View Full Version : Интимната хигиена по време на секс-вие?
ManonDilova
01-05-2013, 09:43
Значи може да ви се стори странен въпроса ми, но наскоро говорих с една приятелка по тази тема и останах шокирана от отговора и и искам да попитам вие как процедирате, защото нейното ми се стори малко странно.
Когато правим секс, приятеля ми свършва отиваме и се измиваме... гушкаме се а у втори път правим, свършва пак отиваме да се измием. Тъй като го правим без презерватив, той ходи да пишка след всеки път, а аз пишкам, ако имам възможност преди да почнем и след всеки път когато той свърши, но ако не ми идва не пикая и така. Ако нямаме къде да се измием се чистим с интимни кърпички след всеки тек. (Това за пикаенето преди и след секс го четох в интернет, че било добре, защото не се събирали микроби и т.н.)
Тъй като тя с приятеля си винаги правят секс в неговия апартамент, тя ми каза, че се мие чак като се прибере в тях. И бях WTF?! Как така между пътите, в които го правят тя не се мие и после си обува гащите с мазно :D между краката и върви половин километър до тях и чак тогава се мие.
Кажете ми вие как процедирате? Аз ли се престаравам или тя не е в ред?
IseeDEADbodies
01-05-2013, 09:54
Т'ва не беше най-удачното четиво за повреме на ядене, но.. :lol:
Ми аз лично винаги се мия, няма да се обличам със всичките тия "работи"... Не мисля че е много хигиенично, ама всеки си преценя за себе си.
xXxPETYAxXx
01-05-2013, 11:06
Е, пък тебе к`во те бърка тая мие ли се или не?! :D
Това, че не се мие не значи, че не се "почиства"(предполагам; примерно с кърпичка)
anonymous708973
01-05-2013, 12:09
Пикаенето изобщо не е с цел да няма микроби, а да се изчисти каналчето от останала сперма, защото половата система на мъжете е устроена така, че урината и спермата идват от един и същи канал. Бахти, все едно обяснявам на осми клас.
Добре де, като сте в тях се измивате, ок, това е нормално.. ами например правите секс в кола? Тогава какво? Ще се използват кърпички естествено.. все пак не винаги човек може да се измие на място..
Иначе да, ако сте в апартамент, къща, етц. трябва да се миете, или поне е препоръчително..
xXxPETYAxXx
01-05-2013, 12:52
Пикаенето изобщо не е с цел да няма микроби, а да се изчисти каналчето от останала сперма, защото половата система на мъжете е устроена така, че урината и спермата идват от един и същи канал. Бахти, все едно обяснявам на осми клас.
Тя май имаше в предвид, че тя го прави заради това, а не той. За него е ясно(надявам се).
DisappointedDreamer
01-05-2013, 12:56
Добре, де. Ти нали се миеш, какво те бърка дали твойта приятелка го прави или не?
По принцип за мен е по-хубавичко да се изкъпем. Маха се потта, чист си и т.н. Но като нямаш възможност или бързаш, все тая.
MarkKnight
01-05-2013, 13:01
много мразя думата ПИКАЯ...и то от жена да го каже..изпозлзвай уринирам или отивам по малка нужда...
иначе твоята приятелка е зле!
Violenza
01-05-2013, 13:11
Тя имаше предвид за нея. И да, точно с такава цел е. Особено пък след секс.
Авторке, и аз не знам защо се бъркаш за тези неща. Нейна си работа кога какво ще си мие.
Аз лично се къпя винаги непосредствено след и преди секс, независимо колко пъти сме го правили.
anonymous708973
01-05-2013, 13:29
Тя имаше предвид за нея. И да, точно с такава цел е. Особено пък след секс.
Мислих, че за него говори. Извинявам се.
Wednesday666
01-05-2013, 14:10
Авторке, и аз не знам защо се бъркаш за тези неща. Нейна си работа кога какво ще си мие.
Аз лично се къпя винаги непосредствено след и преди секс, независимо колко пъти сме го правили.
Аха, същото.
Някакси ми стой не особено хигиенично да не го правиш, знам ли, такова ми е мнението.
Вечно съм в банята просто :D ..
Винаги се мия преди и след. Няма как да се обуя с мазнотиите, а ако приятеля ми види такова нещо, ще ме изхвърли с шутове навън :D
anonymous908491
01-05-2013, 15:27
много мразя думата ПИКАЯ...и то от жена да го каже..изпозлзвай уринирам или отивам по малка нужда...
иначе твоята приятелка е зле!
Жена няма да я чуеш да го казва, а след 'Как така между пътите, в които го правят тя не се мие и после си обува гащите с мазно между краката и върви половин километър до тях и чак тогава се мие.'
трябваше да се сетиш, че е момче.
Приятелката ти е зле. На мен ми е хубаво да си се изкъпем, някак си сякаш си чистичък и гушкането после ми е по-яко. Ако няма как да се измиеш (примерно ако сте го правили в кола) хората са измислили мокри кърпички и такам.
хубаво ми е да се изкъпем след това
ако нямаме възможност, кърпички и после при първа възможност-душ
Значи може да ви се стори странен въпроса ми, но наскоро говорих с една приятелка по тази тема и останах шокирана от отговора и и искам да попитам вие как процедирате, защото нейното ми се стори малко странно.
Когато правим секс, приятеля ми свършва отиваме и се измиваме... гушкаме се а у втори път правим, свършва пак отиваме да се измием. Тъй като го правим без презерватив, той ходи да пишка след всеки път, а аз пишкам, ако имам възможност преди да почнем и след всеки път когато той свърши, но ако не ми идва не пикая и така. Ако нямаме къде да се измием се чистим с интимни кърпички след всеки тек. (Това за пикаенето преди и след секс го четох в интернет, че било добре, защото не се събирали микроби и т.н.)
Тъй като тя с приятеля си винаги правят секс в неговия апартамент, тя ми каза, че се мие чак като се прибере в тях. И бях WTF?! Как така между пътите, в които го правят тя не се мие и после си обува гащите с мазно :D между краката и върви половин километър до тях и чак тогава се мие.
Кажете ми вие как процедирате? Аз ли се престаравам или тя не е в ред?
Ми, като за начало използвайте капути и след това му кажи: ела да се изкъпеме заедно. ако не иска да се къпе, му кажи, че ще му врътнеш една свирка под душа . Така и той ще е доволен, и ти също, че се е измил!
Аз ли се престаравам или тя не е в ред?
Ти се престараваш. Смисъл..няма нищо лошо. И аз обичам да ми е чистичко, но много пъти е било на място,което не позволява и не съм умряла като съм изчакала да се прибера. Все пак между тековете е и много по-хубаво да се погушкате, вместо да тичаш към банята сякаш те е залял с белина.
Много нагласено ми се струва всеки един път да е... стерилен. ;D
IseeDEADbodies
01-05-2013, 22:32
Е, гушкането си е гушкане... ама тря'а ли да седим с мазгята? :lol:
Няма да те убие. Не разбирам какво всички се превземат толкова, това си е част от тялото. Хубаво е да си има добра хигиена, но някакви там минути... нашето си е все пак :lol:
IseeDEADbodies
01-05-2013, 22:41
Принципно си прав/а, ама аз съм болен на тема "чистота" и ако не отида се измия, не мога. Дискомфортно ми е ;д
piffacota
01-05-2013, 22:46
Ти ти и такива неща ли правиш буаххахаахха
Принципно си прав/а, ама аз съм болен на тема "чистота" и ако не отида се измия, не мога. Дискомфортно ми е ;д
На мен би ми било, ако заспя без да се измия , само за малко не ми пречи. ;D
Ти се престараваш. Смисъл..няма нищо лошо. И аз обичам да ми е чистичко, но много пъти е било на място,което не позволява и не съм умряла като съм изчакала да се прибера. Все пак между тековете е и много по-хубаво да се погушкате, вместо да тичаш към банята сякаш те е залял с белина.
Много нагласено ми се струва всеки един път да е... стерилен. ;D
Абсолютно!
Не мога да не се изкъпя след секс. Някак си ми е дискомфортно.
djipsito
01-05-2013, 23:29
И аз мисля, че е престараване и превземане. Тва, че се къпе чак като се прибере, не означава, че се е оставила цялата мъзгясала и оплескана в сперма. Обувала се с мазно между краката ЛОЛ.. аз ли не съм наред или като свършиш (ако свършвате), пресъхва така да го кажа.. То тва май по-притеснително, да си оставаш мазна, т.е недоебана..
Аз лично не бързам да тичам към банята, нито той и досега не съм получавала шутове, щото видиш ли, съм се почистила с мокри кърпички и съм легнала да се гушкаме. Съгласна съм с горното мнение, не мисля, че сме се въргаляли в лайна или кал или сме се заливали с не знам кво. И аз бих се обидила ако след като свършим тича към банята, все едно аз съм няква гнусна... Обичам да мириша на него и обичам да мирише на секс.
HollyGolightly
01-05-2013, 23:50
И аз мисля, че е престараване и превземане. Тва, че се къпе чак като се прибере, не означава, че се е оставила цялата мъзгясала и оплескана в сперма. Обувала се с мазно между краката ЛОЛ.. аз ли не съм наред или като свършиш (ако свършвате), пресъхва така да го кажа.. То тва май по-притеснително, да си оставаш мазна, т.е недоебана..
Аз лично не бързам да тичам към банята, нито той и досега не съм получавала шутове, щото видиш ли, съм се почистила с мокри кърпички и съм легнала да се гушкаме. Съгласна съм с горното мнение, не мисля, че сме се въргаляли в лайна или кал или сме се заливали с не знам кво. И аз бих се обидила ако след като свършим тича към банята, все едно аз съм няква гнусна... Обичам да мириша на него и обичам да мирише на секс.
На същото мнение съм. И особено , когато знам, че ще повторим или потретим след това, просто не виждам смисъл. Не, че пестим вода, просто ми е по-приятно ей така просто да си лежим двамата.
nymphadora
01-06-2013, 07:48
Хаха,последният път като правихме секс у тях нямаше вода :O
Трябваше чак в нас да се изкъпя,но някакси оцелях от всичката "нечистотия"
anonymous708973
01-06-2013, 08:13
Мда.
За момент се зачудих дали само аз съм така.
Мазно, вика.
Не се къпя веднага, защото в повечето случаи нямам тази възможност.Пък и кво му е гнусното - лижем с, духаме и после било гнусно и теми "Защо не ме целува след свирки?".Ми как да стане като прочете някои тук кво се обсъжда и се отвращава!
Почти винаги се подмивам, но чак да се къпя...
Къпя си се у нас.
DarkTemplar
01-06-2013, 19:11
След секс се обаждам на фирма Василка, големи професионалисти са. 8-)
Пфу, аз пък реших, че сам поддържаш такава чистота у вас и за малко да те препоръчам на приятелките си.
DarkTemplar
01-06-2013, 19:37
Работим само с доказани имена/марки, не се оставяме на случайността. 8)
DragonLady
01-07-2013, 13:13
Ние с приятелят ми след секс първо пушим по една цигара, гушкаме се извесно време, и чак тогава отиваме даси вземем общ душ. Ако по някакво изключение и непредвидени обстоятелства нямаме възможност за душ, ползваме мокри кърпички.
Ние с приятелят ми след секс първо пушим по една цигара, гушкаме се извесно време, и чак тогава отиваме даси вземем общ душ. Ако по някакво изключение и непредвидени обстоятелства нямаме възможност за душ, ползваме мокри кърпички.
O,колко вълнуващо ... сякаш говори 15 годишна
KokoDjambo
01-09-2013, 09:52
Не се къпя веднага, защото в повечето случаи нямам тази възможност.Пък и кво му е гнусното - лижем с, духаме и после било гнусно и теми "Защо не ме целува след свирки?".Ми как да стане като прочете някои тук кво се обсъжда и се отвращава!
Rabalke, много голям задник бе душата, ама иначе хубаво мнение.А ако сме близо до автомивка минаваме през пароструйката направо за пълна дезинфекция
mimsssssss
01-09-2013, 12:09
Не ме бърка дали ще се изпотим, намърсим и т.н. но винаги той трябва да ходи по малка нужда след празнене, за да му се изчисти каналчето. Не се предпазваме по никакъв начин, та затова пишкането и пиенето от негова страна е задължително ако решим да повтаряме. Нека убива романтиката, по-добре 5 минути да отделим за миене, отколкото после да си блъскаме главите ако е станало гаф.
Иначе рядко ми се е случвало да сме правили секс и да си обуя бельото. Или се мия, или се бърша с мокри кърпички (вече и вторият вариант избягвам).
Аз понякога го оставям така и чак преди следващия път отивам до тоалетна и мия. Кво сте се филмирали всички..
Ми ако се шибате на някой купон или в кенефи на дискотека/бар, или някъде навънка лятото? Тогава кво? Такива превземки да не чувам. Нормално е момичето да се позабърше с някоя мокра кърпа, ама таман да съм свършил и да ми хукне до банята.. май се е случвало няколко пъти и не е много приятно.
GiveMeLove
01-09-2013, 14:37
Аз понякога го оставям така и чак преди следващия път отивам до тоалетна и мия. Кво сте се филмирали всички..
Ми ако се шибате на някой купон или в кенефи на дискотека/бар, или някъде навънка лятото? Тогава кво? Такива превземки да не чувам. Нормално е момичето да се позабърше с някоя мокра кърпа, ама таман да съм свършил и да ми хукне до банята.. май се е случвало няколко пъти и не е много приятно.
Изчерпателен отговор.. Дайте малко по-сериозно! :)
Въпроса ми за някои ще е изключително глупав може би, но това се отнася предимно за тези които правят секс без презерватив т.е. момчето не свършва в него?