- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичетата харесват простаците?
Едно момиче ми каза че момичетата харесват простаците! Вярно ли е?
К*рвите може и да ги харесват, защото са една и съща калпава стока, но едва ли една жена, която е от класа и си "знае цената" ще тръгне да се занимава с простаци
Дай дебела пачка на маймуна, а след това обяснявай на жените, че това е междувидов секс. Въобще няма да ти обърнат внимание, ще са заети да работят за нови дрешки.
Не, просташкото поведение ме отвращава.
Не, на мен не ми харесва просташкото поведение.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Дефинирай простак. Щото така наричам приятеля си доволно често - на шега, разбира се. Не е простак в смисъла на да пляска сервитьорки по дупето, да крещи на "ей, пу**о" и прочее - това ме отблъсква.
Той е от тия, които в компания са центъра на вниманието, при това напълно несъзнателно. Говори глупости, цинизми, пикае през тераси, след което се обръща и ме целува толкова нежно, че ми се подкосяват краката. Харесва ми това поведение в пъти повече от поведението на тези, които се пишат за неразбрани, по-умни от останалите, вечните "добри" момченца, които не могат да си намерят момиче, щото всички харесвали простаци, видиш ли.
Ахахахаха, това с терасите ми хареса
Хмм аз май съм простакНе пляскам сервитрьорките по дупетата, отнасям се с уважение към жените, но, НО, се кефя на извратени майтапи от сорта на- "що за извратеняк си ти? биеш си чикии с ченето на баба ти докато спи, и след това не си миеш остатъците от храна по к*ра" В общи линии имам просташко чувство за хумор, и досега това не ми е носило много негативи, дори напротив. Много хора са ми казвали, че живота с мен е ужасен, щото само се смеят когато са около мен
![]()
И ние се майтапим на "Простак!", като захапем мръснишки теми.Иначе съм благодарна, че се държи относително прилично пред други хора.
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не бих казала поне за себе си.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Това ако не се дефинира като "просташко", то какво?
Адски, адски много ме отвращава просташкото поведение. Обичам сдържаните мъже - кротки, винаги с умерена приказка. Това пред други хора човек да говори цинизми и т.н. ми е крайно грозно и недопустимо. Един пред друг може всичко да си казваме, но пред други хора човек винаги трябва да е сдържан, винаги. И тук да не се разбира скучни и задръстени смотльовци, които не знаят как да се забавляват или как да свалят жени.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Много са ми противни всякакви изблици на просташко поведение.
Всъщтност зависи какво просташко поведение. Но повечето момичета биват привличани от това без да го осъзнават. Тук по форумите "О не, никога", но повечето не познават себе си. Виж, ако дружиш достатъчно време с момичета, пробвай различни простащини и виж какво ще привлече внимание, дори и негативно. Само не ставай деструктивен, това вече плаши и малко момичета си падат по това.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Отвращавам се от просташкото поведение. Не харесвам простаци, нито такива, които се преструват, че са.
Харесвам добре възпитани момчета/мъже, които знаят къде да поставят границите си.
И спря да се върти за миг земята..
никоя себеуважаваща се жена не би искала мъжа до нея да е като хванат от гората... винаги е имало някакви граници,които не са точно определени,но все пак ги има.. за това ''простаци'' в момента е доста общо понятие... ако дадеш пример с някакви качества,които според нея определят човек като простак може и да ти кажем.. и все пак никой не иска човека до него да е несъобразителен,ругаещ и да не знае къде и как да с държи - абе никой не иска да го хваща срам заради човека до него...
Е, то те тези същите, които харесват простаци, твъдят и, че всички мъже са еднакви, и че са боклуци...
Простаци и лекенца никак не понасям като цяло, камо ли да имам връзка с такъв индивид!