PDA

View Full Version : Важно ми е да се науча.

N3v3Rm0r3
01-09-2013, 17:59
Добър вечер на всички.Важно ми да се науча как да правя хубава орална любов на момиче.Какви движения да правя,кои точки да стимулирам(клитора е ясно),как да съчетавам нещата,за да получи оргазъм.Благодаря за отделеното време.

I love Music
01-09-2013, 18:01
Разтваряй и устничките и лижи така най много обичат

stambelan
01-09-2013, 18:19
Разтваряй и устничките и лижи така най много обичат

Едва ли, точно аз или моркова над мен сме хората, които трябва да ти дадат съвет, но според мен на всяка и харесва различно. Хапане, повече слюнка, по бързи движения с езика, по навътре... Просто я питай, как и харесва повече. Все пак искаш на нея да и харесва, а не на хората от интернет.

N3v3Rm0r3
01-09-2013, 18:21
Аз ще си говоря с нея със сигурност.Просто искам да почерпя малко знания от по-опитните в тази област.

xXxPETYAxXx
01-09-2013, 18:27
Комбинирай и с пръстче.
Недей само да лижеш, ами от време на време и засмуквай!
И все пак не се знае на нея дали ще й хареса, така че - наблудавай й реакциите.

Fizz
01-09-2013, 18:37
играта преди това ти е важна за оргазъм .. не директно да почнеш да я лижеш .. и да , пръстчето .. и от време на време пак измествай .. а не 5 минути едно и също ..

sToyAncHo
01-15-2013, 09:05
Любовна игра трябва, за да се получи нещо. И след това като почнеш пак преминавай с език към корема, бедрата целувки и така :р

Scarface_
01-15-2013, 09:25
импровизирай...разбери какво и харесва ...усети я ... бързите движения според мен са за накрая в началото бавно,нежно и мръсно докосване руцете ти също трябва да не бездействат ...прокарвай ги и стискай прасците ,от вътрешната част на бедрата , гърдите и и така ... не бързай и не претупвай ;)

magi_dark
01-15-2013, 09:34
На мен лично ми харесва когато ми смучат клитора,но едновременно със смученето и го дразнят с език и междувременно да ме чукат с пръсти

ForzaFelipe
01-15-2013, 10:03
Ама нали не я питай през 30 секунди "а така,а така??А сега как е?По добре ли е сега?" щото ще убиеш романтиката :) Наблюдавай я как реагира на всичко,пък те малко по нагоре достатъчно ти обясниха какво да правиш :)

mir4eto93
01-15-2013, 11:10
Започваш да я целуваш, прокарваш ръцете си по цялото и тяло, започваш с целувки надолу по гърдите и корема, по бедрата, важното е да се прави бавно, а не директно там. Може само да доближиш устните си до там, самото ти дишане ще я възбуди и ще тръпне да направиш нещо по-съществено. Експериментирай и наблюдавай реакциите и

Tsukuda_Hiroshi
01-15-2013, 17:52
1: трябва да навлажниш ситуацията много добре, ако дамата ти е притеснена и следователно суха.
2: това за клитора вече ти го казаха.
3: вкарвай си езика във влагалището от време на време - на някои момичета им харесва.
4: прещипи клитора й с устни, за да не ти "бяга" и започни да го лижеш.
5: може да вкараш 1 или 2 пръста във влагалището, докато изпълняваш точка 4

Това са основни действия, но бас държа, че и сам можеш да откриеш още ;) Както каза някой преди мен - просто я питай дали това, което правиш й харесва. Ако те е срам да питаш - ориентирай се по пъшкането: колкото повече пъшка, толкова по-добре й е.

Прекалено вулгарен ли бях...? (wasntme)

P.S.: И да разкажеш как е минало ;)

marilyn
01-15-2013, 18:49
Ми то май всичко ти го казаха вече. Само наистина не я питай през половин минута "ок ли е?", "харесва ли ти?"

Следи реакциите ѝ и се води от тях.

nymphadora
01-15-2013, 19:33
Хапане, повече слюнка, по бързи движения с езика, по навътре... .

НЕ прави тези работи и всичко ще е ок.

cweeet
01-15-2013, 20:05
Едва ли, точно аз или моркова над мен

:D:D:D:D:D