.
Отговор в тема
Страница 1 от 10 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 230

Изневерявате ли на партньора си?

Чувствате ли се виновни след това, ако да. Ако не, е ясно защо е Не.

Повече от фен Аватара на Foxa^
    Защо си използвал сегашно глаголно време ? Да не мислиш ,че сега някой ще тръгне да се изповядва " Да, аз изневерих и се чувствам гузно ?

Случвало се е докато съм с някой да съм и с някой друг. Ама това не са били някакви сериозни връзки, в които сме отдадени един на друг, в които сме се врекли в няква вярност и тн..
    Не ми е било гузно.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Случвало се е и не мога да кажа, че съм спечелила нещо, просто момент на първична нужда. Определено не я изпитвам вече. Чувствах се гузна, но заедно с приятеля ми изградихме определени правила във връзката си и това да не си изневеряваме не е част от тях, точно защото много време сме заедно и никой не иска да отнема младините на другия т.е. правим го, за доброто на връзката си. С условието това да не става навик разбира се. Едва ли ще има някой, когото да харесам повече от него, а ако се появи съм свободна да напусна /същото важи и за половинката ми/. И двамата сме на мнение, че човек не може да притежава друг човек и заедно с това и личното му щастие. ^^ Не е практика, просто така сме спокойни и не се чувстваме задушени, вързани и т.н. : ))
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Не!
    В първия и последен път в който изневерих чувството след това беше отвратително. Угризения имах, но не се чувствах толкова виновна, че съм предала момчето, колкото ми беше кофти, че съм предала своите принципи и съм постъпила така.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Foxa^ Виж мнението
    Защо си използвал сегашно глаголно време ? Да не мислиш ,че сега някой ще тръгне да се изповядва " Да, аз изневерих и се чувствам гузно ?
    Всъщност темата би станала доста интересна, ако не се съди.

Случвало се е докато съм с някой да съм и с някой друг. Ама това не са били някакви сериозни връзки, в които сме отдадени един на друг, в които сме се врекли в няква вярност и тн..
    Не ми е било гузно.
    Оправдание. Ако връзката не е била договорено само за секс, то значи, че отдаването се подразбира.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Оправдание. Ако връзката не е била договорено само за секс, то значи, че отдаването се подразбира.
    Ами не е оправдание, защото то няма много на кой да се оправдавам, а и като не съм получавала всичко, от което имам нужда съм гледала на страни. А и в някаква несериозна връзка, която е ясно, че няма да просъществува и тн.. не винаги отдаването се подразбира.

Тия пък много благородни и лоялни станахте всички бе. И ае стига с това извинение от типа " той не ми даваше всичко, от което имам нужда" . Излиза че единственото нещо , от което си имала нужда е пенис. И като не го получи задоволително си отишла при друг. Ае бегай с тия клишираници

Тия пък много благородни и лоялни станахте всички бе. И ае стига с това извинение от типа " той не ми даваше всичко, от което имам нужда" . Излиза че единственото нещо , от което си имала нужда е пенис. И като не го получи задоволително си отишла при друг. Ае бегай с тия клишираници
    Много ми е забавно като грам идея си нямате какви потребности съм имала, какво съм получавала, какви връзки съм имала и тн и тн.. ама упреквате. Аз на никого не съм се вричала във вярност и да съм го лъгала, че съм влюбена, че е всичко за мен и тн и тн. Имало е 'отворени връзки', в които не мисля, че е изневяра, ако правиш нещо. И даже съм си казвала. Имала съм и 'неотворени връзки', в които ми е било ок, но не съм получавала всичко.

Ама кво ли се обяснявам, то е много лесно да плюеш без да си запознат..

Yeah .. whatever

Който не е запознат с курвенските номера да чете по-горните постове.

Ама аз това , ама аз онова. Как ще си с мене и в същото време ще лапаш на някой друг?

Цитирай Първоначално написано от THADONMAKAVELI Виж мнението

Ама аз това , ама аз онова. Как ще си с мене и в същото време ще лапаш на някой друг?

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Не и не бих. Долни номера.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

А ТИ ЩО НЕ СИ ЗАТВОРИЛ КАВИЧКИТЕ? А? А?

+

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Случвало ми се е, макар че беше в момент на "раздяла".Доста време не се чувствах гузно,имах "огромни" симпатии към това момче,а сега като се замисля,колко пък огромни да са били,не знам.В момента дори като се сетя ми е гадно,но станалото станало.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от bitchwolf Виж мнението
    Случвало се е и не мога да кажа, че съм спечелила нещо, просто момент на първична нужда. Определено не я изпитвам вече. Чувствах се гузна, но заедно с приятеля ми изградихме определени правила във връзката си и това да не си изневеряваме не е част от тях, точно защото много време сме заедно и никой не иска да отнема младините на другия т.е. правим го, за доброто на връзката си. С условието това да не става навик разбира се. Едва ли ще има някой, когото да харесам повече от него, а ако се появи съм свободна да напусна /същото важи и за половинката ми/. И двамата сме на мнение, че човек не може да притежава друг човек и заедно с това и личното му щастие. ^^ Не е практика, просто така сме спокойни и не се чувстваме задушени, вързани и т.н. : ))
    А на колко години сте?

И бтв ми е странно защо все има теми "изневерявали ли сте" "изневерявали ли са ви", а досега не съм попаднала на една за третата страна.

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    + Не мога да си представя да бъда с някого, когото обичам и същевременно да спя с някой друг. Ако в мен се породи желанието за нещо такова, значи имаме голям проблем и или трябва да поработим над това или да сложим край на връзката си.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Не... в момента имам абсолютно всичко от което имам нужда с човека до себе си ... Нямам никаква причина да изневеря

Супер фен Аватара на SpiritInBlack

http://www.youtube.com/watch?v=4N9Kx18Q0KY

Очакваш ли от курва да си признае , че е курва ? Обаче гледай курвенска солидарност , хаха.То да бяха хубави , ама те...

Мега фен
    Град
    <3
    Курвенски номера ли чувам?
    bitch please
    Хората, които не са изневерявали и са големите моралисти нека да не правят такива остри забележки.
    Да.. и аз съм от онея с курвеснките номера. Беше в края на връзката ми и не съжалявам, но не отричам, че е грозно, гнусно и противно и не мога да кажа 'никога повече няма да правя така', просто защото и преди си мислех 'аз никога няма да изневеря'. НО знам, че ако има някакъв проблем и ако ми липсва нещо, ще си споделям с човечето си и няма да се стига до това да търся друг. Това поне си го обещах на себе си, а аз изключително рядко обещавам изобщо нещо, защото като го направя, искам да е точно така.
    Какво ме е накарало да го направя тогава ли? Не знам. Не получавах това, от което имах нужда и без да го търся у друг, просто всеки мил жест от страна на някой страничен човек, те прави уязвим. Да, най-вероятно е глупаво. Много глупаво. Знам и че проблема при мен е много по-голям, защото диапазона ми за 'изневяра' е огромен и ако се настроя на 'подходяща' вълна, мога да нямам абсолютно никаква гузна съвест, защото няма да смятам нищо за грешно. Смятам и че ако се настроя на още по-хубава, няма да ми пречи и да ми 'изневеряват'. Но смятам и че за да се случи нещо такова, човека до мен трябва да ми е не просто 'всичко', а много повече. Тук се навлиза в една друга материя, която си мисля, че никога няма да докосна, а и не съм сигурна, че искам, защото няма да се справя със себе си и границата, която мога да скъсам винаги и която завлича толкова болка, колкото не мисля, че ще мога да изтърпя. Мога да обичам много нездравословно, но когато покажеш на някого, че си негов изцяло... веднага му ставаш безинтересен и може да ти се 'подиграва' както си иска, дори без да го иска... което е все едно да те пребиват с душевни шамари. Сега ме е страх да обичам така. Страх ме е да се 'подаря' по начина, по който мога, страх ме е да не стана Нещо, което Някой ще знае, че със сигурност няма да изгуби.
    Много се отклоних. Като цяло мисля, че мога да съм прекрасен, отдаден и грижовен партньор, който няма очи за друг, който би споделил себе си с човека до него, но ако усетя, че съм просто даденост, просто вещ, която е едва ли не 'там' като фиба в косата, мога да стана ужасна.. И въпреки това съм такава, че не мога да си държа мислите в главата си и по-скоро да си изплача очите пред човечето си (преди не бях така..), пред това да правя някакви огромни, задкулисни изпълнения..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Значи винаги ми е било много интересно това явление у българските форуми - всичките. В западните, в американските някой като отговаря в дадена тема има около 3 - 4 реда с приведствия във форума, да се чувстваш комфортно, да не се претесняваш да питаш... А тука за нещо толкова глупаво, очевидно, стават егати споровете и нападките. То на човек от такива да не му се пише тука...
    За да не е спам - не, не съм изневерявал, щото е долно. Но на мен са ми, за съжаление.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    мда,съгласна!
    Последно редактирано от granger : 12-12-2012 на 18:38
    maDamn

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Мислех си, че в темата става дума за сегашния момент...
    Иначе ми се случи, докато имам приятел да се влюбя в друго момче ... Което също смятам за изневяра, въпреки че нямахме физически контакт ... И да, чувствам се гузно от това, момчето с което бях не заслужаваше подобно отношение

anonymous708973
    Guest
    Защо смяташ, че е получила само пенис?
    Защото когато аз изневерих (не на сегашния ми приятел, разбира се) получих в комплект с него и доста други неща, от които имах нужда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си