.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 98
    Голям фен Аватара на I love Music

Момичетата харесват простаците?

Едно момиче ми каза че момичетата харесват простаците! Вярно ли е?

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    К*рвите може и да ги харесват, защото са една и съща калпава стока, но едва ли една жена, която е от класа и си "знае цената" ще тръгне да се занимава с простаци

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Дай дебела пачка на маймуна, а след това обяснявай на жените, че това е междувидов секс. Въобще няма да ти обърнат внимание, ще са заети да работят за нови дрешки.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Не, просташкото поведение ме отвращава.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Дай дефиниция за 'простак' и 'просташко поведение' , която да не е подобната на 'селянин' , не в смисъла на провинциалист.

И ЧНГ, че нещо не мога да пращам ЛС.
    Последно редактирано от papugai : 01-02-2013 на 12:04

Голям фен Аватара на I love Music
    А вулгарното?

Мега фен Аватара на dirtyyy
    +

мъжкарско до някаква степен,да.
    но другото...

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Дай дефиниция за 'простак' и 'просташко поведение' , която да не е подобната на 'селянин' , не в смисъла на провинциалист.
    Няма как да ти дам дефиниция, която не е подобна... защото реално поне за мен между двете неща има много общо

Цитирай Първоначално написано от I love Music Виж мнението
    А вулгарното?
    Също не

Голям фен Аватара на chushkopek
    Цитирай Първоначално написано от I love Music Виж мнението
    Едно момиче ми каза че момичетата харесват простаците! Вярно ли е?
    По мои наблюдения не.

Не, на мен не ми харесва просташкото поведение.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

anonymous708973
    Guest
    Дефинирай простак. Щото така наричам приятеля си доволно често - на шега, разбира се. Не е простак в смисъла на да пляска сервитьорки по дупето, да крещи на "ей, пу**о" и прочее - това ме отблъсква.
    Той е от тия, които в компания са центъра на вниманието, при това напълно несъзнателно. Говори глупости, цинизми, пикае през тераси, след което се обръща и ме целува толкова нежно, че ми се подкосяват краката. Харесва ми това поведение в пъти повече от поведението на тези, които се пишат за неразбрани, по-умни от останалите, вечните "добри" момченца, които не могат да си намерят момиче, щото всички харесвали простаци, видиш ли.

Ахахахаха, това с терасите ми хареса

Хмм аз май съм простак Не пляскам сервитрьорките по дупетата, отнасям се с уважение към жените, но, НО, се кефя на извратени майтапи от сорта на- "що за извратеняк си ти? биеш си чикии с ченето на баба ти докато спи, и след това не си миеш остатъците от храна по к*ра" В общи линии имам просташко чувство за хумор, и досега това не ми е носило много негативи, дори напротив. Много хора са ми казвали, че живота с мен е ужасен, щото само се смеят когато са около мен

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    И ние се майтапим на "Простак!", като захапем мръснишки теми. Иначе съм благодарна, че се държи относително прилично пред други хора.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не бих казала поне за себе си.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Говори глупости, цинизми, пикае през тераси,
    Това ако не се дефинира като "просташко", то какво?

Адски, адски много ме отвращава просташкото поведение. Обичам сдържаните мъже - кротки, винаги с умерена приказка. Това пред други хора човек да говори цинизми и т.н. ми е крайно грозно и недопустимо. Един пред друг може всичко да си казваме, но пред други хора човек винаги трябва да е сдържан, винаги. И тук да не се разбира скучни и задръстени смотльовци, които не знаят как да се забавляват или как да свалят жени.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Голям фен Аватара на EternalDream
    Много са ми противни всякакви изблици на просташко поведение.

Супер фен
    Всъщтност зависи какво просташко поведение. Но повечето момичета биват привличани от това без да го осъзнават. Тук по форумите "О не, никога", но повечето не познават себе си. Виж, ако дружиш достатъчно време с момичета, пробвай различни простащини и виж какво ще привлече внимание, дори и негативно. Само не ставай деструктивен, това вече плаши и малко момичета си падат по това.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от Uzerneim Виж мнението
    Всъщтност зависи какво просташко поведение. Но повечето момичета биват привличани от това без да го осъзнават. Тук по форумите "О не, никога", но повечето не познават себе си.
    Със сигурност се познавам и знам, че простаците ме отблъскват.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението

Адски, адски много ме отвращава просташкото поведение. Обичам сдържаните мъже - кротки, винаги с умерена приказка. Това пред други хора човек да говори цинизми и т.н. ми е крайно грозно и недопустимо. Един пред друг може всичко да си казваме, но пред други хора човек винаги трябва да е сдържан, винаги. И тук да не се разбира скучни и задръстени смотльовци, които не знаят как да се забавляват или как да свалят жени.
    Много точно казано. При мен важи същото. Много ми харесва тънкото чувство за хумор. Дебелашките шеги никога не са ми били приятни. Около този тип хора бих се чувствала нон стоп смутено.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Много точно казано!
    maDamn

Мега фен Аватара на xoxi
    Отвращавам се от просташкото поведение. Не харесвам простаци, нито такива, които се преструват, че са.
    Харесвам добре възпитани момчета/мъже, които знаят къде да поставят границите си.
    И спря да се върти за миг земята..

Banned Мега фен
    никоя себеуважаваща се жена не би искала мъжа до нея да е като хванат от гората... винаги е имало някакви граници,които не са точно определени,но все пак ги има.. за това ''простаци'' в момента е доста общо понятие... ако дадеш пример с някакви качества,които според нея определят човек като простак може и да ти кажем.. и все пак никой не иска човека до него да е несъобразителен,ругаещ и да не знае къде и как да с държи - абе никой не иска да го хваща срам заради човека до него...

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Отвращавам се от просташкото поведение. Не харесвам простаци, нито такива, които се преструват, че са.
    Харесвам добре възпитани момчета/мъже, които знаят къде да поставят границите си.
    Абсолютно.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Е, то те тези същите, които харесват простаци, твъдят и, че всички мъже са еднакви, и че са боклуци...

Простаци и лекенца никак не понасям като цяло, камо ли да имам връзка с такъв индивид!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си