Влез

View Full Version : Изнервяте ли се?

mags991
01-01-2013, 20:47
Изнервяте ли се,когато гаджето ви излиза на вън с приятели на дискотека или заведение,без вас? :D

HollyGolightly
01-01-2013, 20:55
Не! Това, че сме заедно не означава, че трябва да е с мен 24/7 и да няма други социални контакти.

granger
01-01-2013, 20:55
Не , естествено. Той е човек като всички нас и има нужда да се вижда с приятели. Да общува. Що за глупост е да му правя кавги,че излиза с приятели и се забавлява без мен? Да не би да сме лепнати заедно и да нямаме други контакти щом сме двойка?Глупаво е, незряло е. Само някой не зачитащ и не уважаващ човека до себе си би направил проблем от това.

j_adore2
01-01-2013, 20:59
Гадно ми е, ако има момичета с тях. Но се старая да не му правя проблем. Той обикновено в такива случаи ме вика с него. Иначе ако са само момчета си излиза абсолютно спокойно :)

druzilla
01-01-2013, 21:02
Не ми е много приятно,защото в неговата компания са предимно момичета,но се старая да не му го показвам.

SpiritInBlack
01-01-2013, 21:02
имало е един единствен случай , когато ревнувах приятелката си всеки път щом излезеше с гадните си дебели приятелки

SuNsEt
01-01-2013, 21:04
Не.Всеки има право на личен живот ,време за себе си,време за приятелите си и като цяло свобода до толкова,до колкото не нарушава любовните отношения между двама души.

xoxi
01-01-2013, 21:05
Ако ми беше домашен любимец, щях да си го водя на каишка и да се изнервям, ако излезе без мен или без мое позволение.
Той за жалост е човек и спокойно може да си излиза където, когато и с когото си пожелае.

пп: :D

ameli
01-01-2013, 21:06
Не, показал ми е неведнъж, че мога да му имам доверие и му давам пълна свобода. :)

marilyn
01-01-2013, 22:17
Не, той е човек, личност. Аз също си излизам винаги без да се допитвам до трето мнение, ама с кой, ама къде...
Всеки има право на личен живот, излизане и общо взето да си живее живота. Не обичам да съм лепната за някого постоянно.

kalpazanka
01-02-2013, 05:03
Не. Нито го търся, нито му диря сметка. Ако му се обадя инцидентно и го хвана на кафе- ОК, ама не ми дава отчет. Аз мразя да се отчитам къде съм ходила и с кого, ама да видим кога ще ме хване в криво настроение.

GD
01-02-2013, 05:05
Не въпреки че в компанията има момчета и ми казва само приятели сме но какво да се прави просто малко доверие и уважение към другия дори и малко да не ми е приятно че има момчета покрай нея.

Seattle
01-02-2013, 06:21
Не по принцип, все пак няма да и ходя подир гъзО цял живот.
Но ето ти и пример когато много се изнервих. Тя ще излиза с човек които иска да и бърка в гащите от бая време. Нямаше да са сами, но както и да е. Тогава няма как да не се изнервя, при условие че даже не ми спомена половин час преди да се срещат. То така се изнервих, че тва ни беше пред последния разговор :)

SisiStrange
01-02-2013, 06:43
Хм, ние не ходим поотделно на дискотеки, барове, купони и прочие. А за кафенета и всякакви такива излизания ми се вижда супер уиърд да се разпитваме. Ние си разказваме и без да ни питат де.

3oPuTy
01-02-2013, 10:47
Разбира се,че не :? Ако се изнервях,това щеше да значи,че му нямам пълно доверие,а ако е така просто няма смисъл да сме заедно ...

xXxPETYAxXx
01-02-2013, 10:47
За мен пък си е абсурдно да отида на дискотека с гадже :D
НЕ, не, не, не и не.

SisiStrange
01-02-2013, 11:01
За мен пък си е абсурдно да отида на дискотека с гадже :D
НЕ, не, не, не и не.
Защо?

/Не, че съм нещо вряла и кипяла по въпроса де 8-) , ние и двамата много не си падаме по дискотеки, да не кажа хич, ама не виждам защо да не идеш с гаджето си?

xXxPETYAxXx
01-02-2013, 11:42
Ами не знам точно, някак не ме влече да гледам гаджето си да се кърши на песни на Галена :D
И да, знам, че има и други места, без чалга, но там също не би ми било по-приятно да сме заедно.
На дискотека ходя само с приятели. Веднъж бяхме с приятели + гаджето ми и не бих повторила.
Нямам друг аргумент, просто някак ми става конфузно.

П.П: То и аз не си падам по дискотеките, рядко ходя. Пък и не знам защо, ама не съм имала гадже, което да е редовен посетител. Те дори не слушаха чалга(и аз не слушам, ама като си на маса някак не върви да слушаш пр. D.M.X)

TheBeliever
01-02-2013, 11:57
Защо пък да се изнервям? Както аз излизам без него, така и той излиза без мен. Не се дразня, не държа сметка и не търся отчети. Би ме изнервило точно обратното. Обвързани сме един с друг, не вързани един за друг.

П.П Този аргумент с "на маса" никога не съм го разбирала. На мен музикалният ми вкус не се влияе от това къде съм седнала или какво има в чашата ми.

Rebirthing
01-02-2013, 14:55
О, как бе, непрекъснато го дебна от някой храст.
Не, сериозно, не го следя къде ходи и какво прави, но ако твърде дълго го няма, съмненията се прокрадват в мен.

sexa_na_kompleksa
01-02-2013, 15:35
Не.

anonymous708973
01-02-2013, 15:47
Ами не знам точно, някак не ме влече да гледам гаджето си да се кърши на песни на Галена :D
И да, знам, че има и други места, без чалга, но там също не би ми било по-приятно да сме заедно.
На дискотека ходя само с приятели. Веднъж бяхме с приятели + гаджето ми и не бих повторила.
Нямам друг аргумент, просто някак ми става конфузно.

Щото не се забавлявате по еднакъв начин. Случвало ми се е 2 пъти, познато ми е.
Бих отишла и без приятеля си, но ако си е в града, от какъв зор ще отида без него? Той ходи повече от мен и често е сам, ама... Студентски град не прощава :д

Ние обичайно си разказваме ежедневието си, та не го приемам за "отчет".
Дразня се само когато е претупал разговора си с мен, за да отиде да види "кво правят" съседите от произволен етаж и в последствие разбирам, че са отишли на бар и са се върнали в 4 сутринта, а той е на лекции от 8-10 часа. Ама да се изнервям - не. Бързо ми минава раздразнението.

Amore-Mio*
01-12-2013, 13:27
Не.

С вече бившия ми приятел имахме проблеми точно с това - отнемаше ми личната свобода, като беше навсякъде с мен, когато отивах. Да, едно време го исках, но след това вече взе да става задушаващо. Нямал доверие на другите, на мен ми имал, което си е тъпо оправдание.

Иначе той си е излизал с приятелите си, без мен.
Не ми е било проблем.

Naive
01-12-2013, 14:01
Напълно нормално е да го прави, не се изнервям.

ForzaFelipe
01-12-2013, 14:56
Не,бих се изнервил ако примерно не ми каже,че примерно е имало момчета и т.н. иначе според мен всеки трябва да си има и друг живот,не само да се влачим 2мата навсякъде..

Wednesday666
01-12-2013, 18:18
Ние обичайно си разказваме ежедневието си, та не го приемам за "отчет".
Дразня се само когато е претупал разговора си с мен, за да отиде да види "кво правят" съседите от произволен етаж и в последствие разбирам, че са отишли на бар и са се върнали в 4 сутринта, а той е на лекции от 8-10 часа. Ама да се изнервям - не. Бързо ми минава раздразнението.

Ооооох, мъка ..
И моето е нещо подобно, побеснявам на моменти, обаче нищо не казвам, шот такъв съм го взела - такъв ще го търпя :D ..

Не, защо да имам нещо против?
Все пак аз не съм като приятелите му.
Да, аз съм му половинката, но не мога да се забавлявам по същия начин.
И дори се радвам, когато си излиза с приятелите, защото това му действа добре.
Не съм много убедена, че е нормално да се сърдиш/цупия/нервиш, шот е излязъл без теб.

tori
01-12-2013, 19:16
Не, аз си имам приятели, той - също. Нямам право да се сърдя.

fenkaaa
01-13-2013, 18:31
За 2 години много рядко го е правил,ако го е правил,ме е викал с него,а аз съм била тази която е отказвала и то по-често е било за навън,през деня.Никога не е излизал сам с приятели на дискотека,кръчма или нещо такова.По принцип повечето време си го прекарваме само двамата и така си ни е перфектно.

Eskapel4o
01-13-2013, 23:59
По някой път на мъжете им се налага да излизат по мъжки , без жените (които постоянно дърдорят за нещо) :D ...

HollyGolightly
01-14-2013, 00:15
За 2 години много рядко го е правил,ако го е правил,ме е викал с него,а аз съм била тази която е отказвала и то по-често е било за навън,през деня.Никога не е излизал сам с приятели на дискотека,кръчма или нещо такова.По принцип повечето време си го прекарваме само двамата и така си ни е перфектно.

Това ми е малко трудно да го повярвам. Нямаш ли поне понякога нужда да се видиш с други хора, без присъствието на приятелят ти?

Hilary_
01-14-2013, 07:55
Това е последното нещо, за което бих се затормозявала с нерви.

Violenza
01-14-2013, 20:07
Напълно нормално ми се вижда в една връзка той да си излиза отделно с приятели и аз отделно с моите. Не съм привърженик на идеята да сме дупе и гащи всеки ден.

prysnata_ti4inka
01-15-2013, 07:17
Няма проблем ;) просто винаги си врЪщам... ;)

psicodelia
01-15-2013, 18:25
Ако и на мен ми се ходи и не ме вземе - да хаха