View Full Version : Дали още ме обича?
Здравейте, с приятеля ми сме заедно от 2 месеца... Аз страшно много го обичам и мисля, че и той мен...Но последната седмица беше кошмар за мен..Той запозна да се държи студено, не ми звънеше толкова често..Повече разговаря с най-добрата ми приятелка...Аз стоя и рева...не знам какво да правя..Опитах се да поговоря с него казах му как се чувствам, а той ми каза, че тази седмица му била тежка проблеми с училището и със семейството...Каза, че съжалява, но все още ми се струва, че вече не е както педи...Какво трябва да направя според вас? Да му дам свобода или просто да приключа всичко..
Що да приключваш всичко. Свикни с факта,че той си има приятели.Не си само ти. Успокой се, още в началото на връзката си сте. Почакай и виж как ще се развият нещата,пък тогава предприемай кардинални действия.
AnarchyBoy
01-13-2013, 10:06
Ако приятелката ми беше като теб щях да и бия шута, остави го малко с приятели, или искаш да се залепите един за друг и да си живуркате в вашия си собствен свят. Няма смисъл да ревеш, suck it up и това е :) няма да сте постоянно заедно.
Ами ако е имал някакви проблеми е нормално, то не може постоянно да сте заедно, а когато не сте да сте на скайпа или телефона. Приеми, че и той си има живот, приятели, даскало и семейство.
paradosou
01-13-2013, 11:14
Много сте жестоки, никакво разбиране. Някак дотук всички по презумпция приемате, че авторката е някаква прилепчива и го обсбебва с вниманието си, мрънкайки за несъществени дреболии.
Спри постоянно да му анализираш поведението. Иначе негативната настройка ще продължи да ти играе лоши шеги и все така ще виждаш кофти знаци там където е напълно възможно въобще да ги няма.
Успокой се също. Колкото и да го искаш, не забравяй, че връзката ви е на два месеца само. Мисълта ми е да не пришпорваш нещата и да не се опитваш да му изтръгнеш всички емоции, мисли и проблеми.
Предразполагай го. Ако наистина е натоварен, не го търси прекалено често. Постарай се да усеща, че си му приятел, покажи му, че се интересуваш от всичко около него. Остави обаче на него инициативата да те включи в случващото се. Ако поиска.
Разсейвай се с приятни неща и не мисли толкова, наистина звучи малко филмарско написаното. В един момент така или иначе ще ти се избистри пейзажът. :)
FuCKkK13
01-13-2013, 11:45
оф... ти всичко с късане ли оправяш ? я се научете малко да разбирате хората.. щом го обичаш ще го търпиш.. не може винаги да е на 7мото небе.. и моето мнение дори и да не ти харесва е че изобщо не го обичаш.. след 1вата малко по-голяма трудност ти мислиш за късане и изобщо не го разбираш... да си във връзка с някой не означава само да се гушкате... една връзка е 50% приятелство,а приятелството включва разбирателство,подкрепа и т.н. .. какви хора сте бе :?
Amore-Mio*
01-13-2013, 16:33
Той не може непрекъснато да е с теб - всеки си има нужда от свобода и лично пространство. Има си приятели, проблеми, хобита, на които също трябва да обръща внимание, не може да очакваш 24-часово внимание.
Съветът ми е да осъзнаеш този факт и да се опиташ да проумееш нещата, да не го задушаваш прекалено. Всеки човек си има проблеми, възможно е да е наистина от това. Вместо да му помогнеш , ти му създаваш повече грижи, а това не води до нищо добро.
По телефона ли разговаря с приятелката ти? Дори да не,няма значение,зависи за какво си говорят,може пък да е за теб.Ако не,може би проявява интерес към нея/тя към него,говори с един от двамата,или и с двамата.
Eskapel4o
01-13-2013, 22:40
Задушаваш го , за известно време нито му се обаждай нито му пиши , ще видиш как той ще започне да те търси .
simona.georgieva
01-15-2013, 14:32
нищо нестава само с един разговор.. поговорете пак, но бъди по смела и по настоятелна.. почни да правиш като него .. не му звъни толкова често.. разговаряй с неговия най-добър приятел.. и ако е ядосан просто му кажи да не си го искарва на теб.. за това дали още те обича.. сигурно е така но замисли се за 2 месеца колко може да заобичаш едно момче.. при мен беще нещо подобно отначалото.. аз се влюбих в него само за 1 седмица защото излизахме заедно и това момче ме заинтересува.. и ми отне 8 месеца за да разбера че го обичам .. незнам помисли си пак .. няма да ти предложа нито да му дадеш свобода нито да го оставиш.. поговорете пак кажи му всичко което мислиш и се надявай че ще те разбере как се чувстваш :)