Влез

View Full Version : Ревност

Rabalka
01-16-2013, 16:37
Накратко да питам нормално ли е да ревнувам момчето с което само правя секс?С него дори рядко се целуваме.Правила съм свирки на други преди него, но той ми беше първият в секса и вече няколко месеца само с него го правим.Ама днес разбрах, че чукал и други и ми стана кофти и май ревнувам?Това нормално ли е да си ревнувам сеск другарчето?Нещо съм объркана....

FuCKkK13
01-16-2013, 17:00
ти си му се вързала само за секса.. би трябвало да предположиш,че едва ли само с теб има вземане даване.. като си даваш дупето така става

xPafx
01-16-2013, 17:13
Е па, малките курви никой не го уважава..
Така де, нормално да чука и други, момчетата не биха имали нещо сериозно с такива малки мелезчета.
И да, нормално е да ревнуваш.. или да не ти е приятно..това по-скоро е наранена амбиция да си единствена.. или ти се е вдигнала черната завеса, която те е карала да мислиш,че той ебе само теб.. Така де, може би е наранено его, а не ревност, но е нормално.

granger
01-16-2013, 17:14
И да, нормално е да ревнуваш.. или да не ти е приятно..това по-скоро е наранена амбиция да си единствена.. или ти се е вдигнала черната завеса, която те е карала да мислиш,че той ебе само теб.. Така де, може би е наранено его, а не ревност, но е нормално.
Мда,именно.

lamer4e7o
01-16-2013, 17:19
Така де, нормално да чука и други, момчетата не биха имали нещо сериозно с такива малки мелезчета.

The same! :)

marilyn
01-16-2013, 17:30
Ако отношенията се базират само на секса, не виждам как можеш да го ревнуваш. Нямаш особено право.

Rabalka
01-16-2013, 17:34
А той дали ще изревнува или ще му стане кофти ако започнат да ме чукат други?!А не знам дали имам или няма право, но ми стана едно такова...

marilyn
01-16-2013, 17:37
А той дали ще изревнува или ще му стане кофти ако започнат да ме чукат други?!А не знам дали имам или няма право, но ми стана едно такова...

Ами ако има някви чувства може и да му пука, ама може и да не. Зависи, не ви знам отношенията, чувства и тн.
Ако чувстваш, че искаш повече, а няма как да стане, се дръпни навреме, преди да си затънала в несподелени чувства.

Rabalka
01-16-2013, 17:43
Благодаря за съвета!

BloodY_MerY
01-16-2013, 19:37
Трябва да чукаш момчетата ти не те теб - ето защо се чувстваш сега така!Повечето мъжки са свине!

anonymous708973
01-16-2013, 20:04
Ако отношенията се базират само на секса, не виждам как можеш да го ревнуваш. Нямаш особено право.

Факт.
Ама е нормално/човешко да ревнува.

BloodY_MerY, я ми обясни с кво ще ги чукаш? С дилдо ли?

BloodY_MerY
01-16-2013, 20:08
Мноо си проста честно :D

nansi_2005
01-16-2013, 21:13
Факт.

BloodY_MerY, я ми обясни с кво ще ги чукаш? С дилдо ли?

Ще ти обясна сега..... отиваш ,срещаш го взимаш си от мъжа това което ти трябва....а именно удоволствието и му казваш лека вечер!!!! Култовата реплика на Сияна от "Стъклен дом" го обяснява много добре.....
Ето така мацката е изчукала някои а не той нея и да и каже... беше ми много приятно облечи се и МАРШ!!!!
Дано бях изчерпателен

anonymous708973
01-17-2013, 05:42
Аха, значи нещата опират до това, кой на кого пръв ще каже "махай се"?
Пълни глупости.

nansi_2005
01-17-2013, 06:34
Не.... Нещата опират до там КОЙ ОТ КОЙ се е възползвал!!!! Както мъжа може да чука и да бяга така и някой жени могат!!!! Дано бях по-ясен този път! ;)

xXxPETYAxXx
01-17-2013, 06:58
Напълно подкрепям мнението на xPafx.
А дали той ще те ревнува, ако почнеш да се чукаш с други не знам, най-вероятно няма да му стане приятно, но не заради чувствата, а заради егото му. Няма да си само негова, няма да е единствен, абе като при теб.
Но, ако станеш "обща", никой няма да те възприема на сериозно в близко време.

Niakoitam
01-17-2013, 07:57
Един от недостатъците на така нареченото приятелство с привилегии.Единият започва да се влюбва, а другият му дреме на бахъра.Но пък може и да ревнуваш,защото започваш да осъзнаваш,че всъщност не си любовта на живота му, а носната кърпичка, с която да си го обърше за да не си нацапа гащите и защото така е престижно в днешно време.Ако започнеш да се чукаш с други може и да започне да ревнува най-малкото от наранено его и защото някой се опитва да му вземе кърпичката, а може и да те обяви за тъпа курва и да му догнусее да се забърсва с мръсна кърпичка,с която се бърше всеки,който реши.

Относно коментара на nansi_2005. Много си в грешка човек. Една жена несъмнено може да се възползва от един мъж и чувствата му към нея,но не може и да го чука,просто защото няма...подходящият инструмент за тая работа.При всички положения начуканата ще е тя.Мъжа няма как да забременее ако щеш. Единственият вариант една жена да се пробва да изчука един мъж е като хване един голям вибратор и му го начука в задника,но не му дава той да си използва естественият такъв върху нея. :)

xXxPETYAxXx
01-17-2013, 08:31
Относно коментара на nansi_2005. Много си в грешка човек. Една жена несъмнено може да се възползва от един мъж и чувствата му към нея,но не може и да го чука,просто защото няма...подходящият инструмент за тая работа.При всички положения начуканата ще е тя.Мъжа няма как да забременее ако щеш. Единственият вариант една жена да се пробва да изчука един мъж е като хване един голям вибратор и му го начука в задника,но не му дава той да си използва естественият такъв върху нея. :)
Буквално не може да го изчука, но тука не се имаше в предвид буквалното, а по-скоро, че ще се възползва от него, а не той от нея. Защо трябва да приемате всичко толкова буквално?! (то дори буквалното значение на глагола "изчуквам" няма общо със секса, ама както и да е, като става въпрос за секс е ясно)

Niakoitam
01-17-2013, 08:42
xXxPETYAxXx разликата между въползване и изчукване е от земята до небето и трябва да се прави разлика.Това е малко като между харесвам някого и обичам някого. Това,че разни оборотни мацки си вкарват тези думи в устите за да се изкарат bad girls оборотните чукачки е съвсем друга тема на разговор.Буквално изчуквам специално в днешно време има много общо със секса поне метафорично.Представи си едно канго.Какво прави този иструмент.Чупи цимент.По същество си е елекрически чух и има един бъзик, чук и манго прави канго. Кангото когато работи извършва почти същите движения както в секса.Щом търсиш сравнение за изчукване ето ти го :)

xXxPETYAxXx
01-17-2013, 08:46
xXxPETYAxXx разликата между въползване и изчукване е от земята до небето и трябва да се прави разлика.
Разбира се от контекста какво се е имало в предвид.
То има и огромна разлика между "спя" и "правя секс", ама когато чуеш "спах с ......." не мислиш, че са дрямали нали?!

Niakoitam
01-17-2013, 08:58
Разбира се от контекста какво се е имало в предвид.
То има и огромна разлика между "спя" и "правя секс", ама когато чуеш "спах с ......." не мислиш, че са дрямали нали?!

Това сега са разни извъртания.Зависело от контекста не знам какво,не знам що.Дори и авторката си го е казала по правилният начин: "Ако започнат да ме чукат други".

Иначе защо пък да не са дрямали?Може пък нещо да не им е било кеф да правят секс.Някоя мацка пък може да каже: Спах със моята приятелка в тях" и да се разбере,че просто и е била на гости,но пък всъщност да са лизбийки и да са спали действително заедно теглейки си по един език и някое шпакле междувременно. :)

xXxPETYAxXx
01-17-2013, 09:06
аз имах в предвид коментара на nansi_2005 и BloodY_MerY.
И добре поправям се: Има огромна разлика между "спя" и "правя секс", но когато чуеш "спах С ИМЕ НА НЯКОЙ ОТ СРЕЩУПОЛОЖНИ ПОЛ" не мислиш буквално за спене, нали?! Много е важно дали се каже спах/преспах С или спах/преспах В!

За авторката не ми се говори, щото тя ми се вижда прекалено малка да започне да се възползва сексуално от мъжете, без тотално да е обевена за к*рва от всички.

Друг въпрос: К`во прайм, ако "чука" не се движи, а частта, която се "изчуква" се движи?! Като искаш да си толкова буквален...

nansi_2005
01-17-2013, 09:20
Еми братовчет ми изчуква колите всеки ден.... Това ебач ли го прави? Търсете смисъла на изречението между редовете!!!! Не винаги нещата са това което пише!!! И ДА жена може да "го начука на мъж и БЕЗ ДИЛДО" !!!!!

BikerGirl
01-17-2013, 09:21
Ами, явно си се привързала. Такива връзки не водят до хубаво. Избери си позиция.

BloodY_MerY
01-17-2013, 09:24
Ама Петя защо изобщо се опитваш да обесняваш на спрели хора като пантерата...Радвам се, че поне има хора които подразбират казаното.И пантерке не е това кой ще каже лягай или ставай или тръгвай си, а нещата опират до емоционалната нагласа и играта с чувствата, но ти си птичия си промит мозък едва ли би могла да разбереш тези разсъждения.Ти си от онези хора, които си мислят, че всичко трябва да се върти около мъжа и той едва ли не ти е господарят.Надявам се да разбереш точно, но ти пояснявам - не господар в секса, щото там е яко , а господар в живота.Но явно ограничените ти виждания за живота като цяло изискват такъв човек да имаш да себе си дето те вкарва в правилния коловоз, а едновременно с това да се възползва от теб, а той едва ли не да е морално и емоционално освободен, възползвайки се от да го кажем така - емоционалният ти недъг!

Niakoitam
01-17-2013, 09:38
аз имах в предвид коментара на nansi_2005 и BloodY_MerY.
И добре поправям се: Има огромна разлика между "спя" и "правя секс", но когато чуеш "спах С ИМЕ НА НЯКОЙ ОТ СРЕЩУПОЛОЖНИ ПОЛ" не мислиш буквално за спене, нали?! Много е важно дали се каже спах/преспах С или спах/преспах В!

За авторката не ми се говори, щото тя ми се вижда прекалено малка да започне да се възползва сексуално от мъжете, без тотално да е обевена за к*рва от всички.

Друг въпрос: К`во прайм, ако "чука" не се движи, а частта, която се "изчуква" се движи?! Като искаш да си толкова буквален...

Често не мислиш да.Но,защото така е възприето.Пък и няма особена причина да се хвалиш пред някой че си спал,което си е съвсем норммално нещо и всяка нощ го правим, а някои хора и по често.Но пък може и просто да си спала на един креват с някой твои по-близък съученик.Това автоматично ли значи,че си правила секс с него щом той е момче, а ти момиче? Не нали?
Какво правим ако чука не се движи, а частта,която се изчуква се движи? Нищо не правим.Частта,която е за изчукване и се движи се набожда на шиш.:D Иначе както знаеш стандартният чук забива пирони на разни места.Ако вземеш един пирон и започнеш да го удряш в неподвижният чук разбира се,че няма да постигнеш абсолютно никакъв резултат.Ако вземеш и позакривиш пирона дори малко ще си истинскиш герой.Същото ще стане и ако вземеш едно парче цимент и започнеш да го удряш в кангото.Най много да се поразруши малко.

Еми братовчет ми изчуква колите всеки ден.... Това ебач ли го прави? Търсете смисъла на изречението между редовете!!!! Не винаги нещата са това което пише!!! И ДА жена може да "го начука на мъж и БЕЗ ДИЛДО" !!!!!

Както се каза това е метафора.Ако си пада сексуално по коли като в един скеч по телевизията може и да го прави ебач.Иначе не.:D И съжалвавам много,но теб ако може да те чука жена мен не може.Може само да се възползва.А която си мисли,че може да ме изчука,нека се пробва.Обаче преди това да си е направила тест за СПИН и други заболявания и да напишем един договор ,че не и дължа нищо и няма право да ме кара да правя ДНК тест.Ще и се предоставя хубаво да ме поизчука ама без презерватив изпразвайки се директно вътре в нея и ще се надявам да прихване,та да видим после кой кого ще се окаже че е изчукал :)

xXxPETYAxXx
01-17-2013, 10:05
...Но пък може и просто да си спала на един креват с някой твои по-близък съученик.Това автоматично ли значи,че си правила секс с него щом той е момче, а ти момиче? Не нали?

Ако кажа "Спах с Иванчо" - да, автоматично се възприема като "Правихме секс с Иванчо."
Нещата се променят, ако кажа: "Спах у/в/при Иванчо"

Аз поне разбирам какво имаха в предвид потребителите, обаче явно някои хора си нямате работа и се заяждате с всичко, което на първо четене ви се струва нереално, дори смешно или и аз не знам. Дори не се замисляте какво значение се влага в думите, а ги приемате толкова буквално, че чак се обърквате.
По твоята логика, ако мъжа не се движи, а жената изцяло контролира секса, то мъжа няма да свърши дори, защото описаното не е секс...няма повече какво да коментирам!

Дано някой ден срещнеш жена, която да те заврже за леглото и да те "изчука"(не в прекия сммиъл, който ти влагаш в тая дума).

Niakoitam
01-17-2013, 10:24
Ако кажа "Спах с Иванчо" - да, автоматично се възприема като "Правихме секс с Иванчо."
Нещата се променят, ако кажа: "Спах у/в/при Иванчо"

Аз поне разбирам какво имаха в предвид потребителите, обаче явно някои хора си нямате работа и се заяждате с всичко, което на първо четене ви се струва нереално, дори смешно или и аз не знам. Дори не се замисляте какво значение се влага в думите, а ги приемате толкова буквално, че чак се обърквате.
По твоята логика, ако мъжа не се движи, а жената изцяло контролира секса, то мъжа няма да свърши дори, защото описаното не е секс...няма повече какво да коментирам!

То се вижда, че всякак се опитваш да защитиш идеите си и тези на приятелката ти,но...да опитам поне още веднъж.Вече го споменах,но по логиката с Иванчо. Казваш: "Спах у/в/при Иванчо...на неговото легло. И какво? Приема се че щом си спала на леглото на Иванчо значи задължително сте правили секс,а може даже да си спала и сама на него,защото е бил голям кавалер.Е когато бях в Турция един съученик и една съученичка спаха около една седмица заедно на един креват в нашата стая,но пък секс не ги видях да правят.Ама знаеш ли може и да съм изпуснал нещо :) Другото,което го казах,но пак ще го повторя по друг начин.На кой му стърчи и на кой му е вдлъбнато?Кой го вкарва и кой го поема?И който и да контролира секса и който както ще да се движи това НИКОГА не може да промени един биологичен факт.Едно беличко нещо наречено сперма ИЗЛИЗА ОТ репродуктивният орган на мъжа и ВЛИЗА В репродуктивният орган на жената.И колкото и дадена жена да иска да изчука даден мъж това не може да стане,защото трябва да обърне тази верига,пък аз за такава аномалия не съм чел и чувал да се е получвала.Това може да се случи единствено при Хемафродитите,който ги има рядко,но и сред хората,които притежават и мъжки и женски полови белези като женското в тялото и лицето може да е надделяло повече, а мъжкото в репродуктивните органи.За да бъдем напълно директни ТОГАВА И САМО ТОГАВА жена може да чука мъж.Разликата е там че това вече не е нито пълноценна жена,нито пълноценен мъж,а някаква смесица между двата пола.Е,винаги една жена може да си присади нефукциониращ или не напълно член,че даже и функциониращ в днешно време, а има и секс колани за много желаещите да чукат дами,но това вече е съвсем друг въпрос. :)

s40t4
01-17-2013, 10:33
Има разлика от другарче само за секс и приятел... разликата е дали ще го делиш с други и дватата ще си правите квото искате или ще сте заедно,без други ;)

Niakoitam
01-17-2013, 10:42
Има разлика от другарче само за секс и приятел... разликата е дали ще го делиш с други и дватата ще си правите квото искате или ще сте заедно,без други ;)

Не знам дали това беше отправено към мен,но...под първото,за което споменаваш разбирам прители с привелигии, а под второто разбирам евентуални бъдещи гаджета,които са стигнали почти до последната стъпка,но поради страх,мързел,самозаблуда, заетост,разстояние и т.н.не искат да я направят или поне единият не иска,а другият се подчинява поне секс да има ако не друго.

xXxPETYAxXx
01-17-2013, 10:48
Първо не защитавам приятелката си, защото това момиче дори не го познавам, честно да си призная спрямо коментарите й и заяждането й с други потребители в други теми, даже може да се каже, че не съм кой знае колко позитивно настроена към нея, но й разбрах изказването и разбрах какво имаше в предвид.

Това, че ти приемаш нещата толкова буквално е разликата. И аз съм на мнение, че жената не може да си вкара пениса в котеот на мъжа, по простата причина, че го няма(леле каква изненада), ама не е в това въпроса.

Явно не мога да ти обесня, че думите имат пряко и преносно значение, а когато един говори за прякото, а друг за преносно става обърквация.

"Вече го споменах,но по логиката с Иванчо. Казваш: "Спах у/в/при Иванчо...на неговото легло. И какво? Приема се че щом си спала на леглото на Иванчо значи задължително сте правили секс,а може даже да си спала и сама на него,защото е бил голям кавалер." Писна ми да обеснявам, че има ОГРОМНА разлика в изразите "СПАХ С" и "СПАХ В/У/ПРИ". Както и ако изречението се допълни с "на едно легло", тогава вече може и да е имало, може и да е нямало секс. Ама ако се каже само "Спах с Иванчо" без други допълнения се подразбира, че не е буквално, а значи, че сме правили секс!
Писна ми да обеснявам едно и също нещо.
Не казвам, че жените имат атрибут, че да чукат, казвам, че "чукане" не се използва само в буквалния превод на думата!!!

Niakoitam
01-17-2013, 11:07
И аз това се опитвам да ти обясня от сумата и време. Дали една жена ще каже:' Той ме чука" или "Аз го чуках" "Ние се чукахме" все е метафора,защото истинският израз е: "Правихме секс" с тая разлика,че дори и да го приемем като метафора,жената пак няма с какво да изчуква, а това е високопарен израз с цел показване на по висша форма от положението на даденият мъж и липса на всякакво уважение към него.Та по твоята логика.То какво значение има дали ще кажеш на някой:"Харесвам те" или "Обичам те" Нали и двете са израз на чувства.Каква е разликата?Защо някои хора толкова се дразнят като други не правят разлика? Може би,защото за да изпитваш второто трябва да си минал първо през първото,а не обратното.Та същата работа и тук.Въпроса е на принципна основа.Когато някоя жена каже как ще изчука даден мъж просто ми изглежда страшно неуважително към него поради причните,който обясних по-нагоре и веднага си създавам асоциацията,че дадената жена е с прекалено високо самочувствие може би дори и без покритие.А това е едно от нещата,които най не ме кефят в една жена.Самочувствие да,самоуважение да,но това е малко в повече.

s40t4
01-17-2013, 11:52
Не знам дали това беше отправено към мен,но...под първото,за което споменаваш разбирам прители с привелигии, а под второто разбирам евентуални бъдещи гаджета,които са стигнали почти до последната стъпка,но поради страх,мързел,самозаблуда, заетост,разстояние и т.н.не искат да я направят или поне единият не иска,а другият се подчинява поне секс да има ако не друго.
Щях да те цитирам, ако беше към теб.
Иначе се съгласявам с казаното :)

anonymous708973
01-17-2013, 11:52
а може и да те обяви за тъпа курва и да му догнусее да се забърсва с мръсна кърпичка,с която се бърше всеки,който реши.

Много нечестно, ама факт. И добре, че е така.

Ти си от онези хора, които си мислят, че всичко трябва да се върти около мъжа и той едва ли не ти е господарят.Надявам се да разбереш точно, но ти пояснявам - не господар в секса, щото там е яко , а господар в живота.

Точно на другата крайност съм, но явно задобрявам и се "очовечвам", щом успявам да оставя у другите коренно противоположно разбиране за себе си. Ще го дам това на моя да го прочете, сигурна съм, че много ще се забавлява.

Айде само да не обясняваш кой е с птичи мозък, щото не аз пиша като нервноболна. Засегни ме в още една тема, било то за книгите, които съм чела ("Винету" на Карл Май), или за терминологията, която "не разбирам" (оксиморон), и ще ти уредя бана. Подозирам, че много от модераторите ти се канят.

Foxa^
01-17-2013, 13:42
Ха , майна !
Обаче БлъдиМерито ма кефи ква е безпардонна и как храни с право всеки и си е доста права за някой неща . Трябва и такива хора да има :)
А това ,че човек се изразява художествено, дълго и напоително , далеч не го прави интелигентен . Така че си спестете сложните думи , s'il vous plaît.
Изказването следва да използва само необходимите думи. От това не следва, че колкото по-малко думи, толкова по-добре. Но винаги когато се колебаете между различни еквивалентни по смисъл формулировки, избирайте по-лаконичната. Многословието не допринася за правдоподобността на писаниците ви . Принципът е "Не трябва да има нито една дума без която може и не трябва да липсва нито една дума, без която не може".
И сега за финал ще цитирам езиковедът Уилям Стрънк, който пише:
Стегнатото писане е убедително писане. Едно изречение не трябва да съдържа ненужни думи, един абзац не трябва да съдържа излишни изречения, по същата причина, по която една рисунка не трябва да съдържа излишни щрихи или една машина — непотребни чаркове. Това не значи авторът да пише само кратки изречения или да избягва подробностите, само скицирайки обектите си. Това означава всяка използвана дума да носи послание.
Благодаря за вниманието

BloodY_MerY
01-17-2013, 13:44
Заплахите ти са израз на умственото ти положение.Те изразяват единствено и само слабост, слабост, която не е присъща на хора, които правят уж смислени и дълбоко морални и смислово обособени коментари.А дали започваш да се очовечваш е спорен въпрос, но по вероятно и видимо за всички е твоето забиване - умствено и морално.Пантерке говоря на теб!

BloodY_MerY
01-17-2013, 13:50
FOXA, не храня абсолютно никой!Просто е жалко , че има хора, които са си повярвали така!Просто забелжи какво става из форума - всяка един/една нов/а, които се появи тук и не се вписва в групичка на оная свиркулетка модераторката бива отритвана.А недей боже да е по красива и от някоя от тях или да е малко по разкрепостен тогава се превърща в трол, фейк или нещо си измислено от тях зщото не е удобна/ен и бива дискредитиран!И ако погледнеш пантерката е от групичката заради страхада не бъде оплюта и поругана.Ама само че трябва да знае, че вечерните и часове и както налагането на използването на интернет до определен час и е повлияло вместо в правилната в грешната посока.И ако си мисли, че УМРИ-то е само нейн жестоко лъже!Но го разбирам човека и не ми се искаше да го казвам това, но си е факт.Той едва ли ще признае каквото и да било във форум като този, които спира все повече и повече!Ама така всеки един интелегент или по скоро набеден за такъв е обикновен деградант!

anonymous708973
01-17-2013, 14:56
Ха , майна !
Обаче БлъдиМерито ма кефи ква е безпардонна и как храни с право всеки и си е доста права за някой неща . Трябва и такива хора да има :)
А това ,че човек се изразява художествено, дълго и напоително , далеч не го прави интелигентен . Така че си спестете сложните думи , s'il vous plaît.
Изказването следва да използва само необходимите думи. От това не следва, че колкото по-малко думи, толкова по-добре. Но винаги когато се колебаете между различни еквивалентни по смисъл формулировки, избирайте по-лаконичната. Многословието не допринася за правдоподобността на писаниците ви . Принципът е "Не трябва да има нито една дума без която може и не трябва да липсва нито една дума, без която не може".
И сега за финал ще цитирам езиковедът Уилям Стрънк, който младши пише:
Стегнатото писане е убедително писане. Едно изречение не трябва да съдържа ненужни думи, един абзац не трябва да съдържа излишни изречения, по същата причина, по която една рисунка не трябва да съдържа излишни щрихи или една машина — непотребни чаркове. Това не значи авторът да пише само кратки изречения или да избягва подробностите, само скицирайки обектите си. Това означава всяка използвана дума да носи послание.
Благодаря за вниманието

"За простите неща се говори с прости думи" е мисъл, която пък на мен ми допада. Казусът в случая не е прост. Не съм била многословна. За това си има термин, наречен плеоназъм, или казано по български - словесна диария. Не съм привърженичка на този тип патетични и префърцунени изказвания сред подобна аудитория, което прави поста ти неуместен, защото думата, която употребих, имаше послание, а именно: "Двете неща не могат да се случат едновременно, защото едното отстранява другото". Накратко казано, ОКСИМОРОННО. (Примери от литературни творби да давам ли?) Така че... ето, изразила съм се лаконично.

Блъди, спри се. Не може полуграмотен човек да ми прави забележка за начин на изразяване.

draid
01-17-2013, 15:36
Айде само да не обясняваш кой е с птичи мозък, щото не аз пиша като нервноболна. Засегни ме в още една тема, било то за книгите, които съм чела ("Винету" на Карл Май), или за терминологията, която "не разбирам" (оксиморон), и ще ти уредя бана. Подозирам, че много от модераторите ти се канят.

Я какво имаме тук ? Загуба на уравновесеност ли надушвам ? Подозирам, че след като имаш толкова сериозни връзки в структурата на този форум, е напълно благоразумно да напуснем на мига, защото в противен случай ако не сме съгласни с твоите доводи има опасност да ни уредиш с някой бан, пък кой знае, може и с бой.

Към автора: Да го ревнуваш е в повечето случаи напълно нормално. Човек има собственическо мислене относно много неща, а това не прави никакво изключение.

Auriss
01-17-2013, 15:51
нещата опират до емоционалната нагласа и играта с чувствата, но ти си птичия си промит мозък едва ли би могла да разбереш тези разсъждения.
Не ми се изпада в подробности, но генерално жена на мъж в емоционален аспект да го 'начука' няма как да се случи, освен ако въпросният мъж не е склонен към зависимост/и (//мекотело). Имаме си и нагледен пример за такъв в темата.
Сори, Мерка.

От друга страна обаче ситуацията, в която се намира авторката, е напълно разбираема.
Да спре да се оправя с въпросния и ще й се изпарят проблемите.

anonymous708973
01-17-2013, 15:52
Я какво имаме тук ? Загуба на уравновесеност ли надушвам ? Подозирам, че след като имаш толкова сериозни връзки в структурата на този форум, е напълно благоразумно да напуснем на мига, защото в противен случай ако не сме съгласни с твоите доводи има опасност да ни уредиш с някой бан, пък кой знае, може и с бой.

Не се прави на интересен. Не отива на човек, който претендира да е зрял.
Прочети ми пак последното изречение. Тоя форум такива като нея не ги търпи.

draid
01-17-2013, 15:54

Хахаха тоя форум като гледам какво търпи, не мисля че не би търпял някой който се изказва открито. Аз съм зрял, но след като ти претендираш за това недей да заплашваш с бан ... смешно и детинско е. Има си хора които са сложени да гледат и да преценява, поне така трябва да е.

Violenza
01-17-2013, 15:58
Не са за всеки този тип взаимоотношения. В случая ти явно си се привързала наистина, докато на него си му просто поредната. Нормално е да ревнуваш, но явно трябва да си прекратите отношенията.

just_a_girl2007
01-17-2013, 18:23
Тъпо е да го ревнуваш, ако сте се уговорили само за секс. :)

nansi_2005
01-17-2013, 18:26
Оле оле.... малки завистливи "кучки " какво направихте..... :D Ето това му трябва на БЪЛГАРИНА – ЗРЕЛИЩЕ ..... било то по телевизията или соц.мрежи!!! Спрете се!!!! Помислете върху темата и оставете всеки да има мнение!!! 2013 ГОДИНА сме вече.... имаме право на това поне.... Авторката пуска тема и вие като ОРЛИ ..... една през друга..... ЕТО ТОЛКОВА ви е капацитета на половината дето се изтъквате че сте компетентни !!! Хайде стремете се да говорите по темата а не за това кой какво може .... като колега.... Щял да хвърля директно вътре и после ..... УСПОКОЙ СЕ ПРИЯТЕЛЮ ... ТУК СМЕ ДА КОМЕНТИРАМЕ А НЕ да мерим кой може да хвърля и кои НЕ!!!! Това е форум а не АРЕНА!!! :) Със здраве от Батко МИТКО !

LDR
01-17-2013, 20:46
Накратко да питам нормално ли е да ревнувам момчето с което само правя секс?С него дори рядко се целуваме.Правила съм свирки на други преди него, но той ми беше първият в секса и вече няколко месеца само с него го правим.Ама днес разбрах, че чукал и други и ми стана кофти и май ревнувам?Това нормално ли е да си ревнувам сеск другарчето?Нещо съм объркана....

Ами ако си започнала да се влюбваш е нормално...

DragonLady
01-17-2013, 21:09
Щом е само секс, много ясно, че има правото да чука и други. Ако искаш да сте квит прави го и ти.

Niakoitam
01-18-2013, 07:53
Тъпо е да го ревнуваш, ако сте се уговорили само за секс. :)
Това също винаги ми се е струвало доста забавно.Ако сте се уговорили вика.Само дето тук говорим за чувства, а те не са движима или недвижима собственост и не подлежат на почти никакви договори.

Оле оле.... малки завистливи "кучки " какво направихте..... :D Ето това му трябва на БЪЛГАРИНА – ЗРЕЛИЩЕ ..... било то по телевизията или соц.мрежи!!! Спрете се!!!! Помислете върху темата и оставете всеки да има мнение!!! 2013 ГОДИНА сме вече.... имаме право на това поне.... Авторката пуска тема и вие като ОРЛИ ..... една през друга..... ЕТО ТОЛКОВА ви е капацитета на половината дето се изтъквате че сте компетентни !!! Хайде стремете се да говорите по темата а не за това кой какво може .... като колега.... Щял да хвърля директно вътре и после ..... УСПОКОЙ СЕ ПРИЯТЕЛЮ ... ТУК СМЕ ДА КОМЕНТИРАМЕ А НЕ да мерим кой може да хвърля и кои НЕ!!!! Това е форум а не АРЕНА!!! :) Със здраве от Батко МИТКО !

Понежев ми се стори че визираш и мен та да отговоря.Не,че нещо,но ми се струва леко странно мъж на 29 години с женски ник,да обяснява как жена можело да изчука мъж.Имам усещането,че или се мазниш много яко тук пред някоя кака да те види колко си широко скроен или си падаш по бая нестандартни забавления.

babity
01-18-2013, 08:40
Не си лягай с някой друг, само за да видиш реакцията му. Глупаво е, защото ще пренесеш детинските си качества в област, която би трябвало да засяга големи хора. Направи го, ако ти се прави. И не се постарай да не раздухваш много къде какво с кого правиш, защото ще сгрешиш. Дори и най - близките ти ще започнат да те осъждат. Нашето общество не е готово да приеме дамите, които знаят какво искат, как да си го вземат, а после и да не се интересуват от отзивите.

nansi_2005
01-18-2013, 09:16
Понежев ми се стори че визираш и мен та да отговоря.Не,че нещо,но ми се струва леко странно мъж на 29 години с женски ник,да обяснява как жена можело да изчука мъж.Имам усещането,че или се мазниш много яко тук пред някоя кака да те види колко си широко скроен или си падаш по бая нестандартни забавления.[/QUOTE]

100% непозна!!!! Нито едното нито другото!!!! ГЛЕДАМ СЕЙР БЕЗ ПАРИ ето това правя!!! Пък това да се мазна на някоя е най-последното което бих търсил тук!!! А относно моя НИК СПОДЕЛЯМ ПРЕД ВСИЧКИ ЗА ДА ЗНАЯТ И ДА НЕ ОСТРОУМНИЧАТ - това ми е прякор от 10годишен.... Ако някой иска да обясня само да пита....!!!!

Rabalka
01-18-2013, 10:26
Oh..тая вечер мисля да направя едно купонче в нас, но него да него каня, а в последния момент да поканя там едни пичове от неговата компания, за да не се разберат да идват заедно и после той като разбере да му стане кофти...Ама не знам ще постигна ли нещо.

Qamstel
01-18-2013, 10:45
Ти вече си събрала доста мнения, но все пак ще си позволя да ти дам и своето. Очевидно е че имаш чувства към това момче. Преди да започнеш игра на ревност ( а при нея край няма) бъди сигурна точно колко го харесваш и дали си заслужава. Надявам се това да помага с нещо. Бил съм в твоята ситуация повече от веднъж. Резултатът винаги е бил срещу мен.

babity
01-18-2013, 13:21
Oh..тая вечер мисля да направя едно купонче в нас, но него да него каня, а в последния момент да поканя там едни пичове от неговата компания, за да не се разберат да идват заедно и после той като разбере да му стане кофти...Ама не знам ще постигна ли нещо.

Не знам какво ще постигнеш така. Т.е. знам, но не знам какво ти си мислиш, че ще постигнеш. Ще го прогониш от себе си. Сега те чука, защото знае, че си само негова. Има си там едни сигурни гениталии, чакащи го широко разтворени и само от време на време минава да си маркира територията. Уверявам те, че за него ти си само това и нищо повече. Довечера като се изпращиш с някой пред приятелите му, едно на ръка ще те му кажат и той най - вероятно няма да те тряска повече, ами и освен това ще те раздухат навсякъде, че си най - гадната разпоретина, която някога са виждали. Пак ти казвам, тези неща се правят за удоволствие, собствено удоволствие. Не за да натриваш носа на някого!

Rabalka
01-18-2013, 14:00
Еми аз не мисля да правя секс с никой , а просто да го ядосам, че съм го пренебрегнала.

babity
01-18-2013, 14:01
Боли го кура дали го викаш или не. Не се мъчи да правиш курвенски номера, не са още лъжица за твоята уста. ;)

KokoDjambo
01-18-2013, 19:04
Боли го кура дали го викаш или не. Не се мъчи да правиш курвенски номера, не са още лъжица за твоята уста. ;)

Остави я да си счупи главата - ще придобие опит :D.Иначе ще се наебе с някои от приятелите му за това ги кани, после и с други и ще стане общата.
А темата още веднъж само потвърждава, че момичета трудно се разделят с първия си в секса.Въпреки, че както казва е духала на много преди нея, но тоя е откъснал цветенцето...

s40t4
01-18-2013, 19:39
Не лесно да нямаш акъл... :(

umri
01-18-2013, 23:02

Интересно ми е като ти зададат въпроса с колко си спала какво отговаряш. Дали казваш "само с 1" или "само с 1 и на 5 съм правила свирки" или пък казваш пълния брой на момчетата, които си задоволявала?

темата; Ако ревността ти е в приемливи граници е нормално да те дразни. Зависи колко много се дразниш.

пп. Мани курвенските номера. Ако намериш някой, който искаш да ти бъде секс дружка си го хвани, но не го прави с цел да го дразниш. Ако разбере, че си се вкарала във филма може да те разкара.

BloodY_MerY
01-19-2013, 10:34

Много спряла....С всяко едно изказване се оплиташ все повече и повече в дербите на заниженото ти интелектуално ниво.Дали draid претендира да е зрял или не ти не може да прецениш , нямаш умствения багаж.
А по темата - Рабалка какво стана след купона?

umri
01-19-2013, 13:20
Ама Петя защо изобщо се опитваш да обесняваш на спрели хора като пантерата...Радвам се, че поне има хора които подразбират казаното.И пантерке не е това кой ще каже лягай или ставай или тръгвай си, а нещата опират до емоционалната нагласа и играта с чувствата, но ти си птичия си промит мозък едва ли би могла да разбереш тези разсъждения.Ти си от онези хора, които си мислят, че всичко трябва да се върти около мъжа и той едва ли не ти е господарят.Надявам се да разбереш точно, но ти пояснявам - не господар в секса, щото там е яко , а господар в живота.Но явно ограничените ти виждания за живота като цяло изискват такъв човек да имаш да себе си дето те вкарва в правилния коловоз, а едновременно с това да се възползва от теб, а той едва ли не да е морално и емоционално освободен, възползвайки се от да го кажем така - емоционалният ти недъг!

В случая, в който аз и тя сме заедно повече от година и видя някой във форума да дава оценка за това каква е тя или какъв съм аз, а най-вече какви са ни отношенията... :D Ако още веднъж чуя, че съм й бил господар и прави само и единствено тва дето господарят й каже... ахахах

Ще си направя труда да го обясня специално за теб. Като махнем малкото изключения, които още не съм срещал, всяка жена съзнателно, подсъзнателно или свръхсъзнателно се опитва да ти се качи на главата. Пробва си границите. Опитва се да ти казва какво да правиш, да те контролира по един или друг начин. Някои мъже поддават, границите им стигат дотам, че жената да им се сърди за най-малкото и да си прави каквото си иска, без те да имат способността да я спрат. Примиряват се или просто подсъзнателно им е удобно жената да е по-силната. Ще ти го поставя от гледна точка на семейство. И мъжът и жената са нужни за да е стабилно едно семейство. Жената има своите предимства и допринася с неща, с които мъж трудно може да се справи. Мъжът от друга страна е лицето на семейството. Неслучайно, с малки изключения, по цял свят е прието жената да приема фамилията на мъжа. Мъжът е лицето на семейството, той трябва да представлява силата, да го защитава, да е човекът, който когато се случи нещо да може да го поправи. Жената се чувства добре, когато знае, че не може да прави каквото си поиска с мъжа, че той има позиция, принципи, че не може да го излага или да прекрачва границата, която вече е установена. Тя ще се опитва периодично, защото това, което казах по-нагоре, за качването на главата си остава. Не говорим тук да има един основен фактор в една връзка, а другия да прави всичко за да му угоди и да го следва сляпо. Няма такова нещо. Винаги има водещ в една връзка и е по-добре, когато водещият е мъжа, защото това му е биологическата роля. И не говорим за крайности.
А за пантерата.. тя е точно обратното на това, което се опитвате да я оприличите. Властна, като иска нещо действа на своя глава, опитва се да командори. Ако бях една идна, две идеи по-надолу можеше да съм поданик на матриархат.

Ако и тва не е разбрано, аз се отказвам.

BloodY_MerY
01-19-2013, 13:35
Трябва да спреш да мислиш по типично мъжкия начин!Не живеем във времето на патриархалните общества!Жената е силна и трябва да бъде такава, колкото и да ви е криво това.Но има наистина глупави жени - като твоята и трябва наистина да и биеш спирачките, защото ако не го направиш ще стигне твърде далеч и нещата ще са необратимо загубени.За една връзка трябва да има компромиси, взаимно уважение и отсътпчивост от единия и другия и чак тогава ще има разбирателство.В няколко коментара пантерата ти казва, че искала да бъде доминарана, сега ти ми казваш друго, преди малко тя почва пак да увърта.И точно за това и казах, че се нагажда, но е прекалено тъпичка за да осмилиси какво прави.Съжалявам, че говоря за приятелката по тоя начин, но съм убедена на 90%, че понякога и на теб ти е писвало от тази нейна уб наивна невинност.Ако не искаш тук да потвърджаваш или отричаш го направи на лично, но си смени паралота :)

anonymous708973
01-19-2013, 13:44
Ти просто си глупава. Или дрогирана. Или и двете.
Подчинение в леглото знаеш ли какво значи?! А така. Запиши си с големи букви, че подчинение в леглото не е равно на подчинение в отношенията.

Сериозно започвам да се ядосвам. Много ли се печена?
Искаш ли да се видим и на живо да ми обясниш как съм глупава, как трябва да ми се бият спирачките и най-вече колко съм зависима от мъжа до мен? Не можеш. Защото просто не е така и това ми личи в жестовете, в гласа и в действията. Не можеш и най-вече, защото не ти стиска.
Патка заспала.

umri
01-19-2013, 13:46
Трябва да спреш да мислиш по типично мъжкия начин!Не живеем във времето на патриархалните общества!Жената е силна и трябва да бъде такава, колкото и да ви е криво това.Но има наистина глупави жени - като твоята и трябва наистина да и биеш спирачките, защото ако не го направиш ще стигне твърде далеч и нещата ще са необратимо загубени.За една връзка трябва да има компромиси, взаимно уважение и отсътпчивост от единия и другия и чак тогава ще има разбирателство.В няколко коментара пантерата ти казва, че искала да бъде доминарана, сега ти ми казваш друго, преди малко тя почва пак да увърта.И точно за това и казах, че се нагажда, но е прекалено тъпичка за да осмилиси какво прави.Съжалявам, че говоря за приятелката по тоя начин, но съм убедена на 90%, че понякога и на теб ти е писвало от тази нейна уб наивна невинност.Ако не искаш тук да потвърджаваш или отричаш го направи на лично, но си смени паралота :)

Тва, че по характер е властна, не означава, че не иска да бъде доминирана. Защо да ти пиша, като ти дори не можеш да вденеш за какво ти говоря? Паролата никой не ми е знае, спокойно.

DisappointedDreamer
01-19-2013, 13:48
Пантерке, изчисти си ЛС кутията.

BloodY_MerY
01-19-2013, 13:50
Не толкоз грубо де можеше да кажеш просто - голяма бяла птица, защото някои щяха да го изтълкуват , че може и лебед да съм :D
A иначе не мисля да се виждам с хора дето с толкоз неуравновесени.Страх ме, плашиш ме, може би трябва да прескочиш до Пешерско шосе за да ти предпишат някакви успокоителни или антидепресанти, че може да станеш опасна за себе си.Те околните ще се справят, че те виждат какво представляваш.
А да и как спомогна за продажбата на Шкодата да не въртя свирки на купувача - то друг начин няма като ти е видял лицето дето приличаш на мекица...

DisappointedDreamer
01-19-2013, 13:51
Чавка ти е изпила акъла.

anonymous708973
01-19-2013, 13:54
Пантерке, изчисти си ЛС кутията.

Готово.

Аз приключих тук. Няма смисъл да се спори с радиото a.k.a страхливи, но всезнаещи пикли, убедени, че казват истината на хората, криейки се зад на пръв поглед сложни, но незначещи абсолютно нищо изречения.

BloodY_MerY
01-19-2013, 13:55
По-добре чавка от колкото някой чичко , кифло! :D

BloodY_MerY
01-19-2013, 13:58
Готово.

Аз приключих тук. Няма смисъл да се спори с радиото a.k.a страхливи, но всезнаещи пикли, убедени, че казват истината на хората, криейки се зад на пръв поглед сложни, но незначещи абсолютно нищо изречения.

Моите изречения са прости за да са достъпни за твоя пилешки мозък, пантерчице.Но явно са ти сложни за това не ги разбираш.Еми съжалявам няма как да ти ги напиша по друг още по прост начин.А иначе на другия панаир ще ти свирна, бъди спокойна.Ама може чрез свирките да си се издигнала и да мениджър продажби вече :D

Violenza
01-19-2013, 15:34
Винаги има водещ в една връзка и е по-добре, когато водещият е мъжа, защото това му е биологическата роля.
Първо да кажа, че по абсолютно никакъв начин не се меся в спора ви с Блъди_Мери или там както е.
Във вашата връзка кой е водещия? Сериозно питам. Ще си признаеш, че си ти или ще признаеш, че ти си воден?

Не мога да се съглася с такова обобщаващо нещо. Да, масово са такива случай, но далеч не е винаги. Искрено се радвам, че не съм попадала на мъж с такива разсъждения.

umri
01-19-2013, 16:27
Решенията се взимат заедно, правят се компромиси, спори се, стига се до някакво съгласие, угаждаме си, глезим се, уважаваме се много и си имаме доверие. Връзката ни е прекрасна. Но той има водещата роля, той е "лицето на семейството", както съвсем правилно се изрази (въпреки че очевидно не сме семейство). Мъжът е главата на семейството, а жената е вратът (както гласи народната поговорка). Нямам подобен модел в моето семейство и скачам до тавана от радост, че съм си избрала мъж, който е инициативен и мъжкар в добрия смисъл на думата. Аз се опитвам да се налагам несъзнателно, той ме спира по човешки начин и съм изключително щастлива, че го прави, защото ако не го правеше, нямаше да го уважавам. Знам какво говоря, случвало ми се е.

Пантерата

ShtrudeL
01-19-2013, 17:20
BloodY_MerY ти си на всякъде бе. Не те ли е срам да се намесваш в чуждите отношения и да плетеш интриги?!

Violenza
01-19-2013, 17:25
Ами намерили сте се значи. Аз това понятие "глава на семейството" не го признавам. Мъж с едва ли не патриархални ценности бих отхвърлила със сигурност. Глава, врат, еди какво си... Не, не, много съм далеч от такива взаимоотношения. (Не говоря за крайности, но самото признаване, че някой е водещ, а другият воден, направо би ме отвратило)

Знам какво говоря, случвало ми се е.

Пантерата

И аз знам, даже много добре. Тук си много права.

ShtrudeL
01-19-2013, 17:26
Аз това понятие "глава на семейството" не го признавам. Мъж с едва ли не патриархални ценности бих отхвърлила със сигурност. Глава, врат, еди какво си... Не, не, много съм далеч от такива взаимоотношения. (Не говоря за крайности, но самото признаване, че някой е водещ, а другият воден, направо би ме отвратило)

same..

umri
01-19-2013, 18:35
Ами намерили сте се значи. Аз това понятие "глава на семейството" не го признавам. Мъж с едва ли не патриархални ценности бих отхвърлила със сигурност. Глава, врат, еди какво си... Не, не, много съм далеч от такива взаимоотношения. (Не говоря за крайности, но самото признаване, че някой е водещ, а другият воден, направо би ме отвратило)

И аз знам, даже много добре. Тук си много права.

И при теб може би е така, просто не ти е удобно да го обличаш в такива думи.

Violenza
01-19-2013, 18:55
:lol:

DisappointedDreamer
01-19-2013, 19:04

Напълно съм съгласна.
Глупости от рода на 'биологично е' изобщо не ми харесват. Това, че мъжът е направен по-висок и по-едър от жените, изобщо не го поставя на чело на семейството. Че на него акъла му може да е нулев, ама нали има мускули, дай да е олицетворение на семейството.

И не, не съм феминистка.

И на мен отговорът ми е негативен. Никога не бих харесала подобно нещо. Никога не бих го позволила.

babity
01-19-2013, 19:38
Оф, тая тема не беше ли за малката уона-би-съборетина, к'во им оправяте на хората отношенията?!

Canis_Dirus
01-19-2013, 19:43
Фейк прави тема, в която форумната тролка си троли обичайните връзващи.
Много клиширано.

Violenza
01-19-2013, 20:08
Много клиширано.
И така да е, темата си е напълно актуална по смисъл.

BloodY_MerY
01-19-2013, 21:29
BloodY_MerY ти си на всякъде бе. Не те ли е срам да се намесваш в чуждите отношения и да плетеш интриги?!

Не се намесвам никъде и както виждаш доста хора са на моето мнение което изказах - дори хора, които мислят, че с конфронтирам умишлено с тях да се правя на интересна, но сега се радвам да видя, че дори дриъмърката е на моето мнение.Сигурно и ти, но няма да си преглътнеш гордостта на "модератор" и да го заявиш.
А колкото да Canis Dirus - чиче пак ли се върна не съм ти забравила педофилските наклоности, които няколко пъти опита да проявиш.Айде отивай си при връстниците - дано вече те приемат за да може да се пласираш.

Canis_Dirus
01-19-2013, 21:37
BloodY_MerY, lol, тук са много възрастни за мен. като проходят и си губят чара :(

BloodY_MerY
01-19-2013, 21:41
Опитът ти за оргиналност е изключително плосък и несполучлив.Всички те знаят и знаят за твоите педофилски наклоности.Не ме е убеджавай, че мъж на 26-27+ е нормално пише в тийн форуми само и единствено от чисти помисли.

Canis_Dirus
01-19-2013, 21:43
Ъфкорс, че съм тук, за да зарибявам ученички. Разкри ме, хайде сега се свържи с Явор Колев и му прати списък на жертвите ми :D

BloodY_MerY
01-19-2013, 21:47
Оправданията ти само все повече и повече потвърждават всички казано до тук.Просто не се опитвай, само се излагаш, защото хората не пасът трева.Опита да се смееш в момента е насила, защото не може да преглътнеш заседналата буца в гърлото ти, колкото и да се опитваш да я игнорираш.

mimsssssss
01-19-2013, 21:49
Опитът ти за оргиналност е изключително плосък и несполучлив.Всички те знаят и знаят за твоите педофилски наклоности.Не ме е убеджавай, че мъж на 26-27+ е нормално пише в тийн форуми само и единствено от чисти помисли.

Сори, ама има и момичета на 20+, те проявяват ли педофилски наклонности, или мнението ти важи само за мъжете?

Canis_Dirus
01-19-2013, 21:50
Оправдания?
Блъди Мери, не намирам причина да се оправдавам пред един евтин провокатор като теб, чието единствено щастие е да пуска злобни коментари и лични нападки.
Съветвам те да кандидатстваш за работа към ьТВ, или вестниците Галерия и Уикенд - подобни индивиди там се котират високо.

BloodY_MerY
01-19-2013, 21:56
Жалкото е, че не можеш да се осъзнаеш, а отново търсиш оправдания с евтини провокатори.И хайде като мислиш, че говоря лъжи кажи на колко си години ей тук пред всички!Или те е шубе?И защо си тук във форума след толкова години или не си измислил правдоподобното обяснение?!

Canis_Dirus
01-19-2013, 22:04
26

Тук съм по-скоро по навик, отколкото каквото и да е друго.
Иначе те предизвиквам да издириш озлочестените от мен непълнолетни и малолетни потребителки на форума.

Violenza
01-19-2013, 22:07
Сори, ама има и момичета на 20+, те проявяват ли педофилски наклонности, или мнението ти важи само за мъжете?
Aaaaa, пепел ти на устата! :D Само педофилка не бях в тоя форум, сега и това ако се окажа...

Canis_Dirus
01-19-2013, 22:11
Aaaaa, пепел ти на устата! :D Само педофилка не бях в тоя форум, сега и това ако се окажа...

Длъжността "форумна педофилка" е окупирана - move along!

M****
01-19-2013, 23:27
Опа, темата откъде почна и къде стигна...
Ако Canis_Dirus е роден след юли месец 1986... като нищо ще взема (да) се окажа най-възрастния разписал се тук... ://

За някои това може би автоматично ще ме прати под общия знаменател с онези хора, с психичните разтройства и манията по малолетни момченца и момиченца...
С други потребител(к)и тук (в една друга тема) в крайна сметка стигнахме до общото заключение, че съм: сухар, тесногръд и с големи предразсъдъци към интимност след определени любовни "игри"...

Общо взето - май допуснах грешка като си направих регистрация в този форум... :D
Но същата вече е налице, та затова ще се преместя в частта на форума "По малко от всичко", по-специално в "Информационни технологии", "Пълнолетник" и тези за "Лично творчество", музика, тв и кино.

Ако на някой му трябва някаква помощ свързана с Photoshop - самопреценявам се като средно-напреднал начинаещ в тази област. :)
Обичам да правя снимки, въпреки че нямам DSLR фотоапарат, а снимам с обикновена "сапунерка". :)

Violenza
01-19-2013, 23:30
Опа, темата откъде почна и къде стигна...

Хахах, а ти къде я отвя... :Д

DisappointedDreamer
01-20-2013, 07:10
M**** не си най-възрастния разписал се тук. Стига се хвали.

Niakoitam
01-20-2013, 07:19
M**** ако си роден след 14ти,съжалявам,но губиш рекорда :D

KokoDjambo
01-20-2013, 12:47
Авторката нещо се покри...:D

fenkaaa
01-20-2013, 23:34
Ами, явно си се привързала. Такива връзки не водят до хубаво. Избери си позиция.

Обърни внимание на това мнение. ;)

_ivi_
01-21-2013, 18:47

Секса с други ще го излекува това чувство.Четох по-долу, че ще правиш купон и ще каниш момчета от компанията му!Не прави секс с тях/ако вече не си го направила/,защото колкото и да си свястна ще те изкарат най-голямата разпоретина!

TROLLDADLOLCAKE
01-21-2013, 22:51
Ми дай на целия тиийн да те отпука , пА то ще си каже ;)

П.С - ГОСПОДИ , ПРИБЕРИ СИ ВЕРСИИТЕ ! FACEPALM >.<

draid
01-22-2013, 16:10
Ъфкорс, че съм тук, за да зарибявам ученички. Разкри ме, хайде сега се свържи с Явор Колев и му прати списък на жертвите ми :D

Друго си е крехкото агнешко ;)

sweetycherry33
01-22-2013, 16:13
Нормално е да ревнуваш, по - скоро да не ти е приятно...

granger
01-22-2013, 16:13
Ми дай на целия тиийн да те отпука , пА то ще си каже ;)

П.С - ГОСПОДИ , ПРИБЕРИ СИ ВЕРСИИТЕ ! FACEPALM >.<

Версиите?! Демо Версиите или официален релийз?!
Вересии може би?!
Все тая...темата май отдавна се изчерпа и си измени темата.

nansi_2005
01-22-2013, 16:56
Версиите?! Демо Версиите или официален релийз?!
Вересии може би?!
Все тая...темата май отдавна се изчерпа и си измени темата.

Ама ти не си се изчерпала с твоите поправки !!!! Айде спри се вече Мис Всичко Знам !!!!

granger
01-22-2013, 17:14
:lol: нали

BloodY_MerY
01-22-2013, 18:20
Тая пък сопотската пак се обади и се прави на много знаеща, а иначе е толкоз задръстена, че чак затлачена.И сега няма да се учудя ако се изтъпанчи пак с някои сопотски лаф!

NomNomNom
01-22-2013, 18:31
Много клиширано.
и по-веселото, което се надявам най-накрая някой да е вденал, че фейка, тролката а.к.а блъди нещо си, са един и същ човек. И ако си направите една ретроспекция, ще разберете кой.

едит: мързи ме да изброявам и другите му никове, преди имаше една тема, в която мачока ги беше понасъбрал.

едит2: само не съм сигурна, защо поне не си смени малко стила на изказването и лексиката, която използва, и начина по който са качени снимките, и съмнителния им произход, и града, и предпочитанията в леглото.
Имам няколко предположения, които изглеждат логични.

NomNomNom
01-22-2013, 18:39
Общо взето - май допуснах грешка като си направих регистрация в този форум... :D
Но същата вече е налице, та затова ще се преместя в частта на форума "По малко от всичко", по-специално в "Информационни технологии", "Пълнолетник" и тези за "Лично творчество", музика, тв и кино.

Ако на някой му трябва някаква помощ свързана с Photoshop - самопреценявам се като средно-напреднал начинаещ в тази област. :)
Обичам да правя снимки, въпреки че нямам DSLR фотоапарат, а снимам с обикновена "сапунерка". :)
ахаххахаах

BloodY_MerY
01-22-2013, 18:40
Тая па и тая!Все някои и пречи и все с нещо да изпъкне едни гърди пред другите!Мачока бил изброил и ти ще си от ония форумни групички!Ама май си фейка ти като гледам така с оная Бледоликата сте си много идентични....Защо ли?Или не само с нея - кандидатсвай за мис Тийнпроблем може и да си пуснеш лесно манипулеруема анкета за да си начеш егото, което и без това е опорочено като гледам как не си била и още не си ориентирана какво си!

NomNomNom
01-22-2013, 18:43
Тая па и тая!Все някои и пречи и все с нещо да изпъкне едни гърди пред другите!Мачока бил изброил и ти ще си от ония форумни групички!Ама май си фейка ти като гледам така с оная Бледоликата сте си много идентични....Защо ли?Или не само с нея - кандидатсвай за мис Тийнпроблем може и да си пуснеш лесно манипулеруема анкета за да си начеш егото, което и без това е опорочено като гледам как не си била и още не си ориентирана какво си!
бтв,

човек, регистриран през 12.2012, няма как да е чел достатъчно мои мнения, че да му направи впечатление кой знае какво, тъй като напоследък пиша рядко.

правете си заключенията.

BloodY_MerY
01-22-2013, 18:54
Човека е регистриран доста преди тебе в тоя форум, кукло!Само че заради една умряла модераторка дето си игра със сосиджа на мачока още имам бан на ника!Бтв да не си играеш и ти с неговия сосидж.Айде пий си хапчета и спри да се правиш на остроумна, че само се излагаш.А относно мнението дето цитирах явно помниш като маймуните го пусна преди седмица може би!Спри антидепресантите и мини на нещо по-леко и качествено.Безплатен съвет, защото пантерката може да ти уреди бан - тя има връзки тук. :D :D :D

NomNomNom
01-22-2013, 19:01
Човека е регистриран доста преди тебе в тоя форум, кукло!Само че заради една умряла модераторка дето си игра със сосиджа на мачока още имам бан на ника!Бтв да не си играеш и ти с неговия сосидж.Айде пий си хапчета и спри да се правиш на остроумна, че само се излагаш.А относно мнението дето цитирах явно помниш като маймуните го пусна преди седмица може би!Спри антидепресантите и мини на нещо по-леко и качествено.Безплатен съвет, защото пантерката може да ти уреди бан - тя има връзки тук. :D :D :D

ако следвах психология, щях да си направя някоя курсова работа в/у множеството ти акаунти, но за щастие/нещастие няма да ми се наложи.

BloodY_MerY
01-22-2013, 19:05
Може да се запишеш на някой ускорен курс щом си толкова особено умна - ще е от полза за теб да се изясниш сама със себе си и най-важното да постигнеш душевен мир.Ама нз защо винаги хората с комплекси и с някакви душевни отклонения не си го признават и най-често търсят някои да им е виновен.Изясни се ще е от полза и за околните ти!

Rabalka
01-22-2013, 20:18
Еми не знам какво стана.Правих секс с двамата дето бях поканила и са му казали на моя.И той ми вика как можа аз такива чувства имам към теб и такива неща....И аз му казах,че и на мен ми е било кофти като съм разбрала, че чука друга и той ми вика ама да ама аз не правя тройка с две момичета, а ти прави с две момчета.И ся не ми вдига и не ми пише по скаип и неговите френдове също....:(

DragonLady
01-22-2013, 20:25
Абе майната му бре, той може да мърсува, ти да не можеш. Не че постъпката ти е особенно похвална, че си правила 3ка с 2ма от неговите приятели.

Rabalka
01-22-2013, 20:39
Абе майната му бре, той може да мърсува, ти да не можеш. Не че постъпката ти е особенно похвална, че си правила 3ка с 2ма от неговите приятели.

Ем да, но сега ми е като че ли някакси по-добре.

draid
01-22-2013, 20:45
Боже, колко мъка има по тоя свят...

DragonLady
01-22-2013, 20:52
Ем да, но сега ми е като че ли някакси по-добре.

Щом се чувстваш по-добре без него, още по хубаво :) Не се дерзай за глупости, мъже много.

draid
01-22-2013, 21:05
Щом се чувстваш по-добре без него, още по хубаво :) Не се дерзай за глупости, мъже много.

Тя както ги е подкарала по 2, по 2, бързо ще ги опатка.

Amore-Mio*
01-23-2013, 17:59
Какъв ти е проблема, като сте само секс приятели, а не нещо повече?
Или започна да се привързваш към него?
Или ти е гадно, че не си единствената?
Ако е второто: би трябвало е да го знаеш.

anonymous708973
01-23-2013, 18:04

:д :д
nicely played :D

Tsukuda_Hiroshi
01-24-2013, 13:09
"ОбЪркана" - използва го грешно. Правилната дума в случая е "сбЪркана"... Много ясно, че не е правилно!

nansi_2005
01-24-2013, 17:34

xaxaxaxaxaxa НЕМОГАААА да се сдържа !!! :D :D

Niakoitam
01-25-2013, 11:29
Rabalka силно се надявам само така да си маааш

Егати поколението егати и чудото.Още няма 15 обаче вече се чука с един, а за да му е гадно си кани неговите прятели на гости и си прави тройка с тях, а свирки прави като за Здрасти.
Е извинявай,но както си тръгнала 18 може и да правиш вече оргии с по 20 мъже, а на 40 да си подминала вече бройката на Митьо Пищова и Папа Жан взети заедно,но реално, а не само на думи. Внимавай все пак,че слуховете се разнасят да не съжаляваш един ден и да ти бъдат лепнати разни прякори,защото още на тези години се държиш като лесна и разюздена кучка.Съжалявам ако те обиждам,но на черното бяло няма да кажа.Само да не се чудиш един ден защо любовта не съществува, а "тъпите" мъже още щом като им кажеш Здрасти си представят как ти се изпрзват в устата и ти го набиват със все топките до половината на хранопровода. А на такава мацка,която се държи като теб колкото и готина да е аз бих си го извадил само да я прасна през челото с него барем и дойде акъла в главътъ:)

Rabalka
01-27-2013, 07:29
Вчера ми се обади и излизахме.Каза, че искал да сме заедно, предложи ми да ходим с една дума и аз такова се съгласих.Само си мисля, да не ми направи пак някои номер...

Devil69
01-27-2013, 16:23
Ще ти пръсне гъза няколко пъти,същевременно ще си чука и всяка друга ,която му пусне,ще те навие за тройка,четворка и тн с приятелите му и общо взето ще му е яко:) А това дали е номер???...

Rabalka
01-27-2013, 19:12
Ще ти пръсне гъза няколко пъти,същевременно ще си чука и всяка друга ,която му пусне,ще те навие за тройка,четворка и тн с приятелите му и общо взето ще му е яко:) А това дали е номер???...

Мисля, че няма да го направи !?

Devil69
01-28-2013, 01:24
Остава и той така да мисли...Ама аз пък не мисля...

minchorna
01-28-2013, 08:03

Y-y-you fuckin' little whores!!!!!

minchorna
01-28-2013, 08:09
Еми не знам какво стана.Правих секс с двамата дето бях поканила и са му казали на моя.И той ми вика как можа аз такива чувства имам към теб и такива неща....И аз му казах,че и на мен ми е било кофти като съм разбрала, че чука друга и той ми вика ама да ама аз не правя тройка с две момичета, а ти прави с две момчета.И ся не ми вдига и не ми пише по скаип и неговите френдове също....:(

BIIITCH :(

zaichebaichexox
01-29-2013, 00:33
Нормално според мен . Привързала си се . Внимавай да не се окажеш влюбена накрая и то с несподелени чувства ..

Kirkataaa
01-29-2013, 10:20
@Rabalka, ти ли си най-голямата курв@ във форума. Във всички теми се фалиш свирки правиш това онова, поне изкарваш ли некой лев?

BlackFlower
01-31-2013, 16:13
Хаха, това ми напомня за едно "Аз спах с него за да му е гадно"...дам..определено, че си правила секс с него е голямо наказание.. :(

_ivi_
02-08-2013, 03:52
В крайна сметка го няма продължението дали си още с него ?

malko_perverzna
02-08-2013, 23:18

така е

Rabalka
02-09-2013, 04:40
В крайна сметка го няма продължението дали си още с него ?

Не!Devil69 се оказа прав за съжаление.Сега съм фрий.

Spook
02-18-2013, 09:29
абе Rabalke кво та хранят всички, те света водица видиш ли. Кат ги подкарам с голямата баданарка.... Мен пък ме кефиш и ако беше от моя град .. майко мила !
До един са ларж на съвети( че някой и на морална полиция го раздават), ама си мечтаят за такава като теб или да имат твойта смелост да си сложиш личния проблем пред всички.

А по темата, не е станало с тоя. голям праз, майната му! Следващия, живей си живота твой си е!

minchorna
02-18-2013, 09:31
Хаха ти себеуважение нямаш ли ? Някакви наченки на достойнство поне? :D 8-)

Spook
02-18-2013, 14:12
живота ща научи няма страшно..пък сега бегай си играй някъде

minchorna
02-19-2013, 06:33
хаха живота ме е научил и именно седя далеч от такива ;) А ти ходи при ръбалка да ти го ръба ,та после вземи си го отрежи,че не се знае кво ще завъдиш :D

Spook
02-19-2013, 10:52
...уха, страшна работа.. има време..

Mery_J
02-19-2013, 10:54
Много морал се лее в тая тема :)

minchorna
02-19-2013, 10:56
Естествено.Да не съм го сякъл в гората,че да го давам на всяка втора :)

Mery_J
02-19-2013, 10:58
Естествено.Да не съм го сякъл в гората,че да го давам на всяка втора :)

Що бе да не би да е сапун и да се изтърка :D ?

minchorna
02-19-2013, 11:00
хаха предпочитам да са подбрани,а не такива,дето го вземат за добро утро в тоалетната на даскало :)

Fisherman
02-19-2013, 11:13
абе Rabalke кво та хранят всички, те света водица видиш ли. Кат ги подкарам с голямата баданарка.... Мен пък ме кефиш и ако беше от моя град .. майко мила !
До един са ларж на съвети( че някой и на морална полиция го раздават), ама си мечтаят за такава като теб или да имат твойта смелост да си сложиш личния проблем пред всички.

А по темата, не е станало с тоя. голям праз, майната му! Следващия, живей си живота твой си е!

Братле ти чуваш ли се кво говориш бе?Абе вие сериозно сте се самозабравили,тва че ти си грозен и тъп и не уважаваш себе си не означава че с всички е така,хората искат нещо повече от едно въргаляне и празнене в устата.Ребалка е грозна като хуя ми за тва така си живее щото и казах че няма кой да се изплюе на нея ако не се раздава така с тия свирки.
Ти си същия чикиджия умрел деградирал прошляк пълен с лайна утайка няква.

На какво ще ме научи живота че не разбрах да съм чикиджия ли мъжка курвичка??Взимай си разбиранията и се връщай на село

minchorna
02-19-2013, 11:16
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTFZpHWuVOVIpozWOKrxIZ-pqpCHO5uElsXLbYwUrRDWVPNJ01zbg

sky.of.lust
02-19-2013, 12:33

+100 евалата

абе ти си на 15?! значи решила си да правиш секс на тая възраст аре окей някак си минава.. ма мислиш ли че е нормално на тая възраст да те шибат е така за спорта? вземи да се стегнеш разгонено лапе щото можеш много да си изпатиш от това. Друго нещо е че тоя пич няма никакви чувства към тебе щом даже не се и целувате, ако един мъж държи на жена нали се сещаш че ще и го показва с други неща освен ебане. Пълна деградация...

Niakoitam
02-19-2013, 14:38

Ти случайно да не би да се надяваш да вземе да ти се отвори парашутчето и да топнеш чушлето по приятелски.Много отдалеч си го подкарал в мазненето само заради едното топване на чушлето :D

Donnie.Yen
02-20-2013, 19:38
според мен ти си малка мръсница, да се изразя меко ... но немога да се държа ТИ СИ ПРОСТА КУРВА, КОЯТО иска юнашкото му млечице и сокове само за твоята устичка...