Влез

View Full Version : Вашето мнение и главно мъжкото ;д

purplegrass
01-01-2013, 20:26
http://www.teenproblem.net/a/6-lubopitno/39223-zhenite-na-tokcheta-sa-po-privlekatelni/
И вие ли мислите така ? (обръщам се специално към момчетата) Какви момичета ви привличат повече окото такива на токчета, или такива на равни обувки?
Аз също мисля че е привлекателно, но кво дай сега да носиме само токчета,та да сме по-секси ;д Аз познавам момичета, който носят само токчета, но не мога да кажа че момчетата ги заглеждат кой знае колко..Може би защото и други фактори играят роля ..

daniel1995
01-01-2013, 20:51
Ако изляза небрежно на кафе с нея и тя ми се вясне на токчета, ще я пратя в графата кифли. Има си обувки за всеки повод. Аз лично предпочитам момичета с кецове. ;д Обичам по-обикновените момиче, които не се опитват да са център на вниманието.

Seattle
01-01-2013, 21:37
Има си обувки за всеки повод.

Това е самата истина. Това важи за облеклото и държанието.

Alchemist
01-01-2013, 21:46
Много по-привлекателни според мен, на кафе или където и да било, като разбира се изключим очевидните места където просто не става да се носят.

purplegrass
01-01-2013, 21:59
А токчета в училище какво мислите за това ?

Seattle
01-01-2013, 22:22
Излизаш от рамките на темата малко :)
Ако има повод, що не? Ако питаш за всекидневна употреба, предполагам че по ниски токчета не биха били проблем. Другото което е, за да ми се хареса някоя, то не само трябва да е на токчета но и да има правилната комбинация от облекло, прическа и т.н.

marilyn
01-01-2013, 22:26
Аз съм фен на токчетата и нося от малка. Не съм ниска, средна съм на ръст, но просто обичам и се чувствам по-добре на токчета. Това не значи, че ако цял ден съм нагоре -надолу и обикалям ще е на 12см ток. Мне, има си обувки за всеки повод, така е.
И да, на момчетата им харесва, но не мисля, че основното е това. Ако не можеш да впечатлиш един мъж с личностни качества, обаяние, възпитание... е с токчетата няма да стане..

Mr.Killer
01-01-2013, 22:49
На мен лично ми харесват момичета на токчета. :)

Goddess
01-01-2013, 22:54
То от токчета до токчета и от момиче до момиче има разлика. Познавам момичета, които постоянно носят токчета, дори и в ежедневието, но пак изглеждат неглиже (в хубавия смисъл), защото са нисички и са ги съчетали добре с дрехите, ходят с лекота на тях и им отива. Познавам и такива, дето също ходят постоянно на някакви токчета, които грам не им се връзват със стила на обличане и изглеждат...ами, селско. Особено пък такива, които са хем по-едри, хем и по-високи и крачат с крива походка - ужасно смешно и кобилесто ми е.
Аз обожавам високи обувки, но в ежедневието не нося. Така че, една жена ако не е привлекателна като цяло, каквито ще обувки да сложи, няма значение.

chushkopek
01-01-2013, 23:30
Харесват ми, правят краката да изглеждат по-дълги. Ако мацката има и хубави крака перфектно.

anonymous708973
01-01-2013, 23:31
Едва ли момчетата си избират момичета по височината на обувките.

Факт е, че съм обирала в пъти повече погледи с къса рокля и висок ток отколкото с клин, потник и маратонки.

SisiStrange
01-02-2013, 07:20
Едва ли момчетата си избират момичета по височината на обувките.

Факт е, че съм обирала в пъти повече погледи с къса рокля и висок ток отколкото с клин, потник и маратонки.
Да. Точно.

И аз мисля, че е до мястото. На университет и работа си ходя с ниските ботуши. И на двете места биха ме изгледали странно, ако се покатеря на 10-12см токчета. Когато с него ще правим нещо, обаче, предпочитам да е с токчета. Определено така му харесвам повече като цяло.

purplegrass
01-02-2013, 10:32
Така е зависи от много неща просто питам какви момичета биха ви привекли погледа,а за по-нататъшно опознаване естествено,че не обувките са главното..

NomNomNom
01-02-2013, 10:42
Преди ходех само на високи обувки.
Но вече не ми е удобно, много вървя, на работа се катеря на някакви места от време, няма как.
За официален повод, официално събиране - тогава слагам.
Също, понякога като излизам вечер на тип бар, дискотека.

Azoria
01-02-2013, 10:45
Всичко е до това как се носят дрехите/обувките. Ако на училище или работа не се чувстваш удобно на токчета няма как да изглежда добре, няма го излъчването.

Аз повечето от 12 клас си го изкарах с 10 сантиметрови токове и дори не съм се замисляла дали някой го приема за нормално или не. Чувствах си се добре, нищо че съм 175см висока..

DENKAZ
01-03-2013, 00:37
Еми както казаха, правят краката по-дълги и повдигат дупето. Обаче някои са толкова надменни и като си внушат, че тея токчета им вдигат самочувствието... просто ми стават жалки.

daniel1995
01-03-2013, 20:52
Сега се сетих за още едно предимство като заговорихте за височината. Много по-удобно ми е, когато момичето срещу мен е на токчета, защото съм висок. :D

valdesbg
01-03-2013, 21:08
Равна подметка always win :) Поне за мен. Токчетата са ми прекалено превзети за ежедневна употреба. Не ме кефи мадамата да крачи като щъркел.

strawberry88
01-03-2013, 21:11
Ако не можеш да впечатлиш един мъж с личностни качества, обаяние, възпитание... е с токчетата няма да стане..

Да!

ForzaFelipe
01-03-2013, 21:25
Ако на нея и е удобно,аз няма да имам проблем.Стига да не е нещо курвенско нали.. :) Естествено,то си е и от случая или събитието,ако сме на нещо изискано и тя е с някаква рокля,нормално да е на токчета,а не на равни обувки.

purplegrass
01-03-2013, 21:40
Ако на нея и е удобно,аз няма да имам проблем.Стига да не е нещо курвенско нали.. :) Естествено,то си е и от случая или събитието,ако сме на нещо изискано и тя е с някаква рокля,нормално да е на токчета,а не на равни обувки.
Естествено, че на такива събития ще е с токчета ;д За мен е яко на токчета, но все пак ми е странно всеки ден на токове да си.