Влез

View Full Version : Въпрос към по тесните момичета.

N3v3Rm0r3
12-17-2012, 19:03
Момче съм и се интересувам как са ви отворили,тоест с какво,как точно такива неща.Какво беше чувството(не много приятно предполагам).След кой път се отпуснахте и започнахте да се радвате на секса.И може ли една жена да не свърши никога.Благодаря ви за отделеното време.

granger
12-17-2012, 19:06
Как са ме отворили : с крак.
Чувството: Блажено!
бях си отпусната като топъл кашкавал от раз.
А сега сериозно,майнааа,малоумщин ка са ти въпросите.
Как да са ме отворили(хипер гадна дума), болеше, не беше хубаво ,ама тва е положението. На третия,четвъртия път вече се поотпуснах. Една жена може никога да не свърши,ако мъже до нея просто не може да я накара. Той може да е супер добър любовник,но ако не са на една вълна...няма шанс.

N3v3Rm0r3
12-17-2012, 19:08
Извинявам се за циничността на въпроса си.На една вълна ?

DragonLady
12-17-2012, 19:13
Как са ме отворили - с х*й
болеше ли - да в началото
след 3тият път някъде се отпуснах
към 10тият свърших вагинално за 1ви път
И да има жени, които просто не могат да свършат. Но все пак е по-важно мъже какво и как прави, да накара жената да достигне до края.

granger
12-17-2012, 19:13
Не може да се обясни с думи, различните хора харесват различни неща, в секса също е така. За едни жени някои мъже може да са богове, за други...ми да не им се получава. До нагласа и усещане е.

N3v3Rm0r3
12-17-2012, 19:14
Ами ако жената те обича.Това има ли значение ? Предразполага ли я да свърши ?

granger
12-17-2012, 19:15
До известна степен,но ако си дърво тва няма да е накара магически да свърши.

Azoria
12-17-2012, 20:14
Как са ме отворили : с крак.

проклинам бързо действащото си въображение :lol: :lol:

Мен не ме боля много, беше за секунди и после нормално.

marilyn
12-17-2012, 20:24
Момче съм и се интересувам как са ви отворили,тоест с какво,как точно такива неща. С пенис.
Какво беше чувството(не много приятно предполагам). Болезнено... все едно нещо те пронизва.. нещо много остро.
След кой път се отпуснахте и започнахте да се радвате на секса. След 3-тия път
И може ли една жена да не свърши никога. За съжаление има и такива... но не тръгвай с идеята "тя никога няма да може да свърши. Постарай се.

Ewok
12-17-2012, 20:25
Сега ще пишат всички съфорумки да се покажат като тесни.

Azoria
12-17-2012, 20:28
Сега ще пишат всички съфорумки да се покажат като тесни.

Всъщност тъй като става дума за първи път - всички сме били затворени.

hentai_fen123
12-18-2012, 13:16
АБЕ МОМЧЕ ТИ КВО ТОЛКОВА СЕ ИНТЕРЕСУВАШ ДА НЕ БИ ДА ИСКАШ ДА СМЕНЯШ ПОЛА!!! БАСИ УРОДА

granger
12-18-2012, 15:02
АБЕ МОМЧЕ ТИ КВО ТОЛКОВА СЕ ИНТЕРЕСУВАШ ДА НЕ БИ ДА ИСКАШ ДА СМЕНЯШ ПОЛА!!! БАСИ УРОДА

тоя па,я се вземи в ръце ,бе!

Whyniser
12-18-2012, 22:23
Как са ме отворили - с х*й
болеше ли - да в началото
след 3тият път някъде се отпуснах
към 10тият свърших вагинално за 1ви път
И да има жени, които просто не могат да свършат. Но все пак е по-важно мъже какво и как прави, да накара жената да достигне до края.

Определено е така.Да не се изключва възможността с медицински проблем - като трудно овлажняване например. А и психическата нагласа как е предразположена жената. Иначе ще стане неудобно.