PDA

View Full Version : Гадните навици

Tsukuda_Hiroshi
01-16-2013, 05:16
Не питам кои са, естествено! Интересно ми е какво ви дразни вас. Освен пръцкане и оригване имам предвид :D

besso
01-16-2013, 06:09
В секса ли? Ако е извън него мен мноооо ме дразни някой да говори ненужно дълго по телефона, като сме излезли някъде.

Tsukuda_Hiroshi
01-16-2013, 06:22
Ами главно в секса, но не само. Според мен нещата, които вършим извън леглото (в това число и лошите навици) са определящи за това колко секс правим и с какви хора. За това пуснах темата тук.

Foxa^
01-16-2013, 06:50
Мен ма дразнат тъпи теми

sweetka_96
01-16-2013, 12:43
Мен ма дразнат тъпи теми

yeah..

Tsukuda_Hiroshi
01-16-2013, 17:48
О, простете на ограничената ми и елементарна душица!! Вероятно трябваше да почна да троля с теми от сорта на "На 18 сЪм и нямам сперма - какво значи това?"...

xXxPETYAxXx
01-16-2013, 18:00
В секса, по-точно в предиграта, най-мразя да ме хващат за главата и да ми я бутат "надолу"... дразни ме и когато вече съм там и си "върша работата" да ме хващат за косата и да ми клатят главата в определяне на темпото!

Извън спалнята: мразя соченето с пръст; обсъждането на хорските кусури от хора, които не виждат себе си,а и се кикотят; неувъжението към възрастните хора(особено от деца, често се наблюдава в градския транспорт), викането по улиците и т.н.

marilyn
01-16-2013, 18:07
В кревата мразя да си вдигат телефона докато правим секс или сме в прелюдията и тн.

Azoria
01-16-2013, 22:20
В секса... всичко си обичам... :-o Не обичам да спира. :lol: Но пък това далеч не е навик, тъй че...

Иначе нещата, които ме дразнят и са ми противни са толкова много, че ще изпиша 80 страници само аз :D

umri
01-16-2013, 22:26
В секса, по-точно в предиграта, най-мразя да ме хващат за главата и да ми я бутат "надолу"... дразни ме и когато вече съм там и си "върша работата" да ме хващат за косата и да ми клатят главата в определяне на темпото!

Извън спалнята: мразя соченето с пръст; обсъждането на хорските кусури от хора, които не виждат себе си,а и се кикотят; неувъжението към възрастните хора(особено от деца, често се наблюдава в градския транспорт), викането по улиците и т.н.

Ти най-хубуту мразиш..

Дразнят ме некадърни свиркаджийки, дето вкарват зъби, олюпен маникюр, пасивност, дето да убива момента, въпроса "кога ше свършваш?" макар че засега не ми се е случвало, дразнят ме нотки на раздразнение или досада.. засега тва.

xXxPETYAxXx
01-17-2013, 07:16
Ти най-хубуту мразиш...

Еми за едни най-хубавото, за други явно не е. :D Обичам да чувствам мъжа по-властен по време на секс, обаче що се отнася за орален секс и прави описаното се чувствам некадърна и/или управлявана, което не ме кефи тогава. Тогава аз трябва да владея ситуацията, не да ме използва, все едно съм надуваема кукла. Мне, не ме кефи.

DisappointedDreamer
01-17-2013, 07:32
^аз пък обожавам :Д

В секса мразя устата му да е постоянно върху моята.

Tsukuda_Hiroshi
01-17-2013, 18:23
^ +1 -> могат да се правят толкова по-интересни неща с устата...

umri
01-17-2013, 18:42
^аз пък обожавам :Д

В секса мразя устата му да е постоянно върху моята.

Ама едва ли да не обичаш устата да му е до другите устни постоянно ;д

Tsukuda_Hiroshi
01-18-2013, 17:16
Аз пЪк в секса мразя мацката да не поема никаква инициатива (че и това го е имало). Ти й казваш "хайде сега, направи така и така", тя вика "Оф, мЪрзи ме ся"... Сега ще кажете "не е навик това", е не е, ама като се случва всеки пЪт с вЪпросната, си е битер навик.
ИзвЪн секса - много ме дразни, когато гледам филм с някого да коментира всеки скапан кадЪр!!!

GiveMeLove
01-18-2013, 17:39
О, простете на ограничената ми и елементарна душица!! Вероятно трябваше да почна да троля с теми от сорта на "На 18 сЪм и нямам сперма - какво значи това?"...

Не му обръщай внимание, той е във вечен мензис...

Virjii
01-18-2013, 17:54
Аз пЪк в секса мразя мацката да не поема никаква инициатива (че и това го е имало). Ти й казваш "хайде сега, направи така и така", тя вика "Оф, мЪрзи ме ся"... Сега ще кажете "не е навик това", е не е, ама като се случва всеки пЪт с вЪпросната, си е битер навик.
ИзвЪн секса - много ме дразни, когато гледам филм с някого да коментира всеки скапан кадЪр!!!

да кажа нещо по тоя въпрос - понякога и аз така казвам, като съм в кофти период на настроението даже често, но не, защото ме мързи реално, а защото от комплекси - дали ще се справя достатъчно добре, дали ще остане доволен и т.н. което е тъпо ама,... на момента решавам да не пресилвам нещата.:)

Eskapel4o
01-18-2013, 22:58
Не му обръщай внимание, той е във вечен мензис...

хахахаххха :D