- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към по тесните момичета.
Момче съм и се интересувам как са ви отворили,тоест с какво,как точно такива неща.Какво беше чувството(не много приятно предполагам).След кой път се отпуснахте и започнахте да се радвате на секса.И може ли една жена да не свърши никога.Благодаря ви за отделеното време.
Как са ме отворили : с крак.
Чувството: Блажено!
бях си отпусната като топъл кашкавал от раз.
А сега сериозно,майнааа,малоумщин ка са ти въпросите.
Как да са ме отворили(хипер гадна дума), болеше, не беше хубаво ,ама тва е положението. На третия,четвъртия път вече се поотпуснах. Една жена може никога да не свърши,ако мъже до нея просто не може да я накара. Той може да е супер добър любовник,но ако не са на една вълна...няма шанс.
maDamn
Извинявам се за циничността на въпроса си.На една вълна ?
Как са ме отворили - с х*й
болеше ли - да в началото
след 3тият път някъде се отпуснах
към 10тият свърших вагинално за 1ви път
И да има жени, които просто не могат да свършат. Но все пак е по-важно мъже какво и как прави, да накара жената да достигне до края.
Не може да се обясни с думи, различните хора харесват различни неща, в секса също е така. За едни жени някои мъже може да са богове, за други...ми да не им се получава. До нагласа и усещане е.
maDamn
Ами ако жената те обича.Това има ли значение ? Предразполага ли я да свърши ?
До известна степен,но ако си дърво тва няма да е накара магически да свърши.
maDamn
Момче съм и се интересувам как са ви отворили,тоест с какво,как точно такива неща. С пенис.
Какво беше чувството(не много приятно предполагам). Болезнено... все едно нещо те пронизва.. нещо много остро.
След кой път се отпуснахте и започнахте да се радвате на секса. След 3-тия път
И може ли една жена да не свърши никога. За съжаление има и такива... но не тръгвай с идеята "тя никога няма да може да свърши. Постарай се.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Сега ще пишат всички съфорумки да се покажат като тесни.
АБЕ МОМЧЕ ТИ КВО ТОЛКОВА СЕ ИНТЕРЕСУВАШ ДА НЕ БИ ДА ИСКАШ ДА СМЕНЯШ ПОЛА!!! БАСИ УРОДА
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.