BloodY_MerY
01-01-2013, 16:37
Пускам нова тема, защото една модераторка с ник CickoO , която е толкоз некомпетентна затвори старата тема!Не знам какво и пречеше - сигурно я е изтълкувала , че не е подходяща за раздела?!Ама при условие, че има толкоз олигофренски теми, които не са заключени и си седят и се превръщат в спам говорилня не им се обръща внимание.А на първата позитивна тема тая година и беше ударен ключа без никакво обяснение - а какво ли щеше да стане ако тая модераторка я беше оставила 2-3 дена?Абсолютно нищо, просто щяхме да се поздравим потребителите.Ама тя не стига , че въпросната комплексарка влиза от дъжд на вятър заради нещата, които приема и е станала за посмешище в нейния град ами и започва да се прави на велика.Питам я защо не заключи темите, дето не са за тук - май не ти се чете а, ама и аз няма да ти ги посоча, защото не съм никаква!
И за финал за много години на всички потребители и дано форума живне, да си правим яките дискусии без да се месят такива скрофли като модераторка!Да сме здрави и живи другото ще го наредим криво-ляво!
И за финал за много години на всички потребители и дано форума живне, да си правим яките дискусии без да се месят такива скрофли като модераторка!Да сме здрави и живи другото ще го наредим криво-ляво!