View Full Version : Какво ви подариха за Коледа?
Споделете подаръците си, които сте получили от близките си. А от мен Весела Коледа, всичко най-хубаво ви пожелавам. :)
ботуши, една шапка от естествена кожа, на която отдавна бях хвърлила око + козметика и... на безинтересният подарък от гаджето ми - принтер+скенер в едно ( чесно казано малко се разочаровах от подаръка му...веднъж съм се оплакала, че трябва пак да принтирам нещо за училище)
rihanna_shakira
12-24-2012, 21:34
Пари:) Явно са решили ,че вече съм достатъчно зряла и ще мога да ги използвам пълноценно . Аз съм си харесала някои неща та ще ги уползотворя още утре . От останалите роднини най-вероятно докрая на седмицата ще получа нещо :)
от баба и дядо-парички, купих си ботуши и колан
от мама и тати-чанта,шоколади, бонбони, козметика
от другите роднини още не съм получила, но искрено се надявам да получа нещо поне;
От мама и тати - чанта,дънки,сладкиши, козметика ( това ме изненада , не го очаквах)
От баба и дядо - по-късно ще получавам :D
А паричката се падна у мен! Въх, ще ида да пусна тото и лотария :lol:
DisappointedDreamer
12-25-2012, 07:59
Палто, боти, пуловери, книги, фитнес карта за половин година. От родителите. Другите роднини нямам.
Colouring
12-25-2012, 08:05
Лаптоп.
Ми пари ми дадоха, мисля че така е най-добре. Да си купиш каквото искаш :)
anonymous708973
12-25-2012, 09:41
Червени ръкавички от естествена кожа и ваучери за фотоепилация, които сама си изпросих, хаха :)
От родителите ми получих пари и 3 исторически книги, които исках от доста време. От брат ми билет за концерт :D От баба ми по-късно.
От тате яке Adidas,а от мама чанта Guess :)
Плюшено розово мече( от приятел), чанта, козметика, 2 книги, козметична чантичка с козметика в нея, портмоне.
А, и шоколадово яйце и шоколад Милка. :) :) :)
Пари,чанта,книга.С едни приятели ще си разменяме след няколко дни и ще видим,ще има още ;Д.
sugargirl94
12-25-2012, 12:21
Пари от всички + чанта от мама. Предпочитам всичко да ми е в брой за да мога да си купя това , което ми харесва а не после да се чудя кво да си правя подаръка, ако не ми хареса.
Мен чак ми беше неудобно да си взема парите... :\ :D
Амии преса, малко дрешки и смартфон ще има ама още не съм го избрала..
vesinceto
12-26-2012, 23:33
от мама и тати пари и сладки неща от бабите и дядовците също от приятеля ми парфюм на ескада
пари,нов телефон,пуфи,една много готина кукла (аз съм колекционер на кукли,но ме срам да го призная.....)
Не се срамувай, сигурно имаш прекрасна колекция. Ще се радвам, ако споделиш и снимки.
druzilla
12-27-2012, 07:50
От нашите - дрехи,едни кецове,които исках от дълго време,шал,парфюм и разни шоколади и бонбони Lint.
От бабите и дядовците - пари,от леля също.Най-добрата ми приятелка ми подари албум на Уитни Хюстън. :)
EternalDream
12-27-2012, 07:56
Шал, колан, блуза. Май това е всичко :D
От баба и дядо - пари. От тетка ми - бельо, козметика, огромна чанта със сладки неща и много от любимото ми кафе. От нашите - сладки неща и нова чанта за фотоапарата.
Аз пък им купих един домакински уред и една нова мебел за хола.
Попринцип си подаряваме подаръците на НГ, но нещо сме нетърпеливи тази година. Аз за НГ съм им предвидила още 1 подарък + да си самоподаря нещо и на мен, че сега съм се видяла в пари. :D
От родителите на свако ми 10 лева, шоколад и няколко мандарини.
Телефон, дрехи и пари. И един шоколадов Дядо Коледа :D
urlittlelady
12-27-2012, 13:37
аз получих доста неща, въпреки че бях казала, че нищо не искам, защото тази година просто ги разорих :D пък за бал, за море, за какво ли не още.. на мен ми стига и само това да сме заедно на Коледа и да гледам как малкия ми брат с ококорени очи къса опаковките на подаръците ^_^
anonymous708973
12-27-2012, 13:39
Аз пък им купих един домакински уред и една нова мебел за хола.
Уоу. Завиждам, че си толкова спестовна, че да можеш да си го позволиш.
Уоу. Завиждам, че си толкова спестовна, че да можеш да си го позволиш.
Повечето са спечелени с труд. Тази година ми се отвориха достатъчно възможности, от които се възползвах. Реших, че ще е хубаво да похарча първите си спечелени пари за нещо полезно за семейството.
shmatarok
12-27-2012, 14:42
Подарихме си семейно една ски-почивка. Друг е въпросът, че тя излезе пълен провал, поне се порадвахме на снега. 8-)
Сестрата на баща ми ми подари козметика, въпреки че изрично казах, че не искам, особено след като аз си купувам по-качествена. :Д
Сестра ми ми подари обици, а майка ми - колие, бяха се съгласували. 8-)
Преса за коса, козметика, дрехи и пари. :D
IoAnKa_SwEeT
12-29-2012, 07:39
Пари, телефон, чанта за даскало, спирали, червила,шоколади и плодове, коледни сувенири, плюшена играчка и книга. :)
dimitar_ak
12-29-2012, 07:39
http://blog.pucp.edu.pe/media/557/20101203-miwi_2.jpg
;)
anonymous708973
12-29-2012, 11:07
Червени ръкавички от естествена кожа и ваучери за фотоепилация, които сама си изпросих, хаха :)
Моето човече ме изненада с много готин подарък - ебати уникалното пончо, никога не бях виждала специално такъв модел. И е на сиви и червени райета и е леко накъдрено покрая. Много ми харесва, страхотничък ми е <3
Ръкавици,шапка и домашни ботушки,всичко в един тон и много стилни,много ми харесват. Една кожена чантичка,която е направена отпред като панделка...Чевено малко джобно ножче (много си го харесвам :D ) ,малка дървена къщичка в бяло,която мога да си украся сама,10 лв... :D ,бонбони 'Мерси' и някакъв арт гердан и още един гердан ,който е малко винтич стил...
Нищо не съм дете и нямам нужда от подаръци :)
^ Това леко тъпо прозвуча. Само на децата ли се подаряват подаръци ?!
purplegrass
12-30-2012, 18:29
Да, наистина на Коледа всички получават не само децата... Ти на някой не купуваш ли ?
Иначе аз получих лаптоп,пари и козметика
Получих пари от почти всички роднини и събрах много, но най - стойностният подарък за мен е от кака ми, която ми изпрати направените от нея коледни сладки чак от Америка.
kuklichka_bg
12-30-2012, 21:12
неща за коса,много им се радвамм и една рокля
Подарих само на тези на които са ми близки, но аз просто не искам подаръци и роднините и приятелите го знаят ;)
Кинти , дрехи (яке , обувки , блузи , дънки .....)
Доста неща козметика, шал, часовник, а аз самата си направих този подарък и съм много доволна http://www.ivis.bg/chanel-chance-eau-fraiche-edt-%D1%82%D0%BE%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8-50%D0%BC%D0%BB-p4921.html Отдавна го исках, но все не ми се даваха толкова пари.
Исках да отбележа и две хубави книги
BornToRaiseTheHell
01-04-2013, 20:12
Пари от баща ми, много яка пижамка от мама, пухкаво бяло шалче и ръкавици от баба, две книги от поредицата "Братството на черния кинжал" и последните три от "Песен за огън и лед", розови слушалки, кремче за тяло, ръце, скраб, душгел и балсам в несесерче, едно Булгари(ааааааааааааааааа аааааааааааааааааа, още не мога да повярвам :D ) и две водни костенурки.
от баба и дядо-парички, купих си ботуши и колан
от мама и тати-чанта,шоколади, бонбони, козметика
от другите роднини още не съм получила, но искрено се надявам да получа нещо поне;
от другите роднини не получих
купих си още 1 пуловер и 1 рокля
приятелят ми ми подари парфюм
приятелките ми ми подариха една висулка-слънчоглед, рамка за снимка, ръчно изработена крушка
strawberry88
01-06-2013, 13:47
Бельо :D , много сладки домашни чехли, пижама, бикини и лосион за тяла на Victoria's Secret, парфюм (който изобщо не ми хареса ;д ), гланц за устни на Шанел <3, ръкавици, гривна и пари.Също много сладки неща.А сама си подарих пижама, чаша и книга. :D :smt007
magi_dark
01-09-2013, 20:42
От мама дънки,ботуши и палто,от гаджето 4-на ароматна свещ,козметика и годежен пръстен.... :)
Пари ми дават и аз си решавам как да ги похарча и за какво, то така е по-добре според мен. И козметика получих също.
justifymylove
01-14-2013, 17:11
Нов телефон.
Tsukuda_Hiroshi
01-18-2013, 15:06
Голямо момче сЪм, нищо не са ми подарили. Аз си подарих сам - книга, която много исках!
Няколко подаръка, но най-скъп беше сестра ми да се върне за цялата ваканция :)
xXxAngerfisTxXx
01-21-2013, 16:19
спортни 4-полюсни свещи