View Full Version : Странна работа..
idontunderstand
01-12-2013, 21:08
Преди 1 месец се събирахме в едни приятели и там се запознах с едно момче,което ми направи впечатление..очевидно и той нещо ми беше хвърлил око,цялата вечер ми обръщаше внимание,беше постоянно с мен..прегърна ме,целуна ме всичко 6 точки..и после си тръгнах и нищо.Мислих за него около 1 седмица,но се отказах,защото нямахме никаква връзка и знаех,че няма да се видим пак,но няколко дни преди Нова година той ме потърси..От различни градове сме,но аз уча в неговия..Та той дойде заради мен О.о след това е казал на братовчедка ми,че ме харесва..аз нищо не направих,но на следващия ден отново дойде..на следващия пак и така 4 дена подред..попита ме дали го харесвам,съответно му казах да..държеше се много добре прегръщаше ме,целуваше ме,обръщаше ми голямо внимание и си личеше,че има нещо към мен..След Нова година тръгнахме, бяхме по цял ден заедно държеше се много добре с мен,запозна ме с приятелите си и преди 2 дена пак се видяхме (по негово желание) отидох при него не ми обръщаше никакво внимание..все едно не ме познава..отидохме у тях с още няколко човека,а той отиде в едната стая сам,пусна си телевизора и гледаше..отидох при него той нищо не ми каза,помислих си,че му има нещо и не иска да го занимавам..ноо това продължи цял ден..не ми обръщаше никакво внимание и аз седнах и поговорих с него и той ми каза,че не иска приятелка..тогава не исках обяснения,понеже се ядосах много и просто му казах "ми хуу" и отидох при другите..Днес бяхме на кафе с неговата компания и моята и той не ми обърна отново никакво внимание,но ме гледаше през цялото време.Аз го виждах,че ме гледа както и другите..Беше нервен през цялото време,когато говорих за други момчета той се изнервяше още повече,но не ми казваше и думичка..Тогава нищо,тръгнахме си всички..после брат му ми звънна и ме извика на кафе с даденото момче..казах си "Добре,може да е размислил",но уви Не :х . Отидох там,още от началото отново погледи,дразнеше се с мен,държеше се ужасно и после просто стана и каза "Аз си тръгвам няма какво да прая тука".Тръгна си..тогава мислех да говоря с него,но размислих,защото няма смисъл..после отидохме на друго кафе с брат му и той му звънна и го извика да дойде (исках да говоря с него и да ми обясни защо направи така)..мина час и половина него още го нямаше..звъннах му,попитах го "Ще идваш ли на кафето",а той просто ми каза "Имам малко работа" и ми затвори без чао без нищо.. Та стана така,че той направи всичко,завъртя ми главата както се вика и после не иска приятелка.. Супер странно ми е,тъпо ми е,гадно ми е,яд ме е на него..Това,че не знае какво иска не е мой проблем..
Та според вас каква е тая работа..
GiveMeLove
01-12-2013, 21:11
Загуба на време и в случая - пари! /като гледам колко кафета сте обиколили/..
Спри да му вдигаш и така... :) Продължи си заниманията, намери си нови дейности, а с тях ще си намериш и човек! :)
idontunderstand
01-12-2013, 21:12
С него или без него аз пак ходя на кафета,защото няма къде другаде в тоя студ .. ;д
Whyniser
01-12-2013, 21:21
Е задължително ли е да отидеш на кафе с него? Както 1 приятелка казваше , ако е така - Викни си приятели направи 1 кафе у вас и си говорете. По-евтино ще ви излезе даже.
idontunderstand
01-12-2013, 21:25
Ако можеше,щях да го направя.. :) Както казах сме от различни градове и нямаше къде другаде да отидем.. и така се случи,че се събрахме заедно.
Ама тва прозвуча все едно по цял ден сте на кафе. :D
Не знам какво се занимаваш още, отначало разбирам, че всичко е било 6, ама като видя как те отблъсква, ти грам гордост нямаш ли, че си продължила да го търсиш и тн. Остави го и толкоз.
Има нещо, но какво е то? Най вероятно е научил нещо за теб което не му се е харесало въобще (ако трябва да предполагам).
xXxPETYAxXx
01-13-2013, 08:37
Има нещо, но какво е то? Най вероятно е научил нещо за теб което не му се е харесало въобще (ако трябва да предполагам).
При четенето и аз останах с такова впечатление.
Niakoitam
01-13-2013, 10:54
Май прекалено бързо са се развили нещата и е нямало никакво време да се опознаете.По-скоро сте си харесали външността и особено той на теб.Може да е разбрал за теб нещо,което не му е харесало или да не са му харесали дадени черти в характера ти и това да го е отблъснало и затова той да се опитва да те отблъсне.
Даже знам и за един такъв случай.Една състудентка на брат ми и един негов приятел.Същата работа.Харесали се на някакво парти и правили каквото правили.После той поискал от брат ми свръзка с нея.Започнали да си общуват повече,да ходят по кафета и т.н.,но нещата станали твърде бързо.След известно време момчето започнало да се дърпа и развалили нещата.А причината се оказала в това(това само за пред брат ми),че...тя попринцип си била малко властна и обичала да командва и да организира нещата.Брат ми е говорил много за тази нейна черта.Момчето също бил някакъв такъв характер и решил,че няма как да и се остави така да го командва и да води живота му, както и него за носа му. :)
Неблагодарна работа. Тоя пич не знае какво иска явно.
idontunderstand
01-13-2013, 13:35
А нищо чудно и да е заради секса.. Понеже не му дадох,когато той искаше и не направих някой неща.. Аз даже си мисля,че е заради това,но майната му
GiveMeLove
01-13-2013, 13:41
А нищо чудно и да е заради секса.. Понеже не му дадох,когато той искаше и не направих някой неща.. Аз даже си мисля,че е заради това,но майната му
Еее ама това ни го спести нали.. :) ето къде бил ключът за бараката!
FuCKkK13
01-13-2013, 14:03
значи те е искал за компания( ако знаеш какво казвам с думичката ''компания'') ,за малко ... харесал е външността ти,когато не си му дала това,което той иска си е тръгнал,защото нищо друго не е искал .. та.. остави го,продължи напред...
idontunderstand
01-13-2013, 14:07
Това и направих..той си мислеше,че след като съм на 15,а той 19 ще му вържа и ще ме остави..Да ама не.
FuCKkK13
01-13-2013, 15:08
Това и направих..той си мислеше,че след като съм на 15,а той 19 ще му вържа и ще ме остави..Да ама не.
а ти си мислиш,че си много корава и няма да мисли за това после - е да ама не... сега е време да спреш да мислиш 8-)
Violenza
01-13-2013, 15:19
Какъвто и да му е бил зорът на момчето, явно е било нещо моментно и вече не му се занимава с теб.
Тва е ебаси идиотската постъпка от него ! Зарежи най-добре си намери друг ;)
Amore-Mio*
01-13-2013, 16:16
Не се занимавай с него.
Не си струва.
Човек, отказал се в началото, не би ти дал онова, от което ти би имала нужда.
idontunderstand
01-13-2013, 16:17
а ти си мислиш,че си много корава и няма да мисли за това после - е да ама не... сега е време да спреш да мислиш 8-)
Пределно ясно ми е,че ще мисли за това..всяко момче мисли.. ;д
idontunderstand
01-13-2013, 16:18
Да,иначе всички сте прави и благодаря за мненията :)
FuCKkK13
01-13-2013, 16:20
Пределно ясно ми е,че ще мисли за това..всяко момче мисли.. ;д
да фак пропускам една буква и край... мисли - мислиш после съм го написала с ш - трябваше да се сетиш,че става въпрос за тебе... другия път всяко момче мисли.. явно си му била само за секс - като не си му го дала не мисли мн мн
idontunderstand
01-13-2013, 16:22
Добре,само не ми се карай :D
FuCKkK13
01-13-2013, 16:28
Добре,само не ми се карай :D
аа не 8-) аз така си пиша,не ти се карам