Влез

View Full Version : Перверзна съм...

FackKK666
12-19-2012, 08:05
Имам проблем! Много съм перверзна винаги когато говоря с момче разговорът клони към члена му или циците ми! Правя намеци за секс без да искам и без да се усещам на момчета, които не харесвам.
Какво да правя? Не мога да се въздържа да не изкажа перверзните си мисли.

FuckedUp
12-19-2012, 08:11
Какво да правя?

Самоубий се.

Doom_Stalker
12-19-2012, 08:15
Курвата се чуди що е курва....

Приеми съдбата си, biatch...

Hilary_
12-19-2012, 08:34
:lol:

това!!

Foxa^
12-19-2012, 08:55
http://img5.joyreactor.cc/pics/comment/%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B2%D0%B5%D0%B4%D1%8C-%D0%B8-%D1%88%D0%BB%D1%8E%D1%85%D0%B0-%D1%85%D0%BE%D1%85%D0%BE%D0%BB-%D1%88%D0%BB%D1%8C%D0%BE%D0%BD%D0%B4%D1%80%D0%B0-190575.png

fenkaaa
12-19-2012, 09:15

Хахахаха :D

granger
12-19-2012, 09:36
Просто явно много ти се съвокуплява :D

DragonLady
12-19-2012, 10:23

+1
:D

marilyn
12-19-2012, 11:17
Намери си гадже и се чукайте на воля!

Trollec
12-19-2012, 15:30
1313131313131313 ебе и се 2 не вижда... както казаха курвата си е курва :D

granger
12-19-2012, 15:35
Простакът си е простак !

Sladursambeeee
12-19-2012, 15:39
BIATCHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHHHHHHHHHHHHHHH.......!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ..!!!

FuckedUp
12-19-2012, 18:57
Перверзност =/= Курвентина

granger
12-19-2012, 18:59

Именно.
Просто те е шибнал хормона, намери си партньор.

piffacota
12-20-2012, 12:36
Хурва си

Sladursambeeee
12-20-2012, 16:08
Приеми че си КУРВЕ мойто момиче всеки си има съдба твоята е да си прайш клизми и да та перат в ГЪЗЪ :D :D :D .....!!! ади беги ;) ;) ;) мисля че ти отговорихме напълно разбираемо на въпроса ти ....!!!

granger
12-20-2012, 16:14
^ Приеми ,че не си интересен и не си никого,да и казваш какво да прави.
А и определено специално твоя отговорна въпроса и е абсолютно неграмотен и неразбираем.

pifiella
12-20-2012, 16:22
ОМГ!Защо да е курва?
Явно е на 14-15 и иска секс, хормоните и не са наред, а вие го изкарахте,че животът й ще протече в публичен дом...........чудо голямо станало!

youonlyliveonce
12-20-2012, 16:28

!

piffacota
12-20-2012, 17:02
Защо му скачате.По кратко неможе да се каже.Хурва е и точка!Колко по кратко питам?
Или да дойде драгон лейди и да внася морал а?

fenkaaa
12-20-2012, 17:34

Е тук вече може да се поспори.Момичето казва,че всичко свързва със секс,но да си перверзна,не означава да си курва.

Аз също мога да кажа,че съм "перверзна",но само към приятелят ми,всичките ми такива мисли и действия са насочени към него,а не към "всички",е това ку*ва ли ме прави? Така че това твърдение не е вярно.

piffacota
12-20-2012, 17:40
То тя самата не е разбрала.Лепанала си е,че е перверзна,но тя самата се бърка,че е такава.Чиста хурветня си е.Тя се самозаблуждава.

Doom_Stalker
12-20-2012, 21:23
ОМГ!Защо да е курва?

Всички жени са курви, това им е биологичната функция, dammit!

piffacota
12-20-2012, 21:42
+1

psychopath
12-20-2012, 22:01
Е тук вече може да се поспори.Момичето казва,че всичко свързва със секс,но да си перверзна,не означава да си курва.

Аз също мога да кажа,че съм "перверзна",но само към приятелят ми,всичките ми такива мисли и действия са насочени към него,а не към "всички",е това ку*ва ли ме прави? Така че това твърдение не е вярно.

Колко имаш по математика? : )
Гледайте по-внимателно, преди да се излагате.

Има пресечни точки, но са абсолютно различни понятия. За мен лично е доста отблъскваща подобна показна перверзност наляво и надясно. Грозно е, просташко е и една себеуважаваща се дама не би трябвало да се държи така, разбира се има си моменти и начини, когато може да има обратния ефект, но това се прави с финес и далеч няма да остави впечатления за евтино поведение.

ПС - като чуя "всички жени са к'урви" и ми се обръщат вътрешностите...

Luidgie
12-20-2012, 22:01
Имам проблем! Много съм перверзна винаги когато говоря с момче разговорът клони към члена му или циците ми! Правя намеци за секс без да искам и без да се усещам на момчета, които не харесвам.
Ела си поиграем... :oops:

FuckedUp
12-20-2012, 23:17

Осъзнаваш, че темата е написана от troll, или наистина си толкова зле?

Rabalka
12-21-2012, 07:16
И аз съм същата и доста често разговора клони към секс, свирки и т. н.Дори се е стигало и до разговори за групов секс, но само е стигало.А иначе перверзност и разбеснели се хормони са различни неща :)

piffacota
12-21-2012, 07:31
Начи и ти си у кюпа

psychopath
12-21-2012, 12:28
И аз съм същата и доста често разговора клони към секс, свирки и т. н.Дори се е стигало и до разговори за групов секс, но само е стигало.А иначе перверзност и разбеснели се хормони са различни неща :)

Както и да се дръжиш като евтин бАклук...също е различно нещо. : )

alextts
12-21-2012, 12:39
Оставете момичето!
На това му се казва мръсно подсъзнание. Не е задължително да си "курва", както се изказаха повечето от форума, за да го имаш. В пубертета повечето момичета и и момчета са така, не се притеснявай.

А колкото до хората от форума - тук е място, където трябва да помагаме на тийнейджърите, кой както може, а не да им казваме, че са курви.

piffacota
12-21-2012, 13:00
докажи

alextts
12-21-2012, 13:36
Кое да ти докажа?

kLamer
12-21-2012, 15:06
Според мен всеки е перверзен малко или много.Не смятам това ,че имаш по-голямо либидо за нещо курварско. А и самият човек е сексуално същество и е нормално да мисли за това. Самото ни съществуване като вид зависи от това дали правиме секс. Лично аз говоря на тази тема със приятели и не смятам ,че нея трябва да се гледа като на табу.

А на този епитет "курва" , наистина трябва да се прави разликата. Човек, който безразборно прави секс и в животът му преобладава разбратът е курва/курвар. Не смятам ,че някой който просто споделя във форума ,че има по-перверзно подсъзнание , заслужава такова отношение.

Колкото до въпросът на авторката на темата: или са хормони или е нимфомания , макар че силно се съмнявам да е 2рото.

Doom_Stalker
12-21-2012, 16:14
Според мен всеки е перверзен малко или много.Не смятам това ,че имаш по-голямо либидо за нещо курварско. А и самият човек е сексуално същество и е нормално да мисли за това. Самото ни съществуване като вид зависи от това дали правиме секс. Лично аз говоря на тази тема със приятели и не смятам ,че нея трябва да се гледа като на табу.

А на този епитет "курва" , наистина трябва да се прави разликата. Човек, който безразборно прави секс и в животът му преобладава разбратът е курва/курвар. Не смятам ,че някой който просто споделя във форума ,че има по-перверзно подсъзнание , заслужава такова отношение.

Колкото до въпросът на авторката на темата: или са хормони или е нимфомания , макар че силно се съмнявам да е 2рото.

Като казах, че жените са курви не съм имал нищо лошо предвид.... за мен няма такова нещо като лошо. Причината за курвенската природа на жените е повече от ясна, и тук не влагам общоприетия смисъл на думата курва. Курвата(както аз го разбирам) е жена, която търси и се самоопределя главно чрез секса(и свързаната с това разкрепостеност).... Но ако погледнеш повечето жени, техните практики, техните норми и начини на поведение - та те не са нищо повече от търсене на секс. Вчера гледам как момичетата от моя клас(тея дето уж не се водят курви) се лакират и гримират. Викам им, защо се гримирате и лакирате, какъв е смисъла? Те седят и мълчат. И какъв е изобщо смисъла от цялото поведение на една "дама" - пудренето, гласенето, поддържането, изтънчената походка, хубавите дрехи, маниерите, поведението и т.н. ? - А ДА, СМИСЪЛА Е ДА СЕ ХАРЕСАТ НА МЪЖЕТЕ И ДА ПРАВЯТ СЕКС. Така че и малките курвета дето въртят свирки, и т.нар. дами, които се имат за изтънчени, всъщност се ръководят от едни и същи мотиви. Дали ще привлича вниманието чрез перверзност или ще се преструва на "самостоятелна и себеуважаваща се :D " жена , няма значение, защото и в двата случая целта е една и съща. Естествено това е прекалено обобщено и еднозначно твърдение... Според мен повечето жени правят всичките тези неща не толкова с цел секс, а заради несъзнателно подражание - конформизъм. Жената се идентифицира като жена и затова приема всичките характеристики на социално-културния образ "ЖЕНА" като свои черти - изживява се и се определя като личност чрез тях... Следователно приема и прави всички глупости, които се очаква да прави една жена. Същото е и при мъжете, само че в обратния аспект. И като ги питаш, защо правиш това и това - мълчат. А иначе си мислят, че го правят за себе си....

inb4 ad hominem аргументи

kLamer
12-21-2012, 18:55
Целта на всеки един жив организъм е да създаде себеподобни и да продължи видът си. Единият пол търси начини да се хареса на другия, за да се стигне до този секс и да се продължи видът. Тези разлики между двата пола определят това, което ние наричаме "секси". За мъжете това е, което прави жената женствена, за жените - обратното. И за да се постигнат тези цели на 2та пола мъжете ходят на фитнес примерно , за да подържат своята физика, а жените се правят по-хубави за мъжете като примерно се гримират и подчертават своите наи-хубави черти. Това е на животинско ниво. Колкото до поведението човекът си е социално същество и тъй като размишлява една идея по-високо от едно куче например, може да осъзнае тези неща и да ги прекара през своя собствена гледна точка ,която видиш ли се различава от тази на другите хора. Във обществото на хората има различни мнения и гледни точки, което довежда до изграждане на различни модели на поведение у хората. Различните индивиди могат да анализират тези модели на поведение и да решат дали да ги следват или не.

Да, в основата си хората се подчиняват на тези закони, независимо дали го знаят или не,но при тях изобщо не е толкова просто. При хората могат да се появят приоритети различни от "трябва да продължа видът си и затова тряя се чукам". Следователно не трябва да се опитва да се опростяват дотакава степен нещата, както го правиш ти. Разбирам какво искаш да кажеш ,но смятам че разсъждаваш грешно.

Колкото до подражанието: това ,че има изграден начин на поведение ( тука визуализирам курвенския/курварския начин на поведение) изобщо не значи, че този начин ще се спазва от останалите хора в обществото.

И освен това човекът живее в общество, в което думата "курва" се свързва с начин на поведение, който е обиден за повечето хора. С него не се изразява мнението , че всеки жив организъм трябва да прави секс, за да съществува, следователно не трябва да се използва по начинът, по който го правиш ти.

Doom_Stalker
12-21-2012, 19:37
Колкото до поведението човекът си е социално същество и тъй като размишлява една идея по-високо от едно куче например, може да осъзнае тези неща и да ги прекара през своя собствена гледна точка ,която видиш ли се различава от тази на другите хора. Във обществото на хората има различни мнения и гледни точки, което довежда до изграждане на различни модели на поведение у хората. Различните индивиди могат да анализират тези модели на поведение и да решат дали да ги следват или не.

Сериозно ли смяташ че някой анализира моделите на поведение и решава кой да следва? Хахаха, те затова са модели, защото действат на подсъзнателно ниво - на ниво его. Егото като себеотъждествяване с нещо - форма, предмет, характеристика, идея, образ, роля и т.н. носи удовлетворение на този който се идентифицира с тези неща. Но първо се лепват етикети на съответните роли и чак тогава всеки се определя според тях. Например ролята на мъжът и какъв той трябва да бъде - умът прилепва етикети и създава образ на перфектния мъж, и съответно обратното - създава образ на нежелания мъж. След това, като е създаден идеал и контра-идеал, индивидът се мъчи по всякакъв начин да прекопира и да "притежава" всяка характеристика на образа на перфектния мъж, и така и той да се изживява като такъв.Като съответно и желае да премахне от себе си всяка характеристика на образа "нежелан мъж". В случая, обществото и колективният човешки ум дават наготово образа на перфектния мъж... така се създават идеали. А горе-долу всичко в обществото се върти около конкретната методология за постигането на този образ - постоянно се говори кой как трябва да се държи, че трябва да ходи на фитнес, да е мъжкар, да е успял и т.н. На хората в обществото им е много удобно да говорят постоянно за това, защото така се поддържа постоянно идеята и идеала за перфектен мъж.... или каквото и да е било друго. Или пък затова каква трябва да е перфектната жена. Това са все идентификации на ума с образи - който притежава съответните черти на образа се чувства пълноценен, който ги няма - се чувства нещастен и се комплексира. А всъщност никой не вижда че тези образи са изкуствено създадени, и отъждествяването им с тях е просто лоша шега. И в случая няма правилен и добър "образ" на мъж, жена, или каквото и да е. Докато има образ и идентификация с него, винаги ще има хора дето да вярват в него, да го поддържат и да се стремят да приличат на него... или с други думи - игри за порастнали.

Но да ми казваш, че всеки анализира тези модели и на база собствена преценка избира кой от тях да следва - това е пълен абсурд. Всеки следва това което му потребно, или което е научен, че трябва да следва, за което му е изградена представа като нещо идеално(или сам си изгражда такава). Ако хората разбираха моделите на подражание, те изобщо нямаше да избират, нито пък щяха да ги следват, нямаше изобщо да подражават. Защото подражанието е всъщност израз на вътрешна липса - човек търси и подражава на това, което му липсва. Когато човек притежава дадена черта от някакъв обществено значим образ - човешкото его изпитва наслада и се идентифицира с тази черта. Оттам се развива стабилно себеотъждествяване и егото е в стихията си. А когато му липсва тази черта, започва да се чувства незначителен. Оттам вече развиват комплекси и компенсации. Човекът се чувства нещастен и се идентифицира вече не с чертата си, а с нейната липса. И това се отнася за много други "образи" в обществото.
Колкото до клишето с различните гледни точки в обществото - те са просто израз на същите тези компенсаторни механизми на егото. Човек търси и вярва в това, което му е потребно (или наложено). И това е друг фундамент на социума - хората взаимно си "разказват" приказки и "величаят образи" за да се компенсират взаимно...И за да поддържат образите, да ги вадят отново и отново от прахта, да ги лъснат и да си ги сложат за пореден път - нали все пак те са ги създали, за да им служат на тях.... И в това е смисълът на всичките различни роли, които човек играе в обществото, а и в себе си.
Та конкретно по темата - дали ще е естествен разврат идващ от човешката природа, или ще е подражание на някакъв обществено коректна представа за "добра и благоприлична" жена - няма значение. Даже е по-добре да е курва - поне не се преструва.

klimatronik
12-21-2012, 20:01
Сериозно ли смяташ че някой анализира моделите на поведение и решава кой да следва? Хахаха, те затова са модели, защото действат на подсъзнателно ниво - на ниво его. Егото като себеотъждествяване с нещо - форма, предмет, характеристика, идея, образ, роля и т.н. носи удовлетворение на този който се идентифицира с тези неща. Но първо се лепват етикети на съответните роли и чак тогава всеки се определя според тях. Например ролята на мъжът и какъв той трябва да бъде - умът прилепва етикети и създава образ на перфектния мъж, и съответно обратното - създава образ на нежелания мъж. След това, като е създаден идеал и контра-идеал, индивидът се мъчи по всякакъв начин да прекопира и да "притежава" всяка характеристика на образа на перфектния мъж, и така и той да се изживява като такъв.Като съответно и желае да премахне от себе си всяка характеристика на образа "нежелан мъж". В случая, обществото и колективният човешки ум дават наготово образа на перфектния мъж... така се създават идеали. А горе-долу всичко в обществото се върти около конкретната методология за постигането на този образ - постоянно се говори кой как трябва да се държи, че трябва да ходи на фитнес, да е мъжкар, да е успял и т.н. На хората в обществото им е много удобно да говорят постоянно за това, защото така се поддържа постоянно идеята и идеала за перфектен мъж.... или каквото и да е било друго. Или пък затова каква трябва да е перфектната жена. Това са все идентификации на ума с образи - който притежава съответните черти на образа се чувства пълноценен, който ги няма - се чувства нещастен и се комплексира. А всъщност никой не вижда че тези образи са изкуствено създадени, и отъждествяването им с тях е просто лоша шега. И в случая няма правилен и добър "образ" на мъж, жена, или каквото и да е. Докато има образ и идентификация с него, винаги ще има хора дето да вярват в него, да го поддържат и да се стремят да приличат на него... или с други думи - игри за порастнали.

Но да ми казваш, че всеки анализира тези модели и на база собствена преценка избира кой от тях да следва - това е пълен абсурд. Всеки следва това което му потребно, или което е научен, че трябва да следва, за което му е изградена представа като нещо идеално(или сам си изгражда такава). Ако хората разбираха моделите на подражание, те изобщо нямаше да избират, нито пък щяха да ги следват, нямаше изобщо да подражават. Защото подражанието е всъщност израз на вътрешна липса - човек търси и подражава на това, което му липсва. Когато има дадена черта от някакъв обществено значим образ - човешкото его изпитва наслада и се идентифицира с тази черта. А когато му липсва, започва да се чувства незначителен.Оттам вече се развиват комплекси и компенсации. Затова примерно грозните жени имат такива разнообразни и интересни характери - защото компенсират липсата на характеристиките от "идеалният образ" с нещо друго. И това се отнася за много други "образи" в обществото.
Колкото до клишето с различните гледни точки в обществото - те са просто израз на същите тези компенсаторни механизми на егото. Човек търси и вярва в това, което му е потребно (или наложено). И това е друг фундамент на социума - хората взаимно си "разказват" приказки и "величаят образи" за да се компенсират взаимно... В това е смисълът на всичките различни роли, които човек играе в обществото.
Та конкретно по темата - дали ще е естествен разврат идващ от човешката природа, или ще е подражание на някакъв обществено коректна представа за "добра и благоприлична" жена - няма значение. Даже е по-добре да е курва - поне не се преструва.
Хората са наложили етикети ,които трябва да се спазват,ако искаш да бъдеш разбран
щото по твоята логика - ще настъпи хаос

Doom_Stalker
12-21-2012, 20:12
Хората са наложили етикети ,които трябва да се спазват,ако искаш да бъдеш разбран
щото по твоята логика - ще настъпи хаос

А ти не искаш да настъпи хаос, защото така всичко на което се опира "АЗ"-ът ти би изчезнало. Ако нямаше роли, образи, ако не се идентифицираше с нищо - без име, без лична карта, без семейство, приятели, обществено положение, убеждения, мнения, позиции и т.н. ... какво би останало от теб? Нищо! Точно затова и умът ти има нужда постоянно да се идентифицира с нещо, с някакви илюзии и себе-изживявания, защото без всичките тези неща ти не съществуваш...

ПП: Далеч съм от мисълта да убеждавам някой да мисли като мен. Така че думите ми да не се разбират като призив към нещо. Един несъзнателен човек никога не би надмогнал страха от хаоса в себе си. Та нали ако настъпи хаос ще пропадне целия мисловен театър, който той нарича "АЗ".

dPa3HuTeJl
12-22-2012, 09:10
http://www.troll.me/images/friend-zone-fiona/fuck-you-you-cuntbag-whore.jpg

liglata_bg
12-23-2012, 05:55
Мисля, че тези твои помисли, авторке, са по скоро фантазии.Иначе всеки е перверзен малко или много.

KokoDjambo
12-23-2012, 06:29

Това е по-скоро нагон!Перверзност е да речем да те ебе в дупето и като спре да се обърнеш и да му духаш :).

dream1707
12-23-2012, 08:19
Боже, за вас всяка втора е курва ...
Мне, не е курва... отпрал я е много здраво хормона

bitchwolf
12-23-2012, 09:31
Shut the fuck up, bitches!
Къде сте бе праведни съдници мамини! Да, за всички тия, които са толкова праведни дори и в мислите си. Да бе, а аз ям доматите с колците.. :lol: Не мога да не призная какво впечатление ми направиха коментарите на всички, които подкрепиха Doom за първия му коментар. Той много ли ви изплаши? Не мога да не споделя възмущението си от това, как в другите теми повтаряте как не е хубаво да наричаш някого с такива цветни епитети, затова че обича това и това или прави друго. Всичките сте яките еманципирани госпожици, които си защитават правата и изведнъж..о.О обърнахте лопатата. Странно нали? Доста безхарактерни дори във форум.. И не ми казвайте, че не ви познавам и нямам право да ви определям като мешести (щото и за мекотели не ви бива), защото вие направихте точно това, като нарекохте едно непознато момиче курва.

Относно мненията на Doom-отлични съждения, само с една забележка: пост 1: Ти си курва; пост 2: Аз не исках да кажа курва и нямах предвид това.; Кофти израз.. И ясно че не може да се определи добро и лошо, но думата курва ти е ясно с какво се свързва..доста време ще загубиш да обясняваш, че то не е баш така. Всички жени са курви и всички мъже са курвари що се отнася до секс. Но самите думи тежат на повечко нива, което ги прави неприятни.

По темата: Това да имаш перверзни мисли не е лошо нещо. Това да ги проектираш върху рандом хора-също. Има хора, които могат да говорят за това, има и такива, които не могат. Аз също понякога правя "намеци". То не са и намеци, а просто въвеждам сексуален аспект в темата, на която се говори. Всъщност всички се забавляваме от това. Неща от сорта на "и трябва секретарка да си вземеш, не е на нивото ти ти сам да си вдигаш ...телефона" са просто ОК. Това е моя реплика, ясно си личи на къде клони, но все пак не смятам, че с това съм изневерила на приятеля си. Всъщност имам достатъчно въображение, захранвам го с различни представи, различни хора, но сексуално съм моногамна (за сега лол) и приятеля ми е доста доволен. Какво повече ^^ А и всичките момчета, които се изказаха..курви, курви, ама обичате перверзни момичета, които да ви пускат ляля, ама пак недоволствате. Няма угодия ..
Към авторката: Ако предизвикваш с поведението си крайно неприятни реакции, просто се опитвай да държиш мислите си за себе си. Мисля, че това е достатъчно :)

FuCKkK13
12-23-2012, 10:04
пази си мислите за себе си и не ги развявай наляво надясно... не си курва,дишай... и само аз ли мисля,че курва може рядко да се нарече жена и това определение далеч не означава само секс навсякъде, а още и още други показатели...

strawberry88
12-23-2012, 10:10

+ :D :D

granger
12-23-2012, 10:27
Ох,аман от елементарни хора.

Doom_Stalker
12-23-2012, 10:38
Не мога да не призная какво впечатление ми направиха коментарите на всички, които подкрепиха Doom за първия му коментар.Той много ли ви изплаши?
Не мисля че съм ги изплашил, по-скоро всички курвенца решиха да се направят на интересни и възвишени като се подиграят на момичето и така те самите да се почувстват като нещо повече. Пример - "Ето тази е курва, а ние не сме". В действителност повечето от тях ги правят същите неща като авторката, но не пропускат всяка възможност да се присмеят на тези неща, защото така се чувстват над тях. А като ги погледнеш(тези дето се съгласиха с първия ми пост), те са същите... Същите лигли, правещи, говорещи и идентифициращи се със същите неща. Претенциите обаче са много по-големи.

Относно мненията на Doom-отлични съждения, само с една забележка: пост 1: Ти си курва; пост 2: Аз не исках да кажа курва и нямах предвид това.; Кофти израз.. И ясно че не може да се определи добро и лошо, но думата курва ти е ясно с какво се свързва..доста време ще загубиш да обясняваш, че то не е баш така. Всички жени са курви и всички мъже са курвари що се отнася до секс. Но самите думи тежат на повечко нива, което ги прави неприятни.

Когато писах първия пост бях напушен като мърша, явно затова и толкова се хареса. А пояснението ми във втория пост беше, че аз не слагам общоприетия етикет "лошо" на думата курва, но ми е ясно че повечето хора така или иначе го правят. Това беше просто пояснение - за моето възприемане на думата. Това, че в обществото тази дума се приема като добра или лоша, в зависимост от това какво лично(его) отношение влагат хората в нея, не е мой проблем. Изяснението ми беше изцяло с цел коректност към езика.

bitchwolf
12-23-2012, 10:55
Ама и да са/сме като нея какво..не виждам нищо лошо или срамно (ето пак се намесва "лошото"). И тая дума така и така я смятам за излишна. Много пъти съм казвала, че това кой как си живее живота си е негова работа, а пък сексуалния още повече. Просто най-не обичам хора, които твърдят едно, а после според условията се отмятат от него. Ако си разкрепостен/а бъди такъв/а, ако си перверзен/а бъди такъв/а, без оправдания, без причини..просто себе си. Какво е нещо повече от това. :)

FuCKkK13
12-23-2012, 11:03
само че трябва да се мисли къде кое и как проявяваш.. вярно бъди себе си ама... във всеки от нас има голям или малък простак примерно.. и какво ? да се лигавиме постоянно без значение дали ситуацията е сериозна или не ? ДА - бъди себе си,но определено трябва да знаеш кое,къде и как,за да не си патиш после.. а в нейния случай - да не се праска наляво и надясно

Doom_Stalker
12-23-2012, 11:06
Ама и да са/сме като нея какво..не виждам нищо лошо или срамно (ето пак се намесва "лошото"). И тая дума така и така я смятам за излишна. Много пъти съм казвала, че това кой как си живее живота си е негова работа, а пък сексуалния още повече. Просто най-не обичам хора, които твърдят едно, а после според условията се отмятат от него. Ако си разкрепостен/а бъди такъв/а, ако си перверзен/а бъди такъв/а, без оправдания, без причини..просто себе си. Какво е нещо повече от това. :)
Няма нищо лошо в това да си какъвто си, нито пък има нещо лошо да се изживяваш като нещо повече. Не съм дошъл тук да обвинявам никой в каквото и да е, нито пък да го убеждавам да се промени. Вашите реакции към написаното са си ваши, дело на вашия ум, на вашите идентификации и стремежи, на вашето его попаднало под атаката на концепцията добро-лошо. Но атака от моя страна няма, вашия ум го възприема като атака. Някой пък възприеха думите ми като потвърждение на своето его и го използваха за тази цел. Нямам отношение към това, обясненията ми бяха изцяло с цел коректност, нищо повече.

bitchwolf
12-23-2012, 11:08
Е да, ама във форум, където никой не те познава да не можеш да си отстояваш мнението и да си фурнаджийска лопата си е направо жалко. Аз това имах предвид. Естествено малко от малко се налага да се съобразяваме с хората в реалния свят, защото не сме само ние.

Difteen16
12-23-2012, 17:03
Решението е само едно ... прави секс докато ти омръзне и ще ти писне и от всякакви мисли за секс.

psychopath
12-23-2012, 20:50
Ох,аман от елементарни хора.

Нали...даже се отказах да се включа, защото няма смисъл. : )

sexydidko1
12-28-2012, 22:50
дай да те мина

Mia ^.^
12-29-2012, 19:31
:D:D:D

Превъзпитай се. Прочети някоя книга със съвети за социализирането, общуването. Може да поговориш и с някой познат, който разбира от психология, ако те е срам да говориш с училищния психолог (макар, че и той ще може да ти помогне).
И аз съм перверзна, дори повече от приятеля ми, но никога по никакъв повод не бих правила намеци просто така, особено на момчета, които не харесвам. Това няма общо с перверзност, а с уменията за общуване и изразяване. Трябва да потърсиш и научиш някакви техники за подтискане на порива да изказваш мислите и желанията, които имаш. Това е важно за теб самата като личност, защото хората наистина могат да си направят генералния извод, че си леко момиче (дори и ти реално да нямаш намерението да спиш с всеки, който видиш) и това да ти отреже много възможности за лична реализация.

И между другото - желанието да спиш с някой или моментния нагон не е перверзия.

krstwkzz
12-29-2012, 20:00
Ми.. хвани си приятел ?

БожиятАгнец
12-29-2012, 20:01
Аз пък не разбирам какво лошо има младите хора да обсъждат и коментират секса, членовете си или гърдите си. Разбирам да живеехме през средновековието или по комунистическо време, че такива разговори да са табу, но сме 21 век.

Огледайте се - сексът е навсякъде около нас. По вестниците, билбордите, телевизията, филмите, интернетът, в този форум има цял раздел посветен на него, порното е на едно кликване разстояние..."Сексът продава", сексът СЕ продава, момичетата от малки са научени, че трябва да са секси, ако искат да бъдат харесвани...12 годишните се притесняват, че носят чашка Б, а абитуриентките си слагат силикон...Всеки път, когато си пусна на екрана не се появяват хубави, а секси жени. Пуснете си телевизора и вижте някой чалга клип. Хванете някое списание и прочетете статията посветена на циците на Пенка, заобиколена от реклами за всевъзможни начини за уголемяване на пениса.

И после авторката била курва, защото говорела за него? За какво му остава да говори на един млад човек, като 24/7 няма какво друго освен секс да види и постоянно е заобиколен от него? Преди десетилетия не са имали такива проблеми - помислете си защо.

Обществото ни е курвенско. Светът ни е курвенски.

Сексът вече не е нещо по-различно от това да си пуснеш пералнята...Но било курвенско да се говори за него. Добре, така да бъде. Тя авторката вероятно е девствена, но нека е курва, защото говори за секс, нека.

БожиятАгнец
12-29-2012, 20:06
П.С: Но и да е курва това е вървежно днешно време, така че защо не?

magita
12-29-2012, 20:09
начи да вметна ... само мъж с достатъчно опит или наистина осъзнал се може да прави разлика между лека жена и жена, която иска удоволствие... като двете са коренно различни... Вие продължавайте да си правите извода, че всички жени са курви (:

teenems
12-30-2012, 00:31
Ехх,сваляш се без да усещаш.Имам много такива познати.По дяволите мисли за нещо друго освен пишки и цици! :D

Dyany10000
12-31-2012, 09:33
Самоубий се.

Das

BloodY_MerY
01-01-2013, 21:00
И аз съм перверзна!

as994
01-01-2013, 21:17
До авторката: Няма лошо да мислиш за това, но все пак мисля, че щом се стига до обсъждането на такива неща,сигурно и момчето дава повод за това. Или си смени обкръжението/близките контакти, или в случай, че ти харесва това(а ти май не се оплакваш) гледай да не стигнеш до тва да спиш с всеки. Макар че в днешно време няма да останеш подмината, сиг тия, с които ги обсъждате тези неща са ти навити като градински маркуч.