.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Голям фен Аватара на I love Music

КОИ МЪЖЕ ХАРЕСВАТ ЖЕНИТЕ?

Кои мъже харесват жените, тези които се хвалят или тези които не обичат да се хвалят?

Такива, които не висят 24/7 по форумите, задавайки глупави въпроси, буквално един след друг.

Голям фен Аватара на I love Music
    Благодаря за инфото

Последно редактирано от I love Music : 01-15-2013 на 06:34

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    ...
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Харесват кретени, моето момче И двамата с теб имаме шанс! Не, чакай - аз сЪм и беден. Мамка му...!
    ИзвЪн крЪга на шегата - смятам, че наистина харесват кретени независимо от това дали се хвалят или не. Ако си мил с нея, ако й помагаш да си сабува ботушите, ако й разтриваш краката след работа, ако вЪршиш домакинската работа, ако не забравяш да й купиш дамски преврЪзки, когато тя е забравила - излиза, че си женчо. Почват да се заглеждат по чуждо. Питат някой за нещо, той понеже има 2 лафа в устата отговаря с недомлЪвка и "ОМГ! Колко е загадЪчен!!!". Почват да хлЪтват по него, той не им обрЪща внимание и веднага - "Джентълмен е, не иска да ме притеснява като ми се натрапва!"...
    Сега знам, че може да си навлека гнева на женската част от форума, ама си е факт! Момиченцата още от предучилищната си "харесват" онова момче, което им дЪрпа плитките най-много... или поне онова, което им ги дЪрпа с чалЪм Дразниш ли 1 жена, значи си и в сЪзнанието, озовеш ли се там, вЪпрос на време е да каже "скапаняк е, ама го харесвам"... Освен това погледни какво става навсякЪде около теб - 1 камара кретени, които познаваш ходят сЪс ебаси и тунингованите мадами, а ти седиш по форумите, свестни ми човеко, пускаш теми и се чудиш кЪде ти е грешката... Не си достатЪчно голям кретен! Това е!! Хубавите ябЪлки прасетата ги ядат - факт!

Много обичам някой като сложи "жените" или "мъжете" под общ знаменател...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на N1ksun
    Ей дебил, я се кротни вече и спри да пускаш малоумни теми .. На 23 ми бил , 12 годишен няма да пуска подобни теми , срам и резил .
    Последно редактирано от N1ksun : 01-17-2013 на 18:32
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Много обичам някой като сложи "жените" или "мъжете" под общ знаменател...
    За вас го правя бе, момичета! За вас бе...!
    Сериозно - това са моите наблюдения. Не казвам, че АБСОЛЮТНО всички са такива. Казвам за ПОВЕЧЕТО, което си е сериозно... И не говоря само за мойте приятелки, става вЪпрос и за гаджетата на мои приятели...

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Батка, имам чувстово, че с тези малоумни въпроси се опитваш да си изградиш някакво мнение като какъв трябва да се държиш за да имаш шансове с някакво момиче и най-сетне да имаш възможността да си използваш папура.
    Отговори ми честно, така ли е?
    Schhh! Hear the silence...

Мега фен
    Град
    <3
    Определено ме дразнят първите, но не предпочитам и вторите.. (като под вторите си представям някакви супер скромни..)
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Средата. Никой не обича да слуша нечий монолог за великите дела на хвалещия се, нито да не знае абсолютно нищо за него.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си