PDA

View Full Version : Той няма смелост да ми го каже в очите..

tseti
12-25-2012, 23:38
Ходехме около 3 години. Естествено от начало всичко беше тип топ , не забелязвах отрицателните му качества ,беше ми весело.Както в всяка връзка всичко беше нормално.Обичахме се твърде много умирахме един за друг.Докато неговата ревност малко по малко ставаше по голяма и тя стигна твърде далеч.. Нищо не ми позволяваше,забраняваше ми много неща...И един ден ми дойде акъла и го зарязах.Бяхме разделени около 5 месеца. И изведнъж решихме пак да се съберем но всичко да е по различно.Събрахме се пак си бяхме само двамата по добре се държеше с мен,но това че беше започнал да взема марихуана. Търпях тези боклуци в началото докато той не почна да кара мен,да вземала съм си . Но започнах да го карам да я спира,но там е проблема че той си вземаше когато искаше аз дори не разбирах,защото аз уча в друг град и сме на 170 километра разстояние. И затова връзката ни е по сложна. На моменти ме послъгва и аз се ядосвам,защото поне като е решил да послъже за нещо ,нека го прави като хората,а не да си мисли,че съм паднала от Марс.А и постепенно започна да се държи по студено. Една вечер той реши да ми пише просто и да ми каже че иска да се разделим,защото просто искал да остане сам не искал никой така и не разбрах главната причина,но всъщност се разбрахме да не се чуваме една седмица и след това да решим дали да продължим връзката си.И на другия ден той ми звънна и всичко се оправи.И се прибрах за Коледа и точно тогава вечерта ми писа и беше твърдо решен,че съм му дотегнала,писнало му от мен..вече не ме обичал постепенно чувствата му истивали сама съм го правила,нямал друга но искал малко свобода...Не исках да се разделяме ,но насила хубост не става.Няма основателна причина след 3 годишна връзка всичко да приключи при положение,че аз всичко правех за него. Впечетленията ми останаха че не може да ми го каже в очите...Питах го дори ,а той ми отговори,че нямало да има никакъв ефект или щяла съм да се разплача.Искам просто да ме посъветвате какво бихте направили ако сте на мое място. Как мислите би ли ми звъннал да ме потърси? Защото не бих се подценявала да му звънна и да му дигна достойнството и да се гордее че ми е гадно за него... Но все пак ще ви благодаря ако ми помогнете малко или много !!! ;(

NqkfaNikakva21
12-26-2012, 00:32
Че какво има въобще да се прави още?
Отначалото си била щастлива, после той те прави нещастна като те зарязва като путка! Какво още искаш да се направи?
Въобще не се занимавай повече. Имай достойнство и забрави, че този е бил в живота ти (да, знам! 3 години са много, но краят е гнусен и бедняшки!). Нищо не заслужава повече от теб! Нищо.

Dark_Angel_
12-26-2012, 02:48
Дори и евентуално да ти се обади тоя боклук не заслужава нищо. Прави те на луда в продължение на месеци и в един момент като му потрябваш и хоп ти звъни ... Не се залъгвай тоя не заслужава нищо. 3 години не са малко, знам, човек се привързва към другия е трудно, но бъди силна и просто го отрежи - ще се почувстваш по-добре

3oPuTy
12-26-2012, 07:13
Според мен нещата са се развили по възможно най-логичния начин ...
Били сте заедно 3 години,през които малко или много си омръзвате.После се разделяте за доста дълго време,след което се събирате и то главно заради факта,че сте свикнали заедно (поне с такова впечатление останах).Разделени сте един от друг заради образованието ти,виждате се по-рядко вместо да е често за да успеете да закрепите връзката си.Той разбира,че вече със сигурност не иска да е с теб и прекратява връзката си за да не си губите времето взаимно ...
Няма смисъл да му се обаждаш :? Продължи си живота.

balu4ka
12-26-2012, 08:03
Може би човекът е решил да си прави каквото иска.След като не иска да е с теб,ти защо се натискаш?
След като толкова много пъти сте късали и събирали,нещата отдавна са се изчерпали.А след като този човек не иска да се съобразява с теб,за доброто му ,не мисля ,че има някакъв смисъл.Продължи напред,знам,че 3 години никак не са малко и ще ти е трудно,ще изиска много търпение и етц.Но ще се справиш.Успех!

MarkKnight
12-26-2012, 13:30
какви путки,какви боклуци...май никой не прочете,че нашата приятелка го е зарязала първа и то е така понеже и е скимнало,но нали никой нищо не каза по въпроса..

marilyn
12-26-2012, 13:48
Аз не виждам какво повече се занимаваш с него? Не го търси, не му звъни... изобщо!!!

tseti
12-26-2012, 14:05
какви путки,какви боклуци...май никой не прочете,че нашата приятелка го е зарязала първа и то е така понеже и е скимнало,но нали никой нищо не каза по въпроса..

Ne ,zashtoto mi skimna ,a zashtoto mi zabranqvashe absolutno vsichko .. :))

petkoo
12-26-2012, 16:17
Ами аз бих те посъветвал,да продължиш напред колкото и да е трудно и да намериш някой който ще те цени :)

strawberry88
12-26-2012, 16:59
Забрави го.

xXxPETYAxXx
12-26-2012, 17:17
Изчерпали сте се, няма смисъл. Защо пък търсиш друга причина за да спре да иска да е с теб?! Така като ти чета написаното вие няма как да не виждате често, а когато се виждате все си мрънкате за нещо.

tseti
12-26-2012, 21:39
Изчерпали сте се, няма смисъл. Защо пък търсиш друга причина за да спре да иска да е с теб?! Така като ти чета написаното вие няма как да не виждате често, а когато се виждате все си мрънкате за нещо.

да права си караме се напоследък за какво ли не ..може да се каже дори за глупости...Просто изведнъж да ми обеви че се разделяме ме шокира,дори сега не мога да повярвам на това.. за коледа прекрасен подарък получих за съжеление .. ;[

tseti
12-26-2012, 21:47

да права си караме се напоследък за какво ли не ..може да се каже дори за глупости...Просто изведнъж да ми обеви че се разделяме ме шокира,дори сега не мога да повярвам на това.. за коледа прекрасен подарък получих за съжеление .. ;[

anonymous708973
12-27-2012, 13:59
Няма основателна причина след 3 годишна връзка всичко да приключи при положение,че аз всичко правех за него.

Впечатленията ми останаха че не може да ми го каже в очите...

Защото не бих се подценявала да му звънна и да му дигна достойнството и да се гордее че ми е гадно за него... Но все пак ще ви благодаря ако ми помогнете малко или много !!! ;(

Няма основателна ЗА ТЕБ.

Факт е, не му стиска, което е мегадолен начин да прекъснеш контакт с близък човек.

Когато си обичал, едва ли ще се гордееш, че на някого му е гадно за теб.

granger
12-27-2012, 14:02
Явно всичко се е изчерпало и той не е имал доблестта да ти го каже като мъж на място. Жалко е.
много.

DENKAZ
12-28-2012, 23:08
Пичове, вече не слагате ли цензора на путка е бахти. | Аз на твое място бих се обадил :)

tseti
12-29-2012, 10:21
Пичове, вече не слагате ли цензора на путка е бахти. | Аз на твое място бих се обадил :)

Да видяхме се вчера,но думите му бяха,че искал в момента да е сам следващият път като се прибирам тоест след 3 седмици някъде тогава да говорим и тогава щял да ми каже дали иска да е с мен или не. Така постъпвал защото много сме се карали искал да помисли и да си почине от това защото главата му пушела поради тези причини ..Иначе каза,че ме обича... вярвам му .. ,но кажете ми след неговите думи какво да правя... ! Да го чакам ли какво да правя... много ми е объркано..защото аз за него всичко давам...на всичко съм готова... :)