View Full Version : Най-добър приятел или нещо повече?!?
Lerochka
12-22-2012, 13:47
Ами това лято започнах да си пиша с едно момче и само за няколко месеца станахме супер добри приятели...и сега в момента пак е така, но никой не ни мисли за само приятели дори и аз честно казано. С него се държим доста по-различно от само приятели...постоянно се гушкаме лигавим се и той се държи с мен по-мило от колкото към другите момичета...и сякаш понякога ми прави нещо като намеци: на няколко пъти ме целува по бузата и освен това вчера дойде до училище да се видим, защото отива на село за няколко дена, не се държа по-различно (макар че и брат му беше с нас), но когато стигна на селото и ми писа ми обясни, че е искал да направи нещо ама брат му пречил. Освен това ми каза, че като си дойде иска да прекара само с мен поне два часа...какво ли ще значи това? И само за информация абсолютно всеки който ни види заедно с него обяснява на мен или него как трябва да тръгнем, защото сме супер сладки заедно. Аз наистина искам да сме заедно, но изниква и проблема, че сигурно след 5-6 месеца той ще заминава да учи и това честно казано ме убива....та като цяло искам съвет за това как да възприемам всичко между нас?!? :D
Но ти вече знаеш отговора.
strawberry88
12-22-2012, 16:47
Но ти вече знаеш отговора.
+
sexa_na_kompleksa
12-22-2012, 17:23
Аз наистина искам да сме заедно
: ))
Lerochka
12-22-2012, 17:27
ами за отговора не съм сигурна до колко го знам, защото не съм на 100% сигурна в това което изпитва той към мен :)
druzilla
12-22-2012, 17:37
Ами нали ти е казал,че иска да прекарате 2 часа насаме?Вероятно тогава ще признае за чувствата си.Ако не го направи,направи го ти,нищо не губиш.
Lerochka
12-22-2012, 17:45
Ами аз не мисля, че имам смелост да му призная, но се надявам да сте прави и постоянно си мисля дали точно заради това иска да говорим.... :D
Живейте си живота и си правете кеф тия 5 месеца, няма какво да си замазвате очите.
абсолютно всеки който ни види заедно с него обяснява на мен или него как трябва да тръгнем, защото сме супер сладки заедно.
Той как реагира на това?
Lerochka
12-23-2012, 08:00
Той как реагира на това?
ами никога не се е получавало така, че да ни попитат докато сме заедно...и веднъж и аз започнах темата за това, че са ме питали и той каза: ми и мен така даже един приятел постоянно ме мъчи за тва няма ли да тръгваме...и след като го каза смени темата :D
Ами не знам, тези неща ти трябва да усещаш, дали те харесва или не никой не може да ти каже, но ако е взаимно не го мислете това за след няколкото месеца. Варианти много, стига да имате желание.