PDA

View Full Version : Бихте ли?

Urius
01-08-2013, 09:45
Чукали негърка или циганка?

Защото аз бих го направил.

Canis_Dirus
01-08-2013, 09:54
LOL

Бих и китайка. Казвали са ми, че на китайките вагините им са водоравно. Демек ей така ____ а не както на нормалните жени - |

boklukaaa
01-08-2013, 09:57
И аз бих го направил хйахахаха

dimitar_ak
01-08-2013, 10:08
Не знам дали на китайките им са водоравно, но са тесни и плитки.

anonymous708973
01-08-2013, 11:11
Не знам дали на китайките им са водоравно, но са тесни и плитки.

Тва като господина по физическо днеска за силиконовите цици: "Едни такива твърди са, по-добре малки, ама естествени."
Пуска бомбата и заминава.

dimitar_ak
01-08-2013, 11:41
Имал съм контакти с азиатка, но не мога да кажа че всички са еднакви. Все пак едно момиче е твърде малък опит.

anonymous708973
01-08-2013, 11:51
Ехе, европейците сигурно се чувстват богове в сравнение с азиатците.
Говоря за мъжки пол :д

marilyn
01-08-2013, 12:44
Темата сигурно е само към мъжката част, но аз да си кажа, че не бих отказала на негър или мулат.

dimitar_ak
01-08-2013, 12:49
И като става дума за тъмнокожи

http://sassisamblog.com/wp-content/uploads/2010/08/Zoe_Saldana_CK_04.jpg

mir4eto93
01-09-2013, 19:11
Негър - да. Циганин - hell no!

stambelan
01-09-2013, 19:14
Ако българския народ се смеси с по-нискорасовите цигани или негри или араби, то той изчезне безвъзвратно!Един народ не изчезва от от войните или болести, а само и единствено от Расовото смешение. Днешните немарливи учители не са в състояние да създатат у вас представа за Расова хигиена, активирайте вашата чиста българска природа, и тя ще бъде двигател на вашите национални и расови чувства. Защото въздействието на тези учители, което наблюдаваме всекидневно в българските детски градини, училища и институции, ние виждаме съвсем съзнателно разлагащо действие на игрите, учебните занимания, и че самото преподаване е на ниско ниво и антибългарско. Никъде в българските училища не се поставя въпроса Расова хигиена и за чистотата на расата. Постоянно ни занимават обаче с ниското културно ниво на циганите. Защото нашата представа за света се развива именно от тези антибългарски активни мероприятия, които целят да направят от вас едни роботи или роби, както ви хареса. Ако вие бъдете възпитани като роби ще си останете такива!

NomNomNom
01-09-2013, 20:30
Защото нашата представа за света се развива именно от тези антибългарски активни мероприятия, които целят да направят от вас едни роботи или роби, както ви хареса. Ако вие бъдете възпитани като роби ще си останете такива!

Чувствам се роб.

Иначе, не ме привличат мъжете от другите раси.

airpump
01-09-2013, 20:43
Може би с италианец...но с някой с тъмна кожа - не.

Mery_J
01-09-2013, 21:06
Темата сигурно е само към мъжката част, но аз да си кажа, че не бих отказала на негър или мулат.

И няма да сгрешиш....

D*Rose
01-09-2013, 21:33
О, абсурд, много съм чувствителен на тая тема и имам по-скоро антипатични виждания относно циганите; относно негърки... не си падам по тях; придържам се към опазването на арийската раса и изобщо към самата идея особено в България.

P.S. Виж, някоя руса шведка.. :)

stambelan
01-09-2013, 21:43
О, абсурд, много съм чувствителен на тая тема и имам по-скоро антипатични виждания относно циганите; относно негърки... не си падам по тях; придържам се към опазването на арийската раса и изобщо към самата идея особено в България.

P.S. Виж, някоя руса шведка.. :)

Интересно мнение предвид аватара ти.

granger
01-09-2013, 21:47
По твоята логика и праснал и иранка, те също са арийска раса?!

ForzaFelipe
01-09-2013, 21:54
С циганка не,но не бих отказал на някоя готана негърка :D мен ми харесват,но не тея с огромните задници,а тея с по-нормалните форми,примерно като Cassie <3 :D

stambelan
01-10-2013, 09:30

http://bnt.bg/bg/news/view/92352/v_tyrsene_na_nashata_prarodina

granger
01-10-2013, 09:35
За тва идеше реч, че цялото индо-европейско семейство е от арийски произход.
Не криворазбраните Хитлерови идеи.

stambelan
01-10-2013, 09:38
Арийските племена са много. Както са много и бъллгарските. Всеки трябва да си пази неговото племе и да помни корените си. Именно за това в древна Спарта е имало 9000 спартанци, които са имали 250 000 роби. Няма как да си силен, ако се смесиш със слабите. Не говорим за тотална доминация и робство, а да си силен чисто физически.

Canis_Dirus
01-10-2013, 09:41
Ако българския народ се смеси с по-нискорасовите цигани или негри или араби, то той изчезне безвъзвратно!Един народ не изчезва от от войните или болести, а само и единствено от Расовото смешение. Днешните немарливи учители не са в състояние да създатат у вас представа за Расова хигиена, активирайте вашата чиста българска природа, и тя ще бъде двигател на вашите национални и расови чувства. Защото въздействието на тези учители, което наблюдаваме всекидневно в българските детски градини, училища и институции, ние виждаме съвсем съзнателно разлагащо действие на игрите, учебните занимания, и че самото преподаване е на ниско ниво и антибългарско. Никъде в българските училища не се поставя въпроса Расова хигиена и за чистотата на расата. Постоянно ни занимават обаче с ниското културно ниво на циганите. Защото нашата представа за света се развива именно от тези антибългарски активни мероприятия, които целят да направят от вас едни роботи или роби, както ви хареса. Ако вие бъдете възпитани като роби ще си останете такива!

Расова хигиена? Нискорасови?
Сириъсли?

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_black_Nobel_Laureates
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_bulgarian_Nobel_Laureates

Как и защо все още я няма втората статия? Нали сме най-умни, най-красиви, по-по-най?

stambelan
01-10-2013, 09:48
Случайно някой да те е питал теб: кой заслужава нобелова "награда" ? Нали тя е световна награда.

Canis_Dirus
01-10-2013, 09:50
Случайно някой да те е питал теб: кой заслужава нобелова "награда" ? Нали тя е световна награда.

Не ме е питал. Ама не е питал и Джамал от Детройт ;)

stambelan
01-10-2013, 09:53
джамал всъщност не е от детройт ;)

Canis_Dirus
01-10-2013, 09:55
Ахам. И Обама не е от Вашингтон, нито Крум е от Долно Уйно.

Horrificus
01-10-2013, 13:16
/bow
Не мога да го кажа по-добре. Лошото е, че има още доста мои връстници, които не разбират за какво става дума. Радвам се, че моите приятели са на същото мнение като теб.

D*Rose
01-10-2013, 14:10

Руса, бяла със сини очи и нормално телосложение - да, бих, пък ако ще да е от Чукотка.

Интересно мнение предвид аватара ти.

Благодаря! Аз не съм расист, може би сте ме разбрали погрешно. Падам си по бели момичета, а баскетболът ми е любим спорт, Derrick Rose - любим спортист. Цветът на кожата не е от значение, освен ако не си плащат тока, живеят на гърба на преобладаващото бяло население, не говорят книжовен български и тн. сещате се накъде бия.

granger
01-10-2013, 14:14
Успех в Скандинавия тогава :lol: