View Full Version : Какво може винаги да ви разплаче?
Какво може винаги да ви разплаче? Със сигурност всеки има мисъл, спомен, песен, снимка или каквото и да, което може веднага да го заплаче. Лично мен мисълта, че ще дойде деня, в който ще изгубя близките си и най-вече родителите си ме побърква. Също и това видео --> http://vbox7.com/play:148cf53c62 и този gif http://cidade-fria.tumblr.com/post/11821269790 .. Споделяйте :)
Аз си плача на почти всеки филм, даже и на весели. Не знам защо, ама ми припомнят за нещо, някакъв момент, който ме натъжава. Даже един път се разплаках на една реклама :D :D Също така напоследък плача на много песни, пък за клипчета да не говорим!!! Ако говорим на живо, мога за почти всичко, супер чувствителен човек съм. За най- малката обида или заради някакъв негативен жест съм готова да се разплача, абе от най- малкото нещо!!!
TheBeliever
01-16-2013, 19:23
Някои спомени ме разплакват. Загубата на любими хора ме разплаква.
Нещо друго, от което много ме боли, е да видя страдащо животинче. Особено когато за страданието му са отговорни "хора".
И аз като се замисля как някой ден ще се събудя на 40 примерно и може някои хора да ги няма вече, колко по-различен ще е живота ми става гадно.
http://www.vbox7.com/play:a1f9913a - Тая песен (и клип)... винаги ме трогва, дори и сега.
PurpleSand
01-16-2013, 22:09
Нещо друго, от което много ме боли, е да видя страдащо животинче. Особено когато за страданието му са отговорни "хора".
thiiis...
Загуба на близки. Нещо много сериозно в любовния живот, което се е случвало няколко пъти през живота ми, най-вече когато съм сам със себе си.
http://www.youtube.com/watch?v=a-AZwY-0lvo тази песничка, напомня ми за детството ми и всичко свързано с него, хубави, лоши спомени, боже колко хубаво беше, искам да се върна обратно и да съм отново на 4-5-6 :(
nymphadora
01-17-2013, 05:56
Спомените от детството,спомените за починали близки,самотата,понякога се разплаквам и от яд.
DisappointedDreamer
01-17-2013, 07:27
Здравословни сериозни проблеми, спомени, баща ми.
Честно казано в момента не мисля, че нещо е в състояние. Да ми стане гадно не е проблем, ама да се разплача...
да видя страдащо животинче
Това. Винаги ми действа, без изключения!
Много неща са в състояние да ме просълзят, доста по-малко могат да ме разплачат.
Всичко свързано с близките, приятелите и т.н., няма да го споменавам, то е ясно.
От щастие също ми се е случвало да плача, което е най-сбърканата емоция.
paradaiz
01-17-2013, 15:44
Когато всичко се обърка ...
Както и носталгична хорова музика :)
Лично мен мисълта, че ще дойде деня, в който ще изгубя близките си и най-вече родителите си ме побърква.
Мхм мен също :(
paolina13
01-17-2013, 16:22
Загуба на близки, семейно положение, действията на хората, страдащо животинче и още доста други.... :)
Мда.
Всъщност е напълно възможно да се разплача от всичко, от всичко... От болка, от тъга, от умора, от отчаяние. Също от радост, щастие, любов, от книга, песен, снимка, изречение, поглед, дума. Последния път плаках заради любовна история на един приятел и въобще несбъднатата му мечта. И си обещах да му помогна на тоя човек. Плача заради това, че съм късметлийка един вид - имам семейство, приятели, любов, образовам се в момента, имам храна и вода, топло ми е, имам покрив над главата си, облечена съм. Има хора, които и това нямат. Общо взето съм емоционален човек. Гледам да крия чувствата си, единствено когато съм слаба и те не са лицеприятни. Когато съм щастлива, света разбира. Само когато съм самотна, тъжна, уплашена и така нататък, само тогава се крия в миша дупка. Хората не заслужават да ги тормозя със плача и емоциите си.
Загуба на близки. Нещо много сериозно в любовния живот, което се е случвало няколко пъти през живота ми, най-вече когато съм сам със себе си.
Абсолютно същите причини.
TheBlackStranger
01-17-2013, 20:00
Загубата на роднина.
strawberry88
01-17-2013, 20:51
+
Your.Passion
01-17-2013, 21:06
Може да ме разплачат повечето спомени , загубата на близки , любовта , изненадите , снимка ,изречение , дума ,тъжна история ,самотата , тогава когато се чувствам подтисната , малко страдащо животинче , загубата на домашен любимец , филми , да гледам как мой приятели /роднина е тъжен ..
Още супер много работи могат да ме разплачат ..
и да определено този клип и гиф :
http://vbox7.com/play:148cf53c62 и този gif http://cidade-fria.tumblr.com/post/11821269790..
Спомени от детството, хронични здравословни проблеми, от яд често се разплаквам също. Когато става въпрос за животни, винаги съм в състояние да се разплача.
В дадени периоди от месеца буквално всичко. Абсолютно всеки път като видя приятеля ми да плаче.
http://www.youtube.com/watch?v=DRkgH7Uu-hA
Ето това късометражно филмче <3
stefko1996
01-18-2013, 16:57
да ВИ призна от много време не съм плакал ,но нещото което винаги ме натъжава е мисълта ,че мога да загубя близки ... или пък като видя бездомник ( не просяк) които свири ,пее или нещо подобно и се мъчи да изкара някоя стотинка :((
SHPAIdURmeN
01-19-2013, 21:20
Това ^
Но само ако нищо не мога да направя. Тогава бих...
Colouring
01-19-2013, 21:25
Не знам. Да видя някой близък да плаче, може би. На филми ми се насълзяват доста често очите, но не рева със сълзи. На музика по същия начин. Абе.. в ситуации, които се намирам в безизходица; не мога да помогна на никого, а се е случило нещо лошо, което не зависи от мен. Тези неща ме разстройват и разплакват.
Violenza
01-19-2013, 21:27
Страдащо животинче. Нищо друго не може да ме разплаче толкова бързо и наистина много ги преживявам тези неща.
Иначе, излишно е да се споменава най-лошото - инциденти с близки хора.
Annabeth
01-20-2013, 16:34
Спомени от тежки моменти, които съм преживяла; когато се скарам с мой близък или приятел; мисълта, че мога да загубя някого, когото обичам(включително кучето ми); някаква несправедливост, която съм видяла или претърпяла, без да мога да я предотвратя. На филми също много плача, на песни или пък като гледам репортаж или филм по действителен случай, в който страдат деца. Но основно ми се случва да се натъжавам или разплача, когато видя някое страдащо животно- куцащо куче/коте или пък без крак или ако е много слабо. Изобщо пострадали животни най-много ме натъжават, защото знам, че на тях няма кой да им помогне или да се загрижи за тях.
Bookgirl23
01-22-2013, 16:55
LOVE...
mrankoniiii
01-22-2013, 18:07
Плача на всички турски сериали :D Винаги може да ме разплаче спомена за детството , като знам че това време никога няма да се върне . Също така ме разплакват и спомени ..
magneticfields
01-22-2013, 18:27
Нищо.
EternalDream
01-22-2013, 19:53
Носталгията винаги може да ме разплаче. Но повече няма да й се давам. :(
Аз съм момче и макар да не плача често,доста пъти ми е идвало да го правя.В повечето случаи си го изкарвам на предмети околко мен(агресия),но никога на друг човек.Разстройват ме спомени за починали близки,весли спомени от детството ми,които знам,че никога повече няма да изпитам.Идвало ми е да се разплача,когато приятелката ми има проблем,с който не мога да и помогна.Макар и ние момчетата да не плачем много,има доста неща,които могат да ни накарат да го нарпавим.
shmatarok
01-23-2013, 14:18
Честно казано в момента не мисля, че нещо е в състояние. Да ми стане гадно не е проблем, ама да се разплача...
Същото.
mlakniwe
01-23-2013, 14:20
смърт на близък
Amore-Mio*
01-27-2013, 11:30
На силни емоционално-трогващи песни. Рядкост са, но е имало такива. И дори все още, като ги чуя, и ми се насълзяват очите. Иначе любим човек. Чувството на болка в сърцето, разбитото сърце.