View Full Version : Той все още обича бившата си.. :(
sweetka_96
12-24-2012, 12:11
С приятелят ми ходим от известно време, но забелязах, че понякога се сеща за бившата си приятелка и това ме притеснява.Тяхната връзка е продължила 9 месеца, след което тя му е разбила сърцето.Той ми разказа че го е преживял тежко, но вече всичко било наред. Скоро видях, че отново са станали приятели във facebook и това не ми харесва.. :( Говорили сме за нея и той ми каза, че няма смисъл да се притеснявам и, че тя не ми е конкуренция, но аз не съм сигурна.. Кажете как да постъпя и кво да му кажа..
П.С. Моля за компетентни мнения :)
Еми щом са приятели във фейсбука... ясна е работата ако държи на теб това нещо няма да го има. И да има защо да се притесняваш, но му постави въпроса ти или тя и му кажи че не ти е приятно да знаеш че са приятели там.
xXxPETYAxXx
12-24-2012, 12:19
А, вие колко време след като те са се разделили тръгнахте?
И аз съм приятелка с бившите си в тоя клюкарник, дори си пишем и с тези, които са ме разочаровали адски много, защото наистина съм ги преодоляла и сме просто в приятелски отношения. Но, ако вие двамата сте тръгнали прекалено скоро след раздялата им, има шанс да не я е превъзмогнал напълно.
Каквото и да ти е в главата, само не му вдигай скандали за това.
GD, ти сериозно ли?!
О, боже.. да ви имам и дилемите...
това, че са приятели във фейса, не значи, че се обичат, искат или нз си кво си. И аз някой път даже си пиша с мои бивши. Това не означава, че още имам чувства...
strawberry88
12-24-2012, 13:01
Мислиш, че той я ОБИЧА, защото са приятели във фейсбук? :lol:
Това,че са приятели във ФБ нищо не значи. Осъзнайте се ! Да поддържаш нормални отношения с някого, с когото си имал връзка е нормално. Тва не значи,че той я обича.Щом е с теб значи е с теб. Аз също имам в приятели стара тръпка,но не изпитвам нищо към него,просто ми се струва тъпо да го махна,само защото взаимоотношенията ни не са такива,каквито бяха.
filmimilmi
12-24-2012, 13:36
Ами, ако е вярно, че както се казва "старата любов ръжда не хваща" има реален шанс да е с теб колкото да не се чувства сам докато тя не е готова отново за него?
DragonLady
12-24-2012, 14:25
Това,че са приятели във ФБ нищо не значи. Осъзнайте се ! Да поддържаш нормални отношения с някого, с когото си имал връзка е нормално. Тва не значи,че той я обича.Щом е с теб значи е с теб. Аз също имам в приятели стара тръпка,но не изпитвам нищо към него,просто ми се струва тъпо да го махна,само защото взаимоотношенията ни не са такива,каквито бяха.
+1
Вкарваш се твърде много във филма.
bitchwolf
12-24-2012, 15:13
Както сигурно сама си видяла във форума има момчета, които все още не са забравили някоя определена и я обичат, въпреки че уж са продължили, има и такива, които са преживели нещата и наистина са ОК и пак си имат приятелки и т.н. Това да можеш да поддържаш нормални отношения с бивш означава, или че си преживял нещата и не те боли от контакта, или че си мазохист и още се надяваш на нещо.
Щом ти казва, че всичко е ок и няма други признаци на отчуждение, значи е от тези, които са преживели нещата и наистина са ок.
djipsito
12-24-2012, 23:03
От колко време сте заедно ?
Не всяка връзка започва прекрасно, ама пък се развива различно и с времето става прекрасна.
sweetka_96
12-25-2012, 00:06
Последния път когато станаха уж "приятели по ФБ" ние скъсахме..Те двамата немогат да поддържат нормални отношения..Или се карат или стават близки..Страх ме е отново да не се повтори предишното "сдобряване" защото наистина го обичам и неща да го изгубя.. btw: Заедно сме от почти 6 месеца :)
SisiStrange
12-25-2012, 05:49
Говори с него и му кажи, че те притеснява това приятелство, защото се страхуваш да не се разделите отново заради нея. Ако пък въпросната не е някоя к*чка, говори с нея. Понякога и това върши работа.
ПП. Леле, от последните няколко теми, които чета, оставам с впечатлението, че тоя Фейсбук е една от най-големите пречки в любовния живот на тийновете.
Това,че се сеща за нея не означава,че още я обича :?
Ами то и аз се сещам за бившите си понякога ама въобще нямам чувства (освен приятелски) към тях!
И голяма работа като я има в приятели.Ако той държи на теб това няма как да повлияе на отношенията ви.Ако пък повлияе (и то за втори път,до колкото разбирам) значи чувствата му към теб са доста слаби и не си заслужава да си губиш времето.
Колко време е минало от както са се разделили ?
j_adore2
12-25-2012, 08:34
Искай му паролата от ФБ да видиш дали си пишати ако да - какво, ако не ти я даде явно има какво да крие. Питала ли си го какви са им отношенията в момента и дали си говорят и защо отново са станали приятели?
Искай му паролата от ФБ да видиш дали си пишати ако да - какво, ако не ти я даде явно има какво да крие. Питала ли си го какви са им отношенията в момента и дали си говорят и защо отново са станали приятели?
Да да, ние сме в 7 ми клас. Остави ги тия глупости със следенето и проверяването на ФБ. Нали знаете : " По-добре ужасен край, от колкото ужас без край"
Всеки го дърпа някоя връзка назад.
Ако той е имал истински чувства към нея, тогава ситуацията е лоша.
Ако не е имал нищо специално, значи го чеше патката и не знае какво иска.
Ама ти сериозно ли?! о.О
Гледам,че си на 20 години - искрено се надявам поста ти да е просто е*авка с авторката ...