PDA

View Full Version : КОИ МЪЖЕ ХАРЕСВАТ ЖЕНИТЕ?

I love Music
01-15-2013, 03:52
Кои мъже харесват жените, тези които се хвалят или тези които не обичат да се хвалят?

HollyGolightly
01-15-2013, 05:00
Такива, които не висят 24/7 по форумите, задавайки глупави въпроси, буквално един след друг.

I love Music
01-15-2013, 06:32
Благодаря за инфото

http://www.host4xxx.com/i/219/3eT2.jpg

GiveMeLove
01-15-2013, 07:12
:D ...

Tsukuda_Hiroshi
01-17-2013, 17:05
Харесват кретени, моето момче ;) И двамата с теб имаме шанс! Не, чакай - аз сЪм и беден. Мамка му...!
ИзвЪн крЪга на шегата - смятам, че наистина харесват кретени независимо от това дали се хвалят или не. Ако си мил с нея, ако й помагаш да си сабува ботушите, ако й разтриваш краката след работа, ако вЪршиш домакинската работа, ако не забравяш да й купиш дамски преврЪзки, когато тя е забравила - излиза, че си женчо. Почват да се заглеждат по чуждо. Питат някой за нещо, той понеже има 2 лафа в устата отговаря с недомлЪвка и "ОМГ! Колко е загадЪчен!!!". Почват да хлЪтват по него, той не им обрЪща внимание и веднага - "Джентълмен е, не иска да ме притеснява като ми се натрапва!"...
Сега знам, че може да си навлека гнева на женската част от форума, ама си е факт! Момиченцата още от предучилищната си "харесват" онова момче, което им дЪрпа плитките най-много... или поне онова, което им ги дЪрпа с чалЪм ;) Дразниш ли 1 жена, значи си и в сЪзнанието, озовеш ли се там, вЪпрос на време е да каже "скапаняк е, ама го харесвам"... :) Освен това погледни какво става навсякЪде около теб - 1 камара кретени, които познаваш ходят сЪс ебаси и тунингованите мадами, а ти седиш по форумите, свестни ми човеко, пускаш теми и се чудиш кЪде ти е грешката... Не си достатЪчно голям кретен! Това е!! Хубавите ябЪлки прасетата ги ядат - факт!

marilyn
01-17-2013, 17:21
Много обичам някой като сложи "жените" или "мъжете" под общ знаменател...

N1ksun
01-17-2013, 17:26
Ей дебил, я се кротни вече и спри да пускаш малоумни теми .. На 23 ми бил , 12 годишен няма да пуска подобни теми , срам и резил .

Tsukuda_Hiroshi
01-17-2013, 18:22
Много обичам някой като сложи "жените" или "мъжете" под общ знаменател...

За вас го правя бе, момичета! За вас бе...! :D
Сериозно - това са моите наблюдения. Не казвам, че АБСОЛЮТНО всички са такива. Казвам за ПОВЕЧЕТО, което си е сериозно... И не говоря само за мойте приятелки, става вЪпрос и за гаджетата на мои приятели...

DENKAZ
01-19-2013, 17:41
Батка, имам чувстово, че с тези малоумни въпроси се опитваш да си изградиш някакво мнение като какъв трябва да се държиш за да имаш шансове с някакво момиче и най-сетне да имаш възможността да си използваш папура.
Отговори ми честно, така ли е?

ShtrudeL
01-19-2013, 17:43
Определено ме дразнят първите, но не предпочитам и вторите.. (като под вторите си представям някакви супер скромни..)

ledenakrasota
01-19-2013, 17:46
Средата. Никой не обича да слуша нечий монолог за великите дела на хвалещия се, нито да не знае абсолютно нищо за него.