- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изневерявате ли на партньора си?
Чувствате ли се виновни след това, ако да. Ако не, е ясно защо е Не.
Защо си използвал сегашно глаголно време ? Да не мислиш ,че сега някой ще тръгне да се изповядва " Да, аз изневерих и се чувствам гузно ?
Случвало се е докато съм с някой да съм и с някой друг. Ама това не са били някакви сериозни връзки, в които сме отдадени един на друг, в които сме се врекли в няква вярност и тн..
Не ми е било гузно.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Случвало се е и не мога да кажа, че съм спечелила нещо, просто момент на първична нужда. Определено не я изпитвам вече. Чувствах се гузна, но заедно с приятеля ми изградихме определени правила във връзката си и това да не си изневеряваме не е част от тях, точно защото много време сме заедно и никой не иска да отнема младините на другия т.е. правим го, за доброто на връзката си. С условието това да не става навик разбира се. Едва ли ще има някой, когото да харесам повече от него, а ако се появи съм свободна да напусна /същото важи и за половинката ми/. И двамата сме на мнение, че човек не може да притежава друг човек и заедно с това и личното му щастие. ^^ Не е практика, просто така сме спокойни и не се чувстваме задушени, вързани и т.н. : ))
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Не!
В първия и последен път в който изневерих чувството след това беше отвратително. Угризения имах, но не се чувствах толкова виновна, че съм предала момчето, колкото ми беше кофти, че съм предала своите принципи и съм постъпила така.
Всъщност темата би станала доста интересна, ако не се съди.
Оправдание. Ако връзката не е била договорено само за секс, то значи, че отдаването се подразбира.Случвало се е докато съм с някой да съм и с някой друг. Ама това не са били някакви сериозни връзки, в които сме отдадени един на друг, в които сме се врекли в няква вярност и тн..
Не ми е било гузно.
Тия пък много благородни и лоялни станахте всички бе. И ае стига с това извинение от типа " той не ми даваше всичко, от което имам нужда" . Излиза че единственото нещо , от което си имала нужда е пенис. И като не го получи задоволително си отишла при друг. Ае бегай с тия клишираници
Много ми е забавно като грам идея си нямате какви потребности съм имала, какво съм получавала, какви връзки съм имала и тн и тн.. ама упреквате. Аз на никого не съм се вричала във вярност и да съм го лъгала, че съм влюбена, че е всичко за мен и тн и тн. Имало е 'отворени връзки', в които не мисля, че е изневяра, ако правиш нещо. И даже съм си казвала. Имала съм и 'неотворени връзки', в които ми е било ок, но не съм получавала всичко.
Ама кво ли се обяснявам, то е много лесно да плюеш без да си запознат..
Който не е запознат с курвенските номера да чете по-горните постове.
Ама аз това , ама аз онова. Как ще си с мене и в същото време ще лапаш на някой друг?
Не и не бих. Долни номера.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Не... в момента имам абсолютно всичко от което имам нужда с човека до себе си ... Нямам никаква причина да изневеря
http://www.youtube.com/watch?v=4N9Kx18Q0KY
Очакваш ли от курва да си признае , че е курва ? Обаче гледай курвенска солидарност , хаха.То да бяха хубави , ама те...
Курвенски номера ли чувам?
bitch please
Хората, които не са изневерявали и са големите моралисти нека да не правят такива остри забележки.
Да.. и аз съм от онея с курвеснките номера. Беше в края на връзката ми и не съжалявам, но не отричам, че е грозно, гнусно и противно и не мога да кажа 'никога повече няма да правя така', просто защото и преди си мислех 'аз никога няма да изневеря'. НО знам, че ако има някакъв проблем и ако ми липсва нещо, ще си споделям с човечето си и няма да се стига до това да търся друг. Това поне си го обещах на себе си, а аз изключително рядко обещавам изобщо нещо, защото като го направя, искам да е точно така.
Какво ме е накарало да го направя тогава ли? Не знам. Не получавах това, от което имах нужда и без да го търся у друг, просто всеки мил жест от страна на някой страничен човек, те прави уязвим. Да, най-вероятно е глупаво. Много глупаво. Знам и че проблема при мен е много по-голям, защото диапазона ми за 'изневяра' е огромен и ако се настроя на 'подходяща' вълна, мога да нямам абсолютно никаква гузна съвест, защото няма да смятам нищо за грешно. Смятам и че ако се настроя на още по-хубава, няма да ми пречи и да ми 'изневеряват'. Но смятам и че за да се случи нещо такова, човека до мен трябва да ми е не просто 'всичко', а много повече. Тук се навлиза в една друга материя, която си мисля, че никога няма да докосна, а и не съм сигурна, че искам, защото няма да се справя със себе си и границата, която мога да скъсам винаги и която завлича толкова болка, колкото не мисля, че ще мога да изтърпя. Мога да обичам много нездравословно, но когато покажеш на някого, че си негов изцяло... веднага му ставаш безинтересен и може да ти се 'подиграва' както си иска, дори без да го иска... което е все едно да те пребиват с душевни шамари. Сега ме е страх да обичам така. Страх ме е да се 'подаря' по начина, по който мога, страх ме е да не стана Нещо, което Някой ще знае, че със сигурност няма да изгуби.
Много се отклоних. Като цяло мисля, че мога да съм прекрасен, отдаден и грижовен партньор, който няма очи за друг, който би споделил себе си с човека до него, но ако усетя, че съм просто даденост, просто вещ, която е едва ли не 'там' като фиба в косата, мога да стана ужасна.. И въпреки това съм такава, че не мога да си държа мислите в главата си и по-скоро да си изплача очите пред човечето си (преди не бях така..), пред това да правя някакви огромни, задкулисни изпълнения..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Значи винаги ми е било много интересно това явление у българските форуми - всичките. В западните, в американските някой като отговаря в дадена тема има около 3 - 4 реда с приведствия във форума, да се чувстваш комфортно, да не се претесняваш да питаш... А тука за нещо толкова глупаво, очевидно, стават егати споровете и нападките. То на човек от такива да не му се пише тука...
За да не е спам - не, не съм изневерявал, щото е долно. Но на мен са ми, за съжаление.
Мислех си, че в темата става дума за сегашния момент...
Иначе ми се случи, докато имам приятел да се влюбя в друго момче ... Което също смятам за изневяра, въпреки че нямахме физически контакт ... И да, чувствам се гузно от това, момчето с което бях не заслужаваше подобно отношение