View Full Version : Влюбих се в момичето, по което най-добрия ми приятел си пада
Uzerneim
01-02-2013, 09:10
Та ето я историята. Той ме запозна с нея и аз въобще не я харесвах. Та те излязоха няколко пъти като приятели и нищо повече. Но той много я харесваше и понеже тренира бокс и не е много разумен, беше пребил някакъв циганин който се заял с него само заради нея (беше се ядосал на нея). Та сега са скарани, аз ги сдобрих един път но те пак се скараха. И така, тя ме покани да излезем и да се видим и така стана. Стана каквото стана и се озовахме влюбени един в друг. И аз съм луд по нея и тя по мен. Но не знам какво да сторя. Да кажа ли на приятеля си или да се отлъча въобще от него и да не го виждам повече? Това момиче наистина е уникално и си приличаме супер много, допълваме си думите. За първи път изпитвам подобно нещо към момиче а съм на 18, за това не бих се отказал от нея. Какъв е вашият съвет? Или дали пък той ще може да го понесе и да си останем приятели... но това не е вариант. Не мога да стоя около него, освен ако той не си намери друго гадже.
П.С. Те не са се виждали/писали от вече няколко месеца и той й е много сърдит.
не бих се отказал от нея.
Сам си го каза.
Сега очакваш коментари от сорта на "щом и двамата се харесвате твоя приятел трябва да разбере"...?
NomNomNom
01-02-2013, 10:44
Ами, на него ще му е много шибано, факт.
Uzerneim
01-02-2013, 10:46
Сам си го каза.
Сега очакваш коментари от сорта на "щом и двамата се харесвате твоя приятел трябва да разбере"...?
Аз знам, че няма такъв вариант. Но не мога да измисля нищо.
Ами, на него ще му е много шибано, факт.
Факт!
Ама са скарани , тя хареса автора и той нея?! Какво сега? ми да се вземат , приятеля му си е имал глава на раменете. Ако съм на него и на мен би ми било гадно,ако той все още има чувства към нея едва ли ще му е лесно,но ако просто от нат , а не от нещо друго не говори с нея, то тогава не виждам кво ви пречи да си излизате.
Uzerneim
01-02-2013, 10:56
Така де, ок. А да му кажа ли или не? Защото има я и вероятността да му каже някой негов приятел (които се усетиха). Пък и да му кажат пак мога да му кажа, че се прави на путка и че щом той не излиза с нея няма право нищо да ми каже, но не знам кое ще го нарани по-малко. Все пак ми е приятел, не искам да го депресирам яко.
Dark_Heartbreaker
01-02-2013, 11:01
На него няма да му е приятно, наистина. НО все пак те двамата не си пишат/се виждат от вече няколко месеца, така че нищо не ти пречи да пробваш с момичето. Ако приятелят ти наистина толкова е бил луд по нея, нямаше да се сърди като малко дете, а щеше да отиде и да поговори с нея за проблема. Все пак сте на по 18. Според мен ако наистина държи на теб и се съгласи да погледне към ситуацията от друг ъгъл (т.е те не поддържат контакт и съответно всичко между тях е приключило) тогава той ще те разбере и ще си останете приятели. Не е задължително да разваляш приятелството си заради връзката. Ако пък той все още изпитва нещо и за него е болезнено да ви гледа заедно, просто прекъснете контакт. Включете и момичето, нека и тя да изкаже своето мнение, нека и тя да поговори с приятеля ти, за да си изяснят всичко. В крайна сметка, тя е тази, за която става въпрос, тя и трябва да е тази, която ще го разреши. Успех ! :)