View Full Version : Въпрос към по тесните момичета.
N3v3Rm0r3
12-17-2012, 19:03
Момче съм и се интересувам как са ви отворили,тоест с какво,как точно такива неща.Какво беше чувството(не много приятно предполагам).След кой път се отпуснахте и започнахте да се радвате на секса.И може ли една жена да не свърши никога.Благодаря ви за отделеното време.
Как са ме отворили : с крак.
Чувството: Блажено!
бях си отпусната като топъл кашкавал от раз.
А сега сериозно,майнааа,малоумщин ка са ти въпросите.
Как да са ме отворили(хипер гадна дума), болеше, не беше хубаво ,ама тва е положението. На третия,четвъртия път вече се поотпуснах. Една жена може никога да не свърши,ако мъже до нея просто не може да я накара. Той може да е супер добър любовник,но ако не са на една вълна...няма шанс.
N3v3Rm0r3
12-17-2012, 19:08
Извинявам се за циничността на въпроса си.На една вълна ?
DragonLady
12-17-2012, 19:13
Как са ме отворили - с х*й
болеше ли - да в началото
след 3тият път някъде се отпуснах
към 10тият свърших вагинално за 1ви път
И да има жени, които просто не могат да свършат. Но все пак е по-важно мъже какво и как прави, да накара жената да достигне до края.
Не може да се обясни с думи, различните хора харесват различни неща, в секса също е така. За едни жени някои мъже може да са богове, за други...ми да не им се получава. До нагласа и усещане е.
N3v3Rm0r3
12-17-2012, 19:14
Ами ако жената те обича.Това има ли значение ? Предразполага ли я да свърши ?
До известна степен,но ако си дърво тва няма да е накара магически да свърши.
Как са ме отворили : с крак.
проклинам бързо действащото си въображение :lol: :lol:
Мен не ме боля много, беше за секунди и после нормално.
Момче съм и се интересувам как са ви отворили,тоест с какво,как точно такива неща. С пенис.
Какво беше чувството(не много приятно предполагам). Болезнено... все едно нещо те пронизва.. нещо много остро.
След кой път се отпуснахте и започнахте да се радвате на секса. След 3-тия път
И може ли една жена да не свърши никога. За съжаление има и такива... но не тръгвай с идеята "тя никога няма да може да свърши. Постарай се.
Сега ще пишат всички съфорумки да се покажат като тесни.
Сега ще пишат всички съфорумки да се покажат като тесни.
Всъщност тъй като става дума за първи път - всички сме били затворени.
hentai_fen123
12-18-2012, 13:16
АБЕ МОМЧЕ ТИ КВО ТОЛКОВА СЕ ИНТЕРЕСУВАШ ДА НЕ БИ ДА ИСКАШ ДА СМЕНЯШ ПОЛА!!! БАСИ УРОДА
АБЕ МОМЧЕ ТИ КВО ТОЛКОВА СЕ ИНТЕРЕСУВАШ ДА НЕ БИ ДА ИСКАШ ДА СМЕНЯШ ПОЛА!!! БАСИ УРОДА
тоя па,я се вземи в ръце ,бе!
Whyniser
12-18-2012, 22:23
Как са ме отворили - с х*й
болеше ли - да в началото
след 3тият път някъде се отпуснах
към 10тият свърших вагинално за 1ви път
И да има жени, които просто не могат да свършат. Но все пак е по-важно мъже какво и как прави, да накара жената да достигне до края.
Определено е така.Да не се изключва възможността с медицински проблем - като трудно овлажняване например. А и психическата нагласа как е предразположена жената. Иначе ще стане неудобно.