- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ЖЕНИТЕ КОМАНДВАТ.........
Докато едни жени харесват сигурните, властни мъже други пък си падат по тези които ги обгрижват като принцеси а трети харесват мъже които се подават да ги командват. "мъж под чехъл" Наскоро едни съседи се ожениха жената е много красива и властна а мъжа слаб като скелет и командва във всяко едно отношение мъжа сиА вие какви ги харесвате?
В секса не е лошо от време на време жената да командва парада, но в отношенията не мисля, че трябва да е така.
Мъжа трябва да е този, които да е властният, неговата дума да е закон в дом, нали за това се казва, че мъжа е главата на семейството. Не одобрявам смяната на ролите.
Ако говорим за власт разбира се.
Последно редактирано от DragonLady : 01-11-2013 на 10:39
В семейството не трябва да има надмощие, а разбирателство.
Тук пак важи правилото за златната среда. Нито искам властен мачо дето ще си мисли, че ще командва вкъщи, нито искам мъж под чехъл, който няма да има мнение за нищо.
Съгласна съм с dimitar_ak.
Жал ми е за "жени" като теб. Ще си те мачкат, ще си те тъпчат, ама си го заслужаваш.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Съгласна с димитър и виоленца.
Драгънлейди. Уж той взима решенията,пък да има и консенсус, противоречиш си.
На мнение съм,че висчко трябва да се обсъжда и двамата да вземат решение. Когато AЗ не съм компетентна по дадена тема и въпрос, обаче,предпочитам той да вземе решение.
maDamn
Какви са тия измислени разбирателства, само бой(ако не слуша) , но не по-лицето, освен ако не е леко грозна.
Блях, ако мъжа ми прави всичко, което му кажа 1во ще му се смея супер много и второ няма да продължим много, ужасно е един от двамата да е като кученце
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Един мъж трябва същевременно да тежи на мястото си и да уважава жената до себе си и нейното мнение.
Тези мъже, които обгрижват жените си като принцеси са доста често са и мъже под чехъл.
Аз кученце не искам! Но не искам и някой, който никога не се съобразява с мен за нищо!
Мъжът трябва да е достатъчно съобразителен с жената, но не да й играе по свирката! Това разбира се трябва да е двустранно отношение.
Много точно !
Аз нито обичам да съм властния,нито пък да ме командват..Имах една такава приятелка и...Айде в секса е по различно,но пак не може само единия да командва,трябва да има размяна на ролите,така е правилно според мен...само единия да командва,няма да е добра идея..
>>DjBelev<<
Жената трябва да пази достойнството на мъжа!
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
Бъркаш обгрижването с лазенето в краката, ако мога така да се изразя.
Един истински мъж, ще може да се грижи за момичето си като принцеса, но никога няма да унижи себе си, превръщайки се в домашен любимец на каишка. Както някой каза - трябва да си тежи на мястото.
И спря да се върти за миг земята..
Аз държа мъжът до мен да ми е равен. Принципно за да уважавам някой, трябва да си го заслужи. Нито ще търпя тоталитарен режим, нито поведение кученце- имам си едно на 4 лапи, двуного не ми трябва.
То това е да си Мъж наистина, нито да си кученце, нито "да командва парада".
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Щото така ми е кеф!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5