PDA

View Full Version : Въпрос за менструация

boxich
01-08-2013, 12:52
На приятелката ми трябваше да и дойде на 2.01.2013 , а вече закъснява 6-ти ден.Този месец съм правил само 1 рисков полов акт без презерватив точно на тази дата , в която трябваше да и дойде. Попринцип и е нередовен понякога закъснява с 2-3 дни най-много понякога подранява с толкова.Този месец тя имаше проблеми с бъбреците изтърпя бъбречна криза и биха инжекция след това приемаше разни лекарства незнам точно какви.Ако до няколко дни не и дойде ще направим тест , но сега мисля че е още рано няма да отчете както трябва. Та питам може ли това закъснение да се дължи на тези проблеми с бъбреците.Между другото имаше и доста разправии с тяхните в края на декември , но всичко отмина.Благодаря предварително

granger
01-08-2013, 12:56
Може да се дължи на този проблем, силно вероятно е. Направете тест за ваше спокойствие,но няма шанс да е бременна.
Хубаво е при такива промени в МЦ да посети и гинеколог.

marilyn
01-08-2013, 13:03
Сигурно ѝ закъснява заради стреса и лекарствата.

boxich
01-08-2013, 13:19
То даже не беше цял тек , правихме го няколко минути след което малко любовна игра и чак тогава свърших. Притеснява ме предеякулационната течност.

shmatarok
01-08-2013, 13:41
По-скоро се дължи на проблема с бъбреците и стреса, покрай родителите и бъбречната криза.

djipsito
01-08-2013, 22:48
То даже не беше цял тек , правихме го няколко минути след което малко любовна игра и чак тогава свърших. Притеснява ме предеякулационната течност.

Няма кво да те притеснява.
Както казаха преди мен, твърде вероятно е да от лекарствата и стреса, може и времето да е. Не се притеснявайте и не се филмирайте, щото тва също може да забавя цикъла.

airpump
01-08-2013, 22:50
еми, като те притеснява си купете капути. :)

DragonLady
01-08-2013, 23:04
Няма кво да те притеснява.
Както казаха преди мен, твърде вероятно е да от лекарствата и стреса, може и времето да е. Не се притеснявайте и не се филмирайте, щото тва също може да забавя цикъла.

+1
Ако искате, нека си направи един тест за бременност, колкото да се успокоите и двамата, че не е бременна.

boxich
01-09-2013, 14:44
Искам да попитам тъй като моята приятелка утре ще ходи на изследвания на урината заради бъбреците , дали има нужда да купува тест или то на изследванията ще си покаже ако има нещо?

mrankoniiii
01-09-2013, 18:43
Сигурно ѝ закъснява заради стреса и лекарствата.

+1

djipsito
01-09-2013, 21:45
Искам да попитам тъй като моята приятелка утре ще ходи на изследвания на урината заради бъбреците , дали има нужда да купува тест или то на изследванията ще си покаже ако има нещо?

Ако поиска на място да й направят тест, не би трябвало да й откажат. Не знам там как е, ама аз като съм ходила, ми дават една пластмасова чашка да пишкам, давам им я и след 5 минути ми казват.
Питайте.

boxich
01-10-2013, 14:51
Много съм объркан , одеве приятелката ми прави тест и отчете отрицателен , но пише на теста ,че отчита веднага след закъснението, но пише и 14 дни след половия акт , а от него са минали 8 дни само , а и цикъла също закъснява с 8 дни.Ако нещо след 6-7 дни ще направим нов , но не ми се вярва да има нещо...

granger
01-10-2013, 15:04
Оф,верен ви е теста, да иде на лекар.
Момичето е блъскано с кви ли не лекарства и е претърпяла стрес,по ваши думи. Да иде да види лекаря какво ще и каже.От форуми не очаквай чудеса. Просто не е бременна, а с променящ се цикъл.

boxich
01-10-2013, 15:09
Знам че трябва да отиде на лекар просто я е страх тяхните да не разберат , че не е девствена ,защото е на 16.

granger
01-10-2013, 15:10
Като си вземе направление от личната,няма да трябва да ходи с майка си , следователно майка и няма как да разбере.