са били,не знам.В момента дори като се сетя ми е гадно,но станалото станало.
Случвало се е и не мога да кажа, че съм спечелила нещо, просто момент на първична нужда. Определено не я изпитвам вече. Чувствах се гузна, но заедно с приятеля ми изградихме определени правила във връзката си и това да не си изневеряваме не е част от тях, точно защото много време сме заедно и никой не иска да отнема младините на другия т.е. правим го, за доброто на връзката си. С условието това да не става навик разбира се. Едва ли ще има някой, когото да харесам повече от него, а ако се появи съм свободна да напусна /същото важи и за половинката ми/. И двамата сме на мнение, че човек не може да притежава друг човек и заедно с това и личното му щастие. ^^ Не е практика, просто така сме спокойни и не се чувстваме задушени, вързани и т.н. : ))
А на колко години сте?
И бтв ми е странно защо все има теми "изневерявали ли сте" "изневерявали ли са ви", а досега не съм попаднала на една за третата страна.
HollyGolightly
12-12-2012, 16:12
+ Не мога да си представя да бъда с някого, когото обичам и същевременно да спя с някой друг. Ако в мен се породи желанието за нещо такова, значи имаме голям проблем и или трябва да поработим над това или да сложим край на връзката си.
dream1707
12-12-2012, 16:15
Не... в момента имам абсолютно всичко от което имам нужда с човека до себе си ... Нямам никаква причина да изневеря
SpiritInBlack
12-12-2012, 17:09
http://www.youtube.com/watch?v=4N9Kx18Q0KY
Очакваш ли от курва да си признае , че е курва ? Обаче гледай курвенска солидарност , хаха.То да бяха хубави , ама те...
ShtrudeL
12-12-2012, 17:39
Курвенски номера ли чувам?
bitch please
Хората, които не са изневерявали и са големите моралисти нека да не правят такива остри забележки.
Да.. и аз съм от онея с курвеснките номера. Беше в края на връзката ми и не съжалявам, но не отричам, че е грозно, гнусно и противно и не мога да кажа 'никога повече няма да правя така', просто защото и преди си мислех 'аз никога няма да изневеря'. НО знам, че ако има някакъв проблем и ако ми липсва нещо, ще си споделям с човечето си и няма да се стига до това да търся друг. Това поне си го обещах на себе си, а аз изключително рядко обещавам изобщо нещо, защото като го направя, искам да е точно така.
Какво ме е накарало да го направя тогава ли? Не знам. Не получавах това, от което имах нужда и без да го търся у друг, просто всеки мил жест от страна на някой страничен човек, те прави уязвим. Да, най-вероятно е глупаво. Много глупаво. Знам и че проблема при мен е много по-голям, защото диапазона ми за 'изневяра' е огромен и ако се настроя на 'подходяща' вълна, мога да нямам абсолютно никаква гузна съвест, защото няма да смятам нищо за грешно. Смятам и че ако се настроя на още по-хубава, няма да ми пречи и да ми 'изневеряват'. Но смятам и че за да се случи нещо такова, човека до мен трябва да ми е не просто 'всичко', а много повече. Тук се навлиза в една друга материя, която си мисля, че никога няма да докосна, а и не съм сигурна, че искам, защото няма да се справя със себе си и границата, която мога да скъсам винаги и която завлича толкова болка, колкото не мисля, че ще мога да изтърпя. Мога да обичам много нездравословно, но когато покажеш на някого, че си негов изцяло... веднага му ставаш безинтересен и може да ти се 'подиграва' както си иска, дори без да го иска... което е все едно да те пребиват с душевни шамари. Сега ме е страх да обичам така. Страх ме е да се 'подаря' по начина, по който мога, страх ме е да не стана Нещо, което Някой ще знае, че със сигурност няма да изгуби.
Много се отклоних. Като цяло мисля, че мога да съм прекрасен, отдаден и грижовен партньор, който няма очи за друг, който би споделил себе си с човека до него, но ако усетя, че съм просто даденост, просто вещ, която е едва ли не 'там' като фиба в косата, мога да стана ужасна.. И въпреки това съм такава, че не мога да си държа мислите в главата си и по-скоро да си изплача очите пред човечето си (преди не бях така..), пред това да правя някакви огромни, задкулисни изпълнения..
ThePainter
12-12-2012, 17:41
Значи винаги ми е било много интересно това явление у българските форуми - всичките. В западните, в американските някой като отговаря в дадена тема има около 3 - 4 реда с приведствия във форума, да се чувстваш комфортно, да не се претесняваш да питаш... А тука за нещо толкова глупаво, очевидно, стават егати споровете и нападките. То на човек от такива да не му се пише тука...
За да не е спам - не, не съм изневерявал, щото е долно. Но на мен са ми, за съжаление.
мда,съгласна!
dream1707
12-12-2012, 17:49
Мислех си, че в темата става дума за сегашния момент...
Иначе ми се случи, докато имам приятел да се влюбя в друго момче ... Което също смятам за изневяра, въпреки че нямахме физически контакт ... И да, чувствам се гузно от това, момчето с което бях не заслужаваше подобно отношение
anonymous708973
12-12-2012, 17:55
Защо смяташ, че е получила само пенис?
Защото когато аз изневерих (не на сегашния ми приятел, разбира се) получих в комплект с него и доста други неща, от които имах нужда.
bitch please
Хората, които не са изневерявали и са големите моралисти нека да не правят такива остри забележки.
Мда. Много е забавно да чета коментарите на наистина 'големите моралисти с перфектните връзки', дето винаги са толкова отдадени на възлюбения си, че не могат да помислят за друг.
ShtrudeL
12-12-2012, 17:58
Мда. Много е забавно да чета коментарите на наистина 'големите моралисти с перфектните връзки', дето винаги са толкова отдадени на възлюбения си, че не могат да помислят за друг.
Ама нищо против тях нямам, аз също мога да съм такава, просто ме дразни надменността, с която го казват.
bitchwolf
12-12-2012, 18:14
А на колко години сте?
на по 18 :)
SpiritInBlack
12-12-2012, 18:25
мда
дигаш ми се в очите , много те уважавам.
тоя форум все още е бая западнала работа. курви се утешават една друга как не били евтини. кое друго ви прави евтини рофл ? и малкото странно дебилче , което си е падало на главата , не знам на какъв дракон от приказка е излъгало да изневери , ама е толкова жалка , че чак не е смешно. претенциите са хубаво нещо , ама не когато вие не ставате.
MaLkaTa_LaDy
12-12-2012, 19:29
Това, че вашите връзки не са такива, не значи, че нашите не може да са. Гроздето ви било кисело...
Не съм изневерявала и на човек, когото обичам, няма да изневеря.
Това, че вашите връзки не са такива, не значи, че нашите не може да са. Гроздето ви било кисело...
Не съм изневерявала и на човек, когото обичам, няма да изневеря.
Ми тука ключовата дума е обичам. И аз не бих на някой, който обичам.
DragonLady
12-12-2012, 19:41
Не... в момента имам абсолютно всичко от което имам нужда с човека до себе си ... Нямам никаква причина да изневеря
+1
Това беше за в момента.
За преди - да изневерявала съм, когато ми е липсвало нещо във връзката, или за отмъщение. Но не мисля, че за в бъдеще бих го направила пак.
Тука изобщо не става въпрос за това дали си отдаден на възлюбения или не. Ако си човек с принципи, ако си умен и умерен, то ще знаеш какво трябва да се направи. Не ми се оправдавайте като някакви путки, за изневярата. Не ми се опитвайте да замажете това долно и грозно нещо, тотално предателство. Ако ще изневеряваш се раздели с човека които е с теба не да ходиш да се тъпчеш с други зад гърба му и на всичко от горе да ми обясняваш, че той е виновен че не ти дава всичко. Е като не ти го дава, защо си с него ? Или Ви е шубе да не останете сами ? Тъжна картинка сте...
Ама нищо против тях нямам, аз също мога да съм такава, просто ме дразни надменността, с която го казват.
Надменност ли ? Има разлика от това да си надменен и да знаеш, че не би направил нещо. Ти вземи малко стъпи на земята с двата крака и не се обяснявай как можеш да бъдеш такава или друга. Написаното по-горе важи и за теб с пълна сила.
Тука изобщо не става въпрос за това дали си отдаден на възлюбения или не. Ако си човек с принципи, ако си умен и умерен, то ще знаеш какво трябва да се направи. Не ми се оправдавайте като някакви путки, за изневярата. Не ми се опитвайте да замажете това долно и грозно нещо, тотално предателство. Ако ще изневеряваш се раздели с човека които е с теба не да ходиш да се тъпчеш с други зад гърба му и на всичко от горе да ми обясняваш, че той е виновен че не ти дава всичко. Е като не ти го дава, защо си с него ? Или Ви е шубе да не останете сами ? Тъжна картинка сте...
Защото понякога сякаш 2ма ти дават всичко, което не получаваш нито от единия, нито от другия.. ама някак си събрано... става.
Така ми е било добре, така съм правила, пак казвам не съм се вричала на тези хора във вечна вярност. Ако някой ми задоволява потребностите.. на дали ще си помисля за друг.
И никога не казвайте 'никога'. Не знаете какво ви чака.
Защото понякога сякаш 2ма ти дават всичко, което не получаваш нито от единия, нито от другия.. ама някак си събрано... става.
Така ми е било добре, така съм правила, пак казвам не съм се вричала на тези хора във вечна вярност. Ако някой ми задоволява потребностите.. на дали ще си помисля за друг.
И никога не казвайте 'никога'. Не знаете какво ви чака.
Ти не може да знаеш мен какво ме чака, нито какво съм преживявал, така че недей ми дава наклон на оная работа какво да мисля и казвам. Като ти дават двама това което искаш, ходи и си намери двама дето ще ги кефи да се ебеш с тях. Не ми се оправдавайте. Давали и те... А как се чувства приятеля ти а ? Или на теб не ти пука особено, щото си гледаш само собственият кеф ? Такива най-обичам да се обаждат. Било и така добре, ами на приятеля ти може да му е добре да ти строши главата след това, значи ли че трябва да го прави ?
Ти не може да знаеш мен какво ме чака, нито какво съм преживявал, така че недей ми дава наклон на оная работа какво да мисля и казвам. Като ти дават двама това което искаш, ходи и си намери двама дето ще ги кефи да се ебеш с тях. Не ми се оправдавайте. Давали и те... А как се чувства приятеля ти а ? Или на теб не ти пука особено, щото си гледаш само собственият кеф ? Такива най-обичам да се обаждат. Било и така добре, ами на приятеля ти може да му е добре да ти строши главата след това, значи ли че трябва да го прави ?
Не знаеш дали няма да ти се случи и ти да кривнеш. Сега на никого не изневерявам. Как се е чувстваЛ? В някаква несериозна връзка, която дори трудно се нарича връзка.. изкарахте направо престъпление, че съм извършила... какво ли се хабя да ви пиша изобщо...
Не знаеш дали няма да ти се случи и ти да кривнеш. Сега на никого не изневерявам. Как се е чувстваЛ? В някаква несериозна връзка, която дори трудно се нарича връзка.. изкарахте направо престъпление, че съм извършила... какво ли се хабя да ви пиша изобщо...
А не знам ? Ако имаш връзка с някого би следвало да си с него или не. Тук говорим за връзки не за просто секс с някой.
А не знам ? Ако имаш връзка с някого би следвало да си с него или не. Тук говорим за връзки не за просто секс с някой.
Аз и в началото го казах, ако има обич да се изневерява е ужасно.
Не, не съм. Но са ми изневерявали.
ShtrudeL
12-12-2012, 20:37
и да знаеш, че не би направил нещо.
ЗНачи си 100% сигурен, че никога не би изневерил?
Евала. брей, брей
TheBeliever
12-12-2012, 20:45
И какво излиза? Ако си изневерявала си курва, ако не си изневерявала си надменна моралистка, хвалеща се с нереално перфектната си връзка. Забавно.
Евала. брей, брей
Естествено, това е въпрос на мислене, а не на оправдания.
Мога да обичам много нездравословно, но когато покажеш на някого, че си негов изцяло... веднага му ставаш безинтересен и може да ти се 'подиграва' както си иска, дори без да го иска... което е все едно да те пребиват с душевни шамари. Сега ме е страх да обичам така. Страх ме е да се 'подаря' по начина, по който мога, страх ме е да не стана Нещо, което Някой ще знае, че със сигурност няма да изгуби.
..
http://www.drunktiki.com/wp-content/plugins/imageExtractor/thumb/400x220-your-tears-are-delicious-360x500.png
Защо смяташ, че е получила само пенис?
Защото когато аз изневерих (не на сегашния ми приятел, разбира се) получих в комплект с него и доста други неща, от които имах нужда.
Добре , получила си пенис .. и финансови облаги !
..........
http://media.rofls.com/2f/33/2f330c0b7d017e2dda67b797647e11dc.jpg
И какво излиза? Ако си изневерявала си курва, ако не си изневерявала си надменна моралистка, хвалеща се с нереално перфектната си връзка. Забавно.
Доста, не се смятам за моралистка, не смятам и че тези,които са изневерявали са курви,но не ги и оправдавам. Мразя думата курва и не смятам,че определението може да се даде за такъв тип действие.
но когато покажеш на някого, че си негов изцяло... веднага му ставаш безинтересен и може да ти се 'подиграва' както си иска, дори без да го иска...
Тук не съм съгласна.Когато покажеш на някого ,че си негов изцяло и този някой също те обича и е безрезервно твой ,няма да си позволи да си играе с теб по никакъв начин.
fakesmile96
12-13-2012, 11:45
А на колко години сте?
И бтв ми е странно защо все има теми "изневерявали ли сте" "изневерявали ли са ви", а досега не съм попаднала на една за третата страна.
Аз съм била от третата страна. Не си оправдавам мисленето тогава, но ако не беше станало така, вероятно нямаше да съм със сегашния си приятел от толкова време.
Да съдиш някой, който не познаваш защото е изневерил без дори да знаеш какво се е случвало с него в този момент тов е най-тъпото нещо! Всеки си има причини, всеки е изживял нещо различно и конкретно. И на мен моралистите са ми малко в повече. Трябва да сме малко по-широко скроени все пак.
А за да отговоря на темата. Не, в сегашната си връзка не съм изневерявала и не изпитвам такава нужда. Но съм изневерявала в предна връзка и тук няма да се обяснявам и оправдавам, защото няма смисъл.
Трябва да сме малко по-широко скроени все пак.
Не е до широкоскроеност , а до разбиране. Не е да махнеш с ръка и с усмивка на уста да кажеш-" майната му , случва се".Не водя морал на никого. Изказах се по-горе,само това изречение ми бръкна в очите с кол. За понятието имах предвид.Не за самата идея на изневярата.
bleskawotokotencce
12-13-2012, 14:23
нее никогаа !!!
SpiritInBlack
12-13-2012, 16:13
жалки сте , курви . това не е до разбиране или до принципи , а до достойнство. вие самите се имате за евтини да направите нещо такова . когато нямате желание да бъдете с някого , трябва да имате топките да се разделите. евтина работа
Баш до принципи е по принцип ...
http://www.dnes.bg/mish-mash/2012/12/13/mladite-bylgarki-predpochitat-hubaviia-seks-pred-vernostta.175369 -коментирайте:)))
И кво като го прочетем ,Тути? Всички жени ли правят така? Щото не мисля,че тва ,което е написано е достоверно.
bleskawotokotencce
12-13-2012, 16:54
защоо някой би го правил тваа?? унизително ее
TheBeliever
12-13-2012, 16:57
http://www.dnes.bg/mish-mash/2012/12/13/mladite-bylgarki-predpochitat-hubaviia-seks-pred-vernostta.175369 -коментирайте:)))
600 души, българи и сърби? Агенцията, провела изследването да се самозакрие официално. Как това е представителна извадка?
Извинявай ,но четейки мненията по-горе ,спокойно можем да направим представителна извадка на форумните посетители и колкото и да не ви се иска ,агенцията май е права?оО
P.S Плами -никога не поставям жените под общ знаменател:)))
Писали са момичета,които имат кво да кажат по темата, това не значи,че цялото женско форонно съсловие изневерява.
И пак казвам, тази статия не отговаря на истината. Колкото изневеряват жените , толкова и мъжете. Причините в повечето случаи им се различават.
SisiStrange
12-13-2012, 17:16
Не знам доколко ми се брои моето. Бях вече хлътнала много сериозно по ново момче, с тогавашния ми приятел много неща не вървяха, карахме се, не ми обръщаше внимание, вече бях спряла да го харесвам. Умирах си да го скъсам още на момента, но изчаках 2 седмици да му минат изпитите, за да не му проваля живота за момиче. Още ми е чудно кое е било правилното и дали е "курвенски номер" според днешните представи. Ако го бях скъсала директно на момента и после беше изгубил година от живота си до следващите кандидат-студентски изпити, дали щях да съм по-малко курва? Едва ли.
На сегашния ми приятел за нищо на света не бих изневерила по много причини. Дава ми всичко, обожавам го, топличко ми става на сърцето само като го видя. Не мисля, че някой друг би могъл да ме привлече така някога.
Чакай ,чакай -кой е казал ,че мъжете не изневеряват???Малко по-късно ще споделя моето мнение по темата:)))
Не знам доколко ми се брои моето. Бях вече хлътнала много сериозно по ново момче, с тогавашния ми приятел много неща не вървяха, карахме се, не ми обръщаше внимание, вече бях спряла да го харесвам. Умирах си да го скъсам още на момента, но изчаках 2 седмици да му минат изпитите, за да не му проваля живота за момиче. Още ми е чудно кое е било правилното и дали е "курвенски номер" според днешните представи. Ако го бях скъсала директно на момента и после беше изгубил година от живота си до следващите кандидат-студентски изпити, дали щях да съм по-малко курва? Едва ли.
На сегашния ми приятел за нищо на света не бих изневерила по много причини. Дава ми всичко, обожавам го, топличко ми става на сърцето само като го видя. Не мисля, че някой друг би могъл да ме привлече така някога.
Ами сама казваш, че е било въпрос на 2 седмици, толкова ли не издържа да не правите секс с новия 2 седмици ?
SisiStrange
12-13-2012, 19:28
Какво значение въобще има секса в случая? За вас сексът ли е единствената изневяра? Значи аз може да съм влюбена в друг, да мисля за друг, да мечтая за друг, но ако не съм спала с него, значи всичко е наред? В случая мисля, че буквално е незначителна подробност. Със или без секс, нещата бяха приключили. Не бяха приключили още на думи, за да не се срине точно, когато му трябва да си ползва мозъка на 100%.
ludata_doide
12-13-2012, 21:04
не когато съм с един човек съм само с него
Добре , получила си пенис .. и финансови облаги !
Toва пък как го реши?!?!?!?!
http://prikachi.com/images.php?images/540/5606540r.jpg
TheBeliever
12-14-2012, 13:03
Извинявай ,но четейки мненията по-горе ,спокойно можем да направим представителна извадка на форумните посетители и колкото и да не ви се иска ,агенцията май е права?оО
Не, не е представителна извадката. Говоря от чисто статистическа гледна точка, без значение конкретната тематика на изследването. Прекалено малък брой са анкетираните (както и отговорилите по темата), няма данни за това по какви критерии са били подбирани и т.н. Това не позволява да се правят изводи за цялата генерална съвкупност.
Не е до широкоскроеност , а до разбиране. Не е да махнеш с ръка и с усмивка на уста да кажеш-" майната му , случва се".Не водя морал на никого. Изказах се по-горе,само това изречение ми бръкна в очите с кол. За понятието имах предвид.Не за самата идея на изневярата.
Знам, аз не визирах теб. Не мисля, че си крайна, а просто си имаш мнение, което отстояваш. По-скоро се дразних на тия с обидите. Така или иначе всеки е допускал и ще допуска всякакви грешки. Било то изневяра или друго. Но пък важното е да се учиш от тях :)
600 души, българи и сърби? Агенцията, провела изследването да се самозакрие официално. Как това е представителна извадка?
600 и то от интернет. Верно да се замозакрие.. глупости!
Знам,че не визираш мен,просто ми направи впечатление изречението ,което написа и начина ,по който си го написала. Широкоскроеността не играе никва роля в отношенията между двама души,когато единия изневери. Ама тва вече е отделен въпрос, тва имах предвид.
За тези, които казвате, че човек не знае дали ще изневери:
Баш до принципи е
Поне за физическата изневяра е абсолютно възможно да си убеден, че няма да я допуснеш. Все пак не е голямата философия, ако връзката, която поддържаш не те удовлетворява да я прекратиш.
Знам,че не визираш мен,просто ми направи впечатление изречението ,което написа и начина ,по който си го написала. Широкоскроеността не играе никва роля в отношенията между двама души,когато единия изневери. Ама тва вече е отделен въпрос, тва имах предвид.
Аа разбрах те :) Е да, това е ясно. По-скоро имах предвид когато някой съди друг страничен човек без да познава миналото му.
magi_dark
12-14-2012, 19:37
Не съм изневерявала,но са ми изневерявали........ Хванах ги на калъп и чувството не беше приятно
p.georgiev88
12-14-2012, 19:40
много гнусна постъпка ...
stambelan
12-14-2012, 21:09
не
fUcKsMiLe
12-14-2012, 23:36
На този етап няма на кой да изневерявам, а ако имаше такъв човек предпочитам да споделя проблема с него и да го решим двамата. Ако не се стигне до компромис, по-добре ще е да се разделим и да намеря, това което искам при друг. Не толерирам особено такива прояви. Не казвам, че никога няма да го направя, защото имам доста време през себе си и не желая да говоря в дългосрочен план. Но като цяло не ми се струва морално да нараняваш друг, във връзка, която уж е само за двама ви и в същото време ти да се забавляваш с това, което правиш. Сега някой може да ме нападне, но пък не ми пука особено. Също така не бих разбрала, ако някой ми изневери на мен. Ако има такива намерения по-добре да спре връзката и да се наслаждава на това, което би му дала третата страна.
Grudi_SeXa
12-14-2012, 23:52
всеки ден по няколко пъти
liglata_bg
12-16-2012, 21:37
Чувствате ли се виновни след това, ако да. Ако не, е ясно защо е Не.
Веднъж - правих свирки само.Моментно увлечение и да беше ми съвестно.
За мен изневярата е едно от най-долните, гнусни неща на света. Изневярата преди всичко е предателство, предателство към човека до теб. Всичко друго е на заден план. Това е нещо, което не заслужава прошка, независимо поради какви причини се е случило. Аз като момче, ако ми изневерят, веднага отрязвам момичето, едно здрасти на улицата няма да и кажа. Щом си изневерила, ти нямаш самоуважение, не цениш себе си, дори има ли смисъл да споменавам колко цениш приятеля си ?
ПП: Точно заради това сме хора, а не животни. Ние можем да мислим и въобще не е адекватно да кажете, че щото разбираш ли не ти е задоволявал потребностите, дай да се ебем с друг. Ми като искате друг, зарежете го и си хванете друг, а не да си играете с чувствата на човека. Това, че сте си позволили да изневерите ви прави курви, вие сте такива, такива сте станали в момента в който сте изневерили и винаги ще си останете такива, дори и да не го направите отново.
И това ви го казва нерелигиозен човек, който даже е атеист и доста широкоскроен относно много работи, но не и това.
anonymous708973
12-17-2012, 07:59
Добре, ето ти вариант:
Приятелката ти е казала, че нещо не е наред, казала е и какво. (Споменавам го, защото това е най-честото обвинение към изневеряващите - че не били казали, че има проблем.) По някаква причина не те чувства като най-близкия си човек, не усеща подкрепата, малките жестове и т.н. Ти обаче не правиш мижав опит да промениш нещата. Да, вероятно тя трябва да те скъса в тоя случай - обаче е човек, прави грешки - има страхотни спомени с теб, помни всички неща, които прави и си казва "Трябва да съм идиотка, за да го зарежа" и започва да убеждава себе си, че това, което не й харесва, е нещо малко и незначително и е пълна лигла, за да го коментира дори. И си казва "Сигурно е период, ще отмине". В същия момент обаче се появява човек, който се държи с нея както би трябвало да се държиш ти - мило, покровителствено, говори й, изслушва я... или пък я възприема като сексуален обект... вариантите са много, но най-важното е, че се появява човек, който й предлага това, което с теб в момента й липсва, а ти явно отказваш да й го дадеш. И ето ти причина за изневяра... поводите пък са безброй.
Съмнявам се да ме разбереш, щото си много отворен, но ще се радвам, ако някой дори се замисли.
Защото изневярата, my friend, e вина и на двамата. Винаги съм го възприемала така и винаги ще го възприемам, независимо от коя страна на барикадата съм.
Добре, ето ти вариант:
Приятелката ти е казала, че нещо не е наред, казала е и какво. (Споменавам го, защото това е най-честото обвинение към изневеряващите - че не били казали, че има проблем.) По някаква причина не те чувства като най-близкия си човек, не усеща подкрепата, малките жестове и т.н. Ти обаче не правиш мижав опит да промениш нещата. Да, вероятно тя трябва да те скъса в тоя случай - обаче е човек, прави грешки - има страхотни спомени с теб, помни всички неща, които прави и си казва "Трябва да съм идиотка, за да го зарежа" и започва да убеждава себе си, че това, което не й харесва, е нещо малко и незначително и е пълна лигла, за да го коментира дори. И си казва "Сигурно е период, ще отмине". В същия момент обаче се появява човек, който се държи с нея както би трябвало да се държиш ти - мило, покровителствено, говори й, изслушва я... или пък я възприема като сексуален обект... вариантите са много, но най-важното е, че се появява човек, който й предлага това, което с теб в момента й липсва, а ти явно отказваш да й го дадеш. И ето ти причина за изневяра... поводите пък са безброй.
Аз го разбрах до последното изречение. Него не го разбирам. Щом се появи този човек, който може да ти даде "всичко" защо не си прекъснеш връзката преди да предадеш доверието на човека, с когото си?
anonymous708973
12-17-2012, 08:35
Никъде не е казано "всичко". Може новият човек да е доста неподходящ за теб, да имате съвсем различно ежедневие, цели, разбирания, но в момента да ти показва, че има там някой за теб, който да те изслуша и да те разбере, тоест да се държи както би трябвало да се отнася с теб приятелят ти. Изобщо не е нужно да е само пишка.
Ако е толкова неподходящ, няма смисъл да се разделяш с приятеля си заради него и можеш да се надяваш, че нещата ще отминат, че кривването от пътя ще ти помогне да си по-търпелива за момента, в който връзката ти отново ще е хубава.
Това е най-егоистичното нещо, което съм чела. И егоистично не в добрия, умерен смисъл на думата. След като изневериш как нещата биха потръгнали към по-добро във връзката ти? Това, че за момент ще получиш каквото ти е нужно и после ще се върнеш към каквото имаш, удовлетворява ли те наистина?
На мнение съм, че докато обичаш един човек си неспособен да му изневериш, спреш ли няма смисъл да продължаваш връзката. Също така връзка, в която не се чувстваш добре си е чист мазохизъм да я поддържаш.
anonymous708973
12-17-2012, 08:47
Обясних го. След като получиш това, от което имаш нужда, си по-търпелив/а нещата да се оправят.
А когато си показала, че нещата не са наред и си казала КОЕ не е наред и отсреща не ти обърнат внимание, това не е ли егоистично?
Също така връзка, в която не се чувстваш добре си е чист мазохизъм да я поддържаш.
А не е ли егоистично да режеш веднага човека, с който си?
Нищо не защитавам, просто показвам, че нещата не са черно-бели. И ако като тийнейджъри живеете с нагласа, че ако обичаш един човек - край, нищо друго няма значение, като пораснете и имате семейства, ще видите, че нещата не са точно така. Поровете се, попитайте родителите си за приятелски семейства. Ще се изненадате на историите.
Обясних го. След като получиш това, от което имаш нужда, си по-търпелив/а нещата да се оправят.
А когато си показала, че нещата не са наред и си казала КОЕ не е наред и отсреща не ти обърнат внимание, това не е ли егоистично?
Тук цитата, който си извадила от моя пост е това,което имам да казвам.
Не е веднага. След опит да поговорите и щом видиш, че ефект няма, тогава улицата вече е станала еднопосочна. Вместо да се принизиш на същото "не ми пука за теб, на мен ми е добре", вече няма за каква връзка и взаимност да си говорим.
Запозната съм със всякакви случаи. Дори имам приятел, чийто баща си имаше любовница около 2-3 години и с цялата си наглост я е водил в тях при жена му. Така че надали има история, която да ме изненада, но това, че някой се е примирил с тези неща, означава ли автоматично, че с всеки ще се случи? За мен лично моментът, в който предпочете друга пред мен, ще съсипе представата, която аз имам за любов. Отначало, повлияна от чувства, може и да простя, за да запазя отношенията, но дълбоко в себе си, не бих простила никога и рано или късно ще осъзная, че поддържам връзка, която отдавна се е променила не към хубаво.
Нищо не защитавам, просто показвам, че нещата не са черно-бели. И ако като тийнейджъри живеете с нагласа, че ако обичаш един човек - край, нищо друго няма значение, като пораснете и имате семейства, ще видите, че нещата не са точно така. Поровете се, попитайте родителите си за приятелски семейства. Ще се изненадате на историите.
Аха и от благородство да не го зарежеш, отиваш да се изчукаш с някакъв рандом ? Бах тая състрадателност и загриженост. Опазил Бог.
Стига с тия извинения, че изневярата била вина и на двамата. Вина на двамата е ако връзката не върви, изневярата си е чисто лично решение, продиктувано от егоизъм и несигурност. И понеже новото е несигурно, за това не щете да скъсате със старото, ами го държите като резерва.
Разправяш ги едни измишльотини.....
THADONMAKAVELI
12-17-2012, 10:07
bitch please
Да.. и аз съм от онея с курвеснките номера. Беше в края на връзката ми и не съжалявам, но не отричам, че е грозно, гнусно и противно и не мога да кажа 'никога повече няма да правя така', просто защото и преди си мислех 'аз никога няма да изневеря'. НО знам, че ако има някакъв проблем и ако ми липсва нещо, ще си споделям с човечето си и няма да се стига до това да търся друг. Това поне си го обещах на себе си, а аз изключително рядко обещавам изобщо нещо, защото като го направя, искам да е точно така.
Какво ме е накарало да го направя тогава ли? Не знам. Не получавах това, от което имах нужда и без да го търся у друг, просто всеки мил жест от страна на някой страничен човек, те прави уязвим. Да, най-вероятно е глупаво. Много глупаво. Знам и че проблема при мен е много по-голям, защото диапазона ми за 'изневяра' е огромен и ако се настроя на 'подходяща' вълна, мога да нямам абсолютно никаква гузна съвест, защото няма да смятам нищо за грешно. Смятам и че ако се настроя на още по-хубава, няма да ми пречи и да ми 'изневеряват'. Но смятам и че за да се случи нещо такова, човека до мен трябва да ми е не просто 'всичко', а много повече. Тук се навлиза в една друга материя, която си мисля, че никога няма да докосна, а и не съм сигурна, че искам, защото няма да се справя със себе си и границата, която мога да скъсам винаги и която завлича толкова болка, колкото не мисля, че ще мога да изтърпя. Мога да обичам много нездравословно, но когато покажеш на някого, че си негов изцяло... веднага му ставаш безинтересен и може да ти се 'подиграва' както си иска, дори без да го иска... което е все едно да те пребиват с душевни шамари. Сега ме е страх да обичам така. Страх ме е да се 'подаря' по начина, по който мога, страх ме е да не стана Нещо, което Някой ще знае, че със сигурност няма да изгуби.
Много се отклоних. Като цяло мисля, че мога да съм прекрасен, отдаден и грижовен партньор, който няма очи за друг, който би споделил себе си с човека до него, но ако усетя, че съм просто даденост, просто вещ, която е едва ли не 'там' като фиба в косата, мога да стана ужасна.. И въпреки това съм такава, че не мога да си държа мислите в главата си и по-скоро да си изплача очите пред човечето си (преди не бях така..), пред това да правя някакви огромни, задкулисни изпълнения..
Толкова редове , а нищо не каза.
Ако ви липсва нещо споделете , ако не се оправят нещата напуснете.
Не казвам ,че никога няма да изневеря , но за мен това е нещо много лошо.
SisiStrange
12-17-2012, 11:38
Аха и от благородство да не го зарежеш, отиваш да се изчукаш с някакъв рандом ? Бах тая състрадателност и загриженост. Опазил Бог.
Стига с тия извинения, че изневярата била вина и на двамата. Вина на двамата е ако връзката не върви, изневярата си е чисто лично решение, продиктувано от егоизъм и несигурност. И понеже новото е несигурно, за това не щете да скъсате със старото, ами го държите като резерва.
Разправяш ги едни измишльотини.....
И пак ще попитам: А изневярата само секс, целувки и въобще размяна на телесни течности ли е?
Аз мисля, че много по-страшно е това, което се случва в главата на човек спрямо друг човек. Щото ти може да не идеш да се "изчукаш с някой рандом". Може да излизаш с него, да си говориш с него с часове. Да търсиш мнението му, съзнателно или не да се стараеш да му се харесаш, дори да се влюбиш. В това не е задължително дори въобще да има секс. Но пак е изневяра.
Иначе да, ако не си щастлив в една връзка, край и толкоз, но често нещата не са толкова прости. Аз дадох алтернативен пример по-нагоре.
Ами не знам за това да питам: Ако се виждаш с някой само за секс и го направиш и с друг това изневяра ли е?
Не, курвалък е :lol:
xaxaxaxaxa .. Казаха ли ти го чедо :>
И пак ще попитам: А изневярата само секс, целувки и въобще размяна на телесни течности ли е?
Аз мисля, че много по-страшно е това, което се случва в главата на човек спрямо друг човек. Щото ти може да не идеш да се "изчукаш с някой рандом". Може да излизаш с него, да си говориш с него с часове. Да търсиш мнението му, съзнателно или не да се стараеш да му се харесаш, дори да се влюбиш. В това не е задължително дори въобще да има секс. Но пак е изневяра.
Иначе да, ако не си щастлив в една връзка, край и толкоз, но често нещата не са толкова прости. Аз дадох алтернативен пример по-нагоре.
Естествено че не е само това. Идеята тук е, че ако с някого не върви се разделяте и после прави каквото щеш. А не та ми разправят тук изневярата е вина и на двамата. Все едно да кажеш, че на убиеца майка му е виновна, щото го е родила.
SisiStrange
12-17-2012, 14:29
Просто всеки случай е индивидуален. Има хора, които изневеряват от скука, от глупост, за самата "тръпка" или, защото иначе се чувстват несигурни. На тях, ако ще светът да им поднесеш, пак ще изневеряват. Има го и случаят с "изкуших се", напих се, не знам си какви единични изневери, в които е ясно кой е виновен.
Обаче, съгласна съм с Пантерата, че има и други ситуации, междинни, в които играят прекалено много фактори, за да се лепва вината само върху единия. Ако имаш връзка от... да кажем, 3-4 години и този човек е бил перфектен, мислили сте за брак, за бъдеще и прочие. В един момент спира да ти обръща внимание, сърди се за глупости, държи се безразлично (преди всичко приел те е за даденост, от там идва и всичко останало). Ти говориш, той уж слуша, държи се добре 1 ден и после пак същото. Пак говориш, пак кратко подобрение и същата ситуация. На човек му писва да бъде поставян на 10то място дълго време. Тогава, ако имаш злощастния късмет да се появи човек, който върши за теб всички тези неща, вероятността да се увлечеш по него е голяма. Понякога раздялата не е толкова лесна. Не и, ако сте деляли всичко години наред и съответно въпреки безразличието на партньора, още има чувства към него. Тогава настава едно голямо объркване, дилеми, неувереност, незнание какво да правиш сега. Повечето сериозни изневери се случват по този начин. Не казвам, че това те прави света вода ненапита, но и не бих хвърлила вината само върху изневеряващата страна.
В интерес на истината, такова нещо не ми се е случвало. В моя случай бях 100% наясно какво искам и беше само въпрос на 2 седмици изчакване, но така си представям нещата и мога да ги видя. Останалото е прекалено опростяване на нещата (в това изключвам очевидните ситуации, в които всичко наистина е много просто).
ShtrudeL
12-17-2012, 15:31
Добре, ето ти вариант:
Съмнявам се да ме разбереш, щото си много отворен, но ще се радвам, ако някой дори се замисли.
Защото изневярата, my friend, e вина и на двамата. Винаги съм го възприемала така и винаги ще го възприемам, независимо от коя страна на барикадата съм.
мхмхммммммм
Аз не съм изневерявал за сега на моята приятелка, но не мога да обещая че никога няма да го направя все пак всичко може да се случи и по никакъв начин не искам и да съдя тези които са го правили .
SpiritInBlack
12-17-2012, 18:32
то бива да сте курви , ама да бяхте хубави поне.с претенции и не знам си кви смешни щруделски идеали , пък играят свирят 2ра цигулка. евтина работа , щрюделю на скалата
Violenza
12-17-2012, 18:49
И като ме боли гърлото, викате, още сладолед да тъпча?
Добре, ето ти вариант:
Във цялото ти изключително слабо аргументирано описание не видях и една причина за изневяра, не знам ти къде видя "много". Ти описваш поводи за РАЗДЯЛА, не за изневяра. Тук какво се опитваш да ни внушиш на нас ли, че изневярата е вина и на двамата или да си го самовнушиш, че ако кривнеш да има с какво да си закърпиш гузната съвест ? Само един изключително ограничен човек, който не може да преглътне егоизма си може да каже : "Изневярата е вина и на двамата". И с какво е вина на двамата ? Не мисли ся, че ще кажеш "щото не и обръща внимание". Истината е че просто Ви е толкова шубе че може да останете сами, че няма накъде.
Никъде не е казано "всичко". Може новият човек да е доста неподходящ за теб, да имате съвсем различно ежедневие, цели, разбирания, но в момента да ти показва, че има там някой за теб, който да те изслуша и да те разбере, тоест да се държи както би трябвало да се отнася с теб приятелят ти. Изобщо не е нужно да е само пишка.
Ако е толкова неподходящ, няма смисъл да се разделяш с приятеля си заради него и можеш да се надяваш, че нещата ще отминат, че кривването от пътя ще ти помогне да си по-търпелива за момента, в който връзката ти отново ще е хубава.
Първото нещо което трябва да научиш в живота явно е : "Ако нещо е счупено, вземи чук и го удряй здраво, за да се оправи накрая". И какво искаш тука да кажеш ? Може новия човек да не е подходящ, за това ще си пазя стария, ама ще се понаеба с тоя, че в момента ми дава, това което моя не може....
От тебе лъха неувереност и слабохарактерност, направо не ми се коментира.
Чш Пантеро, викаш никой няма да ме разбере, щото съм много отворен, но като гледам повечето тук мислят като мен. Май ти си кривата, гузната, която има за цел да ни убеди, че не е курва ... хич.
ПП: Такива като теб заслужават цял живот да са секс кукли, щом едното ебане нищо не е.
ПП 2: Щом един път си го направила, ще го направиш и втори, и трети.
ShtrudeL
12-17-2012, 21:44
Много сте зле.
Иска ми се да съм при вас, когато един ден пожелаете и пипнете човек, който не е вашия, за да ви нарека 'курвари'.
Едно е да я пипна, друго да я наеба. Само дето аз имам глава на раменете, освен между краката и ако ще изневерявам на приятелката си, то чисто и просто ще я скъсам или преди, или след това, но повярвай ми, няма да чакам дълго. Не заради друго, нямам съвест, но имам нещо, което ти е непознато ... морал.
Много сте зле.
Иска ми се да съм при вас, когато един ден пожелаете и пипнете човек, който не е вашия, за да ви нарека 'курвари'.
Хах :) Заповядай при мен да чакаш момента, само гледай да не умреш от скука. Това което говорим не е до желания.
Много сте зле.
Като се уточним, че спора, който се води е за физическата изневяра, между "пожелаете" и "пипнете" за някои хора съществува принципа да прекъснат настоящата си връзка.
NambyPamby
12-18-2012, 01:41
Не съм и считам изневярата за доста долна и гнусна постъпка. Най-малкото е лицемерно деяние не спрямо другия, ами и спрямо себе си. Как ще се кълнеш, че обичаш някого и те е грижа за него, а после при първото препъникамъче ще ходиш да се утешаваш при трети човек? Не го разбирам това, явно все още не ми се е пукнал розовия балон. За моя радост, приятелят ми е на същото мнение като мен.
Иначе изневярата има много измерения - от това да си влюбен/а в друг/а, а да си във връзка, дотам, че да се стигне до целувка/натискане/секс с друг човек, въпросът е, че докато човек не може да контролира мислите/сърцето си и се случва понякога да се влюбиш в друг, докато си в отношения с един човек, то определено всякакъв физически акт на интимност се извършва от тялото, което ние сами контролираме.
Та да, ако един ден ми кажат "Не можем повече да сме заедно, влюбих се в друга" ще го приема в пъти по-добре или поне ще се опитам да проявя повече разбиране, отколкото ако ми изтърсят "Праснах се с Марчето на купона без грам желание, бях пиян, а и бяхме в криза, ти не ми даваше всичко, което ми беше нужно, ама нали ще ми простиш, все пак докато я чуках си мислих за теб".
BloodY_MerY
12-18-2012, 05:47
Айде сега да Ви питам аз - в няколко мой коментара ви казвах, че Пантерата е с адски наивното мислене и определената група потребители наприме Shtrudel Style скочиха като ужилени как може да говоря така "принцесата".Ама се радвам сега, че и други го разбрахте.
А иначе аз съм на мнение, че изневеряваш тогава, когато нещо куца и ти отказваш да прекъснеш връзката съзнателно или не.Има такива, които го правят от ексцентричност или тръпка, защото определено ако момче или момиче/зависи от пола ти/ ти размъти мозъка и ти изпраска една страстна целувка ще се разтопиш и ще ти омекнат коленете.А какво да кажем за секса с въпросния човек!?
anonymous708973
12-18-2012, 06:27
От тебе лъха неувереност и слабохарактерност, направо не ми се коментира.
:lol: :lol: :lol:
Да, добре.
aks13v, грам не ме засягаш. Имам страхотна връзка с прекрасен човек, не виждам как някой друг ще ми даде и половината, което имам сега. Изневерявала съм преди на друг човек, сега съжалявам, но мога да си го обясня. Просто познавам много хора с различни истории и животът... още по-малко връзките са идеални.
Ела се запознай с мен на живо, като си толкова отворен, и ми кажи каква съм тогава. До този момент - устичката затворена.
В момента точно аз съм ненаивната.
Впрочем, аз говорих за изневярата като цяло и повече за емоционалната, защото лично за мен нещата започват от там. Физическата е въпрос на време и на преценка.
Вече познавам достатъчно курви. Ще пропусна.
anonymous708973
12-18-2012, 06:47
Да, добре, сигурно.
Вече познавам достатъчно курви. Ще пропусна.
ахахахаах .. nice one bro :D
aks13v, грам не ме засягаш. Имам страхотна връзка с прекрасен човек, не виждам как някой друг ще ми даде и половината, което имам сега.
Ейй тая пък къде го намери тоя Г-н Идеален .. сигурно в Клуба на идеалните , бар Идеал или www.idealnite.bg
anonymous708973
12-18-2012, 07:47
Доста плоско, всъщност.
Успях, когато си извадих главата от пясъка ;) И никъде не съм казала, че е идеален, а че е идеален за мен.
И леко с рекламките.
Ти първо отвори сайта и виж, че няма сайт, тогава се прави на остроумна.
Ти първо отвори сайта и виж, че няма сайт, тогава се прави на остроумна.
Тихо брат ... простено им е ! :)
SisiStrange
12-18-2012, 08:17
Иха, колко сте страшни. 8-) Като знам Пантерата колко е хлътнала до Бога в нейния, не вярвам, че ще я видите да му изневерява, тъй че приспиването на гузна съвест нещо... Както и да е.
Май май не е до изневери и държание? Просто, когато изказването на някое момиче не ви харесва, курва ви изнася като етикет? Май не сте виждали такава на живо? Или пък само такива гледате та не можете да си въобразите, че женската част от света не се дели на мама и к*рви? Както и да е, пожелавам ви... щастие и много любов. :)
По темата за последно: Не, не бих му изневерила. Дори не забелязвам другите хора в последно време. Откакто сме заедно открих, че не се заглеждам вече. Уникално е някой да е пленил мозъкът ти до такава степен. В нашия случай съм почти сигурна, че ако той го направи, повече няма да има нас. Хубавото е, че и той е верен като пингвин та едва ли ще се стигне до там.
:lol: :lol: :lol:
Да, добре.
И само това ли успя да измислиш ?
Ти искаш да се заяждаш или?Пак питам,защо се опитвате да убедите другите в собствените си възгледи. Едните мислят така,другите иначе.
^^Е, ако не се правеха подобни дкискусии форума щеше да е скучен. :д
И все пак да, забелязвам, че draid подхваща PinkPan7her в не една и две теми..
Това имах предвид,но все тая. Смисъл явно е,че всеки си държи на своето и си обяснява нещата през собствената си призма, така че,да си правят лични нападки е от глупаво ,по-глупаво!
ALetterFromTheSky
12-18-2012, 12:23
Не знам дали съм писала, така че..-не бих. Получавам всичко, от което имам нужда и няма просто нещо, което да ми лиспва и да го търся у други. Надявам се и той да е по същия начин!!!
и да, тъпо е всеки да си налага (тъпото) собствено мнение на друг и етц.
Ти искаш да се заяждаш или?Пак питам,защо се опитвате да убедите другите в собствените си възгледи. Едните мислят така,другите иначе.
Никого не искам да убеждавам, всеки сам си носи последствията от действията. Искам да провокирам някаква мисъл в отсрещната страна, обаче очевидно е трудно да бъде провокирана, при отсъствието и. Опитвам се да получа някакъв аргумент и обосновка които са конкретно насочени към проблема, ама и това очевидно не сполучва.
Заяждам е силно казано нещо, просто пробвам до колко е лишена от правилна аргументация.
Има ли смисъл да се защитава, срещу хора(не визирам теб),които я набеждават за курва? В смисъл,какво очакваш да каже,да тръгне да се заяжда на дребно. Не говоря и само за нея, а за всяко едно момиче по принцип. Курвалъка е начин на поведение и живот,не просто на едно действие. Курва може да е най-голямата девственица, зарибяваща се със всеки срещнат,но видиш ли не е спала досега с никого...примерно.
Има ли смисъл да се защитава, срещу хора(не визирам теб),които я набеждават за курва? В смисъл,какво очакваш да каже,да тръгне да се заяжда на дребно. Не говоря и само за нея, а за всяко едно момиче по принцип. Курвалъка е начин на поведение и живот,не просто на едно действие. Курва може да е най-голямата девственица, зарибяваща се със всеки срещнат,но видиш ли не е спала досега с никого...примерно.
Това че повечето от хлапетиите използват курва вместо здрасти е отделен въпрос. Аз написах много конкретно, че не е изразила правилни аргументи в защита на изневярата, а по-скоро в защита на това че е трябвало да се разделят. Има и нещо друго, забелязва се че само тези които са изневерили я защитават и се опитват да я оправдаят, но не се знае кого опитват да оправдаят. Забелязва се също, че последните са убедени че и на другите ще се случи, щом те са го направили.
Аз не съм изневерила например.
Разбрах те какво имаш предвид,но не разбирам хората,които лепят етикети,само по едно действие извършено от някакъв абсолютно непознат човек.
Аз не съм изневерила например.
Разбрах те какво имаш предвид,но не разбирам хората,които лепят етикети,само по едно действие извършено от някакъв абсолютно непознат човек.
Това по-принцип не е правилно, но за един човек може да се съди много по поведението му. Всяко малко действие или реакция говори много за неговият характер и разбирания.
Може да си вадим изводи за себе си,но не и да го определяме като еди какъв си,щото на нас ни се струва такъв.
Може да си вадим изводи за себе си,но не и да го определяме като еди какъв си,щото на нас ни се струва такъв.
Хммм, вероятно да.
Бих изневерил, ако другата жена/курва/проститутка е наистина страшно възбуждаща и просто няма да имам друг шанс за друга толкова красива. Ако откажа ще съм най-големият будала, а и аз не искам да съм влюбен ***** само в една и само в нея да си мисля. Не искам да се обвързвам с някоя за цял живот и не мога да гледам гола само една жена. Няма смисъл за мен. Обичам жените и не мога да се ограничавам само до една, но ще изневеря, ако другата е мега яката пичка.. както казах.
SisiStrange
12-18-2012, 12:57
Това че повечето от хлапетиите използват курва вместо здрасти е отделен въпрос. Аз написах много конкретно, че не е изразила правилни аргументи в защита на изневярата, а по-скоро в защита на това че е трябвало да се разделят. Има и нещо друго, забелязва се че само тези които са изневерили я защитават и се опитват да я оправдаят, но не се знае кого опитват да оправдаят. Забелязва се също, че последните са убедени че и на другите ще се случи, щом те са го направили.
И аз я защитавам. Пък според вашите критерии излиза, че моето не е изневяра. Нали благочестивото действие в случая е да скъсаш с човека, а не да се е*еш зад гърба му? Такъв е и моя случай. И пак, да ме гръмнат, не мога да кажа за Пантерата, че е к*рва или чудовище, каквато я изкарвате, но както и да е. Гледате супер едностранчиво на нещата. Не всичко е черно и бяло. Няма невинна жертвичка и гнусен престъпник във всеки филм.
Не съществуват аргументи в защита на изневярата. Тя си остава долно и грозно нещо. Това не означава, че всеки, на когото се е случвало по един или друг начин, заслужава да бъде убит с камъни. Хората правят и лоши неща понякога, а на момента им се струва, че са правилни. Защото са хора. Ако ти, draid, се считаш за свръх безгрешен и се виждаш с развян около себе си бял плащ на страната на доброто, добре. Ако ли не, не смятам, че имаш правото да сочиш с пръст хора, които не познаваш според косвена информация. Камо ли да им държиш сметка за това какво е било най-доброто за тях в определена ситуация, на която не си бил свидетел.
Сори, ако е прозвучало малко разпалено 8-) , на ум не звучеше така.
Ако ти, draid, се считаш за свръх безгрешен и се виждаш с развян около себе си бял плащ на страната на доброто, добре. Ако ли не, не смятам, че имаш правото да сочиш с пръст хора, които не познаваш според косвена информация. Камо ли да им държиш сметка за това какво е било най-доброто за тях в определена ситуация, на която не си бил свидетел.
Сори, ако е прозвучало малко разпалено 8-) , на ум не звучеше така.
Амии, грешил съм прекалено много. И моля те, не ме обиждай, бялото не е моят цвят ;)
Едит : Посочи ми къде съм слагал определения курва, боклук etc. Също ако може и къде съм държал сметка на някого. Общо взето не ми пука и да се хвърли от Витиня, че да се хабя да и държа сметка. Идеята е коренно различна.
SisiStrange
12-18-2012, 14:16
Целият ти изказ е свръх осъдителен.
Violenza
12-18-2012, 15:45
Пък според вашите критерии излиза, че моето не е изневяра.
Ми той написа, че не е така, ама вие си знаете вашето.
И разбира се, много избирателно пак се отговаря само на хора, които не могат да дадат аргументи. Удобничко.
SisiStrange
12-18-2012, 15:48
И разбира се, много избирателно пак се отговаря само на хора, които не могат да дадат аргументи. Удобничко.
Давай ти. Слушам.
mimsssssss
12-18-2012, 15:54
Реших да отговоря и аз. В сегашната ми връзка, която е близо шест години, не се е случвало дори да си помисля за друг. Просто изведнъж се въведохме във вихъра на любовта и всичко ми е прекалено замъглено, за да си позволя да гледам към някой страничен.
За мен изневярата също е нещо супер долно. Мисля, че не бих простила физическата изневяра. Колкото до психическата - все си мисля, че бих искала най-доброто за моя мъж. Ако в крайна сметка се влюби в друга, повече от мен и това го прави щастлив и е бил честен, мисля че бих го преглътнала и бих го "пуснала на свобода".
За тези, които казват че са изневерили, но връзката им е била пред разпад и други дрънканици имам един въпрос: Как стана така, че вие излизате веднъж, дваж, три, с въпросният "нов" и прехвърчат искри? Според мен вие сами си го търсите. Аз ако имам проблем с моя или ще сме заедно да го обсъждаме или ще си кисна самичка с музика, книга и шоколад :Д Не разбирам как може да имаш връзка с даден човек, а да излизаш на интимно с друг? Да, за едно кафе, логично е. Ама след това ми се струва, че не можеш да се контролираш и сам търсиш вниманието на новата изгора...
За кавга/неразбирателство може да са виновни две страни, но за изневяра си е виновен само изневеряващият. Щото твойта половинка не те кара да желаеш чужди устни/полови органи и т.н., нали?
Violenza
12-18-2012, 15:57
Давай ти. Слушам.
Аз не говорех за теб, а за Пантерата. Каквото имах го казах. И никой не ми каза последно да ям ли сладоледа или не...
SisiStrange
12-18-2012, 16:18
Как стана така, че вие излизате веднъж, дваж, три, с въпросният "нов" и прехвърчат искри? Според мен вие сами си го търсите.
Бяхме най-добри приятели.
mimsssssss
12-18-2012, 16:36
Бяхме най-добри приятели.
Хах. Не е ли достатъчно, че започваш да имаш чувства към друг човек? Няма значение дали ти е най-добрият приятел, учител, професор, комшия. Не се ли опита да ограничиш контактите си. Още повече, дори да се опиташ да прекараш време със сегашният си приятел, вместо да му казваш, че излизаш с най-добрият си? Според мен всичко е преднамерено, т.е. с умисъл.
SisiStrange
12-18-2012, 17:06
Хах. Не е ли достатъчно, че започваш да имаш чувства към друг човек? Няма значение дали ти е най-добрият приятел, учител, професор, комшия. Не се ли опита да ограничиш контактите си. Още повече, дори да се опиташ да прекараш време със сегашният си приятел, вместо да му казваш, че излизаш с най-добрият си? Според мен всичко е преднамерено, т.е. с умисъл.
Учехме заедно с най-добрия ми приятел. В 1 клас, на 1 чин. И да, пробвах много неща с тогавашния ми приятел. Организирах излизания, на кино, на походи в планината, пробвах какво ли не и свързано с кревата, ама не. На него му се цъкаха комп игри. Мързеше го да се разхожда. На планина само охкаше и пъшкаше как се е уморил и иска да си ходим. За секса дори няма да коментирам. Не бях свършвала година и нещо с него и все пак му бях вярна с идеята, че не искам да го късам заради "единия секс". Та в същото време до мен имаше един човек, който се разхождаше с мен, запали ме по нови хобита, обръщаше ми внимание, грижеше се за мен и в един момент вече нямаше как да не си направя някакво мега логично сравнение. А хлътването си е било тогава на лице, просто е било подтискано известно време от великите и явно свръх важни морални съображения. Нататък беше въпрос на изчакване да му минат изпитите (2 седмици тамън), за да го скъсам официално.
ПП. Ей там е проблема. Мислите свръх праволинейно за някои неща. Все някой трябва да е вадил черната зла умисъл. В моята ситуация пък нямаше виновни, поне аз така го чувствам. Нито най-добрия ми приятел е направил някоя грешна крачка, нито аз намирах смисъл да оставам с този човек, нито въпросния беше направил нещо катастрофално с изключение на това, че явно не е бил за мен. Simple as that.
mimsssssss
12-18-2012, 17:24
Като виждаш, че връзката ви няма смисъл, нито физически, нито психически, защо сте се мъчили и двамата над година и половина? Както някой по-горе каза, от страх да не останете сами ли? Не виждам смисъл от връзка с човек, който елементарните ти физически нужди (като достигане до оргазъм по време на полов акт) не може да задоволи, какво да говорим за фетиши, или разни разигравания на сценки и етц. Какъв е бил смисъла на връзката, която си имала, като дефакто си нямала? И ако кажеш, че си го обичала(по разни си други твои причини), ето тук настъпва момента, че не ти прави чест да бъдеш с друг човек, когато си се раздала на първия и той да остава заблуден, излъган, измамен.
п.п. Не съм черногледа, нито праволинейна. Хора сме, правим грешки. Има и по-страшни от изневярата. Но е тъпи някой да се оправдава, извинява или оневинява това което е направил, при положение че е бил в грешка. Признай си го и си го носи на гръб, защото делото си е твое. И някой като те пита и смееш да му отговориш с истината, очаквай да те нахулят, защото е нещо лошо.
Учехме заедно с най-добрия ми приятел. В 1 клас, на 1 чин. И да, пробвах много неща с тогавашния ми приятел. Организирах излизания, на кино, на походи в планината, пробвах какво ли не и свързано с кревата, ама не. На него му се цъкаха комп игри. Мързеше го да се разхожда. На планина само охкаше и пъшкаше как се е уморил и иска да си ходим. За секса дори няма да коментирам. Не бях свършвала година и нещо с него и все пак му бях вярна с идеята, че не искам да го късам заради "единия секс". Та в същото време до мен имаше един човек, който се разхождаше с мен, запали ме по нови хобита, обръщаше ми внимание, грижеше се за мен и в един момент вече нямаше как да не си направя някакво мега логично сравнение. А хлътването си е било тогава на лице, просто е било подтискано известно време от великите и явно свръх важни морални съображения. Нататък беше въпрос на изчакване да му минат изпитите (2 седмици тамън), за да го скъсам официално.
ПП. Ей там е проблема. Мислите свръх праволинейно за някои неща. Все някой трябва да е вадил черната зла умисъл. В моята ситуация пък нямаше виновни, поне аз така го чувствам. Нито най-добрия ми приятел е направил някоя грешна крачка, нито аз намирах смисъл да оставам с този човек, нито въпросния беше направил нещо катастрофално с изключение на това, че явно не е бил за мен. Simple as that.
Тоя твоя предишен приятел да не го намери в клуба на анонимните ретарди ?
SisiStrange
12-18-2012, 17:50
Ем в началото се спогаждахме добре всъщност. 8-) В смисъл беше мило момче. Не мога да кажа лошо специално за него, защото беше свестен. Просто определено щеше да си пасне 100 пъти по-добре с някое момиче, което цъка много игри и не обича да излиза много-много. Първата година явно се е стараел повече, но по-късно си пролича много ясно, че няма как да продължим. В началото на края много се стараех да оправя нещата, но не получавах кой знае какъв отговор. Бях много привързана. Беше ми първата сериозна връзка и наистина бях се настроила да я запазя. Говорих, говорих, обяснявах се, сърдих се, после пак измислях нещо ново с надежда и все удряше на камък. Ти питаш защо като не е имало смисъл? Ами за момента имаше. Поне в моята глава бях убедена не, че иначе ще остана сама (това ми звучи много глупаво), колкото, че точно толкова свестен няма да намеря пак. Явно не съм имала качествен поглед над нещата. Тогава ми набиваха, че всяка иска мъж, който "не пие, не пуши, не хойка и не бие" и толкоз и, че бих била голяма патка да зарежа такъв. Пък то насила хубост не става.
И ако кажеш, че си го обичала(по разни си други твои причини), ето тук настъпва момента, че не ти прави чест да бъдеш с друг човек, когато си се раздала на първия и той да остава заблуден, излъган, измамен.
Аз си казах вече. Това специално ми беше трудно решение. Много се чудих. Да го късам ли веднагически щом вече съм решила, че съм дотук с опитите (и да му проваля изпитната сесия, която за него беше неимоверно важна донякъде и заради адски амбициозни родители), или да изтрая 2 седмици докато си кажа всичко. Струва ми се, че колкото и осъдително да е, взех правилното решение. Отиде на изпитите спокоен, изкара ги с хубави оценки и вече по-късно разбрах, че е влязъл, където искаше. Ако бях стоварила "бомбата" по-рано, щеше същата година да е "зарязан" и "скъсан на изпити" едновременно. Кое е по-егоистично в крайна сметка?
Та това, за което спорихме, беше, че има само една вина в такава постъпка. Но не е така, реално. Дали съм била аз виновна, че накрая ми прекипя? Или той, че не влагаше никакво старание? Или най-добрия ми приятел, че се държеше на ниво, когато имах нужда от това? Или все пак аз, за дето все пак се захванах да правя някакви опити да оправям нещата, вместо директно да го зарежа? Това става на затворен кръг. Не можеш да късаш веднага при първите проблеми. Не можеш и да се бориш прекалено дълго за разрешаването им, защото, ако все пак не стане, пак си лошия, за дето протакаш. Когато няма правилно решение, няма грешни отговори.
Не ми харесват толкова категорични изказвания, защото никой не знае какво точно се е случило. Не уважавам хора, изневеряващи от нямане какво да правят или въобще без основателна причина. Въпросът е, че когато някой каже, че го е направил, не бих си извадила на секундата лошото заключение за него без да знам какво е подтикнало нещата да стигнат до там. Никой не спори за това дали изневярата е долно нещо. Тя е. Не е задължително, обаче, хората, които по една или друга причина, са я извършили, да са долни хора.
Аз мисля, че спорът се разпали най-вече от
изневярата e вина и на двамата. Винаги съм го възприемала така и винаги ще го възприемам, независимо от коя страна на барикадата съм.
Все още не видях някой да пусне логичен аргумент, с който да го защити. Действително звучи абсурдно.
Не разбирам как може да имаш връзка с даден човек, а да излизаш на интимно с друг? Да, за едно кафе, логично е. Ама след това ми се струва, че не можеш да се контролираш и сам търсиш вниманието на новата изгора...
За кавга/неразбирателство може да са виновни две страни, но за изневяра си е виновен само изневеряващият. Щото твойта половинка не те кара да желаеш чужди устни/полови органи и т.н., нали?
+
mimsssssss
12-18-2012, 18:41
Сиси, бре... :Д
Т'ва че някой изневерява, пие, пуши марихуана, пада си по садо-мазо или нещо си друго, не го прави автоматично лош човек, който е анатемосан от всички останали и отритнат от света. Всеки си има приятели, познат кръг от близки хора и не може "да оправиш всички". Ама като те сочат с пръст и ти кажат каква лоша/глупава постъпка си направил, трябва да поклатиш покорно глава и да си признаеш. Т'ва ми е мнението. И го подкрепям, защото... за година и половина опити да си "оправиш" връзката, не си намерила време да се разделите, а точно като са му дошли изпитите ти е светнала лампата, че това е краят и още повече не си си стояла мирно на дупето (ако щеш се затвори вкъщи), ама не прави "погрешни" стъпки.
И не поставяйте нещата така, че от една връзка трябва да се скача на друга (тоест да изневериш) или да си седиш със старият, ама да не ти е кеф. Щото лично не виждам смисъл да се бориш за някой, като той не полага същото усилие и хич не го бърка ти колко се бъхтиш на вас да ви е ок.
п.п. Против изневярата съм, защото когато си се отдал на един човек, той има някакви очаквания от теб. Не казвам, че вече се обичате и ще се жените. Но сте влюбени и почвате да отдавате сърцето си на отсрещният. Ако това не е така и двамата са наясно - ок. Това не е връзка. Ама в противен случай е гадно да ти изневеряват и да прецакват чувствата ти.
п.п.2
Сиси, както сама каза, не сте били един за друг, нито психически сте си паснали, нито физически. Ама защо аджеба си се мъчила да се нагаждаш/ да го нагаждаш? Нали си го харесала такъв какъвто е. Не взимаш произволен човек от улицата и да си го напаснеш на твоя идеал.
п.п.3
Що не си изчакала тия две седмици, само това не ми стана. Ок, решила си да не го зарязваш в тоя момент, ама защо "ти се наложи" да кръшнеш? Не можа ли да постискаш малко?
SisiStrange
12-18-2012, 19:04
Към пп2. 8-) - Детски му работи. В началото всичко беше наред и бях убедена, че може пак да стане.
пп3. - Сложи 2ма души, които се харесват на едно място и виж дали нещата не си се развиват сами. Разбирам да се "стискаш", както ти се изрази, ако имаш надежди за настоящата си връзка и нещо на ум или нещата не са ти 100% ясни още и има вариант да останеш с този човек. Тогава има пълния смисъл да се оставиш по-скоро на размисъл, отколкото на нова връзка. Когато, обаче, в главата ти просто си принуден да чакаш 2 седмици без абсолютно никакво намерение да си преразглеждаш решението, ти се струва свръх безсмислено да режеш другия човек, който вече е придобил много по сериозен смисъл за теб заради някакви измислени съображения. То не беше кръшване дори /или пък не влагаме един и същ смисъл в думата/. Аз си започнах връзка. Ако се поставиш на мое място може би ще си го представиш? Някакво нелогично ми се виждаше да се гледаме влюбено и да пърхат пеперудки на чина, но да си мълчим и да се правим на разсеяни, защото има 2 седмици праг. Новият човек не заслужаваше да бъде отхвърлян пък и като хлътнало момиче нямах силите да кажа: "Ей, чшшш, ще чакаш и дотогава да не си посмял да ме хванеш за ръка или да кажеш нещо по-така."
Мой личен Сиси ПП. 8-) - Не смятам, че трябва да скачаш от връзка във връзка директно задължително. Напротив. Просто, когато дълго време си вярваш, че можеш да оправиш нещата и всеки път не става, хем не си загубил съвсем надежда, хем се чувстваш неразбран и уязвим към различни хора. Вярно, таймингът не беше перфектен да ми щукне, че си харесвам най-добрия приятел, но то не става по желание.
Именно от целия тоя сюжет научих, че хората не се променят и нагаждат, ако не си пасват по същество. Затова и съм толкова убедена в настоящата ми връзка при все, че разни хора ми цъкат с език и твърдят, че не можело да си 100% сигурен в друг човек. Но с него си пасваме много, и по същество, и в дреболиите. Затова знам, че трябва да са ме вързали, надрусали и да са ми направили трепанация, за да му изневеря. 8-) И пак може да е неуспешно. 8-)
Имам чувството, че в по-дълбок смисъл говорим за едно нещо, но не можем да се разберем.
mimsssssss
12-18-2012, 19:11
:) Аз не съм точно против изневеряващите, а против самата постъпка. Ако мой приятел/приятелка го е направил, няма тутакси да го замерям с камъни. Ще му кажа една-две приказки (като се надявам и преди това да ми знае мнението) и до там. Всеки си има глава на раменете. Това не прави постъпката по-малко лоша/неправилна.
Една вметка - с моя се различаваме да речем на 90% един от друг, ама пак сме заедно. Според мен има много различни неща във всяка една връзка, която я крепят. Та сходствата не винаги са нещо "полезно". По скоро индивидуализма.
edit: Със сегашното момче, с което си, за него ли става въпрос, че сте били съученици и най-добри приятели?
SisiStrange
12-18-2012, 19:30
Не, с него скъсахме преди, грубо, три години по негово желание и си останахме близки приятели.
Със сегашния ми приятел се запознахме в този форум и сме заедно от малко над година и половина.
Предполагам, че известна роля играе и възрастта. Докато си пубер не мислиш кой знае колко и не умееш да преценяваш винаги ситуациите, камо ли хората. По-късно с опита се научаваш да знаеш какво точно търсиш.
pifiella
12-18-2012, 20:47
Аз не изневерявам.
Когато съм влюбена съм отдадена тялом и духом.Няма пет,шест или обичам,или през вратата.Така ги разбирам нещата.
mimsssssss
12-18-2012, 20:54
Я пък имам един въпрос към всички ония обичащи хорица. Вие във всяка една връзка ли сте обичали човека до себе си? Защото под думата "обичам" май аз виждам доста дълбок замисъл, който е далеч от влюбването, секса и сладките смс-чета. Казвала съм го само на един човек, беше ми адски трудно да изтръгна думите от себе си, да призная чувствата си и да бъда истинска за момент. Цялото това "признание" ми костваше голямо притеснение, нерви, уплаха - дори самите думи излизаха странно от устата ми.
п.п. Това го казвам може би и във връзка, че постоянно чувам как разни хорица във връзка си казват по телефона нещо от сорта на вместо "чао" - "обичам те" :д . Та се чудя в един живот на колко обич си способен? Не че това омаловажа дадена връзка и може да изневеряваш или накърняваш другият човек, ама е смехотворно да си на 20, да си имал 5 гаджета и петте да си ги обичал :Д (да си им казвал, че ги обичаш).
SisiStrange
12-19-2012, 04:59
Акооо идеше реч за мен, имала съм 3 връзки. Вече с пълното съзнание какво представлява наистина да обичаш, обичала съм точно 1, сегашния ми приятел, имам намерение и да се омъжа за него. Не бих казала, че не съм била силно влюбена и в бившите ми, защото бях, много навътре приемам хората около мен. Привързвам се много бързо за добро или за лошо.
Не мисля, че е смехотворно на 20 да си имал 5 сериозни връзки, впрочем. Зависи как ти се е стекъл живота. Накрая винаги, обаче, се откроява един човек.
mimsssssss
12-19-2012, 07:53
Аз не изневерявам.
Когато съм влюбена съм отдадена тялом и духом.Няма пет,шест или обичам,или през вратата.Така ги разбирам нещата.
Не, Сиси, не беше за теб. ^ Във връзка с този коментар си написах мнението. Щото аз твърде трудно се влюбвам, пък за обич да не говорим, изпадам в крайности сигурно. Ама никога не мога да кажа или обичам или чао. Аз дадох пример с 5 връзки, защото толкова съм имала. Ама не си представям и петимата да съм обичала и да съм им дала сърцето си. Някак думата обич ми съвпада само за човек, с който искаш да споделиш дните си до края на живота. А не след два месеца-три да казваш на друг, че го обичаш.
п.п. Връзката не е по-маловажна ако не обичаш човека. Но не виждам смисъл ако пробвате известно време и го няма пламъка, не виждаш бъдещето си заедно с него и не можеш да му кажеш/не изпитваш любов. Моите връзки за това приключиха, не че хората са били лоши или добри. Та затова не виждам и смисъл за изневяра. Те нещата като не се получават, защо някой да си дава зор и/или да назорва другия. Живейте си живота и всички да са щастливи, ако ще и по отделно :Д
Я пък имам един въпрос към всички ония обичащи хорица. Вие във всяка една връзка ли сте обичали човека до себе си? Защото под думата "обичам" май аз виждам доста дълбок замисъл, който е далеч от влюбването, секса и сладките смс-чета. Казвала съм го само на един човек, беше ми адски трудно да изтръгна думите от себе си, да призная чувствата си и да бъда истинска за момент. Цялото това "признание" ми костваше голямо притеснение, нерви, уплаха - дори самите думи излизаха странно от устата ми.
п.п. Това го казвам може би и във връзка, че постоянно чувам как разни хорица във връзка си казват по телефона нещо от сорта на вместо "чао" - "обичам те" :д . Та се чудя в един живот на колко обич си способен? Не че това омаловажа дадена връзка и може да изневеряваш или накърняваш другият човек, ама е смехотворно да си на 20, да си имал 5 гаджета и петте да си ги обичал :Д (да си им казвал, че ги обичаш).
Чудила съм се на същото нещо :д Досегашните ми 1-2 "връзки" всъщност не са означавали кой знае колко за мен. Казвали са ми "Обичам те" преди, но не съм го чувствала и не съм го казвала. Освен на сегашния ми приятел, за когото съм сигурна вече, че обичам и беше незабривим момент когато си го казахме. <3
anonymous708973
12-19-2012, 08:24
Давай. Уверявам те, че не съм те пропуснала умишлено :)
Азория, помисли малко. Аз казах как е било при мен. Бях готова да дам шанс, с триста зора успях да се накарам да кажа на тогавашния си приятел какво не ми харесва и защо е важно за мен (а е нещо, което наистина не е въпрос на претенции), а това е нещо, безкрайно трудно за мен. Имам чувството, че наранявам човека с всяка дума, когато казвам какво не е наред. Той реагира тъпо... всъщност, никак. Мълча, мълча, мълча. След 10-15 минути дойде и каза "ще се постараем повече". Резултат - никакъв. АЗ направих каквото се искаше от мен. Той - не. Затова е виновен. Сега разбираш ли?
Сега разбираш ли?
Мне.
Азория, помисли малко. Аз казах как е било при мен. Бях готова да дам шанс, с триста зора успях да се накарам да кажа на тогавашния си приятел какво не ми харесва и защо е важно за мен (а е нещо, което наистина не е въпрос на претенции), а това е нещо, безкрайно трудно за мен. Имам чувството, че наранявам човека с всяка дума, когато казвам какво не е наред. Той реагира тъпо... всъщност, никак. Мълча, мълча, мълча. След 10-15 минути дойде и каза "ще се постараем повече". Резултат - никакъв. АЗ направих каквото се искаше от мен. Той - не. Затова е виновен. = край на връзката, не изневяра.
Не знам, струваш ми се човек, който може да погледне нещата от логичната им страна. Нещо не можем да се разберем. Аз разбрах, че връзката не е вървяла, не си се чувствала добре, той не те е зачитал и т.н. Защо не прекъсна връзката при тези обстоятелства, вместо да преспиш с друг зад гърба му и да причиниш нещо още по-лошо от това, което той на теб ти е причинил? И сега ще ми кажеш "Имах едикакви си чувства/ надежди и т.н." , но аз не приемам , че обичаш някого и му изневеряваш - несъвестими са.
Действително ли не осъзнаваш, че края на връзката е варианта в такива случаи или просто се опитваш да оправдаеш собствената си постъпка, защитавайки "изневярата e вина и на двамата" ?
anonymous708973
12-19-2012, 08:49
Аз се чувствах добре, имаше едно голямо нещо, което не ми харесваше и ми липсваше. Мислех, че беше в период, мислех, че ще отмине. Не исках да го режа с идеята, че не ми е дал нещо си, защото щях да му оставя белег (психически), а той беше/е чувствителен, интровертен и тия неща си ги премята из акъла.
Сигурно е грешка, да. Но щетите, нанесени върху него, са в пъти по-малки точно заради тогавашното ми решение. Той може да подозира, че съм изневерила, но няма как да е сигурен. Нещата замряха - буквално, ние никога не се видяхме, за да скъсаме. Той намери друго момиче, което му ангажира вниманието и така имаше доста плавен преход. От тази гледна точка не съжалявам.
Радвам се, че имате топките да режете ей така хората, да не давате втори шансове и така нататък. Аз не мога така. Давам втори шанс на всеки, не защото съм нерешителна и страхлива и не знам си какво (което е пълна глупост и би го потвърдил всеки, който е дори в периферния ми кръг на познати), а защото вярвам, че всекиму трябва да се предостави възможност да се поправи. Това е.
На сегашния си приятел и през ум не ми минава да изневеря като решение на дадена ситуация, но той е такъв тип човек, че няма да остави връзката да "умре", няма да ни остави скарани, нещата - недоизказани или пък да ме подмине, когато му кажа, че ми липсва нещо.
Наистина вярвам, че е вина и на двамата в (общо взето) всички ситуации, различни от "напих се и изчуках някоя/някого".
Отказвам се да споря по тази тема, в крайна сметка просто исках да видя нещата от твоята гледна точка, но не. Не го разбирам и това си е. :Д
Радвам се, че имате топките да режете ей така хората, да не давате втори шансове и така нататък. Аз не мога така. Давам втори шанс на всеки, не защото съм нерешителна и страхлива и не знам си какво (което е пълна глупост и би го потвърдил всеки, който е дори в периферния ми кръг на познати), а защото вярвам, че всекиму трябва да се предостави възможност да се поправи. Това е.
Аз казах вече - бих дала втори шанс. Това донякъде ми е недостатък обаче, че давам още шансове на хората, защото в повечето случаи изходът е да си изпатя пак. Но все пак бих дала (тя надеждата умира последна). Просто се познавам и знам, че това вече няма да е връзката, която съм имала и харесвала (и силно се съмнявам да ми изглежда по-хубава след това) и ще дойде момент, в който просто няма да я искам вече.
едит, че щях да се обосновавам,а забравих :D :
Изградих си това мислене, защото бях от другата страна на барикадата с човек, който е имал подобно мислене на твоето явно. С ръка на сърцето си казвам, че не давах всичко от себе си (дори съм била далеч от това понятие) за връзката ни и честно казано не ми и пукаше толкова много за него, но когато ми изневери само ми потвърди думите от преди да тръгнем, че не мога да му имам доверие. Защото си е бил женкар винаги и съм ставала свидетел на това как е изневерявал на предишни свои приятелки и знаех, че не мога да се отпусна в такава връзка, което си беше и причината да не си позволявам да задълбая. Преспокойно можеше да ми каже "Не ми харесва връзката ни, не искам да сме заедно" пред това да се хване с някоя зад гърба ми. Щях да разбера.
mimsssssss
12-19-2012, 09:03
Да кажа, да кажа, може ли да кажа :Д
Втори шанс, и трети шанс, ако щете и десети шанс, са хубави неща. Виждате че човека иска да се поправи, иска ви мнението как по да ви се хареса, как да ви провърви, как да ви направи щастлива и етц неща.
Ама да давате шанс, щото се е подиграл с вас няма смисъл. За това и не виждам смисъл от връзки точещи се по една година с безброй разговори, раздели, караници, натъкмявания и т.н., които убиват страстта, влюбеността, романтиката.
TheBeliever
12-19-2012, 13:22
Изневярата е избор. Като такъв главен отговорник е човекът, направил дадения избор.
Причините за изневярата може да са налице по вина и на двамата. Но това не променя факта, че изневеряващият е разумен човек, който е избрал да действа по начина, по който е действал. За този му избор никой друг не може да поеме отговорност и/или вина.
Моето мнение - не задължавам никого с него, не е отправено към никого конкретно.
Давай. Уверявам те, че не съм те пропуснала умишлено :)
Азория, помисли малко. Аз казах как е било при мен. Бях готова да дам шанс, с триста зора успях да се накарам да кажа на тогавашния си приятел какво не ми харесва и защо е важно за мен (а е нещо, което наистина не е въпрос на претенции), а това е нещо, безкрайно трудно за мен. Имам чувството, че наранявам човека с всяка дума, когато казвам какво не е наред. Той реагира тъпо... всъщност, никак. Мълча, мълча, мълча. След 10-15 минути дойде и каза "ще се постараем повече". Резултат - никакъв. АЗ направих каквото се искаше от мен. Той - не. Затова е виновен. Сега разбираш ли?
Спри да се оправдаваш и застани открито и кажи, да аз го направих това грешка или не, решението беше мое. Какви са тия щуротии, че изневярата била вина на двамата. Или се правиш на изключително глупава да тъпчеш на едно място или наистина си. Никой не може да споделя отговорността ти за това, че си изневерила, също както никой друг не носи отговорност, че си дръпнал спусъка, защото си го дръпнал ти, а не тоя дето ти е обяснявал да го дръпнеш.
anonymous708973
12-19-2012, 19:48
Затова ли подтикването към престъпление също се наказва законово? Наказанието е по-малко, естествено, но го има. И двамата са виновни.
Вземи си избери аргументи като хората, щото е смешно просто.
Аз казах, че съм го направила. Ако кажа, че не съм, трябва да се обявя за невменяема. Заставам си зад решението. Дали е грешка, или не - моя работа си е.
Затова ли подтикването към престъпление също се наказва законово? Наказанието е по-малко, естествено, но го има. И двамата са виновни.
Вземи си избери аргументи като хората, щото е смешно просто.
Аз казах, че съм го направила. Ако кажа, че не съм, трябва да се обявя за невменяема. Заставам си зад решението. Дали е грешка, или не - моя работа си е.
Моите аргументи винаги са избрани като хората. Това че ти не ги разбираш е съвсем отделен въпрос. Има голяма разлика м/у подтикване и извършване. Ама не мисля че успяваш да хванеш тънката граница.
SpiritInBlack
12-19-2012, 19:56
Смешна си.Като гледам на никого не му пука защо си изневерила , как си изневерила и т.н, така че спирай да се обесняваш. Изневярата е признак на слабост, а ако е от момиче , е и курвенско изпълнение.Стига се излага като не разбираш разликата между подбуда към престъпление (направи събитието абв , за да ти дам 111 сума пари или яверт )и причина за изневяра.Тя се корени само в човека , който го прави , а не в отсрещната страна.Здравата връзка се гради на повече от 1 човек , ама да си курвентия е собствен избор.
п.с. Не знам кво се намесвам , все едно са ми изневерявали.
anonymous708973
12-19-2012, 20:18
Да, явно, освен дебела, съм и курва. Скрий се.
draid, единственият човек, с който ще споря (евентуално) по темата, е Violenza. Глупавичък ми идваш.
Наказанието е по-малко, естествено
Eто ти я тънката граница и разликата, умнико.
Да, явно, освен дебела, съм и курва. Скрий се.
draid, единственият човек, с който ще споря (евентуално) по темата, е Violenza. Глупавичък ми идваш.
Eто ти я тънката граница и разликата, умнико.
Хахаха фамилията ми е Глупав, ти не знаеше ли. :D :D :D :D
BloodY_MerY
12-20-2012, 10:53
Ми не виждам някой някъде по някаква причина да се заяжда!Ама такива като тебе не зачитат другото мнение и барабар с още няколко всезнайковци и всезнайки , другите различно мислещи от ВАС са тролове, фейкове и какви ли не още.Ама понеже речника ти е беден и не може да измислиш още епитети се ограничаваш само с тези!Айде завирай си главата в пепелта и замълчи - това се отнася и за оная наивница дето вече клони към изкрейзила фантазьорка пантерката ли ква е там!
http://i1016.photobucket.com/albums/af286/JamariFoxLove/tumblr_lymtbvQ5ZA1r31s31o1_500.gif
piffacota
12-20-2012, 12:32
не
Ми не виждам някой някъде по някаква причина да се заяжда!Ама такива като тебе не зачитат другото мнение и барабар с още няколко всезнайковци и всезнайки , другите различно мислещи от ВАС са тролове, фейкове и какви ли не още.Ама понеже речника ти е беден и не може да измислиш още епитети се ограничаваш само с тези!Айде завирай си главата в пепелта и замълчи - това се отнася и за оная наивница дето вече клони към изкрейзила фантазьорка пантерката ли ква е там!
Както виждаш,а може би не си, с draid разменихме именно няколко мнения по темата с "приемането на мненията и лепенето на етикети.Не ми казвай какво да правя. Не си сред особено умните. Откакто дойде се заяждаш с всичко живо, чак ми е жал за хора като теб,които излъчват злост.Имай си собствено мнение,както и аз си имам. Нито ти го налагам,нито нищо.
SpiritInBlack
12-20-2012, 16:04
Интересната част е , че си всичко , което казвам е обективно, но си толкова наивно-простовата , че дори за секунда не си се замислила, че мнението ти за себе си се различава много , ама наистина много от истината.Има разлика между подбуда и подсрекателство.Ако ме ядосаш , независимо дали нарочно или не, и те строша от бой ,само аз съм подсъдим , ти не носиш никаква вина , поне не юридически.Ако обаче кажеш , че ще дадеш нещо на някого , ако извърши нещо , тогава си подсъдима дори ПОВЕЧЕ ,отколкото физическия извършител.Същото е и във връзките , не можеш да обвиниш някого , че не ти е давал достатъчно пишки през седмицата , за да те накара косвено да изневериш.Спори с някои по-тъпички от теб, колкото и да бъде трудно да ги намериш , в тоя сайт има такава вероятност.
Стой си в Пловдив , подай документи в ПУ , там има доста сестри като теб.
piffacota
12-20-2012, 17:11
И пак НЕ
Изневярата е признак на слабост, а ако е от момиче , е и курвенско изпълнение.
'Що? А ако е от мъж какво изпълнение е?
Иначе не съм изневерявала.
BloodY_MerY
12-21-2012, 05:36
Както виждаш,а може би не си, с draid разменихме именно няколко мнения по темата с "приемането на мненията и лепенето на етикети.Не ми казвай какво да правя. Не си сред особено умните. Откакто дойде се заяждаш с всичко живо, чак ми е жал за хора като теб,които излъчват злост.Имай си собствено мнение,както и аз си имам. Нито ти го налагам,нито нищо.
Напротив - казвам Ви истината в очите!Айде госпожице ГУРУ на научната мисъл ми кажи, защо винаги когато някой потребител пише по дадена тема с различни мнения от твоето на щрудела и още няколко надъхани форумни "герои" с още няколко подгласници му лепвате етикета фейк, мейк, трол, мрол?Някога някоя от вас умници - грозници да си е задавала въпроса "Ами ако това дето пише тоя човек е истина?"Ама си нямате и най-малка представя за какво иде реч и зеете срещу него.Но в същия момент малоумните теми седят и им се кефите!Когато 2007 се регистрирах тук беше съвсем различно и такива като тебе и оня духачка Щрудела дето се продава ги нямаше.Ама ся колко сме силни тук, че навън не ни зачитат мнението!Айде хващай гората над Сопот.И не се заяждам ами ще правя това с вас и другите, което правите вие с някои потребители!Разбрали ме мис Овчи мозък сега?!
piffacota
12-21-2012, 10:56
шото са малки пишлемета,и си мислят,че света се върти около тех.Царете на тиййнпроблем бухахааххаха.Като пораснете и си прочетете мненията пак ще си говорим
Интересната част е , че си всичко , което казвам е обективно, но си толкова наивно-простовата , че дори за секунда не си се замислила, че мнението ти за себе си се различава много , ама наистина много от истината.Има разлика между подбуда и подсрекателство.Ако ме ядосаш , независимо дали нарочно или не, и те строша от бой ,само аз съм подсъдим , ти не носиш никаква вина , поне не юридически.Ако обаче кажеш , че ще дадеш нещо на някого , ако извърши нещо , тогава си подсъдима дори ПОВЕЧЕ ,отколкото физическия извършител.Същото е и във връзките , не можеш да обвиниш някого , че не ти е давал достатъчно пишки през седмицата , за да те накара косвено да изневериш.Спори с някои по-тъпички от теб, колкото и да бъде трудно да ги намериш , в тоя сайт има такава вероятност.
Стой си в Пловдив , подай документи в ПУ , там има доста сестри като теб.
Недей, че и ти ще и се видиш глуповат, на тоз капацитет.
ccelebratee
12-21-2012, 12:34
Като не можете с един чеп , стойте си необвързани! На мен ако ми попадне такова момиче , не знам... И да , КУРВИ сте !! Какво значи "ами аз не знаех дали е сериозно"?!? Щом излизате заедно , значи е избран.. Иначе няма смисъл да се казва "това момче ми е гадже" , защото ако всичко е по вашата лайняна логика излиза "аз ще се еба с всички ,пък ще се гушкам с него"... Сякаш момчетата ,с които излизате са ви прикрития , за да не ви наричат "курви" , КУРВИ!!
Изневярата е признак на слабост, а ако е от момиче , е и курвенско изпълнение.
Много ограничена гледна точка спрямо жените. Надявам се в бъдеще да има по-малко мнения като това и постепенно да се изчистят хората , които имат този начин на мислене.Все си мисля ,че ако мъж изневери би трябвало този етикет "курва" , който забелязвам да се използва толкова често в този форум, да може да се лепне и на момчето.Не разбирам мисленето на тези хора- че момчето е застраховано от този епитет, а момичето не.
Whyniser
12-21-2012, 16:41
Веднъж като протече , ще протече и друг път :)
Violenza
12-22-2012, 16:51
Съжалявам, че толкова късно отговарям, но имах изпит тази седмица, а и вчера най-после се прибрах вкъщи, та ми се насъбраха разни неща.
Нямам намерение да споря като цяло. За мен това "и двамата са виновни" е чисто и просто измиване на ръцете от страна на този, който е изневерил. Поведението на партньорът може да ме подтикне към раздяла, но не и към това да му изневеря и да продължа да бъда с него. В крайна сметка след като нещо не върви, то по-добре да бъде прекъснато. Поне за мен това е правилното нещо и аз бих действала така. Говоря в сегашно време, нека да уточним. Сега съм млада, имала съм сериозни връзки, но нито брак, нито деца са ме обвързвали с партньорите ми, т.е. била съм напълно свободна да ги напусна по всяко време. Именно затова и не разбирам смисъла на изневярата, погледната по този начин. Ами като не ви устройва връзката, като ви липсва нещо, просто излезте и намерете този, който ще ви го даде. Искрено се надявам това ми мнение да не се промени след години.
За мен това е предателство и много грозна постъпка. И е лошо и в двата случая - когато го правиш с ясна мисъл и когато "уж" си сгафил веднъж. И двете говорят за слаб характер.
Колкото до физическата и емоционална изневяра мога да кажа, че за мен физическата е по-тежката. Докато човек не може да контролира чувствата и емоциите си, то със сигурност действията си може. Те може би са едно от малкото неща, които в живота си човек може сам да контролира изцяло и които си зависят само и единствено от него. Не отричам, че емоционалната не е "опасна", разбира се, че е. Но ако той или аз вече имаме нещо към друг/а, то пак изходът е един - раздяла, а не изневяра.
Сега обаче това са едни такива хиляди хипотетични ситуации и т.н., и т.н. Аз казвам, че за себе си не го приемам и това си е.
А draid честно казано на интелектуално ниво ни превъзхожда нас двете взети заедно... Съвсем искрено го казвам, без никакви лоши помисли.
А draid честно казано на интелектуално ниво ни превъзхожда нас двете взети заедно... Съвсем искрено го казвам, без никакви лоши помисли.
Боже... :д
Как пък не. Не мога да повярвам, че го мислиш.
До голяма степен съм съгласна иначе :)
Пантерата
I love Music
12-22-2012, 21:44
Не изневерявам защото се страхувам да не ме убие от ревност
Violenza
12-23-2012, 07:37
Боже... :д
Как пък не. Не мога да повярвам, че го мислиш.
До голяма степен съм съгласна иначе :)
Пантерата
С него се познаваме маааалко по-добре отколкото всички подозират. Така че говоря от съвсем различна гледна точка, не на база мнения във форум.
Е, пусна мухата, сега спираш. Направо си казвай.
Пак Пантерата
Е, пусна мухата, сега спираш. Направо си казвай.
Пак Пантерата
Седя си и си мисля. Дали все още те вълнува темата за изневярата, която така ревностно пазеше ? Дали се интересуваш от това какъв съм всъщност и какво мисля, макар че това вече го определихме. Да не би всичко това сега да е изместено от напиращо любопитство или пък желание за някакъв вид клюка. Нали в крайна сметка се чувстваш щастлива от това което правиш ? Какво значение има в това да искаш да разбираш привидно безполезни информации ? И защо след като отново демонстрираш, че си в твоя така обичан приятел, все пак не се занимавате с нещо по-приятно от това да стоиш в някакъв форум ? Не е ли малко странно ? Изневяра е само дума описваща деяние извършено от един единствен човек, подбудена от лично негови желания и виждания. И все пак кой може да съди друг освен себе си. За какво ли аз пиша отново в тази тема ? Какво ли може един глупец да каже на един слепец ?
SisiStrange
12-23-2012, 15:21
Всъщност голяма част от отговорите в подобни теми са почти съвсем хипотетични, защото вариантите за ситуация са адски много и всеки гледа от коренно различен ъгъл.
FuckedUp
12-23-2012, 19:31
Естествено, това е въпрос на мислене, а не на оправдания.
Bingo.
anonymous708973
12-23-2012, 20:26
Седя си и си мисля. Дали все още те вълнува темата за изневярата, която така ревностно пазеше ? Дали се интересуваш от това какъв съм всъщност и какво мисля, макар че това вече го определихме. Да не би всичко това сега да е изместено от напиращо любопитство или пък желание за някакъв вид клюка. Нали в крайна сметка се чувстваш щастлива от това което правиш ? Какво значение има в това да искаш да разбираш привидно безполезни информации ? И защо след като отново демонстрираш, че си в твоя така обичан приятел, все пак не се занимавате с нещо по-приятно от това да стоиш в някакъв форум ? Не е ли малко странно ? Изневяра е само дума описваща деяние извършено от един единствен човек, подбудена от лично негови желания и виждания. И все пак кой може да съди друг освен себе си. За какво ли аз пиша отново в тази тема ? Какво ли може един глупец да каже на един слепец ?
Продължавам да твърдя, че не си удава да мислиш.
Интересно ми е на каква база е породено това различие в моето мнение и мнение на потребителка, която уважавам. Щастлива съм в момента, да. Но бъди далеч от мисълта, че съм била щастлива, когато съм изневерила, или че ми е било особено лесно да щракна с пръсти и да обидя човека до себе си по такъв начин.
Това как си прекарвам времето с моя приятел, някак не те вълнува. Смятам, че няма нищо нередно в това от плътно 27 часа, прекарани заедно, да съм драснала пост или два от неговия профил, докато е бил в тоалетната, например. Така че... не, не е странно, благодаря за загрижеността. А аз седя и си мисля теб какво те бърка... дали е желание за вид клюка или пък отчаян опит за доказване на някаква несъвместимост? Невъзможност да повярваш, че човек, който е изневерил веднъж, няма да го направи непременно отново? (което, впрочем, е малоумно твърдение)
Изневяра е само дума описваща деяние извършено от един единствен човек, подбудена от лично негови желания и виждания.
С това съм съгласна.
И абсолютно се опитвам да се дистанцирам от хората, които лепят личностни етикети/характеристики на база действени такива - тоест, дистанцирам се от половината потребители в този форум. В конкретната ситуация ти също принадлежиш към въпросната група.
Пример - изневеряваш - курва си.
крадеш - боклук си.
и прочее. Не. Всичко е въпрос на ситуация.
Никога не съм и никога няма да го направя.Едва ли има нещо по-долно в една връзка..
в сегашната ми връзка ми минава редовно през акъла, имайки предвид обстоятелствата
но т.к. имам съвест и искам да я запазя чиста, а и той е казал, че при нещо такова -край
по-добре да си седя на гъза и да мирувам
Продължавам да твърдя, че не си удава да мислиш.
Интересно ми е на каква база е породено това различие в моето мнение и мнение на потребителка, която уважавам. Щастлива съм в момента, да. Но бъди далеч от мисълта, че съм била щастлива, когато съм изневерила, или че ми е било особено лесно да щракна с пръсти и да обидя човека до себе си по такъв начин.
Това как си прекарвам времето с моя приятел, някак не те вълнува. Смятам, че няма нищо нередно в това от плътно 27 часа, прекарани заедно, да съм драснала пост или два от неговия профил, докато е бил в тоалетната, например. Така че... не, не е странно, благодаря за загрижеността. А аз седя и си мисля теб какво те бърка... дали е желание за вид клюка или пък отчаян опит за доказване на някаква несъвместимост? Невъзможност да повярваш, че човек, който е изневерил веднъж, няма да го направи непременно отново? (което, впрочем, е малоумно твърдение)
Скъпа ми абитуриентке, или може би вече горда първокурсничка. Има много неща които не ми се отдават в тоя живот. Това какво ти мислиш е много далеч от моите представи за оценка спрямо моята особа, аз не смятам да търся одобрение или признание във форум от човек който има още доста да поучи. Различието във вашите мнения е породено, само и единствено защото ти си попаднала точно там където трябва и съм искал. Нищо не разбираш нали ? А иначе , мен какво ме бърка ли ? Ми нищо особено не ме бърка, освен да си почеша потребността да направя някоя и друга партия.
Дистанцираш се от мен, защото съм ти лепнал етикет ли ? Курва може би ? Не мисля. Дистанцираш се по съвсем други причини.
nymphadora
12-24-2012, 09:10
в сегашната ми връзка ми минава редовно през акъла, имайки предвид обстоятелствата
но т.к. имам съвест и искам да я запазя чиста, а и той е казал, че при нещо такова -край
по-добре да си седя на гъза и да мирувам
Щом имаш нужда да изневериш,защо просто не го разкараш този?
kalpazanka
12-24-2012, 09:36
^И на мен това ми мина през акъла.
Не бих изневерила, защото на първо място бих унижила себе си.
anonymous708973
12-24-2012, 18:36
Скъпа ми абитуриентке, или може би вече горда първокурсничка. Има много неща които не ми се отдават в тоя живот. Това какво ти мислиш е много далеч от моите представи за оценка спрямо моята особа, аз не смятам да търся одобрение или признание във форум от човек който има още доста да поучи. Различието във вашите мнения е породено, само и единствено защото ти си попаднала точно там където трябва и съм искал. Нищо не разбираш нали ? А иначе , мен какво ме бърка ли ? Ми нищо особено не ме бърка, освен да си почеша потребността да направя някоя и друга партия.
Дистанцираш се от мен, защото съм ти лепнал етикет ли ? Курва може би ? Не мисля. Дистанцираш се по съвсем други причини.
Много писа и пак нищо не каза. Ама нормално де, като нямаш какво.
Конкретно от теб се дистанцирам, защото си първосигнален и вечно категоричен. А аз съм била такава, развила съм се в положителна посока и нямам желание да се връщам назад. Това е.
Violenza
12-24-2012, 19:15
Много писа и пак нищо не каза. Ама нормално де, като нямаш какво.
Конкретно от теб се дистанцирам, защото си първосигнален и вечно категоричен. А аз съм била такава, развила съм се в положителна посока и нямам желание да се връщам назад. Това е.
Казал съм това, което съм искал. Относно това кой колко пише си проличава ясно, само като отместиш поглед под аватара. Дали съм първосигнален? Не, не съм, изобщо даже. Дали ме забавлява това, че ме мислиш за глупав и определено смяташ себе си за много умна и видяла много неща в живота - определено.
От draid. Не си помня паролата, а пиша от лаптопа на кака ви Виоленца.
Overkill_Teen
12-24-2012, 19:15
Не ми се е случвало да изневеря на дясната си ръка.
С лявата никак не е удобно. :oops: :D
А такааа...завързахме интригата :D
anonymous708973
12-24-2012, 19:24
Казал съм това, което съм искал. Относно това кой колко пише си проличава ясно, само като отместиш поглед под аватара. Дали съм първосигнален? Не, не съм, изобщо даже. Дали ме забавлява това, че ме мислиш за глупав и определено смяташ себе си за много умна и видяла много неща в живота - определено.
От draid. Не си помня паролата, а пиша от лаптопа на кака ви Виоленца.
Плосък си бе, човек.
Опитваш се да ме затапиш с това какво правя с приятеля си, отговарям ти свястно, ти пишеш 10 реда несвързани глупости... Не ти говоря за количество мнения, а за качество. Наистина ли не загряваш? Ето това е първосигналност.
Не смятам, че съм видяла кой знае колко, но смятам, че се развивам в добра посока. Толкова от мен.
onanismus
12-24-2012, 21:09
Благодаря ви за отговорите в темата, помогнахте ми да осъзная и допълнително да анализирам някои неща.
Вече знам, че някои жени ги сърби повече от други и съответно това провокира аморални деяния, след което се търси добре аргументирано становище, което да оправдава постъпките им и да измие срама. Търсенето е безпредметно и обречено на провал.
Вече мога по-добре да разбера някои от приятелите си, които третират приятелките си като кучета, въпреки че още има някои въпросителни.
Аз подобни проблеми нямам, приятелката ми е страхотна, аз се държа също на ниво, не съм изневерявал никога, ще споделя как аз процедирах, когато настъпи момент, в който емоционално се отклоних от правия път.
Имах сравнително дълга връзка, 1 година, съответно бях охладнял вече, но същевременно бях неопитен и нито знаех как точно трябва да процедирам, нито бях убеден в чувствата си. Отидох на море с приятели, напих се много в една дискотека и незнайно как едно момиче изключително много ме привлече, нещо, което не ми се беше случвало преди това. Запознахме се, предложих и да се разходим по плажа и момичето много ми допадна, съответно тялото ми изгаряше за контакт с неиното. Все пак независимо от количеството поет алкохол вътрешният ми глас ме назова по име и се убедих, че постъпката е неприсъща за мен, цялостно случката вече беше явен индикатор, че връзката ми се е изчерпала, но въпреки всичко не предприех никакви действия, импулсивно написах SMS на приятлката си в момента, в който разбрах, че вече не бива да сме заедно и бях убеден в това. На следващия ден проведохме телефонен разговор, с който окончателно се разделихме, но въпреки това следващата вечер отново не предприех никакви действия с въпросното момиче, защото дори приключила, връзката ми не беше обсъдена на четири очи. След като и това се случи се мина около месец, след който започнах вече да флиртувам с други момичета.
Мисля си, че ако в даден момент се усъмниш дали трябва да си с даден човек, трябва да отделиш известно време, за да анализираш ситуацията, а не да действаш първично и после да се оправдаваш с какво ли не.
Вече знам, че някои жени ги сърби повече от други и съответно това провокира аморални деяния, след което се търси добре аргументирано становище, което да оправдава постъпките им и да измие срама.
Първо и най-важно - никаква необходимост няма Х да разяснява деянията си на У. В чуждите очи някаква постъпка може и да те превръща в "асдф", но в крайна сметка е достатъчно действията ти да са в унисон със собствените ти възгледи, а не с тези на кварталния бакалин.
Второ - аз изневяра автоматично бих простил еднократно без оглед на обстоятелствата. Не за друго, ами 'щото като 20+ годишен човек имам ясната представа, че различните хора се справят с привързаността си към околните по различен начин. Особено когато се чувстват неудовлетворени от отношенията с партньора си.
Не един от писалите в темата се опита да си избърше ръцете с твърдението, че стигне ли се до изневяра => се е стигнало до 'изчерпване' на взаимоотношенията между партньорите.
Не ми е работа да споря по този въпрос. По-интересно е твърдението, до което достигат въпросните хора вследствие на тези си съждения, а именно, че е отговорност и задължение на 'изневеряващия' да прекрати взаимоотношенията си с другия преди! да продължи с намеренията си. Тук се връщаме обратно на предходния абзац И плюс това идва моментът, в който трябва да се позамислим как действат хората в състояние на емоционална криза.
Няма да ви изнасям лекции по въпроса, 'щото никак не ми е и в компетенциите, но пък ми е непонятно как не ви мина през акъла, че някои хора просто са неспособни да захвърлят с такава абсолютна убеденост времето, усилията, плановете и надеждите си с/за даден човек.
Споменах и момента с привързването, но ще е хубаво и над него да се позамислите, тъй като (надявам се не е тайна) не са малко онези, които веднъж вложили очакванията си в някакво начинание, са неспособни да се оттеглят с достойнство. Някой от вас ако е играл покер сигурно му се е случвало да изгори доволно с някоя ръка, която макар знаейки, че е губеща, все пак държи докрай, надявайки се на някакво чудо.
Та ако си имаш работа с подобен^ човек (като Пантерката и Сиси бтв, които нещо ми подсказва, че не са имали най-прекрасното детство, и в даден момент от живота си са се хващали като удавник за сламка за малкото хора, които са ги правили щастливи) е твоя отговорност да си имаш едно наум, че докараш ли го до подобно състояние, въпросният ще мъчи всячески и до последно да запази връзката ви, дори с цената на това да се унижи по един или друг начин.
Бих се радвал на допълнителна доза коравосърдечен и изсмукан от пръстите ви фийдбек, но за съжаление оставам с впечатлението, че повечето от вас са способни да обичат единствено убежденията си ;/ .
Тъжно.
Не съм до сега, нямам и намерение да го правя.
onanismus
12-25-2012, 00:40
Не един от писалите в темата се опита да си избърше ръцете с твърдението, че стигне ли се до изневяра => се е стигнало до 'изчерпване' на взаимоотношенията между партньорите.
Не ми е работа да споря по този въпрос. По-интересно е твърдението, до което достигат въпросните хора вследствие на тези си съждения, а именно, че е отговорност и задължение на 'изневеряващия' да прекрати взаимоотношенията си с другия преди! да продължи с намеренията си. Тук се връщаме обратно на предходния абзац И плюс това идва моментът, в който трябва да се позамислим как действат хората в състояние на емоционална криза.
Няма да ви изнасям лекции по въпроса, 'щото никак не ми е и в компетенциите, но пък ми е непонятно как не ви мина през акъла, че някои хора просто са неспособни да захвърлят с такава абсолютна убеденост времето, усилията, плановете и надеждите си с/за даден човек.
Изразих мнение по въпроса. Не мисля, че вижданията са ми ограничени, тъй като не съм лепнал етикети на никого. Ако усещаш, че връзката ти се изчерпва, сядаш си кротко на дупето, превърташ си лентата няколко пъти, анализираш ситуацията и вземаш решение, без да правиш глупости. Това, че в момент на "емоционална криза" си податлив и съответно се оставяш на временното увлечение да надделее над вече установени взаимоотношения, показва единствено колко лабилен и слабохарактерен си, имайки предвид, че някакви елементарни нужди взимат превес в подобна кризисна ситуация.
SisiStrange
12-25-2012, 06:16
Та ако си имаш работа с подобен^ човек (като Пантерката и Сиси бтв, които нещо ми подсказва, че не са имали най-прекрасното детство, и в даден момент от живота си са се хващали като удавник за сламка за малкото хора, които са ги правили щастливи) е твоя отговорност да си имаш едно наум, че докараш ли го до подобно състояние, въпросният ще мъчи всячески и до последно да запази връзката ви, дори с цената на това да се унижи по един или друг начин.
Ми, общо взето, си прав. Което не е най-хубавото ми качество. Евентуално.
ПП. Не винаги става дума за елементарни нужди. Даже никак. Всъщност, жените рядко изневеряват, за да се "начешат". В повечето случаи главната роля се играе от чувства. Затова има нещо особено притеснително в женската изневяра. Вие може да минете някоя без въобще да ви интересува коя е и защо, а само как изглежда. При нас (естествено с редовните изключения) нещата не стоят така.
Ми, общо взето, си прав. Което не е най-хубавото ми качество. Евентуално.
ПП. Не винаги става дума за елементарни нужди. Даже никак. Всъщност, жените рядко изневеряват, за да се "начешат". В повечето случаи главната роля се играе от чувства. Затова има нещо особено притеснително в женската изневяра. Вие може да минете някоя без въобще да ви интересува коя е и защо, а само как изглежда. При нас (естествено с редовните изключения) нещата не стоят така.
Не мога да се съглася с това, жените често изневеряват за да "накажат", особено тези с не голям умствен багаж.
anonymous708973
12-25-2012, 09:21
импулсивно написах SMS на приятлката си в момента, в който разбрах, че вече не бива да сме заедно и бях убеден в това.
Скъсал си с приятелката си чрез смс? И съдиш?
Auriss - добър пост. Балансиран, човечен. Браво.
Бих се радвал на допълнителна доза коравосърдечен и изсмукан от пръстите ви фийдбек, но за съжаление оставам с впечатлението, че повечето от вас са способни да обичат единствено убежденията си ;/ .
Безмълвна съм. Наистина бих се радвала да се запозная с теб.
draid, тя каза "начешат".
Violenza
12-25-2012, 09:53
Само като прочета за тежко детство и вече ми се гади. Ама измивате си ръцете по всякакъв начин.
PinkPan7her, брат и сестра сме.
I knew it!
Браво :D
Не знам що толкова се радвам :D
Приятелю, тежкото детство не е никакво извинение за каквото и да било състояние на духа или действия. И не споменавайте тежкото детство с лека ръка, защото има хиляди деца които растат сами по домовете, без ясно бъдеще, които след като навършат 18г се чудят как да работят и какво да правят с живота си, вместо да седят пред компютъра. Та те даже нямат компютри. Моля ви не намесвайте тежкото детство, особено насочено към въпросните две.
Тук не съм съгласна.
Детството играе адски голяма роля в израстването на един човек като личност. Всякакви проблеми, липса на един родител , или на двама, липса на внимание , побоища и т.н. се отразяват на човешката психика. Примери безброй.
Тук не съм съгласна.
Детството играе адски голяма роля в израстването на един човек като личност. Всякакви проблеми, липса на един родител , или на двама, липса на внимание , побоища и т.н. се отразяват на човешката психика. Примери безброй.
Роля играе, но не е никакво извинение. Не понасям хора които постоянно си намират извинения за каквото и да било. Детството били, другият му бил виновен, магнитните бури били, пълнолуние било... Поемайте отговорност за действията си.
А относно горните две съм абсолютно сигурен, че те не са имали трудно детство, освен някоя и друга трудност която се явява в живота на всички от нас.
DisappointedDreamer
12-25-2012, 10:08
Съгласна съм с братя и сестрата. Всички имаме проблеми и според мен е адски детинско да ги използваме като извинение за поведението си.
Не можеш да си сигурен дали някоя не е израснала без баща, например? Отразява се и именно ,защото се отразява мисленето на хората се променя. Не казвам ,че е извинение,но различния начин на живот, води до различно мислене и приемане на света около нас.
anonymous708973
12-25-2012, 10:10
А относно горните две съм абсолютно сигурен...
Eто това не ме кефи. Тая сигурност можеш да си я завреш там, където слънце не огрява. :)
Това, което Auriss каза, има огромна логика и смисъл (и е напълно вярно за мен, а мисля, че и за Сиси), но... аз с хора, които не обичат нищо друго освен убежденията си, няма да споря.
Аз извинения не си намирам, нито отричам какво съм правила и какво не съм. Но има фактори, които оказват влияния и които са ме направили определен тип човек или заради които правя отделно нещо, било то присъщо или неприсъщо за мен. Ако отричаш тези фактори, значи си глупак.
Не можеш да си сигурен дали някоя не е израснала без баща, например? Отразява се и именно ,защото се отразява мисленето на хората се променя. Не казвам ,че е извинение,но различния начин на живот, води до различно мислене и приемане на света около нас.
Mного хора са израснали без баща или майка. Аз ти казах, влияние има, но това не е никакво извинение за да се афишира с него.
Eто това не ме кефи. Тая сигурност можеш да си я завреш там, където слънце не огрява. :)
Това, което Auriss каза, има огромна логика и смисъл (и е напълно вярно за мен, а мисля, че и за Сиси), но... аз с хора, които не обичат нищо друго освен убежденията си, няма да споря.
Аз извинения не си намирам, нито отричам какво съм правила и какво не съм. Но има фактори, които оказват влияния и които са ме направили определен тип човек или заради които правя отделно нещо, било то присъщо или неприсъщо за мен. Ако отричаш тези фактори, значи си глупак.
Така ли ? Хайде обори ме, докажи ми колко тежко детство си имала. Всеки има проблеми в живота си. В годините до 12 клас са едни, след това стават далеч по-големи. Аз никъде не съм твърдял, че дадени събития не повлияват на човек и това какъв той става. Казал съм само, а и твърдя, че това не бива да е извинение за каквото и да било.
Виждам как губиш почва под краката си, започваш да обиждаш. Няма лошо. Ти не осъзнаваш, че моето отношение към теб е изцяло продиктувано само и единствено от един вид подбуди. Не осъзнаваш, че ако желая мога да пиша неща, които да ти четкат егото и да им се радваш. Дори не осъзнаваш какъв съм аз. А щом ти обичаш да си завираш разни неща на онова място, желая ти само приятни емоции в процеса.
anonymous708973
12-25-2012, 10:13
Извинявай, ама кой афишира? Ти от мен чу ли за всичките ми постове един път "имала съм еди-какво-си детство"? Аурис налучка с потресаващо точност, аз потвърдих.
Приятелю, тежкото детство не е никакво извинение за каквото и да било състояние на духа или действия. И не споменавайте тежкото детство с лека ръка, защото има хиляди деца които растат сами по домовете, без ясно бъдеще, които след като навършат 18г се чудят как да работят и какво да правят с живота си, вместо да седят пред компютъра. Та те даже нямат компютри. Моля ви не намесвайте тежкото детство, особено насочено към въпросните две.
Не се разбираме явно. Не извинявам подобна постъпка, но ако се вкараш малко във филма - има как да я оправдаеш. Малко двусмислица се получава, ама нещо не ми се отдава да си разясня мисълта в момента.
Абе не знам ... то си е до характер честно казано, но не виждам как би могло да навреди това да имаш предвид, че не всеки ще следва твоя път на размишления в подобна ситуация. Прав си иначе, но (на мен поне) ми звучи доста машинално ... и нереалистично.
Violenza
12-25-2012, 10:20
Аз искам да чуя един елементарен пример за тежко детство. :)
DisappointedDreamer
12-25-2012, 10:21
Аз искам да чуя един елементарен пример за тежко детство. :)
Sexual abuse, abuse in general, alcoholic parent/s. Сигурно това.
Violenza
12-25-2012, 10:30
Sexual abuse, abuse in general, alcoholic parent/s. Сигурно това.
Съгласна съм. Но исках от други хора да чуя що е то тежко детство. ;)
едит.....
Съгласна съм. Но исках от други хора да чуя що е то тежко детство. ;)
едит.....
Позволявам си още един wild guess for the sake of the discussion - дали пък с брат ти не сте толкова крайно категорични в мнението си за личната отговорност вследствие именно на вариант 3 ? В тъмното стрелям, но би обяснило някои неща и би потвърдило тезата ми, която незнайно защо се опитвате така яростно да отхвърлите ;/ .
Позволявам си още един wild guess for the sake of the discussion - дали пък с брат ти не сте толкова крайно категорични в мнението си за личната отговорност вследствие именно на вариант 3 ? В тъмното стрелям, но би обяснило някои неща и би потвърдило тезата ми, която незнайно защо се опитвате така яростно да отхвърлите ;/ .
Много си далеч от истината, не се опитвай да ми правиш психо анализа, няма да се получи. Краен съм в мненията си за личната отговорност, защото ми е писнало постоянно някой да си търси извинения и да бяга от отговорност. Да разтяга локуми само и само за да успее да си изчетка гузната съвест и да излезе привидно чист пред себе си. Всеки който има капка морал и себеуважение, трябва да застане и да кажа : "Да така беше, аз съм виновен и си нося кръста".
Последното нещо което се опитвам да отхвърлям е тезата ти.
AmericanAssholes
12-25-2012, 13:46
Стига бе,тов ае бруталната тема..
SisiStrange
12-25-2012, 14:36
Егати и сигурните сте.
Специално отбелязах в коментара на Аурис частта с "готова на всичко да запази бла бла...", за да стане ясно, че не коментирам трудното детство и не се оправдавам с това.
ПП. В интерес на истината, оня 100% сигурния за кой как си е изживял детството, да, беше ми доста скапано. Това, че сега имам компютър не ти дава никаква информация как съм израснала. Не се оправдавам с родителите си и начина, по който ми се стече живота, но е ужасно грозно да седнеш да ми говориш колко си сигурен, че едва ли не съм пърхала в розов детски балон, защото много ти изнася в спора. Щом някой толкова държи да чуе примери и описание, ок, ще пиша на 1 от двама ви, нали сте брат и сестра, ще обмените информация. На ЛС обаче. Не съм длъжна да поствам автобиография във форума.
Просто не говорете за скапано детство и изобщо не го намесвайте в спора. А и винаги може да се държиш на ниво и да се обръщаш към събеседника си учтиво, независимо дали мнението му ти се нрави или не. ;)
SisiStrange
12-25-2012, 14:51
Аз не съм казала нищо за детство, докато вие не се захванахте да иронизирате поста на Аурис по въпроса по възможно най-обидния начин. Да, мога да се изказвам учтиво. Общо взето повечето ми мнения в този форум са такива. Това е, защото рядко наистина успяват да ме ядосат.
Violenza
12-25-2012, 14:57
Аз не съм иронизирала. Казах, че е ужасно да го намесвате това нещо, още повече, че съм убедена (да, вашето любимо "убедена"), че едно 95% от тия дето обясняват какво тежко детство са имали го свързват с дреболии като период на безпаричие, да израснеш само един родител и подобни.
Нямам никаква идея при вас как е било, не съм и питала. Просто исках пример.
SisiStrange
12-25-2012, 15:01
Аз пък казвам, че не сме го намесили тежкото детство ние, камо ли като оправдание. Това вече си го човъркате от пръстите.
да израснеш само един родител
Това не е дреболия и повярвай ми , отразява се и то доста в поведението на даден човек. Не говоря тук за изневяра,а като общо възприятие. Както и да е. Не целя да по никакъв начин да влизам в спор,защото не мисля ,че има нужда от това. Естествено това не извинява подобна постъпка.
Не можеш да си убеден на 100% какъв е даден човек без да го познаваш , не можеш да съдиш постъпките му без да си имаш и най-малка представа , за това в какъв свят живее.
Аз лично харесвам и Draid и Violenza (по-известни като брата и сестрата :D ) но в някои случаи се изказвате прекалено убедено за нещо,което не винаги е така,както изглежда.
Весели празници!
Аз не съм казала нищо за детство, докато вие не се захванахте да иронизирате поста на Аурис по въпроса по възможно най-обидния начин. Да, мога да се изказвам учтиво. Общо взето повечето ми мнения в този форум са такива. Това е, защото рядко наистина успяват да ме ядосат.
Никога не съм иронизирал, просто отбелязах това което ще напиша за пореден път, че не бива да е извинение за изневяра или каквото и да било. След като вече мисля, че темата се изчерпа, предлагам да не намесваме вече детството и да се върнем да проблема с изневярата.
"Да така беше, аз съм виновен и си нося кръста".
Последното нещо което се опитвам да отхвърлям е тезата ти.
Добре бе, майка му стара, колко пъти искаш да ти го напиша?! Въпреки че не си ми никакъв и не ти дължа обяснение, КОЛКО пъти да ти кажа, че аз не отричам и не бягам от отговорност, бе? Ти умееш ли да четеш изобщо?
Тежко детство далеч не значи само злоупотреба, алкохолизирани родители, да нямаш покрив над главата и прочее.
Пантерата.
DisappointedDreamer
12-25-2012, 16:07
Тежко детство далеч не значи само злоупотреба, алкохолизирани родители, да нямаш покрив над главата и прочее.
Пантерата.
Права си. Може да включва смърт на роднини, болести в семейството, липса на финансови средства и т.н. Просто споменах най-често срещаните. Пък, и много зависи от индивида. За някого смърт на роднина може да е нещо напълно естествено, за другиго то може да причини дори депресия.
Violenza
12-25-2012, 18:45
Добре бе, майка му стара, колко пъти искаш да ти го напиша?! Въпреки че не си ми никакъв и не ти дължа обяснение, КОЛКО пъти да ти кажа, че аз не отричам и не бягам от отговорност, бе? Ти умееш ли да четеш изобщо?
Пантерата.
Аз не знам защо се припознаваш във всеки негов пост.
Добре тогава, хайде кажете ми що е то тежко детство? Че аз ако имам покрив над главата, храна в чинията, никога да не са ме пребили/насилвали и двама родители, какво може изобщо да ми е тежкото? Единствено DisappointedDreamer даде реални примери. Смъртта на родител също е тежко нещо, да.
granger, зависи. На фона на други случки от моето детство, това че израснах само с един родител беше точно дреболия.
Все пак - различни хора. При едни се отразява така, при други иначе,но винаги оставя някаква следа. Имам толкова примери около мен,но ще изменя темата много.
Пантерата.
Душице, света не се върти около теб.
therichbitch
12-26-2012, 16:05
Евала. брей, брей
Не мога да проумея защо не можете да вденете, че МОЖЕШ да кажеш, че никога няма да направиш нещо, което абсолютно на 100% зависи от самия теб. (пък и да го изпълниш)
В този ред на мисли, да, можеш да се влюбиш в друг или да ти липсва нещо,или ала бала, но ако имаш малко доблест, ще сложиш край на такава връзка, в която нещо не ти е наред, ще бъдеш честен с човека и чак тогава ще се впуснеш в други авантюри.
anonymous708973
12-27-2012, 13:40
Аз не знам защо се припознаваш във всеки негов пост.
Защото го пише след мен, а аз съм основният участник в спора от моята страна на барикадата. :)