View Full Version : За момчета
Кво правите, ако момичето, с което сте е доста неопитно, и почти през цялото време очаква вие да свършите цялата работа? Какво да и кажа, за да стане поне маааалко по-разкрепостена? Говорили сме казва, че въобще не се притеснява и аз го усещам, но просто очаква всичко да свърша аз. (аз съм и първия)
ninjaiscrazy
01-07-2013, 21:50
Ами заеми доминантната позиция(свършвай повечето от нещата) пък с развитието на действията я попитай тя искала ли е някога да опита нещо по-нестандартно.Аз бях по подобен начин,отплаща се добре факта,че си знаеш ролята и си вършиш всичко както си му е реда. :)
nansi_2005
01-07-2013, 22:19
а така и ще си научиш гълъба къде и какво да прави.....и кога да се върне!!! Безценно !!!
Остави я на сухо. :lol: Сериозно. Най-вероятно просто се притеснява и се възползва от това, че може просто да чака ти да действаш. Ако й се прави, а ти си седиш като най-големия непукист, сама ще ти се нахвърли.
djipsito
01-08-2013, 08:08
Кажи й, че ти се иска и тя да е активна.
Аз в началото казвах на моя (или изцепвах) колко е пасивен, за да загрее малко, ама като не даде ефект, му го казах директно. Сега няма проблем.
xXxPETYAxXx
01-08-2013, 10:17
Остави я на сухо. :lol: Сериозно. Най-вероятно просто се притеснява и се възползва от това, че може просто да чака ти да действаш. Ако й се прави, а ти си седиш като най-големия непукист, сама ще ти се нахвърли.
Вссъщност ДА! Остави я без секс за известно време, така че да се "разгони". После я пробокирай, но без секс. Ако свърши работа би трябвало да вземе нещата в свои ръце.
Другия вариант е просто да си поговорите. Трябва да говорите за секс, ако искате да е максимално добър. Ама не да й кажеш "Ти нищо не правиш", ами нещо по-така... пр. "Да не би да не можеш да се отпуснеш с мен. Имам чувството, че не ти е толкова приятно..." - нещо от тоя сорт.
П.П: Не съм момче, ама както и да е..! :D
dimitar_ak
01-08-2013, 10:23
Не е нужно да я държиш на сухо за да забрави всичките си задръжки. Просто я разгорещи достатъчно и я води.
ForzaFelipe
01-08-2013, 11:55
Не е нужно да я държиш на сухо за да забрави всичките си задръжки. Просто я разгорещи достатъчно и я води.
мхм,като си и първия не си очаквал от 1вия път да сте фурии и двамата :) Трябва и малко време,научи я :)
anonymous708973
01-08-2013, 11:59
Дефинирай "цялата работа".
И сам си дефинирай какво очакваш от нея.
Кажи ѝ, че искаш да е по-активна.
Но при някои жени не става де... имам една фр, която е свикнала просто да си лежи отдолу и нищо.
Бих ти казал ама ще ме баннат :D
Просто я врътни тя да е отгоре .. хвани я за кръста, раздвижи я малко първоначално, да види какво трябва да прави ... Все още си е от притеснение, че не знае дали може да те задоволи ... естествено, по-добре да те остави да правиш каквото искаш, че да си доволен ...
Нека да ми пусне пък интересува ме колко е опитна, хаха
Oy7ofCon7roL
01-09-2013, 17:51
дай да ти я научим ако искаш
djipsito
01-09-2013, 21:48
Просто я врътни тя да е отгоре .. хвани я за кръста, раздвижи я малко първоначално, да види какво трябва да прави ... Все още си е от притеснение, че не знае дали може да те задоволи ... естествено, по-добре да те остави да правиш каквото искаш, че да си доволен ...
Да не стане като една...... пича й вика мини отгоре, оная изведнъж почна да я боли много, да й пари и не знам кво...... аххаха
mitko.kostadinov.5
01-14-2013, 12:20
Покажи и кой командва.
GiveMeLove
01-14-2013, 13:44
а така и ще си научиш гълъба къде и какво да прави.....и кога да се върне!!! Безценно !!!
Ето ти един прекрасен отговор! :)
prysnata_ti4inka
01-14-2013, 19:37
Не знам какво си правил до сега, хлапе, ама пробвай на тЪмно или поне на приглушена светлина. Щом си й пЪрвия, може да я е срам от тялото й, което е глупаво, но се среща при доста голяма част от женския сЪстав, който тепЪрва навлиза в дебрите на "любовта"... "Ох тук имам бенка", "Ох, циците са ми малки", "мАле колко ми е гадно дупето"... Не че ще ти пука от тия неща дори и да са така щом си си легнал с нея, ама тя няма как да знае. ГАси тока, пич!
nansi_2005
01-14-2013, 19:41
Не знам какво си правил до сега, хлапе, ама пробвай на тЪмно или поне на приглушена светлина. Щом си й пЪрвия, може да я е срам от тялото й, което е глупаво, но се среща при доста голяма част от женския сЪстав, който тепЪрва навлиза в дебрите на "любовта"... "Ох тук имам бенка", "Ох, циците са ми малки", "мАле колко ми е гадно дупето"... Не че ще ти пука от тия неща дори и да са така щом си си легнал с нея, ама тя няма как да знае. ГАси тока, пич!
Добре казано ;) +1
Кво правите, ако момичето, с което сте е доста неопитно, и почти през цялото време очаква вие да свършите цялата работа? Какво да и кажа, за да стане поне маааалко по-разкрепостена? Говорили сме казва, че въобще не се притеснява и аз го усещам, но просто очаква всичко да свърша аз. (аз съм и първия)
Еми на мен ми е неприятно с такава приятелка.
psychopath
01-24-2013, 04:38
Грам няма да ми пречи ако е неопитна, даже напротив, но важното е да има желание, не да стои като пън. (не, че и това не може да се поправи де...) ;д
minchorna
01-24-2013, 06:43
Сядате двамата и пускате някой образователно филмче +18 и й казваш на кое да обърне внимание и на какво да наблегне ;)
Сядате двамата и пускате някой образователно филмче +18 и й казваш на кое да обърне внимание и на какво да наблегне ;)
Идеята хич не е лоша, стига да не е прекалено стеснителна. Обаче дори и така да е пак ще подейства :)
minchorna
01-24-2013, 08:18
Идеята хич не е лоша, стига да не е прекалено стеснителна. Обаче дори и така да е пак ще подейства :)
Може дори да и стане обидно,ама като я мързи,ще гледа