.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Какво може винаги да ви разплаче?

Какво може винаги да ви разплаче? Със сигурност всеки има мисъл, спомен, песен, снимка или каквото и да, което може веднага да го заплаче. Лично мен мисълта, че ще дойде деня, в който ще изгубя близките си и най-вече родителите си ме побърква. Също и това видео --> http://vbox7.com/play:148cf53c62 и този gif http://cidade-fria.tumblr.com/post/11821269790 .. Споделяйте

Аз си плача на почти всеки филм, даже и на весели. Не знам защо, ама ми припомнят за нещо, някакъв момент, който ме натъжава. Даже един път се разплаках на една реклама Също така напоследък плача на много песни, пък за клипчета да не говорим!!! Ако говорим на живо, мога за почти всичко, супер чувствителен човек съм. За най- малката обида или заради някакъв негативен жест съм готова да се разплача, абе от най- малкото нещо!!!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Някои спомени ме разплакват. Загубата на любими хора ме разплаква.

Нещо друго, от което много ме боли, е да видя страдащо животинче. Особено когато за страданието му са отговорни "хора".
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

И аз като се замисля как някой ден ще се събудя на 40 примерно и може някои хора да ги няма вече, колко по-различен ще е живота ми става гадно.

http://www.vbox7.com/play:a1f9913a - Тая песен (и клип)... винаги ме трогва, дори и сега.

♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
    Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪

- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3

Голям фен Аватара на PurpleSand
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението

Нещо друго, от което много ме боли, е да видя страдащо животинче. Особено когато за страданието му са отговорни "хора".
    thiiis...
    Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
    В кого да се вричам и приятел да наричам.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Загуба на близки. Нещо много сериозно в любовния живот, което се е случвало няколко пъти през живота ми, най-вече когато съм сам със себе си.
    Temet Nosce

벨야카

Повече от фен
    http://www.youtube.com/watch?v=a-AZwY-0lvo тази песничка, напомня ми за детството ми и всичко свързано с него, хубави, лоши спомени, боже колко хубаво беше, искам да се върна обратно и да съм отново на 4-5-6

Супер фен Аватара на nymphadora
    Спомените от детството,спомените за починали близки,самотата,понякога се разплаквам и от яд.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Здравословни сериозни проблеми, спомени, баща ми.

Мега фен Аватара на draid
    Честно казано в момента не мисля, че нещо е в състояние. Да ми стане гадно не е проблем, ама да се разплача...

Мега фен Аватара на xoxi
    да видя страдащо животинче
    Това. Винаги ми действа, без изключения!

Много неща са в състояние да ме просълзят, доста по-малко могат да ме разплачат.
    Всичко свързано с близките, приятелите и т.н., няма да го споменавам, то е ясно.

От щастие също ми се е случвало да плача, което е най-сбърканата емоция.
    И спря да се върти за миг земята..

Когато всичко се обърка ...
    Както и носталгична хорова музика

Повече от фен Аватара на jasmins
    Цитирай Първоначално написано от Mirchu Виж мнението
    Лично мен мисълта, че ще дойде деня, в който ще изгубя близките си и най-вече родителите си ме побърква.
    Мхм мен също
    jasmer

Загуба на близки, семейно положение, действията на хората, страдащо животинче и още доста други....

Мега фен Аватара на tori

Мда.
    Всъщност е напълно възможно да се разплача от всичко, от всичко... От болка, от тъга, от умора, от отчаяние. Също от радост, щастие, любов, от книга, песен, снимка, изречение, поглед, дума. Последния път плаках заради любовна история на един приятел и въобще несбъднатата му мечта. И си обещах да му помогна на тоя човек. Плача заради това, че съм късметлийка един вид - имам семейство, приятели, любов, образовам се в момента, имам храна и вода, топло ми е, имам покрив над главата си, облечена съм. Има хора, които и това нямат. Общо взето съм емоционален човек. Гледам да крия чувствата си, единствено когато съм слаба и те не са лицеприятни. Когато съм щастлива, света разбира. Само когато съм самотна, тъжна, уплашена и така нататък, само тогава се крия в миша дупка. Хората не заслужават да ги тормозя със плача и емоциите си.

Повече от фен Аватара на alleyy
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Загуба на близки. Нещо много сериозно в любовния живот, което се е случвало няколко пъти през живота ми, най-вече когато съм сам със себе си.
    Абсолютно същите причини.

Загубата на роднина.

Мега фен Аватара на strawberry88
    +

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Може да ме разплачат повечето спомени , загубата на близки , любовта , изненадите , снимка ,изречение , дума ,тъжна история ,самотата , тогава когато се чувствам подтисната , малко страдащо животинче , загубата на домашен любимец , филми , да гледам как мой приятели /роднина е тъжен ..

Още супер много работи могат да ме разплачат ..

и да определено този клип и гиф :

Цитирай Първоначално написано от Mirchu Виж мнението
    Последно редактирано от Your.Passion : 01-17-2013 на 21:14

Супер фен Аватара на tonssy
    Спомени от детството, хронични здравословни проблеми, от яд често се разплаквам също. Когато става въпрос за животни, винаги съм в състояние да се разплача.

В дадени периоди от месеца буквално всичко. Абсолютно всеки път като видя приятеля ми да плаче.

http://www.youtube.com/watch?v=DRkgH7Uu-hA
    Ето това късометражно филмче <3
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

да ВИ призна от много време не съм плакал ,но нещото което винаги ме натъжава е мисълта ,че мога да загубя близки ... или пък като видя бездомник ( не просяк) които свири ,пее или нещо подобно и се мъчи да изкара някоя стотинка (
    אויב איך מאַך אַווערטאַד

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN

Това ^

Но само ако нищо не мога да направя. Тогава бих...
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на Colouring
    Не знам. Да видя някой близък да плаче, може би. На филми ми се насълзяват доста често очите, но не рева със сълзи. На музика по същия начин. Абе.. в ситуации, които се намирам в безизходица; не мога да помогна на никого, а се е случило нещо лошо, което не зависи от мен. Тези неща ме разстройват и разплакват.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Страдащо животинче. Нищо друго не може да ме разплаче толкова бързо и наистина много ги преживявам тези неща.

Иначе, излишно е да се споменава най-лошото - инциденти с близки хора.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си