Влез

View Full Version : Викам да се женя..

explosion_
01-03-2013, 09:43
От 2 години и половина съм с едно момиче (всъщност си е жена) , която обичам ужасно много! Всичко върви добре, имаме разправии като при всяка нормална двойка от няколко месеца живеем заедно. На 2 февруари има рожден ден и мисля да и предложа брак, единствения ми проблем е че не знам как.. :D иска ми се да е нещо запомнящо се.. сещате се всяка жена иска предложението и за брак да е уникално и аз мисля да го направя за жената която обичам.. Мислил съм за много варианти, но ми се струват изтъркани, така че в крайна сметка съм решиш да вкарам няколко начина в 1 :D да има развитие.. та, някои идеи? :D

Oldschool
01-03-2013, 09:45
мииии, то не е важно как ти искаш, а познавайки жена си, да направиш предложението, което тя мечтае да получи.

explosion_
01-03-2013, 09:46
Честно да ти кажа нямам кога да взимам отпуска да я водя в Париж.. :D

soul1199
01-03-2013, 10:43
От къде си?

Ivaaaaa
01-03-2013, 10:46
и на колко сте?

explosion_
01-03-2013, 11:04
От Пловдив съм. И не знам кво значение има на колко сме.. но щом е важно аз съм на 21 тя е на 26.

Oldschool
01-03-2013, 11:13
аз изчаках да направим 4 години преди да предложа :)

Ivaaaaa
01-03-2013, 11:13
И не знам кво значение има на колко сме.. но щом е важно аз съм на 21 тя е на 26.

спокойно дее просто ми беше любопитно
колкото по темата, вече както казаха зависи от жената

soul1199
01-03-2013, 11:53
Ех как си мислех,че си от Плд. :д Аз ти предлагам да я заведеш някъде,където имате спомени двамата или той центъра е много красив и осветен през нощта,намери някоя пейка,обясни й,какво значи за теб и предложението ще дойде от само себе си

marilyn
01-03-2013, 12:20
Тука сме тийнове, не знам колко можем да ти помогнем с идеи за предложение за брак. Питай в бгмама.

xXxPETYAxXx
01-03-2013, 13:00
Напиши го на торта; сложи кутикйата с пръстена в някой голям, опакован като подарък кашон(примерно от ТВ)...ддз.

Oldschool
01-03-2013, 13:02
Може и класиката - супер изискан ресторант и между ордьовъра и основното го поднасяш, докато пийвате по чаша вино и имате непринуден разговор :)

dimitar_ak
01-03-2013, 13:06
http://www.youtube.com/watch?v=Su1YLAjty-U

Само идея ;)

bilqnavod
01-03-2013, 13:20
Ха и аз мисля да се омъжа. Давай смело. Щом си решил. Кой е казал, че 2013 е лоша за женитба. пфу

granger
01-03-2013, 13:40
Миии , заведи я някъде за уикенда примерно - някое планинско селце/курорт.
Или пък я изненадай с вечеря, направи нещо,което умееш добре, или поръчай някакъв сладкиш и сложи пръстена там някъде (ох не знам).
Или просто излезте на разходка - и на залез слънце просто падни на колене и и предложи.
Или една елементарна ситуация : Сутринта преди я да стане правиш кафе,сокче ,някаква закуска пишеш на едно листче "Ще се омъжиш ли за мен? " и пръстена някъде там,или каквото си решил, ако/да и купиш.
Имам много идеи , ама от теб зависи реализацията.
Не е важно как точно, важен е жеста, с който и засвидетелстваш любовта си.
Успех.

bloodyF
01-03-2013, 15:21
Ха и аз мисля да се омъжа. Давай смело. Щом си решил. Кой е казал, че 2013 е лоша за женитба. пфу

и аз се надявам 8-)

aks13v
01-03-2013, 15:34
Ти луд ли си да си проваляш живота на 21 бе братче. А ако толкова държиш на това, заведи я на Тепето и кажи да избира между пръстена и урок по летене.

N1ksun
01-03-2013, 15:44
Съветвам те много добре да си помислиш преди да го направиш това . Мое лично мнение , но смятам че е доста неразумно на 21 години да го правиш това .

GD
01-03-2013, 15:45
Аз викам да не бързаш а поживейте малко заедно и след 4-5 години прави тая крачка. :)

LadyDi
01-03-2013, 16:00
Аз викам да не бързаш а поживейте малко заедно и след 4-5 години прави тая крачка. :)
Тя е на 26, няма да го чака 4-5 години.
А това дали е малък, ще си го прецени той. Ако се чувства готов да се ожени, да издържа жена и семейство, тогава да действа.
Колкото до предложението - наистина е добре да знаеш за какво мечтае тя и да го пресъздадеш доколкото е възможно. Щом не може да отидете в Париж, намери френски ресторант.
Романтичка ли е? Обича ли ягоди, шампанско и хайвер (както пееше Камен Воденичаров :cool:).
Идеи има много, въпросът е на нея какво би ѝ допаднало.
Проучи вкуса ѝ за бижута, ако си решил да купуваш пръстен. Все пак, тя ще носи този пръстен много време, хубаво е да си го харесва.

haritov
01-03-2013, 16:04
както си вървите и го предложи

tori
01-03-2013, 16:20
О, колко сладко. Както казаха - разбери какво и харесва, за какво мечтае и ако не успееш да го направиш точно както го иска, поне опитай да пресъздадеш обстановката донякъде. Съвсем точна идея нямам в главата си, но примерно шише скъпо шампанско във френски ресторант и пръстена в чашата или пък коленца, тва-онова... Ти си я познаваш. Желая ви успешен и щастлив брак, пълен с любов и разбирателство, а ако решите да не се жените все още - пак любов и много невероятни моменти заедно.

explosion_
01-03-2013, 16:20
Мерси много на всички. А колкото до тва че съм млад, сам за себе си съм преценил, че съм готов за отговорността.. Иначе си мислех да направя нещо като големи плакати. И гледах видео в ютуб на което пича и връзва конец на пръста и пуска пръстена. Нещо такова мисля да е.. Утре отивам да разглеждам пръстени със сестра и..

LadyDi
01-03-2013, 16:59
Плакати?
Внимавай, ако тя не обича да е център на внимание, може да я засрамиш. А едва ли иска да си спомня годежа си със срама който е брала пред куп непознати.

TrueStory
01-03-2013, 17:10
Плакати?
Внимавай, ако тя не обича да е център на внимание, може да я засрамиш. А едва ли иска да си спомня годежа си със срама който е брала пред куп непознати.

Съгласна! Недей пред много (или изобщо някакви) хора,че може нещо да се притесни. По-добре нещо в интимна обстановка...все пак си е ваш специален момент.

LadyDi
01-03-2013, 17:14
Съгласна! Недей пред много (или изобщо някакви) хора,че може нещо да се притесни. По-добре нещо в интимна обстановка...все пак си е ваш специален момент.
Зависи си от момичето. Може пък да иска да си изживее "звездния миг" пред много хора и да се почувства extra специална :)

TrueStory
01-03-2013, 17:17
Зависи си от момичето. Може пък да иска да си изживее "звездния миг" пред много хора и да се почувства extra специална :)

И това е вярно, макар,че е малко тъпичко според мен. Абе човекът си я познава, ще си прецени

explosion_
01-03-2013, 17:21
Плакати?

Не няма как да се притесни.

Имам и друга идея, но мисля да не излезе ато подигравка да взема да залепя голям плакат на айфеловата кула вкъщи с много свещи, листа от рози малко като по филмите.. Винаги е искала да и предложа под айфеловата кула.

http://vbox7.com/play:a1d8ece8f1 :D

TheBeliever
01-03-2013, 17:33
Има малка Айфелова кула на Златните. :lol:

Имаш ли финансова възможност? Може да сложиш пръстена в плик, придружен от самолетен билет до Париж. Така ти ще си избереш дати, на които да можеш да си вземеш отпуск, а тя ще си получи романтиката на френска почва.

tori
01-03-2013, 17:35
А, тоя клип е опасен, не го прави. :д Иначе това със Айфеловата кула не мисля, че ще излезе като подигравка, според мен даже е страхотна идея.

explosion_
01-03-2013, 17:37
Мога да се похваля, че напоследък съм доста добре с финансите. Само че работата ми е гадна и не позволява да бягам.. :) Ако ще мога то ще е за 5-6 дена, чак март месец, а ми се искаше да е за повече, иначе идеята на TheBeliever изобщо не е лоша, мерси.. :)