View Full Version : Проблем преди секс..
48700200
01-16-2013, 16:37
Примерно когато съм с някво момиче и започваме да се натискаме и преди секса.. аз стигам до преждевременна еякулация.. това е още по време на докосвания т.н. След което като стане време за секс всичко е мазало и започвам да се притеснявам понеже не е приятно.. другия проблем е когато сложа презерватив члена ми да спадне.. Да ми предложите някакви техники за задържане или някакви спрейчета гелове за първия и втория проблем..
xXxPETYAxXx
01-16-2013, 18:10
Първото никак не е проблем.
А за задържане на ерекцията има разни продукти, но по-добре недей да пробваш с тях, с опита ще ти се реши проблема. Вземи си тънки презерватива.
П.П: Вероятно се тревожиш, че момичето, с което ще правиш секс не би му станало приятно, ако след като сложиш кондом и омекнеш, но лично на мен би ми станало в пъти по-тъпо, ако партньора ми извади някое спрейче в тоя момчент.
Научи се по бързо да слагаш презерватива и ако си успял да го сложеш, но леко е спаднал, кажи да ти чеше топките, барай там, прави квото те възбужда.
sexygeorgi
01-17-2013, 12:28
ми човек то принципно тва си е проблем,а и ще е срам пред мацките но аз преди време много ми спадаше и едни приятели ме възикаха и ми беше адки шит .... и ми подари приятелката за рд-то едни уникални хапчета сега вече нямам такива проблеми... но добре че беше приятелката да ми покаже кво е истинсия секс пробвай ги пак реши намерих ги в един сайт...
http://www.sexshop.bg/mujki-hapcheta-erekciq.html пие се по 1 не лапай двете... преди секс 30 мин. айде успех
Шш ,ай стига го рекламирайте тоя сайт навсякъде
GiveMeLove
01-17-2013, 15:23
Да бе на тези години да пие хапчета, айде моля ви се... :)
Прочиствай тръбите преди акт - може да помогне :)