View Full Version : Може ли да се забременее ако ципата не ти е разкасана?
buggy_pxaxx
01-08-2013, 19:49
С приятеля ми сме на 16год. ходим от 1 месец и решихме преди да ма отпуши да го направим анално,обаче презерватива са скаса точно като сварши и спермата му се разтече до вагината ми.Възможно ли е да се забременее ако си девствена?
DragonLady
01-08-2013, 20:00
Да ме отпуши вика :D
1 - Не си девствена щом си правила секс, било то и анален.
2 - Не не си бременна, щом девствената ципа не е разкъсана.
3 - Адски неграмотна си ... Вземи да си четеш уроците, вместо да си даваш гъза на тоя и оня.
TheNormalGuy
01-08-2013, 21:05
Не е девствена само отзад.
О, дева Марийо номер 2 , хвала тебе!
shmatarok
01-08-2013, 22:34
Вместо да правиш (анален) секс, вземи си прочети малко уроците и освен това се пообразовай на тема секс.
Аман от неграмотници.
И не, не си бременна спокойно.
С приятеля ми сме на 16год. ходим от 1 месец и решихме преди да ма отпуши да го направим анално,обаче презерватива са скаса точно като сварши и спермата му се разтече до вагината ми.Възможно ли е да се забременее ако си девствена?
ДА! Бременна си!
dimitar_ak
01-09-2013, 08:55
И защо си мислите, че девствената ципа е като пломба срещу бременност? Да девствено момиче може да забременее.
xXxPETYAxXx
01-09-2013, 09:01
Може, ама не мисля, че тука става въпрос за момиче даже.
Кое момиче използва тези изрази?! "отпуши" "са скаса" :D
На теория има минимални шансове спермата да проникне през отворите на химена и да се забременее(ест, при наличие на овулация), ама на практика са още по-нищожни.
Да ме отпуши вика :D
3 - Адски неграмотна си ... Вземи да си четеш уроците, вместо да си даваш гъза на тоя и оня.
Това!
dream1707
01-09-2013, 13:23
Хименът има отвори, следователно не предпазва от бременност при евентуално проникване на сперма там.
mrankoniiii
01-09-2013, 18:45
Господи ела ме звеми....
Чесито ,като се роди да почерпиш
ledenakrasota
01-09-2013, 18:52
аха
Господи ела ме звеми....
Чесито ,като се роди да почерпиш
+111111
ама че малоумни същества егаси
BlowMeAway1
01-10-2013, 08:04
Да, може ! Шанса не е голям, но го има!
О, дева Марийо номер 2 , хвала тебе!
хахаха, много доброооооо
SwEeTMuFFiN
01-16-2013, 15:14
Хименът има отвори, следователно не предпазва от бременност при евентуално проникване на сперма там.
мхм.. Щом спермата само се е разтекла, шанса е определено по-малък, стига да си се измила навреме и тем такива. И това, че не си отворена (вагинално) също ти е 1 % сигурност. НО ИМА ШАНС (малък).
Amore-Mio*
01-20-2013, 11:30
Да, девствено момиче може да забременее.
Хименът да не ти е предпазно средство. О, боже.
Обаче в случая нищо ти няма.
Хипотетично -да , на практика ,обаче , за да достигне до евентуално готова за оплождане яйцеклетка тая сперма трябва да има някаква скорост.При теб няма как тва да се случи. С тия стичания дори и да не си девствена процента е наистина адски малък.
SweetZombie
01-20-2013, 12:37
Това че си девствена не означава че не мой да забременееш......
Това че си девствена не означава че не мой да забременееш......
А ти коя си? Колежката й по неграмотност?
До скоро си правех аналогия на девствено момиче с консерва, заради термина "отворя", сега вече ще го асоциирам и с канал...
А ти коя си? Колежката й по неграмотност?
Охх, in the face.
marin_9867
01-20-2013, 19:43
До колкото съм чел в форума спермата живее от 3 до 10 секунди на кислород. До колкото прочетох и е свършил на мармаладената фабрика и се разтекло надолу, ем ако не си "отпушена" шанса е много малък да забременееш. И не знам поне по моята логика няма как да си забременяла :)
До колкото съм чел в форума спермата живее от 3 до 10 секунди на кислород. До колкото прочетох и е свършил на мармаладената фабрика и се разтекло надолу, ем ако не си "отпушена" шанса е много малък да забременееш. И не знам поне по моята логика няма как да си забременяла :)
Човече, какви 3 до 10 секунди живот??? :) Ако бе така, то човечеството трябваше да се размножава единствено в анаеробна среда - примерно в открития космос... :)
Но сигурно е възможно и само от 3 до 10 секунди да живее, знае ли човек... Може би, ако спермата е в изолирана атмосфера, съставена от 100% кислородни атоми (говоря за атоми, не за молекули)! :)