PDA

View Full Version : Нормално ли е...

lilence
12-20-2012, 12:09
здравейте току що се регистрирах и искам да попитам връстниците си...
аз съм момиче на 14 години и съм в този период в които започвам да обръщам внимание на сексуалните неща. девствена съм но може да се каже че имам опит в някои неща :)
напоследък обаче забелязвам че започвам да обръщам повече внимание на момичетата отколкото на момчетата и това малко ме притеснява.
имам малки гърди но имам приятелки с по-големички и постоянно се заглеждам в тях когато се е случвало да се преобличаме. проблема ми е че не само се заглеждам но и имам желание да ги пипна и да ги усетя - възможно ли е това да е така защото моите са малки?
опитвала съм да "флиртувам" на камерата с други момичета на моя възраст естествено без да показвам лицето си но винаги като приключим ми става гузно и се разстрйвам.
има ли други момичета като мен и какво направихте за да се отървете от тези мисли?

piffacota
12-20-2012, 12:23
Екстра е

piffacota
12-20-2012, 12:26
Питай варненката.Тя знае и разбира от всичко

Sladursambeeee
12-20-2012, 16:00
Споко малките гърди са яки мен ма кефят :) .....!!!
Пак по темата не се притеснявай няма значение с какви гърди си .....!!! Според мен едно момче не гледа гърдите ти а харектера ти и колко си мила да ли го разбираш и такива си неща защотото аз не гледам гърдите ..... :) :) :) ....!!!

Така че карай го спокойната и без разтройване :) :) :) ......!!! Дано сам помогнал

pifiella
12-20-2012, 16:51
Не всички лесби са с малки цици.

piffacota
12-20-2012, 17:05
Нормално е

lilence
12-25-2012, 11:18
Благодаря за отговорите но не ме притеснява това че имам малки гърди а това че се заглеждам по другите момичета :(
иначе моите са малки но хубави и знам че ще станат по големи след време ако не вярвате мога да ви ги покажа :P

granger
12-25-2012, 11:19
:lol:
след време ако не вярвате мога да ви ги покажа

Luidgie
12-25-2012, 13:08
Благодаря за отговорите но не ме притеснява това че имам малки гърди а това че се заглеждам по другите момичета :(
иначе моите са малки но хубави и знам че ще станат по големи след време ако не вярвате мога да ви ги покажа :P
Show me!!!

Trollec
12-25-2012, 16:01
И аз искам да видя! Ааа за другия ти въпрос не знам и аз какво да ти кажа докато не ме заведеш то тази съблекалня да видя и аз по какво толкова се заглеждаш.

dream1707
12-25-2012, 16:23
Че кво.. и аз много обичам да гледам цици :lol:
Няма нищо лошо ^^

SweetZombie
12-26-2012, 20:44
ОООоооо за бога ние с момичетата от моя клас се пипаме за циците редовно, ест в кръга на шегата, в съблекалните също се гледаме и си говорим на коя са по-големи обсъждаме си гащичките и т.н... какво ненормално му има в тва даже с някои от тях съм се целувал. Според мен няма нищо лошо аз си имам приятел но тва не ми пречи да се лигавя чат пат в даскало....