Влез

View Full Version : Мнение

adrenalince7o
01-09-2013, 16:44
Здравейте приятели .. за първи път ви пиша и искам да изкажете вашето мнение.. Става въпрос за една моя позната която е с близо 20 години по голяма от момчето с което е сега той е на 20 тя на ... 40 .. според това редно ли е ?? Според мен не е но... тя има дете което е няколко години по малък от момчето.. какво мислите за този вид връзки .. за или против сте ? Лично аз съм против..

xoxi
01-09-2013, 16:51
Мен не ме интересува наистина кой с кого ходи, спи и т.н. Ако се харесват, какво лошо има?

Fizz
01-09-2013, 16:55
Средно .. против съм , ако тя е на 15 , той на 30 , но в този случай ... Защо е проблем според теб .. всеки има предпочитания, не мисля, че си "за" стѐреотѝпа наложен от някой си, да те води в живота, въпреки, че би бил/а щастлив/а с точно обратното ..

Но пък за сина и .. странно е, но пък могат да цъкат Дота заедно ..

Mojito0
01-09-2013, 16:58
Щооо не си гледате вашите си панички и връзки.
Когато човек прави нещо, без да го натрапва на другите и без да иска каквото и да е от тях, разсъжденията на останалите са излишно затормозяване на тъпите им мозъчета.
Чак пък да пуснеш тема във форум...Нямаш ли уроци за учене, нещо по-важно да правиш със себе си?

granger
01-09-2013, 17:03
Щом се обичат нека се вземат. Не сте никои ,за да определяте редно или не е тва. Имате мнение-хубаво,няма значение от него обаче.
Нека има любов,пък на колкото ще да са.
Радвам се хора,намерили щастието.

maimunka7a
01-09-2013, 17:14
Според мен не е редно защото за едно определено време ще им е хубаво,но после какво правим? Той в млад ще среща къде къде по хубави и сексапилни жени, и на госпожата няма да и е много приятно ,че момчето се заглежда по млада мръвка.. АЛО та той може да и е син.Нека да си изживеят момента,но според мен да не се задълбочават много в тази връзка.Как възприемат родителите на това момче да излиза със (майка си ) ?????????? Незнам според мен това не е изобщо правилно ... ;)

Mojito0
01-09-2013, 18:06
Според мен не е редно защото за едно определено време ще им е хубаво,но после какво правим? Той в млад ще среща къде къде по хубави и сексапилни жени, и на госпожата няма да и е много приятно ,че момчето се заглежда по млада мръвка.. АЛО та той може да и е син.Нека да си изживеят момента,но според мен да не се задълбочават много в тази връзка.Как възприемат родителите на това момче да излиза със (майка си ) ?????????? Незнам според мен това не е изобщо правилно ... ;)
Ами, има лесно - не попадай в такива ситуации.
Много филми гледате и много сценарии ви развиват главите.

mrankoniiii
01-09-2013, 18:31
Любовта няма граници , щом се обичат ..

Mary_Jane_69
01-09-2013, 19:30
Моралът е неприличен като средния пръст. Всички го размахват като нещо не им е наред.

Azoria
01-09-2013, 22:11
Абе кой те пита "за" или "против" си? Щом се искат ничие друго мнение няма значение.

Много присъща на хората черта е да се бъркат където не им е работа и погледа им да е все в чуждата паница.

djipsito
01-09-2013, 23:28
А що решихте, че са заедно от любов ?
Тези, каките, над 35 са доста загорели и с годините либидото им нараства, а на мъжете на техните години им намалява. Принципно!

Има статистики и графики, които показват, че на една 40 годишна жена й се ебе толкова, колкото на един 20 годишен пикльо, така да го кажем. И има много жени, които нападат агнешкото заради секса.

soul1199
01-09-2013, 23:41
Малко е странно,ама всеки решава за себе си.Аз лично не бих.

HollyGolightly
01-10-2013, 01:50
Вижда ми се като връзка без кой знае каква перспетива, но мен лично как това ме засяга?

Markuss
01-10-2013, 05:31
Вижда ми се като връзка без кой знае каква перспетива, но мен лично как това ме засяга?
Нищо тук не те засяга, питат за мнение, което ти решаваш дали да дадеш или не, въздържай се от такива заключителни коментари, понеже са без абсолютно никакъв смисъл :)

А по темата, според мен също няма особена перспектива тази връзка, навярно се основава само на секс. От страна на младока е престиж, че е забил милф-че, а в полза на застаряващата дама е енергичността на момчето. Чисто физическа връзка по мое мнение. Човек прави своите избори и живее с последиците от тях, щом 2мата са пресметнали минусите и плюсовете и са приели резултата - да си живеят с последиците :Р

sexa_na_kompleksa
01-10-2013, 06:48
И като си против, какво?

dimitar_ak
01-10-2013, 07:22
Възможна е такава връзка, но ще е чисто сексуална. За по-сериозни отношения забрави.

HollyGolightly
01-11-2013, 00:36
Нищо тук не те засяга, питат за мнение, което ти решаваш дали да дадеш или не, въздържай се от такива заключителни коментари, понеже са без абсолютно никакъв смисъл :)

http://media.tumblr.com/9ae4b7c7200620b1979a6053e495d860/tumblr_inline_mfjup0jocA1ro2d43.gif not rly