.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Това притискане ли е според вас?!

Здравейте!
    Ето го и моето запитване... имам сериозен приятел от седмица и половина, официално, като искрит между нас пламнаха още преди месец. ОТ няколко дни обаче, той взе да настоява да правим секс.. но първата вечер му казах, че съм девствена и някак си и трябва малко време, тъй като просто ми е неловко все още... той се разсърди... на следващия зн пак започна да ми се натиска, но като го отблъснах отново - пак ми се разсърди...

Просто не зная как да реагирам, не смятам, че съм напълно готова все още... според Вас това нормално поведение ли от двете страни?

Твойто поведение е нормално за разлика от неговото. Щом толкова настоява и след това ти се "сърди", значи е с тебе просто заради едното е*ане :/
    People Allways Leave !!!

Супер фен Аватара на nymphadora
    Не е нормално,а чак пък да се сърди-келеме.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Сериозен приятел от седмица и нещо

Много му се @бе на момчето просто..
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на shmatarok
    Най-вероятно е тръгнал с теб само заради секса. Обясни му, че се притесняваш и имаш нужда от малко време.

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Цитирай Първоначално написано от FuckLove Виж мнението
    Твойто поведение е нормално за разлика от неговото. Щом толкова настоява и след това ти се "сърди", значи е с тебе просто заради едното е*ане :/
    Напълно те подкрепям .

Голям фен Аватара на PurpleSand
    Честно като прочетох сериозен приятел от седмица и половина изгледах ей ктака :O и се върнах да прочета пак .. стори ми се нереално,но ок
    ами те другите ти го казаха,иска само секс от теб явно
    ной-правилно ще е да говориш с него ии направо да сложиш край на това хах.
    Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
    В кого да се вричам и приятел да наричам.

От седмица и половина.. представям си колко е сериозен....

Ми сигурно иска да те мине и да те зареже..
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от PurpleSand Виж мнението
    Честно като прочетох сериозен приятел от седмица и половина изгледах ей ктака :O и се върнах да прочета пак .. стори ми се нереално,но ок
    ами те другите ти го казаха,иска само секс от теб явно
    ной-правилно ще е да говориш с него ии направо да сложиш край на това хах.
    Същото. Понякога чак се чудя как се връзвате. Още малко кажи, че и вече си казвате че се обичате и ще падна...

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Кажи на колко сте години. Защото ако сте на по 17 - 18 не виждам нищо странно след седмица и половина момчето да иска секс. А относно сърденето не му обръщай внимание и не позволявай д те накара да направиш нещо, което не искаш. Използвай си акъла!

Дали 17-18 или 24-25 две седмици не е сериозна връзка. А щом си девствена, сигурно си под 18 или около тази възраст и нямаш опит. Не му се връзвай. Свестен човек, който държи на теб и иска да е с теб не заради секс, не би се държал така, особено след като знае, че си девствена. Не му давай, вероятно ще се разочароваш след това.

Може да го питаш защо е с теб и защо толкова скоро е толкова настоятелен. И внимателно слушай какво ти отговаря. И аз съм на вече споменатото няколко пъти мнение, че иска да те използва.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от GreenFairy Виж мнението
    Защото ако сте на по 17 - 18 не виждам нищо странно след седмица и половина момчето да иска секс.
    По принцип - да. В ситуацията авторката би трябвало просто да изхвърли такъв човек от леглото и живота си.
    Като се хващаш с девствена, ще почакаш. Малко или много - зависи от теб. Той не се поинтересувал от причината, не се е опитал да проведе разговор с нея или да я убеди с ласки. Иска просто да го пъхне. Като е така - марш.

Голям фен Аватара на s40t4
    Намери си нов

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Повече от фен Аватара на Falstad
    Като прочетох " От седмица и половина" и се отказах...

Цитирай Първоначално написано от GG1RL Виж мнението
    имам сериозен приятел от седмица и половина
    WTF?! Ти сериозно ли ?!
    Абе да ти кажа хич не ми се струва сериозен..Просто е един загорял тъпанар и тва' е..Той е с теб за едното е*ане и след кат му дадеш тфа дет иска ще зареже..По-добре го зае*и и не му се връзвай..

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от GG1RL Виж мнението
    имам сериозен приятел от седмица и половина
    Някак не ми се връзва.

Няма нищо странно след седмица, две момчето да иска секс (ако са на 17-18, както казахте) ... обаче щом момичето е девствено не смятам за редно той да я "притиска" така... със сърдения, глупости, все едно са малки деца. Когато е готова, тогава да го направи ... И на мен ми изглежда сякаш той е с нея само, за да си получи едното..

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от Mia ^.^ Виж мнението
    Дали 17-18 или 24-25 две седмици не е сериозна връзка. А щом си девствена, сигурно си под 18 или около тази възраст и нямаш опит. Не му се връзвай. Свестен човек, който държи на теб и иска да е с теб не заради секс, не би се държал така, особено след като знае, че си девствена. Не му давай, вероятно ще се разочароваш след това.

Може да го питаш защо е с теб и защо толкова скоро е толкова настоятелен. И внимателно слушай какво ти отговаря. И аз съм на вече споменатото няколко пъти мнение, че иска да те използва.
    Най-точно казано.

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Ми как да ти се върже, като авторката е или на 14 или на 15 години.. Искат да те сурнат и да ти откъсне цветенцето, ама ако го харесваш - дай му на момчето, какво толкова..
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Абсолютно нормално е да иска секс, обаче да се сърди и да те подтиква, при положение, че си му казала, че не се чувстваш готова е много тъпо от негова страна.
    Щом не се чувстваш готова - не го прави, само за да му угодиш. Пък, ако е искал само секс и те зареже, заради това - то значи не си е струвал.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Някакво тийн пишлеме, на което само му се чука, че и чак се сърди. Не знам защо изобщо го търпиш.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен
    еее щом е сериозен и щом одите от седмица и половина ши трябва да му пристанеш, нема кък
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Зарязвай го, глупак е.

Щом имаш сериозен приятел от седмица и половина действай!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си