Влез

View Full Version : Мисля си че му омръзнах ?

simona.georgieva
01-15-2013, 12:48
Здравейте!
С приятеля ми сме заедно от година и половина и мисля че май му омръзнах... Известно време го нямаше по работа и след като се върна започна да се държи студено с мен... Не ми обръща вече чак толкова внимание, имам чувството че страста я няма от негова страна.. лигави се смисал такъв че ме базика и по този начин ме дразни много защото не се чува какви ги говори.. ако седнем на някое кафе си говори само с приятелите си миналия път дори не седна до мен и ми каза "Кво да сядам до теб да ти се вра в гъза ли ? " което ми прозвуча като "Оф не ме занимавай!" .. като сме в тях постоянно на тъпия лаптоп и пак не ми обръща внимание караме се за най-малките неща, дразни се от най-малкото,провокира ме,обижда ме (уж на шега, но в повечето случаи не е ....), дразни се с мен,знае си неговото,каквото каже трябва да стане, дори наскоро ми казаха че съм "жена под чехъл" което ме накара да се почувствам много тъпо .. да признавам си правя всичко което ми каже.. явно така съм го научила.. понякога ме хваща страх от него от начина му на поведение.. по студен е към мен .. ии почвам да се притеснявам че явно съм му омръзнала..по телефона ми говори едно такова сърдито.. не е като преди рядко ми казва "Обичам те!" и т.н. ... просто не е същия човек.. преди ми обръщаше страшно много внимание което ми харесваше защото си мислих че неможе без мен.. а сега просто не е същия човек... моля ви дайте ми някакъв съвет за това как да си върна всичкото това внимание към мен ?
Мерси предварително.

SisiStrange
01-15-2013, 12:53
Щом е стигнало чак до тук ме съмнява да си го върнеш... Той преди любвеобилен ли беше или като цяло е по-студен човек?

DragonLady
01-15-2013, 13:04
Пробвала ли си да поговориш с него? Да го питаш на какво се дължи тази промяна в отношението му към теб, дали се е случило нещо докато е бил в командировка?

simona.georgieva
01-15-2013, 14:05
Пробвала ли си да поговориш с него? Да го питаш на какво се дължи тази промяна в отношението му към теб, дали се е случило нещо докато е бил в командировка?

Ами да вчера му казах че се държи по студено и на мен това не ми харесва, а той ми отвърна глупости не е така въобразчваш си ... ами докато го нямаше мн филми му набиха смисал че съм се занимавала с друго момче и тем подобни, но той ми повярва че всичко е измислено, но по някакъв начин когато види момчето ме базика с изрезението "охо твоя приятел" и т.н.

simona.georgieva
01-15-2013, 14:07
Щом е стигнало чак до тук ме съмнява да си го върнеш... Той преди любвеобилен ли беше или като цяло е по-студен човек?

ами незнам.. еми не е студен човек много е общителен с хората, но когато не стане на неговата се променя изцяло става по студен сърдит и т.н. ...преди наисина ми обръщаше страшно много внимание казваше ми че ме обича и то доста често говореше ми много мили неща но сега всичко това намаля и то много .. :(

Tsukuda_Hiroshi
01-15-2013, 18:34
"Оценяваме нещо, чак когато го загубим" - накарай го да те оцени!

DragonLady
01-15-2013, 19:59
"Оценяваме нещо, чак когато го загубим" - накарай го да те оцени!

Ако на него наистина вече не му пука за нея, ще се радва, че тя иска да го напусне, а няма да направи усилия да я задържи.

Tsukuda_Hiroshi
01-15-2013, 20:58
СЪгласен, но ако е така, следователно няма защо да се мЪчи момичето с подобен тип. И в този случай за нея ще е най-добре да се разкара от него.

DragonLady
01-15-2013, 21:23
СЪгласен, но ако е така, следователно няма защо да се мЪчи момичето с подобен тип. И в този случай за нея ще е най-добре да се разкара от него.

Прав си :) Ако наистина нещата са чак до там зле, да си търси авторката късмета другаде :)

sexa_na_kompleksa
01-16-2013, 06:08
Случват се и такива неща... : )
Разделете се като големи хора и продължи напред. Помисли дали заслужаваш такова отношение.

shmatarok
01-16-2013, 07:11
Случват се и такива неща... : )
Разделете се като големи хора и продължи напред. Помисли дали заслужаваш такова отношение.
мхм.
Съжалявам, но и аз мисля, че това е загубена кауза и си му омръзнала.

Violenza
01-16-2013, 09:47
Поведението му говори достатъчно. Ти сама казваш, че ти така си го научила да изпълняваш всичко и ето го резултата, качил ти се на главата. Скръцни му със зъби и му кажи, че ако продължава така, ще прекратиш връзката ви, ако не реагира на това нещо, значи е ясна работата.

Wednesday666
01-16-2013, 10:01
Поведението му говори достатъчно. Ти сама казваш, че ти така си го научила да изпълняваш всичко и ето го резултата, качил ти се на главата. Скръцни му със зъби и му кажи, че ако продължава така, ще прекратиш връзката ви, ако не реагира на това нещо, значи е ясна работата.

И аз съм на това мнение.
Но си мисля, че дори няма смисъл и да се опитва да му скърца със зъби.
По-добре да си продължи живота, той явно няма желанието тя да е в неговия.

slimbo
01-16-2013, 16:41
Ами не го търси , не го викай първа , като ти звъни 1 път примерно не дигни / с 2 думи накарай го да ревнува /