0bsessi0n
12-22-2012, 13:10
Здравейте! Тези, които писаха в темата ми от миналата седмица ще се сетят, но ще кажа с 1 изречение накратко. Запознах се с едно момче в хипермаркета, където работи и го намерих във фейс, прие ми поканата и дилемата ми беше дали да му пиша или да чакам той. Сега има новости в цялата работа и реших да направя нова тема, защото имам други въпроси. И такаа, аз му писах още първия път като се засякохме на линия, тъй като не ми се чакашее. Той на момента ми отговори и така си писахме към 2 часа - много приятен разговор. След 2 дена както си стоях на линия изведнъж гледам той влиза и в същия момент ми писа. Направо не ми се вярваше, че ще се сети, и то веднага за мен. В този разговор още по-добре се развиха нещата и той даже ме покани да отида в магазина на другия ден, когато ще е там. Отивам аз оня ден, но тъй като имаше работа само си разменихме 2-3 изречения и толкова. Нямаше време за повече, а и нормално все пак не сме някъде навън. Много искам да излезем, но не знам дали ще е удачно аз да го каня. На по 17 и 22 години сме.
1. Според мен има интерес, щом ми писа веднага, а и привидно се зарадва като ме видя - а според вас?
2. Как мислите, да изчакам ли да видя кво ще предприеме или да действам аз? Не искам да изглеждам все едно съм много хлътнала, но не искам и да се правя на госпожица недостъпна и да се отдръпне. Трябва ми И мъжка гледна точка, тъй като миналия път получих най-вече женска подкрепа. Всички мнения по въпросите, които зададох, са добре дошли. :)
1. Според мен има интерес, щом ми писа веднага, а и привидно се зарадва като ме видя - а според вас?
2. Как мислите, да изчакам ли да видя кво ще предприеме или да действам аз? Не искам да изглеждам все едно съм много хлътнала, но не искам и да се правя на госпожица недостъпна и да се отдръпне. Трябва ми И мъжка гледна точка, тъй като миналия път получих най-вече женска подкрепа. Всички мнения по въпросите, които зададох, са добре дошли. :)