Влез

View Full Version : Това притискане ли е според вас?!

GG1RL
01-16-2013, 20:37
Здравейте!
Ето го и моето запитване... имам сериозен приятел от седмица и половина, официално, като искрит между нас пламнаха още преди месец. ОТ няколко дни обаче, той взе да настоява да правим секс.. но първата вечер му казах, че съм девствена и някак си и трябва малко време, тъй като просто ми е неловко все още... той се разсърди... на следващия зн пак започна да ми се натиска, но като го отблъснах отново - пак ми се разсърди...

Просто не зная как да реагирам, не смятам, че съм напълно готова все още... според Вас това нормално поведение ли от двете страни?

FuckLove
01-16-2013, 20:44
Твойто поведение е нормално за разлика от неговото. Щом толкова настоява и след това ти се "сърди", значи е с тебе просто заради едното е*ане :/

nymphadora
01-16-2013, 20:46
Не е нормално,а чак пък да се сърди-келеме.

ForzaFelipe
01-16-2013, 21:02
Сериозен приятел от седмица и нещо :lol:

Много му се @бе на момчето просто..

shmatarok
01-16-2013, 21:38
Най-вероятно е тръгнал с теб само заради секса. Обясни му, че се притесняваш и имаш нужда от малко време.

Eskapel4o
01-16-2013, 21:39
Твойто поведение е нормално за разлика от неговото. Щом толкова настоява и след това ти се "сърди", значи е с тебе просто заради едното е*ане :/

Напълно те подкрепям .

PurpleSand
01-16-2013, 21:52
Честно като прочетох сериозен приятел от седмица и половина изгледах ей ктака :O и се върнах да прочета пак .. стори ми се нереално,но ок :D
ами те другите ти го казаха,иска само секс от теб явно ;)
ной-правилно ще е да говориш с него ии направо да сложиш край на това хах. :)

marilyn
01-16-2013, 22:17
От седмица и половина.. представям си колко е сериозен....

Ми сигурно иска да те мине и да те зареже..

mimsssssss
01-16-2013, 22:20
Честно като прочетох сериозен приятел от седмица и половина изгледах ей ктака :O и се върнах да прочета пак .. стори ми се нереално,но ок :D
ами те другите ти го казаха,иска само секс от теб явно ;)
ной-правилно ще е да говориш с него ии направо да сложиш край на това хах. :)

Същото. Понякога чак се чудя как се връзвате. Още малко кажи, че и вече си казвате че се обичате и ще падна...

GreenFairy
01-17-2013, 06:46
Кажи на колко сте години. Защото ако сте на по 17 - 18 не виждам нищо странно след седмица и половина момчето да иска секс. А относно сърденето не му обръщай внимание и не позволявай д те накара да направиш нещо, което не искаш. Използвай си акъла!

Mia ^.^
01-17-2013, 11:28
Дали 17-18 или 24-25 две седмици не е сериозна връзка. А щом си девствена, сигурно си под 18 или около тази възраст и нямаш опит. Не му се връзвай. Свестен човек, който държи на теб и иска да е с теб не заради секс, не би се държал така, особено след като знае, че си девствена. Не му давай, вероятно ще се разочароваш след това.

Може да го питаш защо е с теб и защо толкова скоро е толкова настоятелен. И внимателно слушай какво ти отговаря. И аз съм на вече споменатото няколко пъти мнение, че иска да те използва.

anonymous708973
01-17-2013, 11:57
Защото ако сте на по 17 - 18 не виждам нищо странно след седмица и половина момчето да иска секс.

По принцип - да. В ситуацията авторката би трябвало просто да изхвърли такъв човек от леглото и живота си.
Като се хващаш с девствена, ще почакаш. Малко или много - зависи от теб. Той не се поинтересувал от причината, не се е опитал да проведе разговор с нея или да я убеди с ласки. Иска просто да го пъхне. Като е така - марш.

s40t4
01-17-2013, 12:00
Намери си нов ;)

Falstad
01-17-2013, 12:14
Като прочетох " От седмица и половина" и се отказах...

sweetka_96
01-17-2013, 12:29
имам сериозен приятел от седмица и половина

WTF?! Ти сериозно ли ?!
Абе да ти кажа хич не ми се струва сериозен..Просто е един загорял тъпанар и тва' е..Той е с теб за едното е*ане и след кат му дадеш тфа дет иска ще зареже..По-добре го зае*и и не му се връзвай.. ;)

dream1707
01-17-2013, 12:47
имам сериозен приятел от седмица и половина

Някак не ми се връзва.

Няма нищо странно след седмица, две момчето да иска секс (ако са на 17-18, както казахте) ... обаче щом момичето е девствено не смятам за редно той да я "притиска" така... със сърдения, глупости, все едно са малки деца. Когато е готова, тогава да го направи ... И на мен ми изглежда сякаш той е с нея само, за да си получи едното..

ameli
01-17-2013, 13:03
Дали 17-18 или 24-25 две седмици не е сериозна връзка. А щом си девствена, сигурно си под 18 или около тази възраст и нямаш опит. Не му се връзвай. Свестен човек, който държи на теб и иска да е с теб не заради секс, не би се държал така, особено след като знае, че си девствена. Не му давай, вероятно ще се разочароваш след това.

Може да го питаш защо е с теб и защо толкова скоро е толкова настоятелен. И внимателно слушай какво ти отговаря. И аз съм на вече споменатото няколко пъти мнение, че иска да те използва.

Най-точно казано. :)

GiveMeLove
01-17-2013, 15:21
Ми как да ти се върже, като авторката е или на 14 или на 15 години.. Искат да те сурнат и да ти откъсне цветенцето, ама ако го харесваш - дай му на момчето, какво толкова.. :)

xXxPETYAxXx
01-17-2013, 15:29
Абсолютно нормално е да иска секс, обаче да се сърди и да те подтиква, при положение, че си му казала, че не се чувстваш готова е много тъпо от негова страна.
Щом не се чувстваш готова - не го прави, само за да му угодиш. Пък, ако е искал само секс и те зареже, заради това - то значи не си е струвал.

Violenza
01-17-2013, 16:01
Някакво тийн пишлеме, на което само му се чука, че и чак се сърди. Не знам защо изобщо го търпиш.

Oy7ofCon7roL
01-17-2013, 18:13
еее щом е сериозен и щом одите от седмица и половина ши трябва да му пристанеш, нема кък

just_a_girl2007
01-17-2013, 18:20
Зарязвай го, глупак е.

gimmesomemo
01-17-2013, 18:22
Щом имаш сериозен приятел от седмица и половина действай!