View Full Version : ЖЕНИТЕ КОМАНДВАТ.........
I love Music
01-11-2013, 10:12
Докато едни жени харесват сигурните, властни мъже други пък си падат по тези които ги обгрижват като принцеси а трети харесват мъже които се подават да ги командват. "мъж под чехъл" Наскоро едни съседи се ожениха жената е много красива и властна а мъжа слаб като скелет и командва във всяко едно отношение мъжа си :D А вие какви ги харесвате?
DragonLady
01-11-2013, 10:33
В секса не е лошо от време на време жената да командва парада, но в отношенията не мисля, че трябва да е така.
Мъжа трябва да е този, които да е властният, неговата дума да е закон в дом, нали за това се казва, че мъжа е главата на семейството. Не одобрявам смяната на ролите.
Ако говорим за власт разбира се.
dimitar_ak
01-11-2013, 10:38
В семейството не трябва да има надмощие, а разбирателство.
Wednesday666
01-11-2013, 10:53
Ето това е. Достатъчно изчерпателно и абсолютно правилно.
Мъжа трябва да е този, които да е властният, неговата дума да е закон в дом, нали за това се казва, че мъжа е главата на семейството. Не одобрявам смяната на ролите.
:lol: ..
Violenza
01-11-2013, 11:07
Тук пак важи правилото за златната среда. Нито искам властен мачо дето ще си мисли, че ще командва вкъщи, нито искам мъж под чехъл, който няма да има мнение за нищо.
Съгласна съм с dimitar_ak.
Жал ми е за "жени" като теб. Ще си те мачкат, ще си те тъпчат, ама си го заслужаваш.
DragonLady
01-11-2013, 11:10
Жал ми е за "жени" като теб. Ще си те мачкат, ще си те тъпчат, ама си го заслужаваш.
Съжалявай себе си, не мен.
В мнението ми много добре е опоменато, че е ако говорим за едностранна власт, иначе подкрепям тезата, че трябва решенията да се вземат от двамата чрез разбирателство и консенсус.
Съгласна с димитър и виоленца.
Драгънлейди. Уж той взима решенията,пък да има и консенсус, противоречиш си.
На мнение съм,че висчко трябва да се обсъжда и двамата да вземат решение. Когато AЗ не съм компетентна по дадена тема и въпрос, обаче,предпочитам той да вземе решение.
Violenza
01-11-2013, 11:12
В мнението ми много добре е опоменато, че е ако говорим за едностранна власт, иначе подкрепям тезата, че трябва решенията да се вземат от двамата чрез разбирателство и консенсус.
Себе си за кое? :D
А какво означава едностранна власт?
И след като на твоя мъж думата ще е закон, к'во да го бръсне него твоето мнение?
anonymous908491
01-11-2013, 11:12
Какви са тия измислени разбирателства, само бой(ако не слуша) , но не по-лицето, освен ако не е леко грозна.
Блях, ако мъжа ми прави всичко, което му кажа 1во ще му се смея супер много и второ няма да продължим много, ужасно е един от двамата да е като кученце
Един мъж трябва същевременно да тежи на мястото си и да уважава жената до себе си и нейното мнение.
sweetycherry33
01-11-2013, 11:28
АХАХХАХАХАХАХА :ДД :lol: :lol: :lol:
xXxPETYAxXx
01-11-2013, 11:31
Докато едни жени харесват сигурните, властни мъже други пък си падат по тези които ги обгрижват като принцеси а трети харесват мъже които се подават да ги командват. "мъж под чехъл"
Тези мъже, които обгрижват жените си като принцеси са доста често са и мъже под чехъл.
Аз кученце не искам! Но не искам и някой, който никога не се съобразява с мен за нищо!
Мъжът трябва да е достатъчно съобразителен с жената, но не да й играе по свирката! Това разбира се трябва да е двустранно отношение.
ForzaFelipe
01-11-2013, 11:44
Много точно !
Аз нито обичам да съм властния,нито пък да ме командват..Имах една такава приятелка и...Айде в секса е по различно,но пак не може само единия да командва,трябва да има размяна на ролите,така е правилно според мен...само единия да командва,няма да е добра идея..
stambelan
01-11-2013, 11:57
Жената трябва да пази достойнството на мъжа!
I love Music
01-11-2013, 12:00
Тези мъже, които обгрижват жените си като принцеси са доста често са и мъже под чехъл.
Аз кученце не искам! Но не искам и някой, който никога не се съобразява с мен за нищо!
Мъжът трябва да е достатъчно съобразителен с жената, но не да й играе по свирката! Това разбира се трябва да е двустранно отношение.
Да. Затова жените се възползват от джентълмените да им слугуват и да ги издържат :D
DisappointedDreamer
01-11-2013, 12:02
В секса не е лошо от време на време жената да командва парада, но в отношенията не мисля, че трябва да е така.
:lol: :lol:
xXxPETYAxXx
01-11-2013, 12:02
Да. Затова жените се възползват от джентълмените да им слугуват и да ги издържат :D
Това поведение, което описваш не е на ЖЕНА, а на лигава кифла!
Една истинска дама, не би си позволила да е зависима от мъжа до нея!
I love Music
01-11-2013, 14:59
Това поведение, което описваш не е на ЖЕНА, а на лигава кифла!
Една истинска дама, не би си позволила да е зависима от мъжа до нея!
То повечето красиви жени в България са такива
xXxPETYAxXx
01-11-2013, 18:19
То повечето красиви жени в България са такива
Ми всъщност, ако един мъж е толкова тъп, че позволява да бъде използван от жена, то той заслужава точно такава жена.
Бъркаш обгрижването с лазенето в краката, ако мога така да се изразя.
Един истински мъж, ще може да се грижи за момичето си като принцеса, но никога няма да унижи себе си, превръщайки се в домашен любимец на каишка. Както някой каза - трябва да си тежи на мястото.
xXxPETYAxXx
01-11-2013, 18:55
Бъркаш обгрижването с лазенето в краката, ако мога така да се изразя.
Не ги бъркам, затова казах доста често, а не винаги. В чести случай се припокриват, особено при продължителна връзка, но не казвам, са равнозначни.
Аз държа мъжът до мен да ми е равен. Принципно за да уважавам някой, трябва да си го заслужи. Нито ще търпя тоталитарен режим, нито поведение кученце- имам си едно на 4 лапи, двуного не ми трябва.
То това е да си Мъж наистина, нито да си кученце, нито "да командва парада".
I love Music
01-11-2013, 19:31
Аз държа мъжът до мен да ми е равен. Принципно за да уважавам някой, трябва да си го заслужи. Нито ще търпя тоталитарен режим, нито поведение кученце- имам си едно на 4 лапи, двуного не ми трябва.
То това е да си Мъж наистина, нито да си кученце, нито "да командва парада".
Нали са тъпи темите ми, що ги коментираш?
I love Music
01-11-2013, 20:32
щото си измекярка
Искаш отговори-получаваш ги. И по-леко с епитетите!
I love Music
01-11-2013, 20:37
Няма леко! За такива скандалджийки само бързо!
greenblood
01-11-2013, 23:21
Не знам какво и се смеете на мнението на момичето. Всичко което си казала си е вярно. Мъжа е силния и е създаден да защитава и да командва жената да работи за да има пари с които да изхранва семейстовото си така е от хиляди години. Жената трябва да знае кой е мъжа в къщата.
anonymous708973
01-12-2013, 07:46
Един мъж трябва същевременно да тежи на мястото си и да уважава жената до себе си и нейното мнение.
Да.
Сигурна съм, че това имаше предвид и ДрагънЛейди, но не се изказа правилно.
Подкрепям тезата на разбирателство и консенсуси, но съм на мнение, че мъжът трябва да знае кога да тропне по масата и да каже "Не, прекаляваш/грешиш". stambelan също изказа добро мнение с това за пазенето на достойнството.
DisappointedDreamer
01-12-2013, 07:50
Не знам какво и се смеете на мнението на момичето. Всичко което си казала си е вярно. Мъжа е силния и е създаден да защитава и да командва жената да работи за да има пари с които да изхранва семейстовото си така е от хиляди години. Жената трябва да знае кой е мъжа в къщата.
Глупости на търкалета. Никога няма да живея с подобно същество.
П.п. което не означава, че аз ще се качвам на главата на мъжа.
TheBeliever
01-12-2013, 07:50
Подкрепям тезата на разбирателство и консенсуси, но съм на мнение, че мъжът трябва да знае кога да тропне по масата и да каже "Не, прекаляваш/грешиш".
А ако мъжът прекалява/греши жената няма ли право да тропне по масата?
anonymous708973
01-12-2013, 08:44
Има, много ясно. Ама с грация, умерено - по женски. Последното все още го усвоявам :д
NomNomNom
01-12-2013, 08:57
А някой ден някой успее да ме командва, ще му стисна ръката.
По любов "лягам", и обгрижвам, но това е само към мъже, които не са с патриархални нагласи.
С друг тип напоследък дори не съм комуникирала.
А забавното е, че много привличам патриархални мъже, защото съм дребна, енергична и весела - противно на очакванията, irl не съм заядлива и рязка, а тъкмо обратното.
Ти в кой век живееш? Не знам само кви са тия жени, които търпят мъже като теб. Ама хората са си казали, "който търси-намира"
много сложни думички използваш,браво,браво
онтопик:подкрепям Violenza.
Жената трябва да пази достойнството на мъжа!
Съгласен съм с този пич.