Влез

View Full Version : Моля, помогнете ми! Незнам какво да правя..

^.^
01-09-2013, 18:50
Ами всичко започна в скайп преди 2 месеца. С момче от моя клас играехме на една игра заедно и една вечер просто беше поредният ни разговор. Говорехме си за най-обичайни теми. Започнахме да обсъждаме класа и изведнъж той ме попита с кое момче бих тръгнала. Накрая стигна и до себи си, а аз незнаех какво да отговоря. Осъзнах, че започвам да изпитвам нещо към него. Не исках да го обидя и затова му казах, че точно в момента не, но за в бъдеще не се знае. Говорехме си и за лични работи.. за секс и такаа. Почувствах се странно да обсъждам това с момче и му казах, че си лягам и му затворих. На следващия ден отново си писахме, и на по-следващия. Пита ме дали харесвам някой от класа, но за жалост му отговорих не. Пращаше ми целувки и прегръдки, но не посмях да му отговоря. Изведнъж обаче нещо се промени. Спряхме да си пишем. Попитах го защо е спрял да ми пише и защо се държи различно в училище, а той ми каза, че незнае. На следващия ден пак го попитах отново, а той каза, че съм момиче и няма за какво да си говори с мен. Известно време не поддържахме контакт и в училище се подминавахме, докато един ден не се получи така, че ходихме на кънки заедно. Е, не бяхме сами, но по едно време той дойде при мен и ме хвана за рука, за да караме заедно. Последва още една вечер личен разговор и отново въпроса дали харесвам някой от класа. Този път не исках да кажа не, затова попитах защо, но той отклони темата. Отново спряхме да си пишем и така до днес.. Какво да правя? Приятелки ми казват, че ме харесва, но просто се срамува. Наистина незнам. Моля Ви! Благодаря предварително :)

Mojito0
01-09-2013, 18:52
Като за начало - научи, че не се пише незнам, а НЕ ЗНАМ.

mrankoniiii
01-09-2013, 18:57

Ти да не си безгрешна ???

^.^
01-09-2013, 18:59
Извинявай, но не търся съвет по правопис :)

dobri4ko2
01-09-2013, 19:03
Хах вие ще отговаряте ли на момичето или ще правите безпочвени критики? Според мен доста ясно е показал, че те харесва, но т.к ти не отвръщаш той си мисли, че просто не го харесваш .

Takaki Tono
01-09-2013, 19:05
Еми пича се е опитал по някакъв начин да ти покаже, че е има чувства. Нали уж ти е пращал целувки, прегръдки и т.н. А понеже ти не си му дала сигнали, че изпитваш нещо, момчето е сметнало че няма смисъл да си губи времето с теб и просто е продължило :)

Mojito0
01-09-2013, 19:28
Ти да не си безгрешна ???

Естествено.Иначе ще си позволявам ли да правя забележка?

mrankoniiii
01-09-2013, 19:38
Естествено.Иначе ще си позволявам ли да правя забележка?

Да мисля ,че момичето си е написало доста добре историята ... Спазва правописни и пунктуационни правила и пише доста грамотно , за разлика от много хора в този сайт !!

Mojito0
01-09-2013, 20:28
Защо сега спамиш?Като толкова много ти е на сърце безупречната й пунктуация и правопис, пиши й нещо мило там.

TheMan9191
01-09-2013, 20:58
Малко по темата:

Личи си, че момчето има някакви чувства към тебе, когато отново те попита дали харесваш някой кажи, че е той. Нищо не губиш, а колкото отлагаш този момент може и момчето да загубиш.

Успех! :)

marilyn
01-09-2013, 21:39
Харесва те, ама ти много тъпо си се държала.

shmatarok
01-09-2013, 22:06
Кажи му, че и ти го харесваш, той директно ти е показал, че не си му безразлична.

smil4eto
01-10-2013, 15:02
той определено те харесва и явно е подвил опашка,защото ти не му даваш никакви сигнали. тъй като вече си наясно с неговия интерес можеш съвсем директно да му кажеш,че и ти го харесваш,да си отдъхнете най-накрая и до продължите напред. :)

abvd
01-10-2013, 16:18
Покани го насреща било то парк/кафене/мол/бесетка :D и т.н. После поговори с него дали те харела ала-бала и действай! Айде успех ;) :)

^.^
01-11-2013, 20:42
Благодаря на всички за съветите! Опитах..не се получи, но в крайна сметка той губи :)

Amore-Mio*
01-12-2013, 11:42
На мен ми се струва, че те харесва.

Niakoitam
01-12-2013, 12:00
И аз си мисля,че те харесва.Всичко това показва.А чрез запитванията му дали харесваш някой от класа ви не го е интересувало точно дали харесваш някой определен човек от класа ви, а е искал да чуе,че харесваш него.И след като ти казваш не,отбягваш темата и т.н той може да е решил.че не го харесваш и е раздвоен дали да продължи да общува с теб приятелски въпреки че те харесва или просто да се отдръпне и да не си дава надежди :)

^.^
01-18-2013, 20:24
Ами последва още един разговор. Първоначално аз му писах и не ми отговори. Излязох от скайп, но той е продължил да ми пише като ми праща прегръдки.. След около половин час му отговорих, той започна да ме разпитва защо съм му сърдита и всякакви такива. Отточнихме се, че просто не ми е било приятно да не ми отговаря. Писахме си най-обикновени неща. Накрая ми написа, че ще си ляга и ми прати 19 прегръдки (не че ги броя :D ). Аз също му изпратих, защото реших, че е време да си опитам късмета. Следващата вечер отново беше обикновен разговор, ноо завърши с по още една прегръдка и от двамата. Оттогава едвам сме си казали 2 думи и не знам какво да си мисля.

CLANA
01-18-2013, 20:48
Харесва те.Попитал те е по заобиколен начин дали го харесваш и ти(затова те е питал дали харесваш някого от класа),ама си излъгала-кофти.Покажи му ,че и ти го харесваш,преди да е станало твърде късно!

umri
01-18-2013, 22:07
Благодаря на всички за съветите! Опитах..не се получи, но в крайна сметка той губи :)

Може и да губи. И как си опитала?

Кажи му: "Ако харесваш някое момиче и искаш да разбереш дали то те харесва, я покани да излезете само двамата някъде. Ако тя се съгласи, значи те харесва и има шанс да се получи нещо."

Напиши му го тва и до дни виж реакцията. Трябва само да е малоумен, за да не се усети какво трябва да направи.

Eskapel4o
01-19-2013, 01:33

той дойде при мен и ме хвана за рука, за да караме заедно. :Д :Д :Д

Eskapel4o
01-19-2013, 01:38
Значи сигурно е че той има чувства НО ти постоянно го спираш , не знам как да ти го обясня , той се опитва да разбере нещо с това кого харесваш , кажи му харесвам едно момче но няма да ти кажа името му той със сигурност ще се зарадва защото ще знае че е той самия , а пък този номер той губи се изтърка ти правиш всичко че той да се дърпа и да не ти пише и така ако си по зряла съм сигурен че ще ме разбереш . Успех :)