Влез

View Full Version : ПОМОЩ

nicolll
01-13-2013, 18:25
Не намерих подобна тема ! Искам да попитам за противозачатъчните. Кои са най-добрите и най-сигурните ????

Sc0RcH
01-13-2013, 18:27
Отиваш на лекар, там ще ти кажат кои са точно за теб!

xXxPETYAxXx
01-13-2013, 18:28
Гинеколог само ще може да определи кои са подходящи за теб. И то след като ти направи изследвания. Не започвай да ги пиеш на своя глава!

nicolll
01-13-2013, 18:32
Знам че трябва гинеколог да ме прегледа , но не съм пълнолетна и няма как да ида . Затова и писах тук . Четох добри отзиви за Ясмин .

xXxPETYAxXx
01-13-2013, 18:35
Няма "добри" противозачатъчни. Аз пия Ясмин и първия месец имах някои странични ефекти. Никак не е хубаво. Но аз не ги пия само за предпазване а са ми предписани и за други проблеми. Ако искаш само за кефа да ги почваш, по-добре размисли дали си струва.

nicolll
01-13-2013, 18:39
Незнам до сега не съм се притеснявала , но приятеля ми къса презервативите и затова търся други вариянти , за да не направя някой гаф .

xXxPETYAxXx
01-13-2013, 18:46
Ми научи го да ги поставя правилно, без да ги къса. Явно не е много опитен, но всички останали щом се справят с едни кондоми и той ще може!
Щом си и непълнолетна(въпреки, че в профила ти пише 19) още по-лошо. Не си прецаквай организма особено в тази възраст. Или поне, ако толкова държиш иди на гинеколог с някоя пълнолетна приятелка.

nicolll
01-13-2013, 18:54
Не то при него проблема е , че неиска с презерватив , но мен веднъж ми закъсня и умрях от притеснение . Зтова търся решение още съм малка за деца.

mir4eto93
01-13-2013, 19:01
И аз имах такъв проблем, че не иска с презерватив, изписаха ми хапчета и си прецаках здраво цикъла ;х изкарах си доста акъла. Отиваш на гинеколог и там ще ти изпише, но не мисля че трябва още от сега да се блъскаш с хапчета. Мое мнение разбира се :)

marilyn
01-13-2013, 19:48
Не можем ние да ти предпишем противозачатъчни. Отиваш на гинеколог, предписва ти ги той, които сметне за подходящи. Но не те съветвам да го правиш, научете се как се слагат презервативи.

magi_dark
01-13-2013, 20:40
Има ужасно много видове противозачатачни и е много трудно а се каже кои са най-добрите,по простата приничина,че за мен едни са добри и походящи за теб други............. Най-добре отиди на лекар,който ще ти направ изследваня и ще определи кои са най-походящи за теб............. Само за информация моята гинеколожка не харесва Ясмин като противозачатачни защото са много стари,тя харесва новите,много по-пречистени и по-добре дозирани препарати (Джаз,Жанги и тн.)

Oy7ofCon7roL
01-13-2013, 20:42
Знам че трябва гинеколог да ме прегледа , но не съм пълнолетна и няма как да ида .

хахахахахахаха