Влез

View Full Version : Любовен проблем! :(

warmche
12-14-2012, 14:05
Здравейте. Имам не знам как да го нарека, малък или голям, но имам любовен проблем. С приятеля ми, с когото бяхме кажи речи 2 години заедно, преди 1 месец се разделихме по негова инициатива. Просто един ден реши и ми каза, че повече не иска да е с мен. Не искам да твърдя, че не съм виновна, аз бях виновната може би в повечето случаи, но .. не мога без него. Направих всичко възможно да си го върна и да оправя нещата, но резултат никакъв. Колкото и да твърди, че вече не ме обича, не мога да го повярвам, не може за 1 ден да кажеш, не те обичам и не искам повече да те погледна. Искам да съм с него и да му покажа, че разбрах каква е била грешката в отношенията ни. За мен има някакъв начин пак да сме заедно, но тотално съм забила и не знам какво да правя. И ви пиша, вие ако можете да дадете съвет..
Направих много неща да си го върна, но не става. Ще чакам вашите свежи идеи, стига да искате да ми помогнете :) Благодаря за вниманието ви!

sofityoy
12-14-2012, 14:08
В твоя случай може би момчето ти е охладняло отдавна от теб или в живота му има друг.Може просто той да не ти е показал,че вече между вас чувствата не са същите.Съжалявам за случилото се ...дори не мога да си представя как те боли,но според мен той го е решил отдавна и се е готвел да ти го каже. Приеми го и спри да се унижаваш.Ако не иска повече да бъде с теб - майната му !Продължи живота си и без него,колкото и да е трудно и отначало непоносимо.Явно от негова страна вече я няма тръпката.

fenkaaa
12-14-2012, 14:10
Може би чувствата му не са си отишли за един ден,но може би са охладнели много по-отдавна.

marilyn
12-14-2012, 14:11
Направих всичко възможно да си го върна и да оправя нещата, но резултат никакъв. Колкото и да твърди, че вече не ме обича, не мога да го повярвам, не може за 1 ден да кажеш, не те обичам и не искам повече да те погледна.
Ами щом не иска да е с теб вече, няма много какво да направиш. Вземи повярвай, че е възможно да е спрля д те обича, въпреки че тоя факт не ти харсва. Всяко нещо си има начало и край, приеми го с достойнство и продължи напред. Разбирам, че 2 години са много време, обичаш го още и тн., но времето лекува всичко.

warmche
12-14-2012, 14:12
Знам, че сигурно си права, не сигурно, но си. На думи е много лесно и аз си го повтарям, може би разума ми ме разбира, но сърцето не. Не мога да се предам, мога да се унижавам, но как да кажа на сърцето, не го обичай и продължи напред. Адски трудно е, и знам, че много хора са изпадали в това състояние. И в сърцето си тая една частица, че пак ще сме заедно .. и колкото време да минава, искам него ... :(

sofityoy
12-14-2012, 14:13
Може би чувствата му не са си отишли за един ден,но може би са охладнели много по-отдавна.
Именно! Чувствата му са охладели доста преди да скъсате.

sofityoy
12-14-2012, 14:15
Знам, че сигурно си права, не сигурно, но си. На думи е много лесно и аз си го повтарям, може би разума ми ме разбира, но сърцето не. Не мога да се предам, мога да се унижавам, но как да кажа на сърцето, не го обичай и продължи напред. Адски трудно е, и знам, че много хора са изпадали в това състояние. И в сърцето си тая една частица, че пак ще сме заедно .. и колкото време да минава, искам него ... :(
Ти не можеш да кажеш на сърцето си да спре да го обича,невъзможно е! Но го остави просто.Не му гледай профилите недей да го търсиш-просто по никакъв ачин не се занимавай с него и ще видиш,че след време всичко ще нбъде наред.

marilyn
12-14-2012, 14:17

Добре, пробвала си да оправиш нещата, явно не се е получило. Какво ще направиш?! Ще започнеш да го преследваш, умоляваш да се върне при теб? Да се унижаваш? И пак ще е без резултат. Явно той е продължил напред, продължи и ти.

warmche
12-14-2012, 14:40
Знам, че сте прави и благодаря все пак за мненията ви. Наистина е тежко положението, и все си повтарям, че най-хубавото предстои. С тази случка започнах да вярвам и е това, че ако ти е писано да си с един човек, рано или късно съдбата пак ще ви срещне, искате или не :) Не знам, може би по този начин се обнадеждавам..
Колкото за това, не го търся, не го притеснявам, просто чакам него, но знам, че той няма да се върне, колкото и да искам.
Всяко зло за добро са казали хората и само времето ще покаже какво ще стане занапред :) Благодаря за вниманието :)

sofityoy
12-14-2012, 14:50
Хубаво е че осъзна,че всичко в крайна сметка си има край освен истинската любов.След като той е сложил край на връзката ви значи това не е любовта на живота ти : а именно-тя все още предстои ;*
Успех в търсенето на твоето момче.

warmche
12-14-2012, 15:03
Знам, че всичко има начало и край. Трудно да забравиш първата любов, а тази беше именно такава. Трудно е да признаеш, че си сам/а вече. Трудно е да спреш, като знаеш и имаш още сили да се бориш... Но знае ли човек какво го чака зад ъгъла, хаха :)
Благодаря ти, че се отзова, желая ти успех и на теб. Ако не си срещнала любовта, за която се струва да си бориш, да я намериш, пък, ако си я срещнала, пази я :)

Azoria
12-14-2012, 15:30
Знам, че всичко има начало и край. Трудно да забравиш първата любов, а тази беше именно такава. Трудно е да признаеш, че си сам/а вече. Трудно е да спреш, като знаеш и имаш още сили да се бориш... Но знае ли човек какво го чака зад ъгъла, хаха :)

Това обикновено го осъзнаваш доста време след като приключиш връзката. Дано наистина го мислиш. И е така. Успех! :)

warmche
12-14-2012, 15:47
Не е минало много време, даже бих казала, че все едно беше вчера, раните са отворени ... самосъжалявах се, какво ли не правих. И за какво? За да вдигам егото му и да му показвам, че без него не мога, не мисля, че е необходимо. Пък и като видях някое и друго мнение тук, ми стана по-добре. Взимам се в ръце, това е :) Желая ти успех и на теб :)

CoNviCt
12-14-2012, 15:49
Не се знае дали предстои. Не се знае дали ще я задържиш, ако я срещнеш. Фаталист съм. И все пак вярвам.

abvd
12-14-2012, 16:53

+1 еее взе ми думите от устата...

bitchwolf
12-14-2012, 19:14
Какво да ти кажа..започни да живееш с мисълта, че трябва да продължиш и е много вероятно никога да не си с него отново, но все пак, АКО има да се случва нещо, то няма да е сега защото не му е сега времето. : ) Тази мисъл лично на мен ми помогна да продължа.
В моя случай се събрахме след година и половина и народа реши, че с всеки става. Но реално това е рядкост. А и го бях преживяла, всм обичах си го, но отново трябваше да се влюбя. Имам предвид, че и да не се бяхме събрали пак щях да съм ОК. Същото се надявам да се случи и с теб. Успех ти пожелавам и щастие. :)

warmche
12-15-2012, 05:57
Благодаря за думите ти bitchwolf. Мисля, че малко по-малко ще свикна да съм без него. Но не мога да крия, че в себе си тая мисълта, че, ако е писано пак ще се видим, а може и дори да сме заедно :) Радвам се, че при теб се е получило, така, че пак сте заедно. Колкото и да си свикнала без него, с него е по-добре, сигурно.
Желая ти щастие и на теб, с човека, с когото си :)