Влез

View Full Version : Момичетата харесват простаците?

I love Music
01-01-2013, 21:44
Едно момиче ми каза че момичетата харесват простаците! Вярно ли е?

DragonLady
01-01-2013, 21:46
К*рвите може и да ги харесват, защото са една и съща калпава стока, но едва ли една жена, която е от класа и си "знае цената" ще тръгне да се занимава с простаци

anonymous908491
01-01-2013, 21:54
Дай дебела пачка на маймуна, а след това обяснявай на жените, че това е междувидов секс. Въобще няма да ти обърнат внимание, ще са заети да работят за нови дрешки.

dream1707
01-01-2013, 21:56
Не, просташкото поведение ме отвращава.

anonymous908491
01-01-2013, 21:59

Дай дефиниция за 'простак' и 'просташко поведение' , която да не е подобната на 'селянин' , не в смисъла на провинциалист.

И ЧНГ, че нещо не мога да пращам ЛС.

I love Music
01-01-2013, 22:22

А вулгарното?

dirtyyy
01-01-2013, 22:48

+

мъжкарско до някаква степен,да.
но другото...

dream1707
01-01-2013, 23:17
Дай дефиниция за 'простак' и 'просташко поведение' , която да не е подобната на 'селянин' , не в смисъла на провинциалист.

Няма как да ти дам дефиниция, която не е подобна... защото реално поне за мен между двете неща има много общо

А вулгарното?

Също не

chushkopek
01-01-2013, 23:25
Едно момиче ми каза че момичетата харесват простаците! Вярно ли е?

По мои наблюдения не.

marilyn
01-01-2013, 23:33
Не, на мен не ми харесва просташкото поведение.

anonymous708973
01-01-2013, 23:37
Дефинирай простак. Щото така наричам приятеля си доволно често - на шега, разбира се. Не е простак в смисъла на да пляска сервитьорки по дупето, да крещи на "ей, пу**о" и прочее - това ме отблъсква.
Той е от тия, които в компания са центъра на вниманието, при това напълно несъзнателно. Говори глупости, цинизми, пикае през тераси, след което се обръща и ме целува толкова нежно, че ми се подкосяват краката. Харесва ми това поведение в пъти повече от поведението на тези, които се пишат за неразбрани, по-умни от останалите, вечните "добри" момченца, които не могат да си намерят момиче, щото всички харесвали простаци, видиш ли.

onanismus
01-02-2013, 00:03
Ахахахаха, това с терасите ми хареса

Takaki Tono
01-02-2013, 00:38
Хмм аз май съм простак :D Не пляскам сервитрьорките по дупетата, отнасям се с уважение към жените, но, НО, се кефя на извратени майтапи от сорта на- "що за извратеняк си ти? биеш си чикии с ченето на баба ти докато спи, и след това не си миеш остатъците от храна по к*ра" В общи линии имам просташко чувство за хумор, и досега това не ми е носило много негативи, дори напротив. Много хора са ми казвали, че живота с мен е ужасен, щото само се смеят когато са около мен :D

kalpazanka
01-02-2013, 05:07
И ние се майтапим на "Простак!", като захапем мръснишки теми. :D Иначе съм благодарна, че се държи относително прилично пред други хора. :)

SisiStrange
01-02-2013, 07:09
Не бих казала поне за себе си.

Violenza
01-02-2013, 07:56
Говори глупости, цинизми, пикае през тераси,
Това ако не се дефинира като "просташко", то какво?

Адски, адски много ме отвращава просташкото поведение. Обичам сдържаните мъже - кротки, винаги с умерена приказка. Това пред други хора човек да говори цинизми и т.н. ми е крайно грозно и недопустимо. Един пред друг може всичко да си казваме, но пред други хора човек винаги трябва да е сдържан, винаги. И тук да не се разбира скучни и задръстени смотльовци, които не знаят как да се забавляват или как да свалят жени.

EternalDream
01-02-2013, 08:48
Много са ми противни всякакви изблици на просташко поведение.

Uzerneim
01-02-2013, 09:19
Всъщтност зависи какво просташко поведение. Но повечето момичета биват привличани от това без да го осъзнават. Тук по форумите "О не, никога", но повечето не познават себе си. Виж, ако дружиш достатъчно време с момичета, пробвай различни простащини и виж какво ще привлече внимание, дори и негативно. Само не ставай деструктивен, това вече плаши и малко момичета си падат по това.

Ivaaaaa
01-02-2013, 09:44
Всъщтност зависи какво просташко поведение. Но повечето момичета биват привличани от това без да го осъзнават. Тук по форумите "О не, никога", но повечето не познават себе си.

Със сигурност се познавам и знам, че простаците ме отблъскват.

SisiStrange
01-02-2013, 09:53
Адски, адски много ме отвращава просташкото поведение. Обичам сдържаните мъже - кротки, винаги с умерена приказка. Това пред други хора човек да говори цинизми и т.н. ми е крайно грозно и недопустимо. Един пред друг може всичко да си казваме, но пред други хора човек винаги трябва да е сдържан, винаги. И тук да не се разбира скучни и задръстени смотльовци, които не знаят как да се забавляват или как да свалят жени.
Много точно казано. При мен важи същото. Много ми харесва тънкото чувство за хумор. Дебелашките шеги никога не са ми били приятни. Около този тип хора бих се чувствала нон стоп смутено.

granger
01-02-2013, 09:57

Много точно казано!

xoxi
01-02-2013, 10:16
Отвращавам се от просташкото поведение. Не харесвам простаци, нито такива, които се преструват, че са.
Харесвам добре възпитани момчета/мъже, които знаят къде да поставят границите си.

FuCKkK13
01-02-2013, 10:19
никоя себеуважаваща се жена не би искала мъжа до нея да е като хванат от гората... винаги е имало някакви граници,които не са точно определени,но все пак ги има.. за това ''простаци'' в момента е доста общо понятие... ако дадеш пример с някакви качества,които според нея определят човек като простак може и да ти кажем.. и все пак никой не иска човека до него да е несъобразителен,ругаещ и да не знае къде и как да с държи - абе никой не иска да го хваща срам заради човека до него...

tonssy
01-02-2013, 10:36
Отвращавам се от просташкото поведение. Не харесвам простаци, нито такива, които се преструват, че са.
Харесвам добре възпитани момчета/мъже, които знаят къде да поставят границите си.

Абсолютно.

xXxPETYAxXx
01-02-2013, 10:58
Е, то те тези същите, които харесват простаци, твъдят и, че всички мъже са еднакви, и че са боклуци...

Простаци и лекенца никак не понасям като цяло, камо ли да имам връзка с такъв индивид!

Mia ^.^
01-02-2013, 11:09
Простаци - типове, независимо дали с ниско или средно ниво на интелигентност, за които вулгарността е нормална или обичайна форма на общуване с всякакви хора - и стари приятели, и хора, които познават от съвсем скоро.
Никога не съм харесвала такива и нямам приятелки, които да харесват.
Но наистина има момичета, които си падат по простаци, просто защото са достатъчно глупави да ги търпят или пък тъй като са прекалено глупави, не могат да си позволят да се целят към по-добри момчета (примерно).

Има и хора, които са много интелигентни и понякога се държат като простаци, но само със стари приятели, в тяхната си компания, което е съвсем различно, не ги бъркайте.

notlike
01-02-2013, 11:19
Всъщност, няма много значение какво казваш, а КАК го казваш, правете разликата. Аз съм мъж и мога да говоря цинично, имам доста черен хумор, но това не ме прави простак в никакъв смисъл и аз знам това. Отделно знам, че ми се радват на лафовете, защото знам как да ги поднасям. И евала правя на Пантерката, че не живее в някакви филми и си казва всичко на място без да ѝ пука на кого му изнася и на кого - не. Мога да гарантирам, че 80% от женските казват, че не обичат цинизми и прочие, но като чуят добре разказан мръсен виц или нещо друго цинично, поднесено добре, се смеят и радват. В това няма нищо лошо. Това го казвам с друга идея - масово тука видях да бъркате цинизмите с простащината. А тези "добре възпитани мъже" най-често са сухари - 90% от тях биват отрязани заради това, че са скучни. Have a nice day!

SisiStrange
01-02-2013, 11:34
Не бих казала. Приятелят ми може да ме разсмива до сълзи (и го прави редовно) и без да псува като хамалин и да ръси цинизми. А мръсните разговори и смешки са си за между нас двамата. Навън - не. Ходила съм с момче, което няма против да цепи, каквото му дойде на глас и навсякъде - не беше приятно. Никога не съм харесвала мъже, които изпълняват ролята на шут на компанията. А частта с пикаенето през терасата нямам намерение дори да я коментирам. Такова нещо, ако го видя да направи някъде, няма да мога никога да го погледна със същите очи. От всяка гледна точка е простащина това. Най-вече за хората, които евентуално може да се окажат долу. Несъобразителните индивиди не са ми любимото. Това е като някоя групичка от 3-4 човека седне в рейса и крещят така, че да ги слуша целия рейс и да им следи обикновено идиотския, вулгарен, лигав разговор. Може да е много отворено и да са нааай-яките, не ме интересува. Не бих се обвързала с такъв човек.

Canis_Dirus
01-02-2013, 11:37
Светльо Витков простак ли е? Простак е. Но интелигентен простак.
Има голяма разлика между простоват човек и простак.

FuCKkK13
01-02-2013, 12:29
Всъщност, няма много значение какво казваш, а КАК го казваш, правете разликата. Аз съм мъж и мога да говоря цинично, имам доста черен хумор, но това не ме прави простак в никакъв смисъл и аз знам това. Отделно знам, че ми се радват на лафовете, защото знам как да ги поднасям. И евала правя на Пантерката, че не живее в някакви филми и си казва всичко на място без да ѝ пука на кого му изнася и на кого - не. Мога да гарантирам, че 80% от женските казват, че не обичат цинизми и прочие, но като чуят добре разказан мръсен виц или нещо друго цинично, поднесено добре, се смеят и радват. В това няма нищо лошо. Това го казвам с друга идея - масово тука видях да бъркате цинизмите с простащината. А тези "добре възпитани мъже" най-често са сухари - 90% от тях биват отрязани заради това, че са скучни. Have a nice day!
ето за това казах,че определението ''простак'' може да се разглежда доста обширно

DisappointedDreamer
01-02-2013, 12:48
Ох. Със сухар не бих могла да живея. Но, Виоленца и Сиси са прави. Пред други, познати (разбирайте не близки хора) трябва да се държи сдържано, възпитано и културно. Това за мен е мъжествено. Не да почне да ръси обиди, и да ми говори на обръщения от сорта на тъп,педал и други подобни цветущи изрази. Да подаде ръка, да се усмихне, да е наистина човек.

Пред мен и по-близки наши приятели може да се поотпусне и да се шегува. Цинизмите бих ги приела. Обидите, псувните, както и просташкото поведение не. Едно е да се забавляваш, друго е да се правиш на пълен клоун само и само да привлечеш внимание и да накараш някого да се засмее. Не ме разбирайте погрешно - понякога човек се нуждае да се разлигави и пошегува, но това далеч не бива да става чрез обидни думички, нагло и просташко поведение.

За мен един мъж ще ме привлече с чистия си и спретнат вид, усмихнатост и добри маниери. Като се запознаем - да се усмихне, да подаде ръка, да зададе един -два въпроса, да потръгне разговор. А не да ме види и да не си каже името, да не подаде ръка, и накрая да изцепи - какво зяпаш? Ставала съм свидетел на такъв случай. (Пантерке, не визирам теб и Вальо).

Разбирам, че повечето момичетата между 14-19 търсят нещо различно, забавно, разнообразно и го намират в лицето на момче - бунтар, който обича и уважава само тях, но ако въпросния продължи с такова държание, когато стане на 40 години, ще им е адски неудобно от поведението на половинката си.

Едно е да се забавляваш, шегуваш, разнообразяваш монотонното си ежедневие, друго е да псуваш, да ти липсват маниери и да се държиш като хванат от гората, който никого и нищо не го интересуват освен неговата принцеска.

psychopath
01-02-2013, 13:11
Аз понеже обичам да си правя социални експерименти, държал съм по най-различни начини (използвайте си въображението)... и съм успявал да свалям момичета, затова "аз съм добро момче, а тя предпочете лошото момче-простак, следователно - всички жени са к'урви и харесват лоши момчета, а аз понеже съм добро момче, затова съм сам" е невалидно и проблема си е във вас (и е сериозен).

Иначе не разграничавате много понятията, пък и различни хора влагат различен смисъл в думата "простак".

anonymous708973
01-02-2013, 15:52
Това ако не се дефинира като "просташко", то какво?

Написала съм какво.

Дриймърката го обясни доста добре. Не говорим нито за шут, нито за темерут. Поведението, което аз съм описала, е само за пред близки хора, защото обобщението "други хора" не върши работа тук. Не ми допадат постоянните простаци или постоянно сдържаните. И двете са крайности. За мен е еднакво тъпо да се държи като олигофрен пред нашите или да е сухар пред хора, с които прекарва часове всеки ден. В приятеля си оценявам това, че идеално преценя кога и как може да се държи, с кого и как да се шегува и т.н.

бунтар, който обича и уважава само тях
Също нямам това предвид. Тия бунтарчета винаги са били на мода и винаги съм гледала на тях със снизхождение.
Този път май успях да се обоснова по-добре, подозирах, че след първия ми пост ще има въпроси.

DisappointedDreamer
01-02-2013, 16:09
Мхм. Богатство е да знаеш кога как да се държиш.

SisiStrange
01-02-2013, 17:17
Абеее... в 99% съм съгласна с вас двете (Пантерката и ДД), но ако ще да е пред най-близките си хора и родни братя, ако си изкара патката да пикае през терасата, би ми паднал в очите доста. Камо ли после да го целувам. Както и да е, де. Това си е моя мнение. Не задължавам никого с него.

KokoDjambo
01-02-2013, 17:17
Някои момичета търпят умишлено просатщината за да са добре материално и се унижават като я търпят и върху себе си.Има други, които сред приятели в шеговит тон я обожават и други които в леглото обичат простащините,цинизмите, вулгарността.Аз мога да се определя като сдържаните в компания на по не близки за мене хора и като лек циник в приятелско обкръжение, но без да преминавам една мисловно поставен аот мене граница.За да се държи така трябва и да познаваш много добре хората с които си и да знаеш те докъде не биха се обидили.Колкото до пикаенето през терасата е супер смешно и отблъскващо и те прави не велик, смешник!

Tbmk
01-02-2013, 17:29
Забелазал съм,че момичетата харесват момчета,които се държат естествено...

DisappointedDreamer
01-02-2013, 17:54
Абеее... в 99% съм съгласна с вас двете (Пантерката и ДД), но ако ще да е пред най-близките си хора и родни братя, ако си изкара патката да пикае през терасата, би ми паднал в очите доста. Камо ли после да го целувам. Както и да е, де. Това си е моя мнение. Не задължавам никого с него.

Бръм, никъде не одобрих това поведение, НО!

8-) супер просташко е, но целувката след това ми се вижда адски сладко. Аз съм спонтанен и луд човек. Няма да пикая през тераси, но и аз съм вършила глупости в компанията на приятели.

NomNomNom
01-02-2013, 17:59
Забелазал съм,че момичетата харесват момчета,които се държат естествено...
Забелязала съм, че мъжете харесват жени, които им грабват окото ...

marlina
01-02-2013, 18:14
Зависи от момичето на мен специално са ми противни такива момчета които отчаяно търсят внимание с простотиите си...! ;)

anonymous708973
01-02-2013, 18:42

Ама той не си я изкарва пред всички :D Ох, смешно ми е, че давам такива технически подробности :д

Да бе, хората си имат вкус. Не натрапвам своя на никого.

Дрийм, ти и да искаш, пак не можеш :д

DisappointedDreamer
01-02-2013, 18:47
^не ми разваляй мечтите!

anonymous708973
01-02-2013, 18:49
Ти се шегуваш, ама доста момчета са ми казвали, че момичетата сме били завиждали, че си нямаме определени органи... имаше и една подобна теория на Фройд. Осъзнах, че наистина ми се иска да не зависех от обществени тоалетни и прочее и да ми стига едно дръвче, за да съм доволна :ДДД

Tbmk
01-02-2013, 19:02
Да така е,все пак първо виждаш външността.Предполагам,че и при жените е така ,някой да им грабне окото...Мен ми допада след това обаче характера да ме грабне-красота,чар,привлекателнос т-Ок,все хубави неща,но ако поведението е кофти това вече,не е ОК поне за мен.Дълга тема,която май не е за обсъждане в тази тема :D.

CoNviCt
01-02-2013, 19:22
Мхм. Богатство е да знаеш кога как да се държиш.

Не богатство, а лицемерие.
Иван Ласкин. Той простак ли е?

anonymous908491
01-02-2013, 19:28

Пожелавам ти много нова любов през Новата Година, защото имаш нужда от такава, за да не пишеш глупости.

BlackJ
01-02-2013, 19:28
Така, да обобщим.
В спора имаше две страни - привърженици на "просташкото поведение" и на сухарите.
Реално никой тук не успя да дефинира понятието "просташко държане". Това е държане на човек със селски манталитет и липса на такт.
Повечето тук се опитаха да опишат мъж/момче, който трябва да знае как да се държи в различни обкръжения.
Не, умните жени/момичета, не харесват манталитета на "хванат от къра селски бек, който се прави на турбо гражданин", НО тези жени, които аз познавам не харесват и сухари. Не сте били обичали груби бъзици, да, да. Не обичате грешно поднесени груби бъзици. Нека срещу вас застане Джеймс Бонд и ви поднася грубите бъзици със стил и точно, когато им е момента, дали няма да ви омекнат капачките. Направо ще се разтопите. Важна е златната среда. За мен определението "простак" никога не е било обидно и никога не съм го свързвала с високопланински гражданин. Всички хора тайничко са простаци и се държат просташки. За кралицата на Англия поведението на доста хора ще е просташка, ами липса на етикет. Аз също съм простак и не го крия, забавляват ме по-груби изцепки, когато са поднеси както трябва и в точния момент.... отплеснах се.
Индивидите от женски пол със силно ограничен обем на сиво вещество, може и да се радват на бековете и тяхното държане, но истинската жена- не. Истинската жена харесва много пластовия мъж, който владее перфектно момента и своята публика. Жалко, че такива мъже са рядкост.

anonymous908491
01-02-2013, 19:32
Така, да обобщим.
В спора имаше две страни - привърженици на "просташкото поведение" и на сухарите.
Реално никой тук не успя да дефинира понятието "просташко държане". Това е държане на човек със селски манталитет и липса на такт.
Повечето тук се опитаха да опишат мъж/момче, който трябва да знае как да се държи в различни обкръжения.
Не, умните жени/момичета, не харесват манталитета на "хванат от къра селски бек, който се прави на турбо гражданин", НО тези жени, които аз познавам не харесват и сухари. Не сте били обичали груби бъзици, да, да. Не обичате грешно поднесени груби бъзици. Нека срещу вас застане Джеймс Бонд и ви поднася грубите бъзици със стил и точно, когато им е момента, дали няма да ви омекнат капачките. Направо ще се разтопите. Важна е златната среда. За мен определението "простак" никога не е било обидно и никога не съм го свързвала с високопланински гражданин. Всички хора тайничко са простаци и се държат просташки. За кралицата на Англия поведението на доста хора ще е просташка, ами липса на етикет. Аз също съм простак и не го крия, забавляват ме по-груби изцепки, когато са поднеси както трябва и в точния момент.... отплеснах се.
Индивидите от женски пол със силно ограничен обем на сиво вещество, може и да се радват на бековете и тяхното държане, но истинската жена- не. Истинската жена харесва много пластовия мъж, който владее перфектно момента и своята публика. Жалко, че такива мъже са рядкост.

Реално беше дадена дифиниция, която е точно селянин или казано разбираемо за форона-Пацо

anonymous708973
01-02-2013, 19:34
Не обичате грешно поднесени груби бъзици. Нека срещу вас застане Джеймс Бонд и ви поднася грубите бъзици със стил и точно, когато им е момента, дали няма да ви омекнат капачките. Направо ще се разтопите. Важна е златната среда.

Истинската жена харесва много пластовия мъж, който владее перфектно момента и своята публика. Жалко, че такива мъже са рядкост.

Точно.

Винаги сдържан - да бе да. Била съм с такъв, който беше толкова сдържан, че чак на темерут биеше на моменти. При друг беше по-умерено положението, ама пак... много беше зрял, за да "се държи като тийнейджър". Въпрос на вкус.

DisappointedDreamer
01-02-2013, 19:37
Не богатство, а лицемерие.
Иван Ласкин. Той простак ли е?

Нах. Изхвърляш се.
Аз БГ тв не гледам. ТВ като цяло не гледам.

Хората сме съвкупност от емоции. Прилагателни. Действия. Не можем вечно да бъдем сдържани. Или ядосани. Нито пък можем вечно да бъдем сериозни.

CoNviCt
01-02-2013, 19:48
Ето определена случка.

Иван Ласкин "нарита" Никол и Светлана Василева

Чепатият актьор Иван Ласкин не пропусна да се заяде по време на участието си в шоуто „Черешката на тортата".

Театралът показа слабост нападайки словесно най-напред финалистката в "Мис Плеймейт" Светлана Василева, а след това се "прехвърли" на невинно красивата Никол Станкулова, лице на "Времето" по Нова телевизия и модел на „Ивет Фешън".
Още в началото Ласкин заяви, че никога не би седнал на маса с хората, с които е в момента. В това лице той имаше предвид освен Никол Станкулова и плейбойката Светлана Василева, явно и астроложката Оксана Станчева и водещият Витомир Саръиванов.
"Лошото момче" в бг киното "нарита" безпощадно скандалната Светлана Василева, която видимо се спече и през цялото време мачкаше пръстите на ръцете си и ръкомахаше. "А ти защо си с толкова много грим?", изцепи се Иван обяснявайки, че в театъра наричали това "прекалено много пастет". Той добави и следното: „Опознах те в интернет и трябва да кажа, че беше впечатляващо!", на което моделката отвърна, че това, което се пише за нея, не било нейното истинско аз.
Ласкин не пропусна да я контрира с думите: „Как не е? Това беше твоят задник!" Плейбойката се опита да омекоти разговора обяснявайки, че жълтата преса често си измисля факти за нейния начин на живот, но и този път актьорът не й остана длъжен с коментара си, че имал толкова книги на Достоевски непрочетени, и не му остава време да чете клюкарските издания.
„Момичето имаше завидно търпение на поведение, за което я поздравявам", подигравателно подхвърли Ласкин. Той я засегна и за силикона. „Това което виси под носа ти, не е ли силикон?" Светлана призна, че е така, но с допълнението, че ако театрала опита устните й ще остане впечатлен от усещането и тръпката. „Едва ли!", контрира отново актьорът.
„Когато има кавалери на масата, те трябва да се отнасят кавалерски. Дори и на мен ми дойде в повече поведението на Иван. Има граница, която не е хубаво да се преминава", констатира в разгара на предаването Витомир.
Ласкин, който явно с поведението си прояви комплекси, не се задоволи само с нападките към Гонзовица (както наричан Светлана в средите). Той прехвърли атаките си срещу Никол Станкулова. Звездата от „Васко да Гама от село Рупча" се опита да бъде оригинален с въпроса си към манекенката: „Защо пишат за теб жълтите вестници?"
Никол отвърна с висок тон: „Защото няма за кого друг!" Ласкин обаче продължи с критиките си: „Защо хората трябва да се интересуват от теб? Ти просто казваш колко градуса е в Добрич!" Синоптичката на Нова телевизия също подкрепи думите му с това, че на медиите не им е работа да се занимават с нея, което пък беше прието от него като изтъкване на проблем.
„За няколко дена в жълтите писания се случи следното. Първо имах часовник за 26 000 евро, а на следващия ден имах гадже клошар. Защо не напишат нещо свързано с работата ми, да кажат например, че не водя правилно прогнозата или друго нещо, което се вижда", заяви хубавицата с визия на кукла Барби. Ласкин обаче не й замълча и този път: „Защо го изтъкваш като в окото ти аз видях лек привкус на желание да си известна и че е важно да се пише за теб в жълтата пресата?"
Опитите на хубавицата да се защити за пореден път завършиха катастрофално. „Защо мислиш, че аз съм глупава? Имам много качества, които доказват обратното." Актьорът от „Дунав мост" шеговито поиска списък, който да одобри. Чашата за Никол обаче преля и тя нервно попита събеседника си: „На теб какво точно ти доставя удоволствие, за да се заяждаш с 20 годишно момиче?" Питането й обаче беше подминато от Ласкин, който каза само: „Не можеш да се пребориш с чичо!" и обеща в четвъртък отново да "нарита" събеседничките си! Зрителите също недоумяваха от конфликтното му поведение и се попитаха дали с такива обноски гали егото на съпругата си - младата актриса Александра Сърчаджиева.

Е, как се държи?

BlackJ
01-02-2013, 19:55
Ето определена случка.

Иван Ласкин "нарита" Никол и Светлана Василева

Чепатият актьор Иван Ласкин не пропусна да се заяде по време на участието си в шоуто „Черешката на тортата".

Театралът показа слабост нападайки словесно най-напред финалистката в "Мис Плеймейт" Светлана Василева, а след това се "прехвърли" на невинно красивата Никол Станкулова, лице на "Времето" по Нова телевизия и модел на „Ивет Фешън".
Още в началото Ласкин заяви, че никога не би седнал на маса с хората, с които е в момента. В това лице той имаше предвид освен Никол Станкулова и плейбойката Светлана Василева, явно и астроложката Оксана Станчева и водещият Витомир Саръиванов.
"Лошото момче" в бг киното "нарита" безпощадно скандалната Светлана Василева, която видимо се спече и през цялото време мачкаше пръстите на ръцете си и ръкомахаше. "А ти защо си с толкова много грим?", изцепи се Иван обяснявайки, че в театъра наричали това "прекалено много пастет". Той добави и следното: „Опознах те в интернет и трябва да кажа, че беше впечатляващо!", на което моделката отвърна, че това, което се пише за нея, не било нейното истинско аз.
Ласкин не пропусна да я контрира с думите: „Как не е? Това беше твоят задник!" Плейбойката се опита да омекоти разговора обяснявайки, че жълтата преса често си измисля факти за нейния начин на живот, но и този път актьорът не й остана длъжен с коментара си, че имал толкова книги на Достоевски непрочетени, и не му остава време да чете клюкарските издания.
„Момичето имаше завидно търпение на поведение, за което я поздравявам", подигравателно подхвърли Ласкин. Той я засегна и за силикона. „Това което виси под носа ти, не е ли силикон?" Светлана призна, че е така, но с допълнението, че ако театрала опита устните й ще остане впечатлен от усещането и тръпката. „Едва ли!", контрира отново актьорът.
„Когато има кавалери на масата, те трябва да се отнасят кавалерски. Дори и на мен ми дойде в повече поведението на Иван. Има граница, която не е хубаво да се преминава", констатира в разгара на предаването Витомир.
Ласкин, който явно с поведението си прояви комплекси, не се задоволи само с нападките към Гонзовица (както наричан Светлана в средите). Той прехвърли атаките си срещу Никол Станкулова. Звездата от „Васко да Гама от село Рупча" се опита да бъде оригинален с въпроса си към манекенката: „Защо пишат за теб жълтите вестници?"
Никол отвърна с висок тон: „Защото няма за кого друг!" Ласкин обаче продължи с критиките си: „Защо хората трябва да се интересуват от теб? Ти просто казваш колко градуса е в Добрич!" Синоптичката на Нова телевизия също подкрепи думите му с това, че на медиите не им е работа да се занимават с нея, което пък беше прието от него като изтъкване на проблем.
„За няколко дена в жълтите писания се случи следното. Първо имах часовник за 26 000 евро, а на следващия ден имах гадже клошар. Защо не напишат нещо свързано с работата ми, да кажат например, че не водя правилно прогнозата или друго нещо, което се вижда", заяви хубавицата с визия на кукла Барби. Ласкин обаче не й замълча и този път: „Защо го изтъкваш като в окото ти аз видях лек привкус на желание да си известна и че е важно да се пише за теб в жълтата пресата?"
Опитите на хубавицата да се защити за пореден път завършиха катастрофално. „Защо мислиш, че аз съм глупава? Имам много качества, които доказват обратното." Актьорът от „Дунав мост" шеговито поиска списък, който да одобри. Чашата за Никол обаче преля и тя нервно попита събеседника си: „На теб какво точно ти доставя удоволствие, за да се заяждаш с 20 годишно момиче?" Питането й обаче беше подминато от Ласкин, който каза само: „Не можеш да се пребориш с чичо!" и обеща в четвъртък отново да "нарита" събеседничките си! Зрителите също недоумяваха от конфликтното му поведение и се попитаха дали с такива обноски гали егото на съпругата си - младата актриса Александра Сърчаджиева.

Е, как се държи?

Свалил е "звездите" на земята.

anonymous708973
01-02-2013, 20:01
Не давате подходящи примери.
Държал се е неподходящо за ситуацията с цел да си вдигне рейтинга. В шоубизнеса е така.

anonymous908491
01-02-2013, 20:05
Не давате подходящи примери.
Държал се е неподходящо за ситуацията с цел да си вдигне рейтинга. В шоубизнеса е така.

Или ти просто не схващаш.
Държал се е нормално, Станкулова е с интелекта на Златка, заслужава си да и го кажат по този начин.

CoNviCt
01-02-2013, 20:14
Държи се нормално. И го боли какво мислят за него. Трябва ли един мъж да се нагажда според ситуацията? Трябвало ли е Ласкин да им се усмихва, да говори с тях за силикона им?

anonymous708973
01-02-2013, 20:28
Трябва ли един мъж да се нагажда според ситуацията?

Винаги.
Иначе е просто неуместно.

anonymous908491
01-02-2013, 20:33
Винаги.
Иначе е просто неуместно.

Не винаги, а когато трябва и сметне, че е правилно.
Ако е заобиколен от путки и той ли трябва да се превръща в такава ?

strawberry88
01-02-2013, 20:40

+

anonymous708973
01-02-2013, 20:46
Не винаги, а когато трябва и сметне, че е правилно.
Ако е заобиколен от путки и той ли трябва да се превръща в такава ?

Ами, да де. Именно преценката на един ЧОВЕК (не само на мъж) кога да се държи като простак и кога - културно, говори много за него.
Не, но винаги има елегантен шанс да излезеш от ситуацията.
Пак казвам, че тия примери не са уместни. Може да е написан сценарий, за да се вдигне рейтингът на шоуто, може героят на нашата дискусия да е решил да се прави на оборотен и сам да си вдига рейтинга... много варианти са възможни.

notlike
01-02-2013, 21:06
Е, като сме тръгнали да описваме типовете мъже, нека и аз да се опитам да опиша няколко:
1 Поклонника на шефа. Този тип е сгазван от всички, прави всичко само и само да задоволи своя шеф и да получи така мечтаното повишение и 100 лева отгоре.

2. Мъжът под чехъл - прави всичко, за да може жена му да се чувства комфортно. Неговите принципи биват прегазени от нейните и в общи линии губи свободата си.

3. Разбирачът с малко сиво вещество - той знае всичко, но никога няма доказателства за това, което казва. Следва принципа ЕЖК(една жена ми каза).

4. Душата на компанията - изяжда се от яд, ако някой му вземе ролята. Неговата цел е да забавлява другите, там се чувства себе си.

5. Критикът - той търси начин да злепоставя другите, за да печели точки на техен гръб. Има страхотен потенциал, но го опропастява в нападки към другите вместо личностно развитие.

6. Непукистът - той прав всичко, защото така иска. Не го интересуват нито резултати, нито каквито и да било причино-следствени връзки. Не го интересува нищо. Решава да се напие - отива и се напива. На моменти е страхотен, друг път може да провали всички около себе си.

7. Истинският мъж - той не е описан никак си. Той е себе си. Има си трески за дялане, не е идеален. Не можеш да поясниш какъв е чрез дадени ключови думи, защото той е колкото еднакъв с останалите, толкова и различен.

Зигмунд Фройд ряпа да яде пред мен, хаха. Като ми прищрака вечер и големи съждения, голямо нещо.

P.S. Не гарантирам точността на описанието си, това е лично мое мнение, не съм правил проучване сред 2000 американци.

Noone95
01-03-2013, 22:50
Абсолютно точно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
само дето грешен отбор си избрал :D

SuNsEt
01-03-2013, 22:55
Не...не е вярно.

Irti
01-04-2013, 17:15
Никога не бих пикал през балкон.. пред момиче. Като малък го правех. Не ми харесва.

Простак, простак.. сложно обяснение. Ако разбираш човек, който псува всеки и крещи - не съм аз. Ако разбираш нахален човек, който досажда на момичетата, хили им се, бърбори им, и се клати весело, весело с шише в ръка - аз съм.

Ако съм в приятна компания зная какво да правя и как да се държа. Ако хората не ми харесват въобще не ми пука за тях и се държа както си намеря за добре.

sexy15
01-04-2013, 18:04
Добре на мен вчера едно момиче ми каза, момичетата харесват момчета които се държат студено с тях и един вид лошо, аз и отвърнах, че не мога да се държа така с жена и съм мил (е не като путка :D) Още не мога да разбера какво имаше в предвид..

footballitsmylife
01-04-2013, 18:12
Никога не бих пикал през балкон.. пред момиче. Като малък го правех. Не ми харесва.

Простак, простак.. сложно обяснение. Ако разбираш човек, който псува всеки и крещи - не съм аз. Ако разбираш нахален човек, който досажда на момичетата, хили им се, бърбори им, и се клати весело, весело с шише в ръка - аз съм.

Ако съм в приятна компания зная какво да правя и как да се държа. Ако хората не ми харесват въобще не ми пука за тях и се държа както си намеря за добре.

ирти бобовдолска отрепко ;Д помниш ли ме , да аз съм тоя дето постави на мястото отрепка като теб.. пиша ти сега отново да видиш къв смешник си , и как пишеш лайняни коментари мислейки се за ебати пича .. смешник

liglata_bg
01-05-2013, 11:29
Харесвам да е простак и циник докато правим секс.

SwEeTMuFFiN
01-05-2013, 14:28
Може би в този случай синоним на ,,простак,, е ,,лошо момче,,. Това не е тайна, че повечето момичета си падат по лоши момчета, но повечето притежават вулгарно и просташко поведение. Когато момичето порасне и се усети, спира да се занимава с такъв тип. :)

Korrnyy
01-05-2013, 14:47
Никакъв шанс да ми направи впечатление такъв индивид... Да ме е срам да излезна пред хора с него.

fenkaaa
01-07-2013, 20:55
Тези момчета,които се правят на големите "плейбои" и на "кой съм аз" .. те са най-големите простаци,бих казала :D А лично аз този тип мамини синчета не ги харесвам..

Kazeone
01-07-2013, 22:20
http://www.youtube.com/watch?v=A-QKqcYuj60
-Простаци.
http://www.youtube.com/watch?v=Q3jSchGlGWY
-Простак.

2та клипа по-горе показват идеалното олицетворение на думата 'простак'. От там нататък всичко може да се опише с по-точни думи. Има безброй много хора, които принципно не са 100%-ови олигофрени, но за да бъдат център на вниманието се държат като такива (пример - да тичаш гол в стая пълна с хора и да си размяташ х*я в лицата им. Лично съм го виждал това, и въпросния човек направи ...добро впечатление на част от хората, а другата част искаха да го пречукат.) Според мен авторката на темата не е имала предвид такъв тип простак, а по-скоро някой, който нарочно се държи изключително зле с жените, защото си мисли, че така ще им се хареса повече. Всеки с 2 капки мозък в главата ще се досети, че всяка жена, която хареса такова поведение, едва ли ще има по-високо IQ от това на галош... Но в крайна сметка, щом на въпросното момче му стига дотам акъла, че да си мисли, че това е най-добрия начин да впечатли нежния пол, А щом въпросното момиче му се връзва - they're the perfect match.

Винаги е имало такива хора и винаги ще има.

Oldschool
01-08-2013, 12:41
Имам еди хипотетичен въпрос, защото мисля, че се квалифицирам в категорията простак, но искам да разбера нещо...

1. Работата ми е такава, че непрекъснато водя делови срещи с различни хора и към всеки подхождам по индивидуален начин - с някои е строго делово, а с друг си говорим за литература, с трети си говорим цинизми. Това просташко и отблъскващо ли е?

2. Ще прозвучи нескромно, но трябва аз да го кажа, защото трябва да си задам въпроса, но някой от познатите ми от форума може да потвърди или обори тази самооценка, та:

- Човек съм, който може да говори и да бъде център на вниманието, демек сладкодумец. Мога да си подбирам думите много внимателно, но мога и да кажа някоя обикновена дума по начин, който да накара и таксиджия да се задави и изчерви. Простак ли съм и това отблъскващо ли е?

DisappointedDreamer
01-08-2013, 14:25
Не и не. На двата въпроса.

anonymous708973
01-08-2013, 14:48
Имам еди хипотетичен въпрос, защото мисля, че се квалифицирам в категорията простак, но искам да разбера нещо...

1. Работата ми е такава, че непрекъснато водя делови срещи с различни хора и към всеки подхождам по индивидуален начин - с някои е строго делово, а с друг си говорим за литература, с трети си говорим цинизми. Това просташко и отблъскващо ли е?

2. Ще прозвучи нескромно, но трябва аз да го кажа, защото трябва да си задам въпроса, но някой от познатите ми от форума може да потвърди или обори тази самооценка, та:

- Човек съм, който може да говори и да бъде център на вниманието, демек сладкодумец. Мога да си подбирам думите много внимателно, но мога и да кажа някоя обикновена дума по начин, който да накара и таксиджия да се задави и изчерви. Простак ли съм и това отблъскващо ли е?

Категорично не. Това е преценка на ситуацията. Адмирации :)
Точно това се опитвах да обясня.

Oldschool
01-08-2013, 14:49
Окей,
но ти можеш да ме "хванеш" в частна ситуация, където например говоря някакви простотии (това много го обичам) и ще си извадиш съответното заключение :)
това беше към дизапойнтиддриймър

едит:

а също и да си призная - след тежък ден в бачкане обичам да говоря простотии и да се съберем с приятели и да дрънкам как съм "разклатил каляската" на еди коя си или как някакъв шибан гъзогъделичкач ме е засякал на път за работа. :)

NomNomNom
01-08-2013, 15:44
Харесвам интелигентни мъже. Таргет групата е доста по-различна от млади пушки, които тотално нямат идея къде се намират.
Съответно, един интелигентен мъж знае кога как може да си позволи да се държи.

piffacota
01-08-2013, 17:14
Най мразим женски да ми се лигавят

umri
01-08-2013, 23:32
Кви теми имало тук.. ;д

Най-забавното за мен е как поставяте в рамка определено поведение. Все едно, ако някой каже някой друг цинизъм, директно е простак -> поставен в рамка.

Аз съм типът човек, който ще си закопчае копчето на сакото, когато става от маса и случаят го изисква, ще използва правилно българския език, без диалект, ще говори на различни теми и ще си изказва собственото мнение и в хода на разговора и спрямо ситуацията, ще си затвори устата и ще преключи темата, защото ще знае, че не е нужно повече да се обсъжда, за да не се стигне до излишни спорове. Когато привърши с яденето, ще си постави приборите навътре в чинията, на един определен градус, ще развърти чашата с вино, ще я подуши и негласно ще се направи, че разбира от вина. Няма да се самоизтъкне с думи, а по-скоро ще е леко скромен в думите, но действията ще издават, че не става дума за от най-скромните хора. Ще седне с интелигентната майка на приятелката си на маса и ще се държи уважително с нея, ще я изслушва и ще говори на най-различни теми с нея, след което ще благодари за вечерята и ще излезе с приятелката си навън.

След което следва трансформацията. Той ще се види с Юлиан, Гошурата, Жоро сикс и КоцЕто, пък може и с Даниел, Чеченеца или Калоян и пр., ще изпие половин литър водка, изпуши кутия цигари и ще се насере от простотия и пиенье. Ще започне да дрънка на шопски и дупнишки, от време на време, и ще отиде в кенефа с Юлиан да кръстосват шпаги(пикаят) докато си говорят проникновености за жените. Ше излезе от кенефа и ше каже Гошураа, Курвооо, ше зададе ритуалния въпрос; Има ли мАже в тая стая? Пий на Х. След тежко изкараната вечер, ще провери дали приятелката му има сили за трети (четвърти) път и ако има, ще правят 30-40 минутен пиянски секс, тъй като знаете, че от алкохола по-бавно се свършва. На сутринта ще отидат всички задружно до най-близката кръчма и ще ядат шкембе и бира.

Това какъв ме прави, според вашите категоризации и рамкиране?

ccdesigns
01-09-2013, 00:01
Всеки има доза простак у себе си, просто трябва да знае как да я използва.

pandabear
01-09-2013, 00:08
Обичам интелегентната простащина, мноу ясно.

anonymous708973
01-09-2013, 06:34
Обичам, когато ми четеш мислите :)

mir4eto93
01-09-2013, 19:08
Не! Някои еб*иви момиченца може да го твърдят, но на никоя жена не би се харесало мъжа до нея да се държи като свиня и да демонстрира явно неуважение към нея. Аз не бих изтраяла такова отношение и 10 мин.

shadow4e
01-09-2013, 23:02
По този ти пост и постовете, които помня от едно време, когато обитавах тези раздели, бих казала, че те прави забавен и интересен. Аз съм сигурна, че половината оттук ходят с простички момчета, ама важното е да не им се изплъзне случайно някоя нецензурна дума, че ще им лъсне бедният речник. Човек трябва да умее да се държи адекватно спрямо хората, с които общува.

Ако изляза с момче, а то се държи, все едно е излязло на бизнес вечеря с шефа си, ще ме отблъсне тотално. Напоследък обаче забелязвам, че преминаването на границите на простотиите ме дразнят повечко.

shadow4e
01-09-2013, 23:06
Не! Някои еб*иви момиченца може да го твърдят, но на никоя жена не би се харесало мъжа до нея да се държи като свиня и да демонстрира явно неуважение към нея. Аз не бих изтраяла такова отношение и 10 мин.

Момчето или те уважава, или не и е хубаво да го разбереш навреме. Замаскирайки неуважението си зад красиви, досадни и клиширани думички, без никаква стойност, могат да навредят далеч повече на едно неизградило се все още момиче.
А в темата не видях да се говори за това момчето да псува, обижда и бие момичето.

SisiStrange
01-10-2013, 04:31
Да говориш от време на време цинизми не те прави простак. Не мисля, че в нашата възрастова граница има хора, на които не се е случвало да кажат к*р, п*тка или някоя псувня. Не е простак някой, който от време на време цепи по някоя глупост. За мен простащина са всякакви действия, които по един или друг начин се явяват несъобразителност спрямо околните. Примерът с пикаенето от балкона - не мисля, че ще ми е приятно да обикалям с детето ми да търся някой вход един ден и да ми се изпикае някой на главата. Други: крещенето в рейсовете и псуването на висок глас на обществени места, тези, които минават с колите си с бясна скорост през локви и опръскват минувачите от главата до петите, а после дори не се извиняват, хората, които всяка вечер надуват чалгата (или кой да е друг стил) на макс, докато хората от долния етаж учат за изпити, приспиват си бебето или просто искат да си починат от работа. И прочие. На много хора се е случвало да направят нещо такова веднъж-2 пъти, ок. Понякога си има и причина. За други си е начина, по който разбират нещата и си живеят живота така. Това вече са простаци.

anonymous708973
01-10-2013, 13:05
Примерът с пикаенето от балкона - не мисля, че ще ми е приятно да обикалям с детето ми да търся някой вход един ден и да ми се изпикае някой на главата.

Става въпрос за тераса на първия етаж :д

piffacota
01-10-2013, 13:25
Пича иска да олаби кво толкова

draid
01-10-2013, 14:20
Кви теми имало тук.. ;д

Най-забавното за мен е как поставяте в рамка определено поведение. Все едно, ако някой каже някой друг цинизъм, директно е простак -> поставен в рамка.

Аз съм типът човек, който ще си закопчае копчето на сакото, когато става от маса и случаят го изисква, ще използва правилно българския език, без диалект, ще говори на различни теми и ще си изказва собственото мнение и в хода на разговора и спрямо ситуацията, ще си затвори устата и ще преключи темата, защото ще знае, че не е нужно повече да се обсъжда, за да не се стигне до излишни спорове. Когато привърши с яденето, ще си постави приборите навътре в чинията, на един определен градус, ще развърти чашата с вино, ще я подуши и негласно ще се направи, че разбира от вина. Няма да се самоизтъкне с думи, а по-скоро ще е леко скромен в думите, но действията ще издават, че не става дума за от най-скромните хора. Ще седне с интелигентната майка на приятелката си на маса и ще се държи уважително с нея, ще я изслушва и ще говори на най-различни теми с нея, след което ще благодари за вечерята и ще излезе с приятелката си навън.

След което следва трансформацията. Той ще се види с Юлиан, Гошурата, Жоро сикс и КоцЕто, пък може и с Даниел, Чеченеца или Калоян и пр., ще изпие половин литър водка, изпуши кутия цигари и ще се насере от простотия и пиенье. Ще започне да дрънка на шопски и дупнишки, от време на време, и ще отиде в кенефа с Юлиан да кръстосват шпаги(пикаят) докато си говорят проникновености за жените. Ше излезе от кенефа и ше каже Гошураа, Курвооо, ше зададе ритуалния въпрос; Има ли мАже в тая стая? Пий на Х. След тежко изкараната вечер, ще провери дали приятелката му има сили за трети (четвърти) път и ако има, ще правят 30-40 минутен пиянски секс, тъй като знаете, че от алкохола по-бавно се свършва. На сутринта ще отидат всички задружно до най-близката кръчма и ще ядат шкембе и бира.

Мале ти си бил такъв мъж, че заради теб направо ще обърна резбата от воле.

Едит: Ласкин, никога не се е държал просташки в нормална обстановка, казвам го от по-близки наблюдения, не забравяйте че все пак е актьор.

anonymous708973
01-10-2013, 15:00
Мале ти си бил такъв мъж, че заради теб направо ще обърна резбата от воле.
Едит: Ласкин, никога не се е държал просташки в нормална обстановка, казвам го от по-близки наблюдения, не забравяйте че все пак е актьор.

Я да не бараш.

Едит: Мда, и аз това казах, ама не, та не...

Violenza
01-10-2013, 17:27
Голям актьор, да припаднеш направо. Несъобразителен, нагъл, че на всичкото отгоре и грозен.

draid
01-10-2013, 20:22
Голям актьор, да припаднеш направо. Несъобразителен, нагъл, че на всичкото отгоре и грозен.

Ааа не го познавате, не говорете !

JoLLiE92
01-11-2013, 06:25
Мъжът ми трябва да бъде малко по-"простак" от мен, но да си знае границата и къде и кога точно може да си го позволи. Понякога е секси наистина да усетя, че е мъж, че е по-груб и силен от мен. Но ако се изцепи пред майка ми директно излита. На моменти трябва да е ако искате го наречете простак, на моменти английски джентълмен. ;)

bebeemalko
01-11-2013, 07:06
К*рвите може и да ги харесват, защото са една и съща калпава стока, но едва ли една жена, която е от класа и си "знае цената" ще тръгне да се занимава с простаци

така е. Простаци, ку*ви и кифли навсякъде. Нормално е да се намират по-лесно.

Violenza
01-11-2013, 08:39
Ааа не го познавате, не говорете !
Не ми и трябва. На мен ми е достатъчно това, което съм виждала от него.

magita
01-11-2013, 11:28
Има огромна разлика в т'ва да си простак и т'ва да си адски забавния тип, които счупва от смях всички наоколо...
Винаги са ме отвращавали простаците

biurokrat
01-11-2013, 23:21
Простак да,но не и селянин или вулгарен.

anonymous708973
01-12-2013, 07:50

Ако е такъв и в реалния живот, отиде конят в реката.

draid
01-12-2013, 14:09
Ако е такъв и в реалния живот, отиде конят в реката.

Няма нищо общо с тва дето гледате, като цяло е много интелигентен

Rabalka
01-12-2013, 14:25
Простак да,но не и селянин или вулгарен.

Аха да