View Full Version : Влюбени ли сте?
pamelkaa
12-16-2012, 20:16
Влюбени ли сте? По онзи начин - истинския! Всеки път когато го видите да чувствате пеперуди в стомаха, да ставате и да заспивате с мисълта за него. Да прекарвате цял ден заедно и да имате чувството, че са минали едва 30 минути, а когато не го видите 1 ден и да ви липса, толкова много да ви липсва, че дори да не можете да си намерите място... случвало ли ви се е?
За жалост - не.
Но ми се влюбва. У мен има толкова любов, толкова много искам да се раздавам за някого, да обожавам :Д
DragonLady
12-16-2012, 20:27
Да, и продължава това чувство вече повече от година. Един ден да не се видим, издивяваме. А не като повечето двойки, да си омръзнем. Можем по цели дни да прекарваме заедно ( вкл. и ноща ), и пак не можем да се наситим един на друг. Не можем без да се чуем за добро утро и лека нощ. Не мога да дишам без него, както и той без мен. Най-силната любов и чиста, която сме изпитвали до сега.
druzilla
12-16-2012, 20:34
Да,определено,но се съмнявам,че той се чувства по същия начин и това ме убива..
pamelkaa
12-16-2012, 20:42
Да, и продължава това чувство вече повече от година. Един ден да не се видим, издивяваме. А не като повечето двойки, да си омръзнем. Можем по цели дни да прекарваме заедно ( вкл. и ноща ), и пак не можем да се наситим един на друг. Не можем без да се чуем за добро утро и лека нощ. Не мога да дишам без него, както и той без мен. Най-силната любов и чиста, която сме изпитвали до сега.
Нали? Сякаш нищо друго няма значение, все едно само вие двамата сте на света.. искрено ви пожелавам да запазите цял живот, това което сега има по между ви и с времето да става все по-силно :)
DragonLady
12-16-2012, 20:43
Нали? Сякаш нищо друго няма значение, все едно само вие двамата сте на света.. искрено ви пожелавам да запазите цял живот, това което сега има по между ви и с времето да става все по-силно :)
Мерси много за хубавите пожелания :)
Надявам се в скоро време да можем да заживеем и на така наречените семейни начела.
pamelkaa
12-16-2012, 20:43
Да,определено,но се съмнявам,че той се чувства по същия начин и това ме убива..
а защо просто не го попиташ какво чувства към теб..?
Mladenoff
12-16-2012, 20:49
Бях, но видях колко боли след това и повече няма да повторя тази грешка....за всеки хубав момент си плащаш после...
ForzaFelipe
12-16-2012, 21:13
Не и се чудя тва за хубаво ли е или за лошо..
Влюбени ли сте? По онзи начин - истинския! Всеки път когато го видите да чувствате пеперуди в стомаха, да ставате и да заспивате с мисълта за него. Да прекарвате цял ден заедно и да имате чувството, че са минали едва 30 минути, а когато не го видите 1 ден и да ви липса, толкова много да ви липсва, че дори да не можете да си намерите място... случвало ли ви се е?
Да,да и да.За всичко да ! <3
BamBamBo
12-16-2012, 23:47
Да. <3 Вече 2 години и пеперудите са намерили покой,не ми изтръпва като го видя,спокойно ми е като го видя и е до мен,чувствам се уютно и приятно,мисля че това е следващят етап на описаният от теб.
И пак е прекрасно.
Dark_Angel_
12-17-2012, 00:01
been there, done that случи ми се преди няколко години, само че след една такава голяма любов наистина много, ама много боли и възстановяването е трудно. Е за т'ва съм си сам :D Чиста проба застраховка
HollyGolightly
12-17-2012, 05:31
Да!
Описанието на авторката е мнооого далеч от моята дефиниция за истинско влюбване.
pamelkaa
12-17-2012, 07:17
Описанието на авторката е мнооого далеч от моята дефиниция за истинско влюбване.
А каква е твоята дефиниция за истинско влюбване?
Whyniser
12-17-2012, 07:54
Хмм ..
I feel nothing and it feels great :)
anonymous708973
12-17-2012, 08:16
я дай въпросната дефиниция насам.
Не просто съм влюбена, а го обичам. И чувствата изобщо не са улегнали, спокойни, в коловоза. Като го видя и ми идва да го съборя на земята и да го прегръщам, докато не го удуша. Пеперудките в корема са съвсем буквално явление при мен. Прималява ми просто.
Прекарваме в пъти повече време от приятелски двойки, най-редовно сме заедно по 6-7-8 часа и пак имам чувството, че не сме се видели.
klimatronik
12-17-2012, 08:18
пеперудките са само при жените
anonymous708973
12-17-2012, 08:30
Не е вярно.
Дори да не са пеперудки, винаги познавам, когато има онова особено нещо в погледа.
Не съм влюбен и се радвам.
klimatronik
12-17-2012, 08:46
Не е вярно.
Дори да не са пеперудки, винаги познавам, когато има онова особено нещо в погледа.
е аз не казвам ,че го няма,но просто не е напълно същото
klimatronik
12-17-2012, 08:46
Не съм влюбен и се радвам.
една добра вест
pamelkaa
12-17-2012, 08:51
Всички мъже пишете, че не сте..лично мое мнение е, че много губите.. това, че после боли или сега ви боли е само оправдание..не може цял живот да се предпазвате от болката и да играете на сигурно. Е, естествено, че може, ако възнамерявате да сте ергени, но едва ли има нещо по-хубаво от това да има човек до теб, който да те подкрепя, да ти дава сили да продължиш напред, който да ти казва колко си важен за него и колко е щастлив да те има в живота си, който да те допълва във всяко едно отношение, човека, който да е твоята половинка ! :)
klimatronik
12-17-2012, 08:56
Всички мъже пишете, че не сте..лично мое мнение е, че много губите.. това, че после боли или сега ви боли е само оправдание..не може цял живот да се предпазвате от болката и да играете на сигурно. Е, естествено, че може, ако възнамерявате да сте ергени, но едва ли има нещо по-хубаво от това да има човек до теб, който да те подкрепя, да ти дава сили да продължиш напред, който да ти казва колко си важен за него и колко е щастлив да те има в живота си, който да те допълва във всяко едно отношение, човека, който да е твоята половинка ! :)
eхааа какви красиви мечти и приказки
е да, ама в истинския живот в 90% от случаите някоя или някой ти 3бава ма/к/а и ти оставаш само със собствените ти кухи надежди ,че някое чудо може да ти помогне apff
anonymous708973
12-17-2012, 09:01
Да, да, дай всички да си заровим главите в пясъка. Всички сме били разочаровани, преживей го.
Свестните момчета, с каквито аз общувам, изобщо не смятат, че любовта е такава велика слабост и те изглеждат по-малко мъже, защото са влюбени. Напротив. А всички до един са имали несполучливи опити/връзки/влечения.
klimatronik
12-17-2012, 09:09
:D къде съм писал,че е слабост?
не ми пука- тя любовта не те пита, кога да те хлопне :D
Да, да, дай всички да си заровим главите в пясъка. Всички сме били разочаровани, преживей го.
Свестните момчета, с каквито аз общувам, изобщо не смятат, че любовта е такава велика слабост и те изглеждат по-малко мъже, защото са влюбени. Напротив. А всички до един са имали несполучливи опити/връзки/влечения.
Именно.
Не, не съм влюбена. Трудно ще е да се влюбя в някой по онзи луд начин, защото в мен има доста недоверие
FuCKkK13
12-17-2012, 11:41
ти нямаше ли да се жениш... не че нещо,но мислех че от повече време сте заедно
FuCKkK13
12-17-2012, 11:41
^ така де.. омъжваш - сори
FuCKkK13
12-17-2012, 11:44
иии по темата - дам....
klimatronik
12-17-2012, 12:07
иии по темата - дам....
в друг тати ли мамо? :D
FuCKkK13
12-17-2012, 12:09
в друг тати ли мамо? :D
аз не знам кой ти е татито така че няма как да отговоря 8-)
klimatronik
12-17-2012, 12:18
ее мамо ! ти с колко татковци се познаваш ааамах
:D
FuCKkK13
12-17-2012, 12:31
ее мамо ! ти с колко татковци се познаваш ааамах
:D
всъщност.. не знам ти от къде се пръкна и кой те е родил,а искаш баща ти да знам кой е бива ли такова нещо :?
EternalDream
12-17-2012, 12:41
Влюбена съм, да, и е прекрасно чувството, знам, че той си заслужава.
MarkKnight
12-17-2012, 12:47
Не съм от много време.
klimatronik
12-17-2012, 12:49
всъщност.. не знам ти от къде се пръкна и кой те е родил,а искаш баща ти да знам кой е бива ли такова нещо :?
ти ме уби
унищожи собственото си творение със зелените очи ! :D
DragonLady
12-17-2012, 12:57
ти нямаше ли да се жениш... не че нещо,но мислех че от повече време сте заедно
Не бързаме със свадбата. Поставили ли сме си една друга цел в момента, като я изпълним, тогава ще му мислим.
FuCKkK13
12-17-2012, 13:14
ти ме уби
унищожи собственото си творение със зелените очи ! :D
:Д
Momicheto:)
12-17-2012, 13:16
http://img713.imageshack.us/img713/6075/15075330252197316182912.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/713/15075330252197316182912.jpg/)
DisappointedDreamer
12-17-2012, 13:18
Не съм и се чувствам по-добре.
Dark_Angel_
12-17-2012, 16:09
много е лесно да кажеш просто: преживейте го!!! не знам на колко души точно се е случвало човекът, с когото са били доста дълъг период от време и вече мислите за сватба, в един даден момент да се обърне срещу теб, само защото искаш малко помощ (като например да си намери работа и да помага със сметките, понеже с една смешна заплата в тия времена двама души на квартира не могат да се оправят). И този същият точно по това време отива при някой друг, тотално заебавайки твоите чувства, най-нагло те лъже в очите, че няма нищо, докато ти виждаш как това, което си градил с години просто се сгромолясва за за дни, виждайки как човекът, когото обичаш с цялото си сърце бавно, но сигурно се обръща срещу теб и когато всичко свършва обвинява теб за всичко. Извинявайте, мили дами, но ние също си имаме чувства и понякога те са доста силни и определено имаме нужда да го играем на сигурно, защото някои хора просто не са в състояние да преминат през такъв ад още един път. Да аз играя на сигурно и ми е много добре така. Може да съм сам, но поне не съм емоционално и физически сгромен
SisiStrange
12-17-2012, 16:34
По-реално влюбена никога не съм била. То е нещо неизменно живеещо вътре. Когато спя, когато ставам, докато уча, докато си чета книжка. Не знам как съм се справяла без него, не знам дали бих била способна да се справя те първа, ако го няма. Успокоява ме самия факт, че съществува. Липсва ми много, особено, когато 2-3 дена сме били плътно заедно, а после изведнъж не е тук и ми е празно, и сиво. Когато съм с него забравям всякакви проблеми, грижи, притеснения. Не мога да си сдържа усмивката, когато го видя да върви към мен. Може и да е слабост, сигурно е, имайки в предвид, че ако един ден се разделим, ще ми отнеме ужасно много да преживея случилото се (ако успея) и никога няма да съм същата, но си струва. Няма по-красиво нещо от истинската любов. Странни са ми хората, които избягват едно от малкото неща в иначе прозаичния живот, които могат да те разтърсят из основи, да те променят, да ти оставят белег.
Не съм казал, че ме боли от нещо. Не съм искал и не съм се влюбил. Не намирам смисъл и както всички знаят - не мога да се разправям с връзки. Тук или там нещо за секс ми дай и не искам друго за момента.
Аз съм много щастлив и позитивен човек по принцип.
месец и половина бях много, сега съм обвързана, но по-скоро привързана, отколкото влюбена
както и много хлътнала, макар и не по него..
както и много хлътнала, макар и не по него..
Скоро и други екстри :D
NambyPamby
12-18-2012, 03:05
Преди да го срещна бях цинична, зла и критична, а сега съм цинична, зла, критична И влюбена. 8-)
nymphadora
12-18-2012, 06:06
Многомногомного <3
pisancety
12-18-2012, 14:11
Да. Вече цели 3 години.
fUcKsMiLe
12-18-2012, 20:15
Имам си някой, който харесвам, но го караме само на усмивки и погледи.
Едва ли ще се получи нещо повече, човека си има приятелка. Не развалям двойки.
Особено, когато момичето(по-малка от мен) е братовчедка, на майката на братовчедите ми. :D
pifiella
12-18-2012, 20:33
НЕ
Мне. Нещо друго е,но абсолютно нищо толкова силно,колкото любов...
Mr.Killer
12-19-2012, 11:16
Бях и се опарих.
Но пък в мен има много любов ,която чака да бъде споделена. :D
Wednesday666
12-20-2012, 10:02
М, не съм просто влюбена. Направо съм загубена :D ..
Обичам човека до себе си, повече от просто "пеперудките" е :)..
Renesme Cullen
12-20-2012, 10:52
Да, влюбена съм, обичам го, но не знам дали той отвръща на чувствата ми... От това най-много боли!
strawberry88
12-20-2012, 20:43
Да.
Brown_Sugar
12-20-2012, 20:48
Да,преживявам го от 10 месеца насам...
Glamour92
12-21-2012, 09:40
Не,напоследък задачата да си завъдя пеперудки в стомаха ми се струва повече от непосилна. :/
druzilla
12-21-2012, 10:24
а защо просто не го попиташ какво чувства към теб..?
Той казва,че ме обича,но не личи да е така...
~The Smile~
12-22-2012, 16:51
Разбира се,че съм влюбена! Той направо ми е превзел ума.. постоянно го гледам..
Да.
И така ми се иска да мога да се раздам, да се отдам напълно, да го преживея, но подсъзнателно го притъпявам. Не ми се искаше първото ми влюбване да е такова, в такива обстоятелства, сега...
хаха и защо реши, че точно този е истинския?
Всеки си има различно възприятие за любовта и си я чувства по негов си начин.
Не, нямам пеперуди в корема си, а и не ми липсват особено!
Tооолковаа многооо ❤ Всеки ден в продължение на 2 ( почти 3 ) години се влюбвам все
повече и повече в един и същи човек !! <3
sofityoy
12-23-2012, 13:51
ДА ДА И ДА :)))))))
Имам най-дтрахотното момче до себе си ♥
Starless
12-23-2012, 14:03
Чак влюбена - не.. Вече и аз не знам какво точно е.. Нещата се промениха. Нали казват, че когато едно чувство дълго не бъде споделено, то се превръща в безразличие. Е може би.. за радост или за съжаление и аз вървя на там...
Не,не съм.Но наистина ми се иска да съм.Искам да дам на някого тези емоции,които има в мен.Да го правя щастлив и той мен.
Определено, защото когато не е до мен и 5 мин ми липсва и искам да е до мен да сме залепени един до друг и да си я гушкам и т.н.... :)
NomNomNom
12-24-2012, 10:57
Да, за съжаление не в този, с когото се виждам, ами в човек, дето е в друга държава.
sweet__potion
12-25-2012, 06:08
Даааааааааааааа и то много ^^
pamelkaa
12-25-2012, 09:51
Много се радвам, че има толкова влюбени хора..тези, които не са, но искат да бъдат искрено ви го пожелавам да стане колкото се може по скоро, защото няма по-хубаво от това да обичаш и да бъдеш обичан :)