Влез

View Full Version : Нищо не разбирам?

ninaa12
12-19-2012, 13:29
Здравейте... ;р Ще гледам да го дам накратко. Запознах се с едно момче, от мойто училище е.Започнахме често да си пишем. Една година по голям е. Аз съм на 16 той на 17. В началото малко ме беше срам но после... започнахме по често да се чуваме и пишем и малко или много се поотпуснах. И двамата сме наясно накъде отиват нещата но някак всичко стана много бързо. КАто ме види постоянно ме гушка,закача се, мога всичко да си говоря с него и всичко да му казвам. Но стане ли въпрос за писане в скайп.. държи се по студено. Никакви целувки или даже прегръдчици, караме го на нези :)) което мнооого ме дразни а и самото mu държание е по грубо. Казва неща с които очевидно би ме засегнал. A нa живо е коренно различен. В скайп се държи по приятелски смисъл такъв няма "зарибявка" ,докато на живо дори вървим хванати за ръка. Объркано ми е ... не мога да разбера какво му е в главата. Иначе съм забелязала че ме гледа постоянно, като ме види не пропуска да дойде и да ми се нахвърли ;д Цунка ме по бузката и го направи едно такова много сладникаво. Не знам има ли защо да се притеснявам знам че един целувки или прегрътки в скайп или където и да е нищо не означават, но самото му държание е различно. А и аз не показвам голям интерес тъй като ме е страх накрая да не си направи базик с мен. Защото доколкото разбрах така правел с всички,което ме притеснява. Смисъл държа се мило,оставила съм нещата ей така .. един вид каквото стане но ако в цялата работа има някаква уловка ще ми стане страшно гадно. Не искам да се чувствам изиграна после. Не знам какво да мисля и да правя. И как да се държа..не мога повече да се правя на ударена.

ForzaFelipe
12-19-2012, 13:37
За пръв път чувам,човек да се държи топло на живо и студено по скайп...Според мен и той не е сигурен,ама пък щом е приятен на живо,значи има надежда.Опитай се да го подпиташ,друг начин няма

ninjaiscrazy
12-19-2012, 14:24
Ако е приятен на живо,какъв е в интернет няма значение.Може да са хиляди причини-от това,че може някой (по-голям/по-малък) да му чете скайпа,до това,че може просто да не е свикнал по интернет да се държи по-така.Но ако толкова те засяга,говори с него за това.И не се страхувай:по-добре да си кажеш каквото имаш да си казваш,отколкото да го премълчиш.Все пак това касае и теб.Иначе за изиграването,ще можеш да познаеш кога те работи и кога не,освен ако не се казва Касанова... Относно нещата да ги оставиш ей така,дръж се естествено... "Най-добрия начин да надмогнеш изкушението е да му се отдадеш"-Оскар Уайлд :)

snazzy
12-19-2012, 15:23
Не трябва да отдаваш голямо значение на писането в скайп-майп, фейс или което и да било друго виртуално пространство. Някой хора не обичат да разпъват локуми пишейки... А и едва ли ще разбереш какъв е, преди да сте си станали по близки в отношенията (нямам предвид интимните такива).

besso
12-19-2012, 15:39
Хората са склонни в интернет да се представят с друга личност. По-скоро се довери на човека, който е в действителност.

beach.ch
12-19-2012, 17:15
Абе момчетата не са големи писатели. Плюс тва наживо е по- лесно да покаже чувства, отколкото да ги напише. Някои хора не си казват чувствата, а ги показват ;)
Аз бих го поканила някъде насаме, може би и той се притеснява от някакви неща, кой знае..
Още нещо е, че момчетата обичат времето на комютъра да си го прекарват в игри.. тъй, че не му досаждай много с този скайп. Той и сам ще те потърси като види, че ти не му пишеш ;)
Просто разчитай повече на каквото е наживо, защото повярвай ми, много по- добре е, че наживо е такъв. Аз съм имала обратната и връзка само по скайп е много скучна и нерадостна връзка.
Това, че наживо е такъв, значи, че не го е срам да показва на хората чувствата си към теб. Излез с него и виж какво ще стане.

bitchwolf
12-19-2012, 17:41
Хрумна ми невероятния сценарий.. "Той си има бивша, която иска да дразни и се опитва да й покаже, че все около него има момичета..бла бла. В скайп няма кой да го види"
Глупаво нали? Но се е случвало в реалния живот. :Д Провери. Ти си знаеш.

marilyn
12-19-2012, 19:44
А кое те навежда на мисълта, че може да иска да се подиграе с теб?

LyingMyWayFromU
12-20-2012, 08:17
Хора мн сте ми забавни като ви чета проблемите :д Мога да ти кажа,че с приятеля ми,с който сме почти от една година,по скайп сме си пускали само някакви бъзици. Не сме си писали любовни романи и не сме си пращали целувки. Трябва да си избиеш от главата, филма,че той ще е перфектен и ще прави всичко,което ТИ пожелаеш. Защото мамка му,той не е в твоята глава и НЕ не знае какво искаш. Не ти чете мислите. АКо нещо те притеснява - ГОВОРИ. Няма да се изложиш и не е срамно да кажеш какво мислиш по даден въпрос. Ако не си открита с него сега,по отношение на чувствата си,след време ще стане дори по зле. Опознай го като човек,а после си прави изводите.